Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (03.03.2020 18:53): Já si hlavně pamatuji, jak jste v 98 nebo ve kterém spadli :-) Nic ve zlém samozřejmě, to ještě byly časy parádního hokeje, to ještě k nám do Třebíče jezdli znojemští orli a to bylo vždycky derby jako hrom, to hučelo celé město :-)
@Richmond (03.03.2020 18:53): To znám akorát z vyprávění pamětníků :-D Vždycky když jsme se sešli po hokeji, tak to tam po pár pivech někdo připomenul. Prý bylo celé město jako šílené, všichni to prožívali a na stadion se chodilo střídat, páč pro všechny nebyly lístky. Někdy bych to chtěl zažít, ale naše ambice každé playoff spadnou na nulu.
@hanak_v_exilu (03.03.2020 18:28): Přerovu fandím, když jsem byl na základce, tak jeden rok hrál baráž o ligu se slovenským vítězem druhé ligy, což byl Slovan Bratislava. Těžce jsem mu přál, byli jsme na lyžáku 3 tejndy (!) a já měl problém sehnat denní stisk, abych se dozvěděl výsledky. Domů mi sice chodil pravidelně přepldacenej časopis Gól, kerej jsem sbíral od roku 1980 (mám x roků ve sklepě v nějakým kufru obřím, bojím se to otevřít), ale ten mi rodiče nechtěli poslat poštou. Bohužel dostali 3x nakládačku, ale velkehj úspěch to byl! Ale to byly časy, kdy druhou ligu hrávali Ingstav Brno, Milevsko nebo DP Praha :))
Tak koukám na snahu Kladna, ale je to fakt bída. Takhle chabej hokej vidím doma v Třebíči :-)

@samorost (03.03.2020 18:09): Přesně, konečně se to zase řeší tak, že když na to nemáš celou sezónu, tak nebudeš ke koncišetřit síly na otloukánka z první ligy. Pěkně kus za kus :-)
Vedení skotské fotbalové asociace instruovalo kluby a rozhodčí, aby si před zápasy a po nich nepodávali ruce. Jde o jedno z opatření, které má zabránit šíření koronaviru. Preventivní krok platí pro všechny soutěže od Premiership až po ty nejnižší amatérské.

Wow...
@strejdafido (03.03.2020 14:08): Já to myslel jako srandu, v reakci na zdejší spekulace. ;c) Jinak máš samozřejmě pravdu, konečně se po letech vrací rozumný systém. Chápu sice, že z finančního hlediska je to pro sestupující tým neradostné, přeci jen pro „prales” se mnoho kvalitních hráčů z kádru nepodaří udržet, hůř se shání štědří sponzoři a nějaký ten zápas navíc v baráži klubové pokladně také prospěje, ovšem takto je to prostě fér.
@samorost (03.03.2020 12:50): A není to tak letos??

@hanak_v_exilu (03.03.2020 13:05): Taky si to tak říkám - proč by Brno mělo o něco bojovat, když šestku mají jistou (i když v momentě zápasu to tak, myslím, ještě nebylo), navíc jsou kamarádi. Taky nasadili snad 3 úplně mladé pušky, takže ten podivný zápas mohl být odehraný fér. Upřímně proč by nemohli někomu jen tak pomoct??
@strejdafido (03.03.2020 09:38): Podle mě je celkem logické, že tým který bojuje o všechno a sezóna mu končí za dva zápasy, přehraje tým který má jisté playoff a hlavní je pro něho pošetřit síly a neztratit důležité hráče kvůli zranění. Třinec čeká ještě kolik? 2 zápasy ligy + dalších 12, kdyby to chtěli vyhrát a zároveň každého smetli jako Kometa pár let zpátky. Kvalitativní rozdíl tam určitě bude, ale hlava udělá taky hodně.
Měli by spadnout Pardubice alespoň za ty minulé roky a za to co předvádí vedení.
Kladna bude asi škoda i když s Jágrem nesouhlasím ohledně uzavření ligy, tak je to Pán Hokejista. Dvakrát si namazat Spartu na chleba, klobouček! A to fandím Spartě.
Jak píše rikuhahl Jarda prostě nestíhá být hokejista, reklamní předmět, manažer, majitel a vše co ještě je. Kladno ho stojí neskutečně peněz.

