Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Kunick (06.12.2017 22:26): Poradi medaili nedava moc smysl, protoze 1 zlata je pomalu cennejsi, nez 30 bronzovych. Rusko bylo vzdy v cele podobnych zebricku na letnich i zimnich olympiadach a v zasade slo jen o to komu se tam nekdo utrhne a urve treba nekolik zlatych. Amici, kterym v tomto smeru neverim o moc vic, nez Rusum, si kvuli tomu treba nechali ve svym oblibenym sportu plavani zavest asi 30 disciplin, takze se tam dalo nabrat 30 zlatych, zatimco treba Jan Zelezny nebo Sergei Bubka meli smulu...

Olympiada byla vzdycky saskarna, driv to byla vic propaganda, pak to byl vic byznys a ted je to oboji dohromady, protoze to uz ani zadny normalni staty nechteji organizovat..
@mazar1234 (06.12.2017 22:42): To s tím ale zase hele už dost šteluješ. Až se USA nebo jiným nakupí taková věž důkazů, tak to můžeš porovnávat. Bez nich se jen můžeš domnívat. Krom toho jsou důvěryhodnější tím, že si BALCO shodili sami. Kdepak by se tohle stalo v Rusku. Tam nemohou nikoho chytit při dopování, páč nikdo nedopuje. Podobně jako v Čečensku nemučí homosexuály, páč tam přece žádní nejsou. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/BALCO_scandal
@Kunick (06.12.2017 22:38): Pche, dyť vždy do Kvéjga chlastám to je dopingu dosť.
Keby sme prešli na CS:GO tak okamžite obvolám lokálnych dílerov Adderallu.

@Jab (06.12.2017 22:35): A kde berieš tú istotu, že v USA sú to nejaké lokálne bunky, potažmo v Nórsku atď, osobne nevidím žiadny dôvod myslieť si, že by to tam bolo nejako poctivejšie.

Čo je najhoršie zajtra pracujem, takže nemôžem Kvejgářiť.
Pěkné, nejlepší tým CHL jsou Spurs (16 bodů, jediná ztráta remíza na Realu :).
@mazar1234 (06.12.2017 22:14): Prokázán jim byl státní doping. To je docela jiný level, než když v tom jela třebas ta či ona "laboratoř" v USA. Nad tím se nedá mávnout rukou, že dopují přece i jiní.
@mazar1234 (06.12.2017 22:14): tak to zase prrr. na Rusi sa toho sere tolik, protože měli olympiádu v Soči. A úkol z Kremlu zněl jasně získat medaile. Jak jinak vysvětlíš že v soči získali rusi 3x tolik medailí než ve Vancouveru,(celkově o 9 . ale průběžně se to mění :D) a v pořadí poskočili z 11. pozice na 4. Sorry ale tohle domácím prostředím neokecáš :D
@mazar1234 (06.12.2017 22:14): Tak mě tyto pitomé sporty ala běžky a už nevím co také nezajímají, ale je mi jasné, že dopují všichni aby vůbec měli šanci tam být. Jinak já doufal, že ta olympiáda je v Severní Koreji, a dnes jsem zjistil, že je v Jižní :( Takže určitě sledovat nebudu.
@mazar1234 (06.12.2017 22:02): To si klidně mysli. Nicméně pokud přijmeš takové hledisko, tak se opíráš o nějaká "fakta". A za jejich pravdivost už pak odpovídá každý sám. Každý může mít názor opřený o sérii argumentů a důkazů (či "důkazů"), ale je super se starat, aby to nebyla série hovadin.
@Jab (06.12.2017 21:57): Tak mne to príde celkovo bullshit tá antikampaň na rusko, čo posledné roky beží.
A to hovorím ako niekto kto bol od malička vychovávaný k hejtu na rusko - napr. otcovu kamarátku zabili rusi v 68 takže antiruská atmosféra v rodine bola neustále, ale to čo sa deje v poslednej dobe je strašný bullšit ako objektívne.
@mazar1234 (06.12.2017 21:52): Ještě jednou. Biatlonisté mají astma v podstatě všichni. To znamená, že i ruští biatlonisté ty inhalační kortikosteroidy berou. WADA nemusí inhalační kortikosteroidy nikomu povolovat speciálně. Jsou povoleny úplně normálně pokud vím. Coldplaz postoval záměrnou manipulaci (byť ne od něj původně). Klidně ale zkus ještě nějaké jiné vysvětlení, než se zdárně doberem, že ten obrázek je kravina.

https://www.outsideonline.com/1783866/will-inhaler-enhance-my-performance

Kurnik lidi... Přemejšlejte. I pokud by MOV a WADA manipulovali "antirusky" veřejností, tak to rozhodně nebude takhle jednoduché.
@Coldplaz (06.12.2017 20:15): No jasné, po inhalačních kortikosteroidech na astma nabíráš svaly jak blázen. Prosím... Prováděj trochu onu pověstnou "kritiku pramene". Tohle je fakt mizérie. :-/

Btw nějakou formu astma mají skoro všichni profesionální běžci na lyžích (je to oběť za tenhle sport). Ty inhalační kortikosteroidy berou právě proto, aby neměly symptomy. Tzn. astmatik na inhalačních kortikosteroidech je často zcela bez příznaků (na spirometrii mu mohou vyjít stejné výsledky jako zdravému jedinci). Svaly inhalátorem ale fakt nenaberou. :)
"Manchester United vyhrál 2:1 nad CSKA Moskva a dorovnal klubový rekord v počtu zápasů bez prohry na domácím stadionu - Red Devils na Old Trafford nepadli už ve čtyřiceti utkáních v řadě. "

