Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Bod krásnej, ale gól v nastavení holt vždycky bolí :/ Inter je o trochu lepší než Real loni :)
Totožná 11 jako proti Kosovu, akorát místo Kadeřábka tam je Coufal... On tam nechá tragickýho Bořila s Masopustem a poctivci Kadeřábkovi nevyjde jeden zápas a hned ho posadí. Král s Janktem opět mimo své pozice...

Tohle bude asi zápas pro otrlé, Černá Hora taky poslední dobou "září".

Edit: Hra stejně bídná jako proti Kosovu, ale tentokrát alespoň zafungovaly standardky. Černá Hora potvrdila, že bez Saviče a Jovetiče je naprosto nekonkurenceschopná. Zasloužená výhra, ale takový výkon by na silnější týmy nemohl stačit.
Hodil jsem si pár desetikorun na 02 v kurzu 8.xx aby kdyby to nevyšlo, tak ať z toho něco mám :D
Z lepšího soudku. Baskeťáci jsou kousek od čtvrtfinále, stačí, kdy USA vyhrajou s Brazilcema. Zápas s Řeckem byl fakt ubojovanej a ač to bylo nahoru dolů, tak prohráli se ctí ;)
@Richmond (08.09.2019 18:08): Spíš v tom mají pěkný hokej... :c))

Jinak naši košíkáři dnes opět hodně dobře (i bez skvělého Schilba), nebýt drobného výpadku ve třetí čtvrtině, mohli Řeky udolat a být v klidu už teď. Ale tak snad to Amíci s Brazílií nevypustí a půjdeme dál. ;c)
@Richmond (08.09.2019 17:59): Nemá, ale stejně tak Bulharsko, Kosovo nebo Černá Hora nic moc nehrajou, jako my. Ale naštval mě ten přístup a ta snaha ze sebe dostat to nejlepší byla jen na straně Kosova. Chápu, že když hrajou se San Marinem, tak to nějak jen sehrajou, v pohodě, ale už dávno nemají tu kvalitu co si myslí, že přijedou do Kosova a v klídku si tam minimálně bod uhrajou.

Pokud se ten tým snaží, dáva ze sebe všechno, dá se i prohra nějak vzít, ale tohle nebyl výkon na nějakou obhajobu. Každej rozhovor byl jen o tom, že domácí měli velkou snahu a bojovnost, tak proč sakra tu snahu a bojovnost neměla i naše repre? Právě proto, že tu budou mít až s Anglií, jenže tam zas chybí ta kvalita a stejně tak by nás musela Anglie podcenit a zápas hrát profesorsky jako my v Kosovu.

Ale hlavně že se nemají za co stydět, hvězdy...
@Can (07.09.2019 17:04): Tenhle tým nemá na ME co pohledávat, jedině, pokud to rozšíří na 56 týmů, což se stejně jednou stane a zruší se kvalifikace, protože pak to bude to správné ME.
Bizarre scenes in Paris... Albania line-up for the national anthem... The Andorra anthem is played in the Stade de France... The French anthem is played after... Albanian players refuse to play until their anthem is played... Stadium announcer apologies, to Armenia.

Wow, solidní trapas.
@Can (07.09.2019 17:04): Však to platí už dlouhodobě. Do všech zápasů jdou stylem "jdeme to odehrát a uvidíme, na co to bude stačit". Nulový zápal, nulová bojovnost, individuální nekvalita + trenérská superkonzerva Šilhavý. Po zápase samé výmluvy, minimální porce sebereflexe, chlácholení... Trapný, trapný, trapný... Takovému týmu se fandit nedá.
Basketbal těší, jak hra, tak snaha ukázat se proti lepším soupeřům a i kdyby to proti Řecku už nevyšlo, klobouk dolů co naši předvedli. Jsem rád, že i basket se dostal mezi lidi a nadchl.