Vypadá to vypadá, že nebude MS v hokeji. Koronoavirus asi nabourá několik sportovní akcí, třeba i OH.
@S4TW (03.03.2020 10:31): Kladno mi je sympatický, Jágra mám rád a ač s jeho názorem nesouhlasím, tak na něj má právo :) S financováním to je na Kladně těžký. Hodně dává Jarda ze svýho, veškerý příjmy z reklam, kde vystupuje, jdou tušim do klubu. Ale město, celkem logicky, do klubu moc nedává a nějaká velká firma v okolí moc neni, časy Poldi jsou ten tam. A mít každej rok 50 milionů na důstojnou roli v ELH neni zrovna lehký ani pro takovou personu. Maj sympatickej stadion, hodně mejch idolů bylo z Kladna, nemůžu jim nepřát :)
@rikuhahl (03.03.2020 10:27): tak jako, já nemám vztah k žádnému z těch týmů, já vlastně nefandím nikomu, tak mi to je jedno... kdysi jako malý jsem si vybral Vítkovice, že jim budu fandit (jsem Pražák), ale dnes už mi je to samozřejmě buřt... na druhou stranu by byla škoda, kdyby zrovna Ostrava neměla tým v nejvyšší soutěži (i když třeba Brno taky nemá fotbal)... já nevím, já to přeji asi tomu Kladnu, ať padne, za to, jak Jarda změnil náhled na zavření zrovna podle toho, jak se mu to hodí (což je svým způsobem logické, ale jsem zvědavý, jak bude mluvit poté, až fakt spadnou), navíc mají evidentně největší existenční potíže (respektive finanční na nejvyšší soutěž), což je zvláštní, když mají tak markantní chodící reklamu...
@strejdafido (03.03.2020 09:38): hele, je to možné, ale já jsem nad tím tak přemýšlel a není divné, že Kladno, které není schopné celou dobu nějak rozumně zafinancovat tým, aby fungoval na úrovni EHL, si najednou na konci bude kupovat zápasy? a u koho? U druhého týmu, rozhodčích? Jakože zrovna Kometa potřebuje pár drobných, když je to snad nejlépe zajištěný tým v lize? Nebo za službičku? Jakou, když Kladnu reálně hrozí pád do nižší ligy? Lajsne si to tým jako Kometa riskovat, že se to třeba provalí? Podezřelý můžou být všechny čtyři týmy, jelikož všichni vyhrávají nad týmy, které by zdaleka neměli porážet, ale není to spíš tím, že fakt hrají o vše a jedou na krev? Navíc ty horní týmy už mají tak nějak rozhozené karty... já nevím, já osobně si nemyslím, že v tom je nějaká velký šmíra, ale samozřejmě je to jen můj naivní laický pohled...
@S4TW (03.03.2020 08:58): Teď jde ještě o to, jak moc budme věřit čistotě ligy :-) Zápas Kladna s Kometou jsem viděl celý a bylo to dost zvláštní. Nicméně Kladnu přeju, ať se udrží, viděl bych to spíš na perníkáře, ale rozhodnuto ještě není.
@lseling (02.03.2020 20:27): Osobně si myslím, že i ELH už měla být bez diváků, fotbal ani nevím, že se nějaký hraje :-) Každopádně jde z mého pohledu o prevenci, ne potírání následků, to je přece vždy těžší.
Tak jako trochu kacířsky si říkám, že by to mohli dostat všichni a byl by zas klid, ale to se asi nehodí do krámu. No, každopádně jsem zvědav, jestli se to do učebnic dostane, protože zatim tam moc potenciálu nevidím. Ale samozřejmě např. vývojáři Plague Inc. maj krásný “Vánoce” i po letech :)
U te cerne smrti me ted zaujalo ze to sireni bylo prakticky uplne stejne jako u te momentalni nakazy. Asie pak Italie atd:)
@Jab (02.03.2020 10:53): Všude kolem se to šířilo, tak bylo nad slunce jasné, že k nám se to musí dostat taky. Nemám rád šíření paniky, jak se to dobře daří našim médiím viz nákupní mánie, ale zdravý rozum velel hned ze začátku prostě akce s velkým počtem diváků zrušit. Nevím, na co se čekalo, že budeme "čistý" ostrůvek uprostřed Evropy??
@strejdafido (02.03.2020 10:44): Objevil se první případ (okolo čtvrté) a ve stejné době byla demonstrace. Já bych to zase s těmi nároky na organizátory nepřeháněl. Imho tě tankují spíše ty samotné demonstrace než zdravotní obavy.

