@Garret (23.06.2017 23:55): Jo, last of us sezenes v bazaru do 500. A na netu bez obalu jen disk klidne i za 200. Nebo pockat na slevu, myslim ze last of us byva i za 349 korun.
Všeobecně o hrách
@Charllize (23.06.2017 23:46): já věděl, že rozdíly tam jsou, ale tak velké jsem fakt nečekal. navíc mi přišlo divný, proč PSN nerozezná moji IP. zůstanu u toho old-school media (DVD) :-) to je taková nostalgie, dávat DVD do mechaniky...
@Garret (23.06.2017 23:23): PSN store je obecne drahej, nevyplati se tam kupovat skoro nic, jedine ve slevach. Krabicovka vetsinou vyjde levneji i pri vydani. A jo americani maji na par hrach lepsi ceny a taky tam maji hry co my tady nemame, a uplnej extrem je japonskej store, tam je polovina her co neni nikde ve svete a ceny tam maji taky o hodne privetivejsi:) Evropskej store je vzdycky az ten posledni..bohuzel..ve vsem. Ja mam treba i americkej ucet, na netu sezenes predplaceny kupony pro ameriku, takze se tam da docela dobre nakupovat. Kreditka je trochu problem, americkej store vetsinu kreditek z evropy nechce brat a paypal musis mit taky americkej kdyz bys chtel pres nej. Kupony vyjdou o neco draz, cca za dollar das asi 30 korun, ale kdyz neco chces, porad to je docela dobra cesta.
@Garret (23.06.2017 22:09): Já vím že o všem vím ůplný hovno, ale taky z tvého screenu vidím že to máš skoro nalepený u okna do kterého nejspíš pere slunce, to ti taky zvýší teplotu minimálně o dva stupňe nasávaného vzduchu. (pokud máš klimatizaci tak o půl cca)
@Charllize (23.06.2017 22:13): to prave nebylo ve sleve. to jako amici maji za 20$ a my za vic jak dvojnasobek? bitches
@Garret (23.06.2017 22:09): delej si co chces, ja to myslel dobre, ale marna prace. Ve skutecnosti vis uplno hovno ty a Gordon ma pravdu a to nechci videt az se ti ta tvoje drazka po par tydnech zanese prachem a cely se ti to upece. Ale kdo chce kam pomozme mu tam:) Mimochodem, v servisu to poznaj ze se ti to upeklo a budou presne vedet i proc, ale neboj, v Sony jsou docela dobraci a uznaji ti to:)
protoze jsi cumel na americkej store a po zalogovani te to hodilo na ceskej..slevy jsou v kazdym regionu jindy a jinak:)
protoze jsi cumel na americkej store a po zalogovani te to hodilo na ceskej..slevy jsou v kazdym regionu jindy a jinak:)
@Charllize (23.06.2017 21:49): sorry, ale jestli neslyšíš tohle, tak je tvůj názor na hluk opravdu irelevantní.
raději mi řekni, proč je cena her na PSN vyšší po zalogování. např. The Last of Us Remastered jsem tam viděl za 20 dolarů a jaxem se zalogoval, vystřelilo to na 1300kč.
@Gordon (23.06.2017 21:53): ty přívody nejsou ucpané, perforace pro ventilátory jsou schované v drážce a když to položíš, vzduch je stále nasávaný. kdybys přestal komentovat každou píčovinu, o které víš úplný hovno, udělal bys všem velkou službu.
raději mi řekni, proč je cena her na PSN vyšší po zalogování. např. The Last of Us Remastered jsem tam viděl za 20 dolarů a jaxem se zalogoval, vystřelilo to na 1300kč.
@Gordon (23.06.2017 21:53): ty přívody nejsou ucpané, perforace pro ventilátory jsou schované v drážce a když to položíš, vzduch je stále nasávaný. kdybys přestal komentovat každou píčovinu, o které víš úplný hovno, udělal bys všem velkou službu.
