Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Opět výborné derby a nervák až do konce. Škoda ale dvou ztracených bodů, Arsenal opět potopily zmatky v defenzívě a Xhaka. Přesto se mělo otočit, šance i tlak na to byly. Škoda no. V zimě to chce dořešit defenzívu.
Král do Spartaku za 310 mil. Kč, už oficiálně.

Dobrá volba. Spartak buduje nový tým z mladých nadějí a Král mi tam skvěle zapadá. Se Zobninem by ve středu hřiště mohl vytvořit skvělé duo.
Cam Ward len vo veku 35 rokov skončil kariéru, okrem poslednej sezóny celú kariéru odchytal za Hurricanes, ktorých vo svojej prvej sezóne priviedol k jedinému Stanley Poháru, za čo si vyslúžil Conn Smythe trophy, bohužiaľ sa mu zvyšok kariéry príliš nedarilo a po jednej mizernej sezóne s Blackhawks podpísal s Carolinou kontrakt na jeden deň.
Thornton, Williams a Marleau stále nemajú kontrakt.
V United probíhá zajímavá čistka.

Lukaku a Alexis do Interu
Smalling the legend do AS ROMA (Gratulace 90210 :D)
Darmian možná do Parmy
Rojo možná do Fenerbahce

Ještě se příští léto zbavit viruse Pogby a věčného talentu Lingarda a budu spokojený.

Olé at the wheel !
@Richmond (29.08.2019 19:07): Tak z pohledu diváka je EL lepší každopádně, když LM není na ČT ale blbym O2. Soupeři super, ale bude to jasný čtvrtý místo.

Z mýho tipu vyšel akorát Dortmund škoda. Ze třetího koše mohl být někdo hratelnější.
@rikuhahl (29.08.2019 19:21): To já bych asi radši aby to byl výkon jako na Chelsea, dostat klidně bůra, ale dát jim dva, tři góly a prostě bojovat o každou šanci zaútočit, aspoň teda s tou Barcelonou a Dortmundem který jsou hodně jinde. Inter nevim jak na tom letos bude, ale třeba tam bude šance zabojovat o ten výsledek a možná se poprat i o EL. Proti Italům se nám často daří urvat nějakej ten bodík.

Král za 300 M do Spartaku? Peníze fajn, ale pro růst asi nic moc...
Letos je koeficient v čudu :( Nezbývá než si zápasy užít a hlavně neútočit na rekord 0:7 s Arsenalem, ale pokud možno držet zápasy hratelný až do konce.
Taky v tom nevidím žádný velký ejchuchů. Atraktivní soupeři a zážitek, ok. Ale výsledkově to bude většina proher, postup do EL hodně těžkej, koeficient zapláče.
@Can (29.08.2019 19:02): No tak jestli nebylo lepší bejt ve skupině EL...(z pohledu diváka). tohle bude akorát pro zlost, venkovní zápasy o ničem (těžkej beton) a doma možná posbíraj jeden dva body.
Barcelona , Dortmund a Inter, sice bodů asi moc nebude, ale tohle si slávisti asi užijou, dobře jim to Petr Čech vylosoval :)
Jako pěknou skupinu bych viděl: Juventus, Real Madrid, Lyon...

Přál bych si: Bayern, Tottenham a Inter

A hratelná skupina by podle mě byla: Zenit, Neapol a Bruggy
@Jumas (29.08.2019 10:13): Jo jo, musí to klapnout :)). Náplast za nevyjití Wolves by to byla více než slušná.

A doufám, že bych lístek sehnal (a luftjarda je moc neopálí).