Protestující vyrazili na demonstraci kolem 16:00 z Hradčanského náměstí.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/mil ... dsman_2003011724_jak

16:03 V České republice jsou tři nakažení novým typem koronaviru. Na mimořádné tiskové konferenci to dnes oznámil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/onlin ... -idnes-cz.B1007419/3
Biatlon v Novým Městě na Moravě bez diváků. To je fakt hysterie tohle. Jako by to něčemu pomohlo :(
Tak série skončila. Nečekal bych, že skončí zrovna ve Watfordu a takovým výsledkem, ale stejně tak bych nikdy nečekal, že někdy LFC bude takový suveren.
https://www.youtube.com/watch?v=ouUH5xS6HYw .. to je fakt trapny

tak:
* v prvni rade se stalo to, ze Fury mu sebral vzduch (furt mu pravidelne sel po brichu - kazdej kdo nekdy boxoval vi, co sebrat vzduch znamena a jak rana na stred tela `vyfoukne'),
** ve druhy rade se stalo, ze Fury mu dokonale takticky sebral ten jeho nacvicenej strike, ze mu nedovolil ten jeho Cross kterej vzdy dela stejne s pohybem dopredu - proto se na sebe furt vrhali do objimani)
** a ve treti rade se stalo, ze Fury proste dominoval a dominuje technicky .. Wilder ma sice puch, ale Fury je z technickyho hlediska v boxu asi tak o 3 levely vyse
@Richmond (23.02.2020 09:22): fantasie, asi nejlepsi zapas v boxu co jsem kdy videl ... ale ono je to takhle po kazdym zapasu .. tyson fury ho rozdrtil ... v 7mem kole uz vedl na body takovym zpusobem, ze by to UD neslo zvratit a jedina moznost pro wildera by byla ho knockoutovat a to se skutecne nezdalo, ze se stane, takze tam letel rucnik ...
@ntz (21.02.2020 18:17): Tak co? Jak Ti to dopadlo? Neskončil přenos po 20 vteřinách knockoutem? :) Já byl taky celý týden masírován, že v sobotu je zápas jedničky proti trojce v basketbalu. Každej den, co jsem se díval na nějakej přenos, furt reklamam. Tak jsem se samozřejmě díval a spokojenost. Před zápasem fůra všech možný nej .- první texaská univerzita, co vydržel 5 týdnů být nasazená jako #1, nejdelší šňůra 23 vítězství pro tým z konference Big XII, nikdy v historii Baylor (to je ta jednička) nevyhrála oba zápasy proti Kansasu v základní části. Nakonec drama až do konce, naprosto narvaná hala (mají kapacitu pouze trapných 10500 diváků) a historie se nepřepisovala Baylor prohrál o 3 body. Ovšem kolik jsem zaplatil za přenos těžko spočítám...Musel bych dělit cca 3600 počtem shlédnutých zápasů, což bude se blížit k 80 (a to uvidím ještě celý March Madness), takže bych to viděl tak 36 kč :)
@Richmond (21.02.2020 16:26): to nevim ... je pravda ze mma ma dneska desnou popularitu ... me to ale naprosto nebere koukat na dva chlapy co se spolu vali propoceny po zinence ... box je neco uplne jinyho, zrovna wilder Vs fury jsem si zaridil za 159kc primej prenos, coz je fantasticky ... proste jsem si zaplatil na mesic voyo.nova.cz .. mesic ulice z archivu je uz jen tresnicka na dortu ...

delam si srandu .. v zivote jsem nevidel ani jeden dil ulice .. ale pote, co jsem videl prvni 4 dily zaklinace jsem na ulici pripravenej :D .. (patej dil zaklinace jsem uz nerozkoual - absolutni ptakovina, aby to bylo fer, musim dat ulici taky sanci a neco mi rika, ze to bude lepsi nez na 4 dily ....)
@Richmond (21.02.2020 16:26): box docela dojel na suverenitu Klička, který boxoval neskutečně nudně, tak bych řekl, že i to pomohlo... ale obecně je kolem MMA teď mnohem větší kolotoč, aspoň co vidím kolem sebe, na druhou stranu box je tak tradiční, že tak rychle do pozadí určitě nepůjde...
@Richmond (21.02.2020 14:11): nema rad nasili a na nic takoveho nekoukam ... mma me vubec nezajima ... mam rad ale sport (a sam jsem boxoval) a box na tehle profesionalni urovni me velmi zajima a sleduju to ... a wilder Vs fury ma krutej hype a ja se na to tesim uz peknou dobu ...

jinak samozrejme `dycky ulice !!!'