Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Všivák (15.02.2018 08:14): Vsak taky neni, KHL je myslim o neco horsi, ze svedska liga a o neco lepsi, nez nase Extraliga.

@player (14.02.2018 18:51): Ty se o to koukam moc nezajimas, nejdriv velkej podiv nad tim, ze tam nejsou hraci z NHL, i kdyz to jsi myslim nemyslel vazne.;0) a ted tohle. Jakoby si k tomu nekdo sednul a zacal to komentovat po 10-ti letech na opustenym ostrove.

@rikuhahl (14.02.2018 19:30): USA to pojmuli "po svym" a docela bych jim pral dalsi vypadnuti z elitni skupiny, ale to se asi nestane.
Pěkné, zatím to vypadá že v CHL mohou postoupit,

Spurs
Pool
City
Real
Barcelona
Bayern
United
AS Řím

Tedy mimo AS asi nejsilnějších osm týmů současnosti.
Na zápase Slovensko : Rusko bylo vidět, že rozdíl mezi KHL a naší Extraligou nebude moc velký. Ruské vyhořelé hvězdy dostaly pěkně co proto.
@Richmond (14.02.2018 19:18): jsou spíš z Evropy, třeba Maxwell z Boleslavi ;) A Brian Gionta jako "Captain America" na jaře ještě hrál NHL, ale pak už ho jako skoro čtyřicátníka nikde nechtěli, tak od tý doby nehrál, a to nikde :)
Super Slováci porazili Rusy 3:2 a Slovinci porazili v prodloužení USA. Tak to mě tým USA dost zklamal. Jestli neporazí ani outsaidry ze Slovinska tak to nemají moc šancí na medaile. Doufám že v naší skupině žádné takové překvapení se konat nebude.
Konaté přestoupil ze Sparty do Mladé Boleslavi

Ha, ten to tedy vzal - škoda, že nikdy nedostal pořádnou šanci.
Teď jsem ze záznamu zkouknul finále U-rampu mužů a Shan White je neskutečnej machr. Tento tam sází jako by to byla hra!! Ani v té jeho hře nešlo dát to co on dá ve skutečnosti :)
Pettirosso13.02.2018 22:30#
Na kdyby se nehraje. Spurs nas valcuji (u nas doma!!) zaslouzili by si vyhrat rozdilem 2 golu

:))
Pěkné, jsem zatím potěšen. S mistrem Itálie hrajem kolotoč (a to on v lize může odpočívat a Spurs hrají s tím nejlepším), škoda dvou penalt a jednoho přímáku.

Dnes ale měl hrát Rose, Davies občas chybuje.
@paver (13.02.2018 11:54): Ano, můj velký oblíbenec. Hráč co bojoval (přes Lorient nebo Swindon) a nakonec se i prosadil do áčka Spurs i repre.

Osobně bych řekl, že byl i z trojice Bentaleb, Carroll a Mason nejlepší. Škoda, že musel odejít protože by si přes Diera a Dembelého moc nezahrál. Nicméně doufám, že se vrátí do Spurs a bude třeba trénovat mladé.
Ryan Mason vzdává boj o návrat na fotbalové trávníky a zhruba rok po utrpění vážného úrazu hlavy raději věší kopačky na hřebík, oznámil to jeho klub Hull City. (hullcitytigers.com)

Škoda ho, končit takhle mladej... :(
Wow, prumerna navsteva na domacich zapasech Penn State v letosni sezone se zvysila o vice nez 6 tisic na ehm 106 707 divaku. Je znat, ze tym letos hral o neco lepsi fotbal nez loni :-)
@Zx Atari 500 (11.02.2018 16:36): Zajímavé je, že tu režii pokud vím dělali Rakušani a nikoliv Korejci. Taky se přidám kritikům, protože Krčmáře (a je jedno, že to byl zrovna Čech, byl to prostě závodník atakující první příčky) ignorovali a místo toho jsme koukali pořád nějakého lyžaře, který patřil do druhé nebo třetí desítky anebo jsme koukali, jak Peiffer fluše do sněhu. A hrozné byly i ty odstupy, v tom mi trvalo řádnou dobu, než jsem se v tom orientoval.
Jsem se ted dival na tu sestavu proti Finsku a znam tam tri,ctyri hrace. Ten turnaj me vlastne vubec nezajima.

