Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Taky se dneska krásně ukázalo, proč je lepší mít v ČF Němce než Kanadu, každopádně na medaili bude třeba někoho kvalit Kanady porazit :)
Nenechte si ujít nový UFC free fight, kterým jee poslední titulák Blachowicz vs Teixeira. Snad si s ním náš Procházka poradí, nemůžu se dočkat!
@Zoltan (26.05.2022 18:09): Náš postup určitě, Němci měli pár tyček, ale celkově jsme byli lepší. Švédi si to podělali sami oslabeními. Jelikož jsme byli rychlejší, stihnul jsem už kanadskou přesilovku, kterou zařídil Dahlin, pak proměněná power-play a nakonec přesilovka v prodloužení kvůli Nylanderovi. Zámořské hvězdy Švédům moc nepomohly, na rozdíl od těch našich.
Super zápas, ale v semifinále budem muset ještě přidat. Vypadnutí Švédska je velký překvapení, ale doufám, že dneska ještě nějaký překvapení uvidíme :)
Dobrý výkon a zasloužený postup. Němci měli dost šancí, ale to i my. Výsledek je podle mě naprosto správně. Teď už jen věřit, aby vyšel ještě aspoň jeden zápas. Ta naše první lajna je neskutečná.
Vy nám tanky, my vám branky!

Teď dostaneme od Němců ty Leopardy. A ta hláška je z MS po okupaci ČSSR v roce 68 a zápasu se SSSR. Je to děsně chytrý. Jsem na sebe hrdý! :D
Ok, v tom případě ještě upravuji pořadí na 1. Švédsko, 2. Švýcarsko, 3. Finsko.
@rikuhahl (25.05.2022 16:25): Zapsáno!

Moje tipy:  Švýcarsko - USA  3 : 1 , Švédsko - Kanada  2 : 3,  Německo - Česko 1 : 3,  Finsko - Slovensko  2 : 0 .
Umístění: 1. Kanada 2.  Švýcarsko 3.  Finsko
Moje tipy: FIN-SVK 3:0, SUI-USA 6:3, SWE-CAN 5:3, GER-CZE 2:5. Medaile nechávám beze změn.
@Strady (25.05.2022 10:12): Tak nemají to úplně špatně, ale neuvádí tam, že teď už není předem daný pavouk, ale to pořadí po základních skupinách se přenáší dál, což je spravedlivější. To znamená, že třeba my můžem v případném semifinále narazit pouze na Švýcarsko, Švédsko, Kanadu nebo USA. Doufám, že USA nebo Slovensko překvapí a Švýcarsku se vyhnem, ty další týmy bychom mohli porazit, když budem většinu zápasu hrát, jako první třetinu s Lotyšskem. Teď jde ale hlavně o to, postoupit přes Němce.
@Strady (24.05.2022 21:50): Tak dneska to bylo takové rozbruslení. Věřím tomu, že kdyby šlo o něco víc a nechtěli bychom se vyhnout Kanadě, hra by vypadala jinak. Takhle je ale vítěz i poražený spokojený.

Jestli jsem to dobře pochopil, tipuje se celé play-off, tedy všechna čtvrtfinále, obě semifinále, zápas o třetí místo a finále. Moje tipy na čtvrtfinále jsou následující - Švédsko - Kanada 3:1, Německo - ČR 2:4, Švýcarsko - USA 3:2 a Finsko - Slovensko 5:2. Přál bych si postup ČR, USA, Slovenska a Švédska, ale realita bude jinde.

Co se týče konečného pořadí (nevím, proč by Švýcarsko a Švédsko nemohlo být na 1. a 2. místě viz tady), tak tipuji 1. Švédsko 2. ČR 3. Finsko
Německo tu není moc dobře bránící tým. Čtyři fíky jim dala Itálie i Kazachstán. Mělo by to být dobré.
Já hlavně chci aspoň pěknej zápas, když by byla remíza, tak fajn. Jsem zvědavej hlavně na tu finskou konfrontaci :)
ja proste a neustupne trvam na tom, pomstit se nejdrive finum a potom i kanadanum ..
tak jsem koupil brachovi ke 40tinam seskok s padakem ze 6000m ... doufam, ze se mu to bude libit ? zazil to tady nekdo ? jaky to je ? cetl jsem recenze a mnozstvi uzivatelek psalo, ze instruktori jsou prasata a vyuzijou kazde chvile klientku ohrabat ... tak doufam, ze bracha bude mit instruktorku pac ma asi 90 kilo a 200cm
@Strady (23.05.2022 20:41): Jakože ostatni mají těžší soupeře? Však každý hrál se slabšimi i silnějšími, teď už je skoro všechno odehráno… pokud nám Fini nedají 4 a víc gólů, tak je to dobré skóre


@player (23.05.2022 20:41): já bych řekl, že v ČF je už úplně jedno, s kým se hraje. Pokud se chce dovézt medaile, tak se aspoň jeden silnější soupeř stejně porazit musí :) ale pravda, takhle by to mohli být i dva soupeři :)
@S4TW (23.05.2022 20:33): To je jen o tom s kým jsme hráli, děláme vzadu chyby, za které jsme nebyli potrestáni. Jako nás trestali Švédové.
Stejně hlavní bude čtvrtfinále, ostatní je jedno :)