Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Strady (23.05.2022 17:51): A koukal jsi i kolik dostali ostatní týmy? 10 gólů za 6 zápasů je hodně slušná bilance, navíc polovinu nám dali Švédové… obrana je dobrá, naopak mě přijde mnohem horší to neustálé přehrávání… pořád všichni mluví o tom, že se musí víc střílet, ale z nějakého důvodu tam stejně raději pošlou další nahrávku…




@player (23.05.2022 18:49): To je ještě “daleko”, musíme porazit Finy, tam se konečně i prověří, jak je na tom náš finský systém :)
@Strady (23.05.2022 12:05): No vidíš a mě zrovna přijde, že letos máme konečně slušnou obranu, respektive celý systém na obraně postavený, gólů moc nedostáváme a není to zrovna neuvěřitelnými výkony brankářů... Jasný, se Švédy a Finy se rovnat nemůžeme, ale ti mají top obránce z NHL (hráči z NHL přeci nejsou potřeba), ale oproti ostatním týmům jsme na tom dobře v obraně...
@Drolin (23.05.2022 14:15): No to si nemyslím že by měli štěstí, spíš tak normálně jako každý, navíc pech na zranění.

Já budu tipovat až po přestupech, účka můžou utratit klidně 250 mega, ale nic z toho :D
@Zoltan (22.05.2022 22:48): Nebo přijde exodus a Sakové a Rowové odejdou!

Tuto sezonu mi u Arsenlu přišlo, že měl kopu štěstí a kdybych si měl dnes tipnout (tedy před přestupákem), tak vás vidím na 6. místo (MU skoro jistě masivně posílí :)).

A potěšilo mě, že vyhrálo menší zlo (City), a navíc o pouhý bod :). S Haalandem to bude ještě větší válec...
Tip  USA - Česko 2 : 4
Obranu máme strašnou, hraje jen první pětka. Až Finové ukážou jak na tom jsme, tedy pokud se v zápase bude o něco hrát. Tým Amerických pařicích mládenců, nic neukáže, jen to, že máme strašnou obranu.
@Drolin (22.05.2022 21:40): No, letos jen dva body za vámi (což bych nečekal, Spurs daleko zkušenější megatým a vítěz Audi Cupu), tak třeba příští rok...no uvidíme! :)

Zatím si ale nějak nedokážu představit co vedení plánuje na léto, jestli budou přicházet opět spíš mladší hráči nebo přijde i nějaký zkušenější prověřený hráč (což bude těžší bez LM).
@Jumas (21.05.2022 22:25): : Nepředpokládal jsem že Švýcarsko vyhraje skupinu. Říkal sem si hlavně nepostupovat z 4. místa aby jsme nedostali Kanadu. Zatím to vypadá že ze třetího místa jí dostanem a pokud prohrajeme s USA tak dostaneme ještě horšího soupeře Švýcarsko.
@Zoltan (22.05.2022 20:48): Šest lez za sebou před Arse, po odmlce znovu CHL, světové duo Kane a Son, perfektní obrana v čele s Llorisem, Dierem, Romerem (nákup sezóny?), zrzek Kulu a úžasná atmosféra na stadionu. Už se těším na podzim, a souboje s Realem, AC a Frankfurtem. Conte chce další sezónu titul, tak se uvidí, jak to půjde (aneb dokázal to i s Mosesem a Alonsem... :)).
@Jab (22.05.2022 20:07): Já bych letošní působení Arsenalu v PL hodnotil takto:

Arsenal má nejmladší tým v lize, takže je páté místo a souboj o TOP 4 až do posledního kola malým zázrakem. Ti kluci se stále učí a jde to vidět na nevyvážené výkonnosti. Přesto s nimi Arteta letos odvedl dobrou práci a páté místo je úspěch. Co se velmi povedlo bylo letní přestupové období, konečně povedené posílení obrany a brankáře. EL je pro tento tým tak akorát, v LM by při smolném losu dostal dost možná nakládačky :D Pro příští sezonu už ale musí Arteta jednoznačně doplnit kádr (v zimě jen odchody), protože na lavičce byl na jaře vždy maximálně jeden až dva solidní hráči, když pak přibyli zranění, tak často i nikdo (Pepé fakt kvalitní hráč není bohužel). To se pak špatně bojuje o TOP 4. Letos tedy hodně výborných výkonů, ale i hodně špatných a i pár doslova ubohých. To vše je ale mládím kádru.

Příští sezonu už ale končí hájení a Arteta musí ukázat že na to má, čili TOP 4 povinnost.

Jinak ještě napíšu top 5 nej hráčů sezony:

5. Granit Xhaka - Asi překvapivé jméno, ale bez něj záloha absolutně nefunguje. Pokud má za sebou Parteyho, který vše odběhá a odmaká, ukáže se jeho pravá kvalita - přehled ve hře, spojnice mezi útokem a obranou a rozehra. Plus jeden z mála zkušenějších hráčů. A letos mu ani tolik nemr*alo :))
4. Emile Smith Rowe - Často žolík z lavičky, který dává góly :) Obrovský talent, bude ještě lepší. Potřeboval by se ale učit od někoho zkušeného, to v Arsenalu trošku teď chybí.
3. Aaron Ramsdale - Když se dostane do laufu, chytí úplně všechno. Je ještě mladý, takže pár chybek či slabších zápasů tam bylo, ale to platí u každého v letošní sezoně.
2. Martin Ødegaard - Ani u něj dokonalá sezona, ale...nejvíce vytvořených šancí v týmu a před dnešními zápasy byl myslím v tomto na druhém místě v lize. Nemít útočníky totální kopyta...
1. Bukayo Saka - Milášek. Musí zůstat!!!!