@Paul (23.06.2017 10:31): Mě zase pobavilo sprejování v inFamous. Když jsem poprvé zamával ovladačem abych protřepal sprej, lekl jsem se při zvuku štěrkání, že se uvnitř uvolnil vibrační motorek. :c))
@Charllize (23.06.2017 21:49): ucpat přívod ale může fakt jen hovád... :D @Garret (23.06.2017 21:43): Dit si tím snižíš životnost... :(
@Garret (23.06.2017 21:43): jak chces, za ty leta co prebiram konzole do servisu vim svoje. Ale holt youtube je youtube, tomu nemuzu konkurovat:)
PS: pokud mas konzoli dobre odvetranou tak se ten hluk snizi, to mi ver. PS 4 chvila trva nez si ,,uvedomi,, jakou rychlost vetraku nastavit, takze dost casto u narocnejsi hry kdyz zacnes hrat vystreli obratky nahoru, ale kdyz pote ,,zjisti,, ze ma stabilni privod studeneho vzduchu otacky vetraku jdou rapidne dolu. Bohuzel kdyz je jedna polovina nasavani ucpana, necha to ,,radsi,, naplno:) Mimochodem konzoli co mam doma neslysim, ani ted pri tech vedrech ten hluk neni nijak vyrazny, musim k ni dat ucho nablizko abych to slysel.
PS: pokud mas konzoli dobre odvetranou tak se ten hluk snizi, to mi ver. PS 4 chvila trva nez si ,,uvedomi,, jakou rychlost vetraku nastavit, takze dost casto u narocnejsi hry kdyz zacnes hrat vystreli obratky nahoru, ale kdyz pote ,,zjisti,, ze ma stabilni privod studeneho vzduchu otacky vetraku jdou rapidne dolu. Bohuzel kdyz je jedna polovina nasavani ucpana, necha to ,,radsi,, naplno:) Mimochodem konzoli co mam doma neslysim, ani ted pri tech vedrech ten hluk neni nijak vyrazny, musim k ni dat ucho nablizko abych to slysel.
@Charllize (23.06.2017 21:16): ten rozdíl je minimální. tak jako tak to neřeší problém s hlukem, který je stejný i u horizontální polohy. jsem tak trochu noise bitch, ale na těch pár her za rok to vydržím
@Garret (23.06.2017 19:07): to se nediv ze huci kdyz to mas nacpany v takovy skvire a jeste na vejsku. Musi to topit jak prase:)
Minimalne 20 cm z kazde strany prostor, neuzavirat do skrinek nebo tesnych prostoru, idealne mit konzoli postavenou na plocho a za pomoci nejakych podstavecku (zatky od limonady v nejhorsim :) ji nadzvednout aby mohl vzduch i pod ni. A kdyz uz musi byt na vysku tak si koupit aspon ten stojanek kterej ma udelane pruduchy na vetrani, takhle jak to mas jsi vlastne totalne ucpal 50% nasavani vzduchu vetraku. Chapu ze nekdo nema misto, ale stavet konzoli na vysku je trestuhodna blbost. Nejen z duvodu vetrani, coz je u PS4 asi to nejvic podstatne, ale i duvodu postupneho poskozeni BR/DVD mechaniky. Protoze jak konzole stoji na vysku disk co se tam toci tlaci smerem dolu a za par let vychyli osu stredu mechaniky a prestane to nacitat. Sice u PS4 to neni tak markatni pac se to toci jen pri instalaci hry, ale treba u PS3 to byla skoro jistota ze se ta mechanika posere. SONY tohle moc neresi a v klidu prodava stojanky pro postaveni konzole na vysku. U Microsoftu jsou solidnejsi a v manualu to napisou rovnou ze se to nema stavet na vysku.