Jinak bych si přál Bayern, Tottenham, Salzburg a Slavii. Jen je škoda, že blízké Lipsko je ve čtvrtém koši jako Slavia). Plus je zajímavé, jak šlo Rusko nahorů (dva týmy v CHL), a Portugalsko pouze Benfica (aneb až 7. místo v koeficientu).
@Jumas (29.08.2019 10:13): S Petrohradem hrála Slavie loni vyrovnaný zápasy, takže čistě z pohledu postupovejch ambicí by to byl super los z prvního koše :) Bral bych Liverpool, Ajax, Záhřeb nejlíp ;)
Tak já bych jako ideální skupinu viděl PSG, Dortmund a Salzburg. Je to blízko a třetí místo by se mohlo podařit. Nejhratelnější je samozřejmě Zenit, Benfica a Záhřeb, ale z první skupiny Slavia stejně nikoho neporazí, takže to chce nějaký lepší tým, Benfica už je zbytečně daleko, ale Záhřeb by mi nevadil. Jak to vidíte vy? Drolin chce předpokládám Tottenham :)
Jako vlažný Sparťan, co zažil se slávistickými kamarády na stadionu v Edenu už pár evropských zápasů (Třeba PAOK), gratuluji a doufám v postup ze skupiny...ale třetí místo by bylo taky super.
Slávie zas po letech v LM, jsem zvědav, co tam uhraje, třetí místo ve skupině by byl ideál. Jako by to bylo včera, když tam byla naposled :)
Jevgenik Kuznecov dostal 4-ročný zákaz na majstrovstvá sveta za používanie kokaínu, prišiel aj o bronzovú medailu, ktorú dostal tento rok.
Už jste viděli Komlicenkuv teatrální pád poté, co ho soupeř plácnul rukou do nohy? Si někdy říkám, proč se na tenhle sport ještě pořád dívám :(
@Drolin (27.08.2019 16:55): Snad půjde cestou Rosického, jen bych mu dal jinej post, normálně do středu zálohy, na tý lajně se mi moc nezdá, ale jak se dostane ke kombinaci nebo střele, tak to je vidět kvalita.

Souhlas, že Lishka a Hancko mají dostat šanci jako stoperská dvojice. Ale Kanga a Tetteh mi spadají do kategorie, že v lize do toho nejdou naplno. A Sáček s Karlssonem tak tam právě tu kvalitu nevidim.

Za mě do zálohy spíš Dočkal, Hašek nebo Krejčí a na hrot snad jen ten Drchal až se uzdraví, zbytek prostě nic moc, zatim.

Ale jednoznačně pročistit vzduch a Kanga, Nita, Radakovic, Zahustel, Štětina, Frýdek, Karlsson, Plavšič, Trávník, Ben Chaim a Kozák pryč... A o půlku problémů ve Spartě míň. Klidně ať hrajou střed a vybudujou nějakej tým, kterej bude schopnej hrát později aspoň tu EL...
@Can (26.08.2019 16:44): Táhne, a snad se mu povede kariéra. I když víme jak to často (Kadlec, Fenin, Necid) končí...

A papírově mi přijde skvělá, Karlsson, Sáček, Tetteh, Kanga, Lishka a Hancko... plno talentu. Jen to na hřišti zatím nefunguje, respektive Jílek nedokáže najít optimální sestavu.
@Drolin (26.08.2019 16:00): Nejlepší tým v lize a táhne je 17ti letej klučina :) Včera to byl zase špatnej výkon. I přes zjevné chyby rozhodčích hraje Sparta pořád špatně. Třetina hráčů na špičku ligy nemá, třetina nemá snahu zabojovat v ligových zápasech, takže ta poslední třetina je ta kvalitní a snaživá Sparta a to jim na Slávku a vlastně ani na tu Plzeň nestačí.
@S4TW (26.08.2019 15:51): Nebo svého času počet penalt pro Viktorii :)). Dnes převzala štafetu Slavia. A Sparta byla tolik let připískávana, že si to snad i zaslouží.

Od odchodu Lavičky, vlastně i Rady, to tam jde dolů. Přitom bych řekl, že mají i nejlepší tým v lize.
@Richmond (26.08.2019 15:28): ono je docela zajímavé se i kouknout na poměr odpískaných faulů za poslední zápasy Sparty... je to minimálně zvláštní :-), svého času (vlastně možná do dneška) takhle trápili Liberec..
@Richmond (26.08.2019 09:30): Z pohledu našich "hráčů" na hostování (Jugas, Matoušek, Plechatý, Sýkora), kteří přeci jen nepreferují - pokud mají ambici se vracet - Jablonec na vyšších příčkách. Na druhou stranu, liga je prakticky nepředvídatelná a mimo čínské Slavie, která má i vykradené skvělé béčko, tu bude takových výsledků každé kolo dost.