No a fotbalová reprezentace si zase ukopala ostudu, protože ten výkon byl opět hroznej. Neřikám, že Kosovo je jako San Marino, to ne, ale chybělo jim 5 hráčů a naši si tam přijeli asi zakopat, žádná snaha se poprat, špatná základní sestava a o střídání ani nemluvim. Nepřijdou mi vůbec jako tým a spoléhat se jen na Schicka že rozhodne všechny zápasy, to se přece nedá.

Rozhovor se Suchým taky parádní, jo oni se snažili, běhali, bojovali protože hrajou doma, tak měli chuť. Takže naši ne? Ale my jsme chtěli hrát svojí hru?? Jakou? Myslí si že jsou takový borci a v pohodě si to tam ukopou, dobře jim tak, namachrovaný čutálisti. Fakt mě začínaj štvát...
Co to je? To už nedokáže náš národní fotbalový team porazit ani takový loosery jako Kosovo? S takovým výkonem nemáms na ME co dělat.
Klobouk dolů, nádherně Brazilce smázli, parádní podívaná! Kde se to v nich jenom bere... :c)
Potom se není čemu divit, že lidé, kteří chtějí aby jejich děti něco dokázaly, tento systém ignorují. Samozřejmě na to musí mít peníze a tím pádem to není pro každého. Tuzemský hokej jde do pekel už mnoho let a začíná to právě u mládeže. Ale to není nic nového...
@Richmond (05.09.2019 22:10): Myslíš Juniorskou ligu akademií. Jo, byla chyba řešit to tak, jak se to řešilo. Měli udělat klasickou sezonu s tím, že sestoupí víc týmů a bylo by. Já nechápu ani tu první ligu, z který se nedá sestoupit. Jsem zvědavej, kolik týmů v ní bude, než se zase sestupovat začne.
Sledujete někdo tu krásnou kauzu našeho vedení hokeje? Král, Lener...měli by chodit kanálama a vypadnout ze svazu. To je cesta do pekel.
@Can (05.09.2019 18:06): kolega v práci co hraje basket 20 let a měl dneska narozky skoro skákal do stropu když viděl jak to naši vyhráli :) A mě nikdy basket nezajímal, ale kupodivu mě to taky bavilo, líbí se mi jak je to rychlý.
@Can (05.09.2019 18:06): No Bažanta tedy fakt nemusím...Ale jinak ohromný úspěch. Já sledoval i zápas s Japoncema, kde jsem poznával jejich hvězdu Hačimuru, kerýho jsem sledoval při postupu Gonzagy v March Madness a přišlo mi, že to je hráč pro NBA (prý snad byl draftovaný jako devítka letos). Takže MS v basketbalu je vždy příjemná změna, ačkoliv jinak NBA nebo klubovej basket v Evropě aboslutně ignoruju a sleduju jen NCAA basket.
Dnes jsem byl překvapenej kolik lidí kolem mě sledovalo náš zápas na MS v basketbalu, konečně taky trochu jiný sport který lidi sledují a ČT má po dlouhé době skvělé přenosy, studia a to vše okolo co má jen fotbal a hokej.

Solidní výkon proti USA, jistá i když náročná výhra proti Japonsku a obrovské překvapení proti Turecku a tím nečekaný postup mezi nejlepších 16 na světě.

Sice teď mají Brazilce a Řeky, ale i kdyby se už nic nepovedlo, tak ty výkony bez Veselého mě opravdu potěšily. Snad se ten basket u nás prosadí trochu víc i u mladých...
Nádhernej výkon našich basketbalistů. Jak ten sport moc nemusim, tak to byl jeden z nejlepších sportovních zážitků letos. Ten tým je fakt dobrej. A porazit zrovna Turky potěší ;)
Zítra se rozjede 2. fáze asijské kvalifikace MS. Tentokrát jsou týmy klasicky nalosovány do 8 skupin po 5 týmech, kdy do 3. fáze vždy přímo postupují vítězové skupin + 4 nejlepší týmy z druhých míst (tabulka).