Minimalne 20 cm z kazde strany prostor, neuzavirat do skrinek nebo tesnych prostoru, idealne mit konzoli postavenou na plocho a za pomoci nejakych podstavecku (zatky od limonady v nejhorsim :) ji nadzvednout aby mohl vzduch i pod ni. A kdyz uz musi byt na vysku tak si koupit aspon ten stojanek kterej ma udelane pruduchy na vetrani, takhle jak to mas jsi vlastne totalne ucpal 50% nasavani vzduchu vetraku. Chapu ze nekdo nema misto, ale stavet konzoli na vysku je trestuhodna blbost. Nejen z duvodu vetrani, coz je u PS4 asi to nejvic podstatne, ale i duvodu postupneho poskozeni BR/DVD mechaniky. Protoze jak konzole stoji na vysku disk co se tam toci tlaci smerem dolu a za par let vychyli osu stredu mechaniky a prestane to nacitat. Sice u PS4 to neni tak markatni pac se to toci jen pri instalaci hry, ale treba u PS3 to byla skoro jistota ze se ta mechanika posere. SONY tohle moc neresi a v klidu prodava stojanky pro postaveni konzole na vysku. U Microsoftu jsou solidnejsi a v manualu to napisou rovnou ze se to nema stavet na vysku.
@Zx Atari 500 (23.06.2017 17:42): plná cena byla za 20, ne za 1300. to je rip off. anyway, koupím raději bazarovky.
btw, je to doma. ještě že mám ty wireless uzavřená sluchátka, protože ten topinkovač dělá rachot jak startující booing.
btw, je to doma. ještě že mám ty wireless uzavřená sluchátka, protože ten topinkovač dělá rachot jak startující booing.
@BINGMAN (23.06.2017 18:02): Clovek si pamatuje o cem se vcera psalo a hned je stalker :D Ach ten dnesni cyber svet :DD
@Garret (23.06.2017 17:25): Bacha, máš stalkera!
@Garret (23.06.2017 17:25): Protoze karma :) http://dbher.cz/dp194642 "jedině za plnou! většinou čekám, až skončí slevy" UI jeste nedokaze rozeznat ironii a tady mas nasledky :D
proč mi PSN ukazuje cenu hry 20€ ale po zalogování to vystřelí na 1300,-?
@montana (23.06.2017 11:32): jo graficky vypadá slušně a brokovnice mě baví, jinak je to čistej průměr, ale nenudí.
@Bodkin (23.06.2017 11:35): smajl indikoval sarkasmus..jako je to hezkej gimmick, ale ta kvalita zvuku je slabá a celkově je to naprostá blbost, z repro by to bylo stejně lepší.
@Luďa (23.06.2017 14:46): a zrovna v killzone se touchpadem vybíraj aspoň schopnosti, ikdyž taky nemůžu říct že by to bylo nějak úžasnější než klasickej wheel
@Bodkin (23.06.2017 11:35): smajl indikoval sarkasmus..jako je to hezkej gimmick, ale ta kvalita zvuku je slabá a celkově je to naprostá blbost, z repro by to bylo stejně lepší.
@Luďa (23.06.2017 14:46): a zrovna v killzone se touchpadem vybíraj aspoň schopnosti, ikdyž taky nemůžu říct že by to bylo nějak úžasnější než klasickej wheel
V Dirt Rally lze na ovladač přepnout co-driver.
Hrozně mě ale na PS4 štve, že hry nevyužívají skoro vůbec touchpad. Maximálně jako náhradu za tlačítko select. A ještě divnější mi příjde, že Sony neumožnila přes to ovládat kurzor v prohlížeči. Když jsem ho spustil, tak použít ho byla první věc, co mě instinktivně napadla a ono to k mému podivení nefungovalo.
Hrozně mě ale na PS4 štve, že hry nevyužívají skoro vůbec touchpad. Maximálně jako náhradu za tlačítko select. A ještě divnější mi příjde, že Sony neumožnila přes to ovládat kurzor v prohlížeči. Když jsem ho spustil, tak použít ho byla první věc, co mě instinktivně napadla a ono to k mému podivení nefungovalo.