A deník Sport je lobby Sparty, takže těm bych nevěřil ani nos mezi očima :)).

@Can (26.08.2019 00:06): Tým hlavně potřebuje značně posílit. A ne na hostování, ale hráči na stálo, co mají chut bojovat za Jablonec. Dnes to je více méně jen Hübschman.

A byla, proti zataženým týmům to je těžké - navíc Newcastle skvělě bránil a Son a Eriksen prakticky neměli prostor vystřelit z dálky. A to je celkem rarita.
@Drolin (25.08.2019 22:23): Příbram = Jerevan, stejný výkon od vás jako v EL, proto jsem byl naštvanej, jen s tím rozdílem, že Příbram je lepší než Pjunik :)

Mám pocit, že si někteří hráči Jablonce myslí, že jsou to nějaké hvězdy a takové týmy budou v pohodě porážet, někdy je taková facka potřeba, jen letos je to už druhá...

Jinak Spurs 80% držení míče, to byla házená ne? :) Ale střely na bránu 3:2 pro Newcastle...
@Drolin (25.08.2019 22:23): Pokud bude nadále vsázet na Radakoviče nebo Štetinu, tak nevydrží ani do zimy :)) Pro mě za mě, klidně ať v tom pokračuje, alespoň bude co rozebírat a čemu se smát :))

Hložek je ale fakt borec, i dnes patřil jednoznačně k nejlepším Sparťanům. Snad se mu budou vyhýbat zranění...

@Richmond (25.08.2019 22:31): Ještě jsem neviděl TV záběry. Z tribuny to vypadalo všelijak, ale všemocný VAR to posvětil, takže o správnosti verdiktu nemůže být přeci sporu! (ale nedivil bych se, kdyby to byla kompenzace za zářezy z předcházejících zápasů)
@paver (25.08.2019 22:11): Super, Liberci vždy věřím na Spartu :). Jílkovi naopak nevěřím, že přežije do léta. A Radakovič je vtip... mají Lishku a nehraje (vlastně i Kaya). No snad někdo už vykoupí Hložka, v tom nefungujícím klubu to má pěkně těžké a ještě je táhne.

Jinak černý víkend! Jablonec i Spurs prohry :/
I když s Příbramí to vypadalo mázlé.
Dnes byla Sparta v Liberci doslova zesměšněna. Slovan bez tří klíčových hráčů, s Mikulou na stoperu, s flinkem na hrotu a i tak to bohatě stačilo + dostat dva góly od druholigového atleta, to je pane Jílku vskutku na pováženou :)))

Cenu pro nejlepšího komika dostane Mr. Kiks Radakovič, kterému však zdatně sekundoval jeho kolega Hancko. Člověk si začíná říkat, kam až ta Sparta dokáže klesnout... :))
Tak premiérový přímý přenos z univerzitního fotbalu na Sport TV se exterémně vydařil, naprosto parádní zápas, napínavý až do konce, komentátoři málem přišli o hlas a museli podstoupit měření tlaku. Jen ta dál! :)

Mimochodem během přenosu šokující informace, že QB Colts končí kariéru v 29 letech (mentální opotřebení), což tedy nenačasoval úplně dobře :) Jde o hráče, jenž si vzal Češku a který relativně často navětěvuje v létě ČR a chodí i do posilovny na Lužinách :)
@Red (16.08.2019 07:55): Tak to upřímnou soustrast, nicméně ženský fotbal bych ani za fotbal neoznačil.¨

@Can (15.08.2019 22:45): Určitě. Mají možnosti a vykupují talenty po celé ČR, tak by to bylo jistě lepší jak nakupovat často méně motivované cizince. Ačkoliv ignorace hráčů jako Kaya nebo malé využití Karlssona jsou prostě špatné rozhodnutí trenérů. Zvláště, když třeba na stoperu hrají Štětina a Radakovič (ti jsou na úrovni tak Brna), zbytečná angažmá Kozáka (na co se kupoval Graicar) a hraní Sáčka na RB (ví, že je tam tlačí bota a hlavní jsou předkola, a koupí Vindheim co je pár měsíců zraněný...).