Prvni co jsem videl z OH,byl ten dnesni biatllon. TV rezie zavodu uplne k nicemu.Jeste horsi je to graficke info prostredi. Hruza. Kdyby vzali to, co je pri svetovem poharu,tak neslapnou vedle.Tam je to vymakane,prehledne a osvedcene. Tenhle paskvil zas vymyslel nejakej "expert" od stolu.
@Richmond (11.02.2018 16:06): Ted vazne. MS a dalsi mini akce si porada IIHF, pro kterou je MS hlavnim zdrojem prijmu, tudiz je asi logicky, ze to porada kazdy rok a za to, ze na OH neni NHL muze predevsim arogance a demence MOV, ktery se nadale odmital podilet na ztratach NHL a chtel, aby NHL propujcila svoje zamestnance na OH v momentu, kdy sezona NHL vrcholi defakto zadarmo a ja jsem rad, ze se na ne NHL vykaslala, protoze neco podobnyho, co predvedli ti debilove v cele s Bachem se jen tak nevidi. Krome toho, NHL poustela sve hrace na x poslednich olympiad s nulovym globalnim vysledkem pro tento sport.
@90210 (11.02.2018 16:03): To už je holt údělem hokeje, že prostě se ti nejlepší sejdou tak 4x za jednu generaci :) Hlavně, že je každou chvíli rok, kdy se hraje současně MS, OH a k tomu nesčíselněkrát v roce hrají mezi sebou Rus, Švéd, Fin a Čech. To je prostě degradace a když k tomu připočtu tu ignoraci ze strany NHL, pak je to skoro sport pro pár zemiček bez většího dopadu na svět.
Kanada má tolik kvalitních hráčů, že může klidně postavit 12 "A" týmů... :-)
@rikuhahl (11.02.2018 13:40): Souhlas, Kanada tam ma hrace 12. garnitury, my tam mame hrace 3. garnitury a kvalitativne to bude asi podobny, vyber USA postaveny z mladych hracu z univerzit vypada extremne slabe, ale muze prekvapit energii, rychlosti a nasazenim, coz je presne to, co nam bude chybet. Nas tym je slozeny z postarsich delniku ledu, kteri se vetsinou vubec neprosadili v NHL, nevidim tam zadnou jiskru a nase zapasy tradicne asi nebudou moc ke koukani, ale tymovosti by se mohlo neco uhrat. Zalezet bude na tom, jak zachytaji golmani a ti me teda moc velkou duverou nenaplnuji, to samy trener, kterej se doufam v pripade dalsiho neuspechu bude poroucet.

Suverenne nejlepsi tym tam maji Rusove, tam bude jiny vysledek nez zlato velkym zklamanim.

@Richmond (11.02.2018 13:56): Jo do obou stíhaček je dobrá šance, ale Fourcade už nejspíš takhle chybovat nebude a jak píšeš, Krčmář si štěstí celkem vybral. Ale je to biatlon, takže stát se může cokoli :) Víc ale věřím Vítkový.
@Jumas (11.02.2018 13:44): Navíc je teĎ slušná šance i ve stíhačce, i když se bojím že Krčmářovi už tolik štěstí přát nebude. Fourcade se 3 minelama osmej, ty bláho! Moravec asi bude ve stihačce stoupat pořadím, ale ztrátat přes minutu je fakt dost.
Super, chlapům jsem moc nevěřil, natož na stříbro, tak teď ještě zlato a máme kompletní sadu :)