Flop sezony je jasný - Auba, Laca, Nketiah...to bylo jako hrát bez útočníka.

Hodnocení Artety: 2-

Stručně: Povedená sezona, jsem spokojený. Očekávám však, že se příští rok tým opět posune :)
@Richmond (22.05.2022 20:02): Jo, ta baráž byla až moc jasná.

@Jab (22.05.2022 20:07): Já PL nesleduji vůbec, jen občas kouknu na tabulku, ale Leeds tam prostě patří. A pořadí jsem bral čistě podle toho, jak je mi daný klub sympatický a to City ani náhodou není. Jinak bych měl samozřejmě lepší kandidáty, než Liverpool, ale City je pro mě takové anglické Rangers. A je fuk, jestli jde o ten klub z Glasgow nebo New Yorku :)
@Jumas (22.05.2022 19:57): Ta první pětka je asi fér. Pak bych jen nechal WHU přeskočit Manchester U. Naopak ten konec... Burnley jsem přál více než Leedsu a snad i hrálo lépe. Letos jsem ale opět z PL neviděl ani zápas. Stydím se, ale nějak na to není čas a chuť. A už ani z dříve sledovaného Arsenalu neznám mnoho hráčů. Ale tak... Pokud by něco z EL hráli v Praze, tak se na ně možná zajdu kouknout. Však naposledy jsem byl na fotbale ve Wembley, kde naše repre dostala bůra. A i tak to byl krásný zážitek. :) Arsenal tam má stále skvělé mladé talentované hráče. Zase jim ale chybí ti starší a zkušenější, kteří by to asi v nějaké krizi nabudili. Tuším co jsem četl o tom zápasu s Newcastlem, tak tam měli všechny krom jednoho do asi 24 či 25 let. Každopádně případný EL zápas v Praze by mohl mít šťávu.

A Poolu budu fandit do finále LM. Asi není na škodu, že se jim ty čtyři trofeje nepovedou. Pro fotbal jako takový. Samozřejmě City jsem titul nepřál ani náhodou. :)
City zas titul, ale už to vypadalo na Pool. Aspoň, že ten Leeds se na poslední chvíli zachránil.
Kdo bude soupeř České republiky ve čtvrtfinále MS? Švýcarsko,Kanada,Německo,Dánsko nebo Slovensko? Který z nich by byl pro naše mužstvo nejlepší soupeř?
@S4TW (21.05.2022 10:42): Myslel jsem jen naše a Slováky, přece jen se potkáme ve finále :D, BA ne tipuje se pořadí takže nevím. Víte co, nechám to na Vás jak vy chcete!
Rikuhahl je pro, kdo další?
Itálie - Slovensko 0:5, Norsko - ČR 2:4, USA - ČR 1:2, Slovensko - Dánsko 2:3, Finsko - ČR 4:2
Tak já taky až do úterka: SVK-ITA 5:1, CZE-NOR 6:1, CZE-USA 4:1, SVK-DEN 2:2, CZE-FIN 5:2
Další várka tipů, tentokrát do konce skupin. Itálie - Slovensko 1:3, Norsko - ČR 2:6, USA - ČR 3:4, Slovensko - Dánsko 2:1, Finsko - ČR 2:3.
@S4TW (19.05.2022 17:41): přesně jak píšeš, ještě do toho mohlo být víc hráčů zainteresovaných, ne jen Hronek a Simon. Druhou stranu i tohle se stává a docela se mi líbí jak k tomu rodina Simona postavila.
@player (19.05.2022 16:49): ale to přece není o tom, že by to stálo na Simonovi, ale když se dva spoluhráči poperou, něco si řeknou, část stojí třeba za jedním, druhá za druhým, tak to tu atmosféru rozbije... konkrétní věci nevím, třeba v tom bylo i něco osobního...


@rikuhahl (19.05.2022 16:36): tak řekl bych, že právě zrovna Hronek dokáže ostatní vyprovokovat a asi to není úplně týpek do nepohody...
@Strady (19.05.2022 16:17): Výkon týmu přece nestojí jenom na jednom hráči. Kromě Simona jsou tam i další hráči a jestli náš tým stojí jenom na psychice Simona tak to jsme na tom dost špatně.
@Strady (19.05.2022 16:17): Jo, vypadá to jasně, ale pořád to nechápu, co ho k tomu vedlo. Jako sezónu měl blbou a v NHL asi skončil. No jsem zvědavej, co s nim bude. Tipuju extraligu, protože i tahle kauza mu v zahraničí dveře zrovna otevírat nebude. Btw. ale napadnout zrovna Hroňase, to neni dobrej nápad, možná se nezdá, ale je to samej sval. Na bitku bych si teda v týmu vybral jinej cíl :)
@S4TW (19.05.2022 11:46): Máš pravdu, že teď jde hlavně o psychiku, protože se v týmu evidentně něco stalo. Je jedno, jestli ty klepy, že se Simon s Hronkem poprali, jsou pravdivé, ale fakt, že Simon odletěl a náš výkon s Rakouskem nejsou dobrými signály. Dneska se uvidí, jestli se to urovnalo nebo ne.