Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Taky pošlu tipy.

Kanada - Slovensko 5:1
Švédsko - Finsko 5:2
Švýcarsko - Německo 2:3
USA - ČR 3:4

1. Švédsko, 2. ČR, 3. Kanada

Ale rád se budu mýlit a Slováci překvapí :)
Sakru. Jestli to Švýcaři vyhrají budeme hrát čtvrtfinále s USA. Už zase. Màm pocit že posledních 15 let hrajeme skoro furt čtvrtfinále s USA.
@Adieu (21.05.2024 19:01): Led je od začátku stejný, možná Slováci se na to budou vymlouvat. Co taky chtít když je tam 15tisíc diváku a všichni skáčou.
Hlavní je, že proměnili přesilovky a 5:6, protože přesilovky rozhodují zápasy. O chybách je to vždy, jako ti čtyři u mantinelu a jediný Kanaďan přihraje do jízdy druhému :D
Pokud chtějí medaile stejně musí porazit alespoň jednoho silného.
@Paul (21.05.2024 18:50): Ten led v O2 aréně je solidní shit. Každopádně to papírově nejpravděpodobněji bude v tuto chvíli čtvrtfinále s USA a to je podle mě konečná. Chápu, že se ty formace změnily, ale za 180 minut s top týmy ze skupiny, co rovněž postoupily, Češi nedali gól při hře 5 na 5, to je podle mě alarmující. Ale tak třeba si to ještě sedne... Aspoň ty buly docela vychází... Jinak hra hrozně neuspořádaná, hráči pletou se sobě navzájem ve stejných zónách, samá chaotická klička na modré, Kaše se asi ještě ani nepřeprogramoval na evropské kluziště, obrana nechává vyplavat zcela neobsazené hráče před bránou i mezi kruhy... Inu, optimistou nejsem. :D Jedině že by se Finové vzmužili, Němce bysme asi pořád přejeli.
První dvě třetiny nic moc, po tom gólu se to rozjelo, ale že se vyrovná jsem už nevěřil. Nakonec tu výhru Finsku přeju, ale furt mu nevěřim :)
Nečas zatím super až na ten poslední moment, Pasta podle mě nemá aktuálně formu a kdo ví, jak je na tom zdravotně. Zacha se zatím moc neprojevil, byl asi hodně nervózní. Aspoň jsem konečně trefil správný výsledek zápasu :)
tvle ten zaseklej puk a pak pasta přejede....tolik škody

Ale parádní zápas
To je škody, takhle je ta prohra Finska jistá. Skoro jak sázka na zápasy Příbrami. Ale samozřejmě dřív. Teď už asi Starka nemá z čeho brát.
Koukám, že našim věřim nejvíc :) Klidně rozepíšu i góly Bedard-Pasta, Neči, Palič a mladej Špágr ;)
@Strady (21.05.2024 08:36): pavouk je víc o haluzi, tohle je víc fér ve směru, že ty zápasy ve skupině mají větší hodnotu... aspoň právě Švýcaři mají o co hrát i z pohledu toho SF...
@rikuhahl (21.05.2024 08:22): Dík, myslel jsem si to. Zlatý pavouk, furt měnění a hovno z toho. Jako teď, Youtube změnil design a já 30min hledám aby si to vrátil do původního kabátu, ach jo. Nechte konzervu žít :D
@Jumas (21.05.2024 08:14): Update :D
Včera jsi se namlsal, tak teď chceš kopnout do vrtule.

Jak je to, po čtvrtfinále je normálně pavouk nebo zase bude hrát pozice ve skupině? Abych nedal Vítězství Česka, druhou Kanadu a oni se potkají už v semifinále :D
@Strady (21.05.2024 07:52): Jj, letos jsou fakt slabý, takže si ten postup ani nezasloužej. Švýcaři navíc bojujou o pozici, takže nic vypouštět nebudou. Jsem na to zvědavej, ale přeju Rakousku a to řikám jako velkej finskej fanda.
@Jumas (21.05.2024 00:02): Nejlepší je, že Fini nemusí postoupit, pokud nebudou bodovat v zápase se Švýcarském, což je hodně pravděpodobné. Samozřejmě ale musí Rakousko porazit Brity, přeju jim.
Konečně nějakej přesnej tip, i když jsem po tom průběhu trochu doufal, Dánové ty Finy alespoň o bod oberou.
Rakousko - Británie 5 : 2
 Kanada - Česko  4 : 2
 Finsko - Švýcarsko  1 : 3
@Londo Mollari (20.05.2024 10:11): Ze Žižkova pocházím, ale už tam nějakej ten pátek nebydlím. Viktorce fandím pořád, ale už ty sporty přece jen tolik neprožívám. Přímo na zápase jsem teda byla jen párkrát kdysi dávno, poprvý ještě na stojáka, mělo to něco do sebe:)
@Jab (20.05.2024 13:13): Pro fanoušky Arsenalu to musí být strašný, co už člověk může chtít víc. Neprohrát jako Leverkusen. Vím, že za doby Herryho se jim to povedlo ale při současné vyrovnanosti soutěže, snad není ani možné.
Když na druhou stranu vezmu u nás Spartu, tak stále nevím jak k titulu došli. Vždyť co zápas vyloučení. Dvakrát proti Slavii a Slavie ani jednou nevyhrála...