Samozřejmě fotbalový fajnšmekr mého typu si nemůže zítřejší program nechat ujít a díky volnu jsem si tak naplánoval takový menší fotbalový maratón :))

07:30 Guam - Maledivy
11:00 Mongolsko - Myanmar
14:00 Thajsko - Vietnam
+
20:45 Severní Irsko - Lucembursko

Bohužel kvůli překrývajícím se časům výkopů nebudu moci sledovat vše, co bych chtěl (např. zápasy Kambodža - Hongkong a Jižní Korea - Gruzie). Každopádně pokud by nějaký zápas vyloženě nudil, tak alespoň je kam přepnout :)
@Jab (02.09.2019 12:35): S takhle trapně průchozí obranou se vyhrát nedalo, takže asi jo. Strašně to táhne celý tým dolů.

A Mkhitaryan na hostování do AS Řím, paráda. Víc minut pro Nelsona a Saku :)
@ugraugra (02.09.2019 13:05): Takový, že druhou polovinu sezóny se hraje se silnými na domácím hřišti :). Zatím máme body navíc oproti minulé sezoně za dvě remízy, a mimo blamáže s NC jde o výborný vstup do PL.

Po repre přestávce bude také kádr uzavřen, Eriksen, Toby a Jan asi podepíší nové kontrakty, los CHL byl více než příjemný a forma půjde jen nahoru (konečně se vráti Dele a Dier).

A situace v MU? Ořezaný kádr, asi nejhorší trenér v lize (ok, až po Fat Frankovi), DDG bez motivace, herně hrůza.
@Zoltan (01.09.2019 20:48): Co jsem viděl sestřih, tak Arsenal smutná obrana, skvělý útok. Dohromady tak remíza asi zasloužená. Kane a jeho simulace na konci zápasu... Od hráče takových kvalit mi to přijde až líto.
@Drolin (01.09.2019 20:41): Leno nám tolikrát zachránil prdel, že se mu občasná chyba odpustí :) Teď nešikovně vyrazil střelu přímo před prázdnou bránu, těžko říct no. V první řadě za gól mohl Sokratis.
@Zoltan (01.09.2019 20:30): No a Xhaka mohl mít klidně redku za sedm faulů a Leno prý další chyba vedoucí ke gólu :)). Nejvíce ze všech hráčů PL od minulé sezóny. Měli jste koupit Keylora.

Snad to tak bude, Son je perfektní. Ale zápasu bude zas mraky, a zvláště když v CHL budou i slabší soupeři a zahrají si všichni dost.
@Drolin (01.09.2019 20:19): Tak dneska to asi nešlo, ale proti slabším by mohl na hrotu nastoupit Son ne? Plus na křídlo Lucas.

Pépé až se trochu vyhraje bude boží. Stále občas něco vyřeší špatně, ale ta hromada talentu tam jde vidět. Škoda jen že za tou trojicí je to slabé, hlavně tedy obrana. Jinak Mikyho do těchto zápasů už nikdy, nechápu proč tam Emery nedal Nelsona :/
@Zoltan (01.09.2019 20:03): Harry je bez formy, ale i tak má 4/3. Je vidět únava, kterou měl Dele i Eric. Nejhorší je, že se nekoupil někdo, kdo by Harryho posadil a on zatím hrál 20-30 minut. Na druhou stranu, Poch by ho asi neposadil.

A také jste konečně hráli elitní trojku, a ta by dala zabrat více obranám. Největší kritika je nyní na Sancheze a Sissoka, je bych klidně nyni posadil (Aurier, Dier).
@Drolin (01.09.2019 19:52): To je právě to nejhorší, Spurs úplně mimo a stejně jim zbytečnými chybami darují dva góly :) Přitom druhý poločas pak super, už dlouho nepamatuji že by Arsenal doma někoho takhle drtivě zatlačil.

btw, co je s tím Kanem? Přijde mi úplně bezkrevný, dřívější Kane byl daleko nebezpečnější.