A další zápas doma proti City. Klíčový zápas sezony. Jestli nás porazí, tak mají titul v kapse a překazí rekord. Jestli je porazíme my, tak vytvoříme rekord a jsme zpátky v boji o titul.
Tak s tim olympijskym hokejem to ješě bude sranda. Nakonec tam nebudou ani hráči z KHL a bude to mít horší úroveň než Euro Hockey Tour.
Tak je to jasné, Lloris > DDG

Top goalkeepers
1. Manuel Neuer (Germany and Bayern Munich) 30pts
2. Gianluigi Buffon (Italy and Juventus) 13pts
3. Thibaut Courtois (Belgium and Chelsea) 9pts
4. Hugo Lloris (France and Tottenham); Jan Oblak (Slovenia and Atletico Madrid) 7pts
6. Keylor Navas (Costa Rica and Real Madrid) 5pts
7. David de Gea (Spain and Manchester United) 4pts
8. Marc-Andre Ter Stegen (Germany and Barcelona) 3pts
9. Samir Handanovic (Inter Milan) 2pts
@Všivák (06.12.2017 09:32): jj, minimálně jako hrající maskot a jeho marketingovej potenciál je pro Calgary za milion super věc a co jsem koukal, tak ani na ledě to neni nějaká hrůza, jako hráč třetí lajny je to velkej nadprůměr bych řek. Snad dá ten rekord v odehranejch zápasech. Bodově to letos bude někde kolem 30 víc asi těžko.
@90210 (05.12.2017 22:48): Jágr má podepsáno jen za jeden milión. Pokud dá v sézóně 20 bodů, tak se jim pořád vyplatí. Hraje třetí obranářskou lajnu. Zatím jen 4 trestné minuty a v hodnocení +- je v plusu. Myslím, že waivers nehrozí.
@ugraugra (05.12.2017 21:38): Jojo, kazdopadne kdo ta hovna z prvniho mista chytne v osmifinale, tak uz muze spradat plany na cvrtfinale, stesti v losu je naprosto zasadni. Doufam, ze to bude AS, ale s tim stestim chytneme spis Real, kterej se pred zimu vzpamatuje, nebo Bayern.
Dneska na Slovensku padl zajímavý rekord. Zápas nejvyšší fotbalové ligy mezi Nitrou a Trnavou navštívil historicky nejmenší počet diváků, dorazilo jich 106.
@Richmond (05.12.2017 20:39): Fotbal je taky globalni sport a hokej je jen hokej. Za upadek hokeje na OH muzou ti vypatlani vyzrani a tradicne od reality odtrzeni papalasi z Olympijskyho vyboru a MS v hokeji to cely paradoxne trochu pomuze, protoze tam Rusko bude moct normalne hrat vzhledem k tomu, ze to porada uplne jina organizace (IIHF), tudiz koho jeste zajimaji klani mezi temi 7-mi staty, ktere se hokeji poradne venuji, tak se muze tesit na MS, zbytek sleduje NHL.

BTW dnes na CT4 davaji v ramci CL Benfica Lisabon - FC Basilej, dobrej joke. To je atraktivni asi jako Wartford - Lecce.
@Jumas (05.12.2017 20:27): On ten turnaj i tak bude divnej. Do toho ještě potom MS (pokud se nemýlím), prostě hokej je úplně v rozkladu na úrovní států. Když to člověk srovná s kopanou, kde MS/ME (než tedy to rozšířili !!!) je jednou za 4 roky a žádná profi soutěž to neomezuje, takto je prostě nebe a dudy.
Pro ty nase zebraky z Extraligy a KHL by bylo lepsi, aby tam Rusko nebylo a zvysila se tak sance na bronz.

Osobne si myslim, ze jsou uz cim dal realnejsi moje prognozy, ze bidne hrajiciho Jagra Flames umisti na waivers a Jagr zamiri jeste pred OH do Evropy, pro ten tretiligovej vyber by to byla velka posila.
Jak to bude na té olympiádě? Bude tam ruskej tým hokejistů? Nebo to bude jako neutrální tým?
Tak sezona college football je u konce. Zbývají už jen 3 zápasy (semifinále a pak národní fináleú. To to uteklo (začátek 31.8). Amerika včera a dnes žila tím, koho vybere komise jako čtvrtého do playoff, zda Ohio State nebo Alabamu. Ačkoliv Alabama porazila pouze 1 tým z TOP 25 (LSU) a Ohio State dva týmy (Penn State a včera Wisconsin ve finále divizeú, tak jsem klonil k Alabamě. A komise nakonec vybrala právě Alabamu. Holt je v základní části pouze 12 zápasů, tak se někdy ten los "nepovede" a silný tým hraje spíš se slabšími týmy. Fandím pochopitelně (jak je vidět z mého profilu, který budu upravovat, protože jsem si oblíbil další týmy) Georgii, ale vyhraje asi fakt znovu Clemson.

V každém případě nelituju game passu (navíc bude fungovat i na March Madness). Viděl jsme desítky zápasů a atmosféra je prostě něco výjimečného.