@Paul (23.06.2017 10:31): Předpokládáš špatně, má to třeba i TLOU, SOMA a nějaké další.
@Paul (23.06.2017 10:31): Stejně jako motion control u DS3 to používali hlavně první Sony hry no. Ale kupodivu to občas smysluplně využijí i jiní vývojáři. Nejlíp asi to GTA a Shadow of Mordor. Spíš jsem to ale po čase vypínal :)
Z Killzone si pamatuju akorát, že ve své době vypadalo místama fakt moc dobře, ale jinak už ani nevím, že jsem to hrál :)
Z Killzone si pamatuju akorát, že ve své době vypadalo místama fakt moc dobře, ale jinak už ani nevím, že jsem to hrál :)
@Paul (23.06.2017 10:31): pouziva to vic her. GTA 5 ma myslim volani na mobil a treba u Andromedy cvaknuti zapnuti baterky atd:)
Stejně je to wallpaper generator
https://pbs.twimg.com/media/DC_Cj55XkAAJcCy.jpg:large
Jinak teď hraju Killzone a docela mě překvapilo když jsem sebral audiolog a najednou mi začal kecat controller. Jsem si ani nevšiml že má repro. Předpokládám že tohle byla první a poslední hra co tuhle featuru použila .)
Samotný killzone je vcelku ok střílečka, zatím tak 6/10.
https://pbs.twimg.com/media/DC_Cj55XkAAJcCy.jpg:large
Jinak teď hraju Killzone a docela mě překvapilo když jsem sebral audiolog a najednou mi začal kecat controller. Jsem si ani nevšiml že má repro. Předpokládám že tohle byla první a poslední hra co tuhle featuru použila .)
Samotný killzone je vcelku ok střílečka, zatím tak 6/10.
https://games.tiscali.cz/preview/e3-2017 ... d-of-darkness-298969
No krása. Škoda, že to vyjde asi až za dlouho. Trochu jsem čekal že už jsou dál než tvorba konceptů.
No krása. Škoda, že to vyjde asi až za dlouho. Trochu jsem čekal že už jsou dál než tvorba konceptů.
@montana (20.06.2017 14:23): je to tak, ale lepší design by prostě byl kdyby Drake mohl nepřátele knockoutovat a uspávat..měli to udělat aspoň od dvojky když jedničku podělali. Já furt nechápu proč to tak neudělali, nevyžadovalo by to skoro žádnou extra práci a působilo by to stokrát líp.
@znamky (20.06.2017 14:25): nevim, me na originu asi pre rokem ukradli ucet
Napsal jsem mail a asi za hodinu mi volali odnekud z anglie a behem deseti minut jsem mel ucet zpet. Zadny maily po me nikdo nechtel. Zakaznicka podpora ns jednicku a to byla sobota.
Napsal jsem mail a asi za hodinu mi volali odnekud z anglie a behem deseti minut jsem mel ucet zpet. Zadny maily po me nikdo nechtel. Zakaznicka podpora ns jednicku a to byla sobota.
jestli můžeš poslito dal
@znamky (20.06.2017 14:20): Slušná čeština, jistě máš ve škole dobrý známky ;) Zkušenost s Originem nemám, co ti napsali je pravda, ale měli by se přesto aspoň snažit, když už to byl účet v takový hodnotě. Hodně štěstí.
@Paul (20.06.2017 12:12): No ja v tom všem právě vidím záměr. Díky tomu marketingu si lidi mysleli, jak to bude dospělý a temný (já se toho bál též), a že někdo umře. A pak "haha nikdo neumře. Jsme jim to natřeli." :) Za mě fajn.
