Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Strady (13.12.2022 20:29): Já jsem byl prvn po skupinách, ale v playoff hořím jak papír. Takže aktuálně 5.místo (z 8). Starší synátor už má 107b, navíc na mistra tipoval Argentinu, takže asi vyhraje. Synovec je o 6 b. pozadu a má na mistra Francii, tam se bude rozhodovat :)
@Drolin (12.12.2022 11:24): Jestli to Chorvatsko zas dotáhne k penaltám, tak tutově postoupí. Také si myslím, že to bude remíza, to by se musela Argentina utrhnout dvěma slepenými góly, aby to Chorvati otevřeli. Klidně to může dopadnout tak, že bude finále Chorvatsko - Maroko a následné nekonečné penalty :)
Nuže dobrá, stále jsem ve hře... Tak doufám, že se zadaří! Mám vsazený litr, že to Argentina celé vyhraje... Takže moje tipy jsou zde:

Chorvatsko 2:3 Argentina (Argentina se bude chtít penaltám určitě vyhnout, když viděla, co předvádí gólman Chorvatska)
Francie 2:0 Maroko (Každá série jednou končí a tady to platí pro Maroko. Už je velké překvapení, že dostali tak daleko, ale zde jejich cesta končí, Francie je úplně někde jinde)
Chorvatsko-Argentina 1:1 - tohle bude tuhý boj do poslední penalty :D
Francie - Maroko 2:0 - tady už Maroko narazí, Francie je jinde :)

@player (12.12.2022 16:33): Klidně tipuj, jde hlavně o pobavení :)
Chorvatsko-Argentina 1:1
Toto prostě musí skončit penalty :)).
Což znamená jediné, postup Chorvatska.

Maroko-Francie 0:1
Maroko nedostalo na MS ještě gól, mimo vlastního.
Francie je ale ve formě, a jednou prostě zasune (Giroud?)

Takže finále se bude opakovat.
Po dlouhém rozvažování dávám tyto tipy na semifinále: Chorvatsko-Argentina 0:0, Maroko-Francie 1:3 (ale je klidně možný, že zas Maroko nedostane gól a naopak Chorvatsko jich dostane víc) No, jsem na to zvědavej.
@Strady (11.12.2022 12:52): ale třeba oceňuju Martina Haška, lidsky to asi nebude kdovíco, ale ten člověk něco ví a dokáže do toho dostat trochu hlubší vhled či zajímavou informaci, čímž na sebe plete samozřejmě bič, protože pak se s ním dá i nesouhlasit třeba, narozdíl od Zelenky, když prohlásí něco ve smyslu, že pravidla mají platit, ale místo platit použije moct, nebo jak to bylo :-) to člověk ani nemůže hejtit :-)
jo, to je teďka nová móda řikat o každým zrovna proběhlým zápase, že byl nejlepší na mistrovství.
Třeba první dvě čtvrtfinále byla přeci taky supr, vyrovnání na poslední chvíli, překvapivé výsledky atd.

vlastně moc netuším, co bylo na Francii s Anglií spešl.

předevčírem jsem si dal na deset dnů zdarma lepsi.tv, abych měl tu nova action a hned jsem měl štěstí na úžasné hosty, Martin Jiránek, Jan Koller a František Straka, průměrné IQ tipuju tak 77, to se opravdu nedalo. Včera už byla sestava lepší, ale obecně ta koncentrace těch samejch keců. V tý lize jak je tejden pauza, tak to i člověk zapomene, ale přijde mi, jakoby vybírali z deseti vět a ty používali dle libosti.

Třeba mě taky fascinuje úvodní slovo komentátorů ještě ve studiu. Něco, co si připraví předem, protože to není nic, na co by museli nějak reagovat a on si ten Vlášek se Zelenkou připraví nekonečně banální prohlášení ve stylu, že to bude velký zápas, protože proti sobě nastupují velké týmy a oba budou chtít postoupit.


No nic no :-)
Tak Jirka BJP je stále šampionem. Ti dva šaškové se báli, že prohrajou, že ani jeden nevyhrál :)

Dám první tipy:
Argentina - Chorvatsko 2:0
Francie - Maroko 2:0
@Strady (10.12.2022 22:49): No hlavně dojela na to, že nedokáže dát gól ze hry, a i když dostane dvě penalty, promění jen jednu :) V Chorvatsku by měli založit penaltovou univerzitu a Angličani, Brazilci a Španělé by tam měli studovat :)
Co jsem tady psal, že Anglie dojede na gólmana a Maguire. První gól Pickforda a dtuhý Maguire, ten si ho tam fláknul dokonce sám :D
Anglie vypadne na penalty i když k nim zápas ani nedojde :) Ale hrála pěkně, mohlo jí to vyjít.
@Strady (10.12.2022 18:10): Tak to ani náhodou. Kdybys to napsal o Chorvatsku, neřeknu ani ň, ale Maroko hraje daleko líp. Na poslední půlhodinu zápasu už jenom betonovalo, ale do té doby hrálo.
Ale je to dobré pro fotbal. Škoda pak, že se to stalo v Kataru. :)
This time for Africa :) Tady se píšou dějiny. Maroko brání, jak kdyby nebylo z Afriky.
Nizozemci nehráli nic celý zápas, Argentina pak polevila a přišlo snížení (+ tedy dobré střídání od LVG) a pak ten geniální přímák. Argentina pak opět daleko lepší. Ale rozhodčí tedy zápas vůbec nezvládl, docela klauniáda co se tam někdy dělo :D
@rikuhahl (09.12.2022 23:01): Přesně tak, to momentum vůbec nevyužili, naopak Argentina v závěru předvedla solidní tlak. Navíc mi připadá, že Nizozemci v těchto vypjatých zápasech často mají tendence být agresivní.
Furt jsem v to vyrovnání věřil, ale takhle kopnout standartku, to se jen tak nevidí :)
Já jsem rád, že to Brazilcům zase nevyšlo. Po Anglii asi druhý nejmíň sympatický tým a hlavně, ta herečka Neymar nebude za hrdinu. Chorvati to úplně zasloužené nemají, ale zase na druhou stranu jim to mělo dopadnout před čtyřmi lety.
@Richmond (09.12.2022 19:21): No dá se na to dívat i tak, že efektivita střelby včetně penalt 100% pro Chorvatsko, 20% Brazílie :-) Už mě ale taky unavuje to chorvatské propenaltovávání se mistrovstvími a chápal jsem nechápajícho Neymara. Jak si tohle mohli nechat utéct :-)
Asi bych měl změnit tip na druhý zápas. Když nechám Argentinu vypadnou z Nizozemskem 2:1, tak Argentina celkově druhá asi nebude, co? :DDD
Pane vachmajstr, vy jste ale hlava :DDD