Plzeň si to prohrála sama, to co spálili se jen tak nevidí. A strašně laciný gól v nastavení. MB naopak potěšila asi nejvíce, protože s FCSB hrála vyrovnanou partii, ačkoliv mají rumuné daleko jiné prostředky a hráče (Coman).

Chce to pár silných a stabilních týmů (Slavia, Jablonec, Sparta, Viktoria), co by hrály pravidelně Evropu a byly konkurenceschopné. Problém ale je, že Slavie vykupuje vše co ji může ohrozit (a spousta kvalitních hráčů sedí na lavičce - místo aby hráli za 3. až 6. tým ligy), a Sparta také, ale tentokrát ještě bez efektivity.
@Red (16.08.2019 07:55): To ženské MS bylo hodně fajn. Útočné akce kolikrát moc pěkné. Ale to páč i hodně dobré týmy špatně bránily. Jsem si tedy říkal, než jsem viděl tu Zahustelovu obranou parádu. :)
Já už popravdě sleduji hlavně ženský fotbal. Co z toho mužského udělaly prachy je pro mě těžkou zkousnutelné. BTW Sparta by měla skvělou sestavu, ale tak nějak je polovina jejího kádru dlouhodobě zraněná (tím myslím 6m+). Říkám si, jestli jde o nějaké nové trendy nebo prostě nechtějí za současného vedení hrát...
@Drolin (15.08.2019 22:29): Sparta už by si konečně měla budovat tým mladých hráčů i třeba hrát nějakou dobu střed tabulky, ale vybudovat tým a ne jen nakupovat, nic to nepřináší a je to další debakl...

Ale víc mrzí ta Plzeň, první zápas prohrát proti tak slabému soupeři. Navíc nepochopim proč Plzeň po druhém gólu zase hraje profesorskej fotbal, budem zdržovat, když měla šance na brejky, ale radši chtěla držet čas a draze se jí to nevyplatilo. Ještě k tomu nesmyslné střídání Hlouška, už dneska podruhé chyba na lavičce jako ta Boleslav.

Tak doufám, že Slávie vyhraje Evropskou Ligu :)

A když už spadne i ten koeficient, tak snad tolik, že budeme mít jen 4 týmy na poháry, čím míň týmů, tím líp...
@rikuhahl (15.08.2019 22:36): Máme relativně nahráno za minulé roky, a i tak týmy mimo prvního musí projít nově opravdu dlouhou kvalifikací. Podle mě už bude opravdu těžké dostat se do skupiny EL. To není o napravení, ale systému předkol UEFA, které stále více zvýhodňují silné ligy.
Totální zmar, škoda se bude napravovat 5 let, možná i dýl, nebo holt bude muset Slávie vyhrát aspoň EL, aby byly body v koeficientu v pořádku :(
Jeste ze ma Slavka jistou tu euroligu :) Jestli postopi do LM tak to tejne bude o nicem, protoze tam bude za otloukanka. Tak asi pro fandy lepsi ta euroliga.
Sparta :D

Té by se mělo zakázat se vůbec k Evropě přiblížit. I Baník by uhrál více bodů, než Sparta posledních let. Opravdu nechápu Lishku a Trávníka, proč tam šli.

Jinak by ale Jílek měl letět. Sestavy vybírá hrozně, a tým táhne pouze 17 letý kluk a náladový Kanga.
V 1. poločase Boleslav špatná a FCSB taky nic moc, tenhle duel asi rozhodne nějaká haluz, ale v dalším kole bych to na postup do skupiny neviděl ani náhodou...