Ty masakry nejdou nijak reflektovat. Příběh to vraždění už od jedničky vůbec nebere v potaz. Herní a příběhová část je tam, až trošku komicky, oddělená. Prostě retro arkádová střílečka s pěknýma filmečkama :)
Ty masakry nejdou nijak reflektovat. Příběh to vraždění už od jedničky vůbec nebere v potaz. Herní a příběhová část je tam, až trošku komicky, oddělená. Prostě retro arkádová střílečka s pěknýma filmečkama :)
ma někdo skušenost ea origin ja tam přišel jenom o účet za 10000 a mě řekli že simam davat do paměti nejlýp na10 let všechny jejich mejli jinak je jimto totalmě jedno
@montana (20.06.2017 09:34): ale tak způsob jakým bylo U4 marketováno taky naváděl myslet si, že bude závěr aspoň trochu depresivní. Není to jen tak z ničeho. A upřímně, byl to sice moc hezky provedenej happy endík, ale dovedu si přestavit že něco co by trošičku reflektovalo ty drakeovo masakry by mohlo zapůsobit víc. Ale co, bylo to pěkný.
@Charllize (19.06.2017 22:31): Po dvou hodinach tam opravdu nic neni. Zacatek je nejhorsi dejove i herne.
U me naopak Ubi pocity skoro vubec. Samozrejme je to stale moderni openworld, ale dost veci si dela po svym a je to mnohonasobne prijemnejsi nez otrockej copy paste design u Ubi.
@Paul (19.06.2017 21:50): To je právě vtipný, že všichni čekali že někdo umře, protože to přece vždycky musí být trošku smutný, no ne. Uncharted je ale od začátku do konce pohádka a tak ji zakončili správně :)
U me naopak Ubi pocity skoro vubec. Samozrejme je to stale moderni openworld, ale dost veci si dela po svym a je to mnohonasobne prijemnejsi nez otrockej copy paste design u Ubi.
@Paul (19.06.2017 21:50): To je právě vtipný, že všichni čekali že někdo umře, protože to přece vždycky musí být trošku smutný, no ne. Uncharted je ale od začátku do konce pohádka a tak ji zakončili správně :)
@Charllize (19.06.2017 22:31): po dvou hodinach se tam toho jeste moc nedeje. Zkus hrat do doby, nez se dostanes na poust a pokud to bude i v tu chvili meh, tak to smaz a prodej. Ale tam me teprve zacal poradne bavit lov obrich predatoru. Kdy jsou nektere potvory chodici pevnosti.
Co jsou to na Steamu za Mystery kartičky ? Dostal jsem jednu za vytvoření odznaku. To je už příprava na Steam Sale ???
@SilentWolf (19.06.2017 22:10): Horizon je krasna hra, dokonce by se chtelo rict ze hezci by clovek tezko hledal. Problem je ze me prestala bavit asi po dvou hodinach hrani, ten Far Cry/Assassin pocit tam na me byl moc silnej. Mozna tomu jeste v budoucnu dam sanci, ale zatim to je pro me horkej adept na vymenu za neco jinyho.
Třeba v Horizon Zero Dawn v reálném čase mizí kaluže.. je hezky viděl, jak si s tím chtějí dát ten čas navíc, i když si toho třeba nikdo nevšimne. Spolu s Uncharted 4 jsou obě hry vitríny takových drobných detailů. To mě baví :D
@Paul (19.06.2017 22:01): No právě že mi to přišlo jako na efekt pěkně udělaný :-)
@Bodkin (19.06.2017 21:55): jo na Chloe se taky těším, ale zas ne tolik, Nate a Elena mi tam budou chybět..navíc to nepíše Druckman, tak who knows jaký to bude.
Mě trojka srala když jsem jí hrál na PS3 kvůli podělanýmu míření, špatnýmu frameratu atd, ale teď při remasteru jsem si jí užil i víc než dvojku. Ikdyž dějově je taková všelijaká.
@Wolverine (19.06.2017 21:56): tohle tam je, ale není to nijak extra úžasná předváděčka fyziky (spočítat pár padajících šutrů dokázal už HL2), spíš hezkýho smyslu pro detail.
Mě trojka srala když jsem jí hrál na PS3 kvůli podělanýmu míření, špatnýmu frameratu atd, ale teď při remasteru jsem si jí užil i víc než dvojku. Ikdyž dějově je taková všelijaká.
@Wolverine (19.06.2017 21:56): tohle tam je, ale není to nijak extra úžasná předváděčka fyziky (spočítat pár padajících šutrů dokázal už HL2), spíš hezkýho smyslu pro detail.
@Wolverine (19.06.2017 21:56): Jo. A když na to místo skočíš, tak to Nathan sjede po prdeli. Krásně se také lepí bahno na pneumatiky tak, že vyplňuje ten vzor na nich.
@Paul (19.06.2017 21:50): Nedávno jsem narazil na tohle – ta fyzika je tam fakt takhle propracovaná?
@Paul (19.06.2017 21:50): No, těšing na ten StandAlone Uncharted co výjde v sprnu, ne?
Ajo, U4 se mi fakt líbil. Ty ostatní mě fakt srali a trojka dokonce tak, že jsem ji ani nedohrál... Jediný z celé série, který bych opravdu bez výhrad doporučil (s výhradama).
Ajo, U4 se mi fakt líbil. Ty ostatní mě fakt srali a trojka dokonce tak, že jsem ji ani nedohrál... Jediný z celé série, který bych opravdu bez výhrad doporučil (s výhradama).
Tak Uncharted 4 za mnou, přišlo mi že je to dlouhý cca jako dvojka a trojka dohromady, přitom ale prakticky ve všem lepší. Potěšilo také že ND podobně jako CDP ví jak své příběhy ukončovat aby byl závěr satisfakční. Ale překvapilo mě jak happyendové to nakonec bylo, pod Thief's End jsem čekal že minimálně jeden z hlavní čtveřice to nerozdejchá. A ono nic, kompletní happy end se vším všudy :)
No, těšing na Last of Us Part II.
No, těšing na Last of Us Part II.
@SilentWolf (19.06.2017 13:10): jj právě ty sidequesty mi přišly neuvěřitelně busywork filleroidní co jsem viděl. A v hlavním ději mě trochu odrazuje ta boybandovitost.
@SilentWolf (19.06.2017 13:10): ff 15 je bohuzel promarnena prilezitost, ale i tak to je super. Tech veci co tam melo byt a neni. Snazi se to dodelat zuby nehty ale uz je jisty ze to takove jake puvodne byt melo nebude. 18gb patchu od vydani mluvi za vse.
@Paul (19.06.2017 12:55): pc verze se dela. Ale priprav se na uplny extrem, co se tyka vedlejsaku. To jsem u zadne hry nezazil. A take s hranim cekam na pc verzi. Ale ps4 si nechavam, kdybych dostal chut dojet pribeh. Coz ale asi ne, protoze zas takove terno to neni. Tam bavi hromada drobnych veci a ma to velky potencial ale v tak krasnem svete plnit ukoly jako hledat psi znamky 6x po sobe a nosit je typkovi ktery je pokazde jinde. To tu atmosferu zabiji. Vyckavej. Roadtrip je to ale dobry a postavy super.
@Charllize (18.06.2017 19:44): dík za tip, ikdyž FF mě z videí a dojmů moc nezlákalo. Možná pokud to dodělaj (maj prý přidělat story content) a vydaj kvalitní PC verzi tak bych tomu někdy ve slevě šanci dal.
@Paul (18.06.2017 16:29): take by jsi mohl zkusit Final Fantasy 15, pokud by jsi zahral hlavne pribeh zas tolik casu to nevezme.
PC verzi zatim nikdo nepotvrdil ( i kdyz je podle me jista) a na PRO by jsi mel skoro i tech 60 fps:)
PC verzi zatim nikdo nepotvrdil ( i kdyz je podle me jista) a na PRO by jsi mel skoro i tech 60 fps:)
@Bodkin (18.06.2017 16:01): touche