Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Ztrácíme jen 18 bodů, hratelné to stále na titul je :).

Stačí je jen porazit u nich i u nás. A to jsou dva zápasy o šest bodů.
@ugraugra (03.12.2017 18:59): Budu vám fandit!

Snad je vezmete o tři body, 16.12. vyhrajem na Etihadu, a pak nějaká menší krize kdy se hraje jeden zápas za druhým. Ale tedy Sterling, KDB, Silvové, Jesus a Sané... mají to dobře poskládané a Aguera už ani nepotřebují.
City mají zatím neskutečnou zprdelekliku a vychází jim naprosto vše. Ale ty výsledky z úvodu ligy, kdy vyhrávali o 5 golů jsou pryč. Ted jsou rádi když vyhrají o gol a věřím, že na ně přijde krize a pár zápasů prohrají. Třeba už v příštím kole na OT, i když vzhledem k absencím to bude hodně těžké.
A zde je přesně důvod proč vyhraje Pep a ne Mou.

Oba týmy mají jiné finanční podmínky než zbytek. Ale Pep koupil v létě kvalitu, za to Mou prakticky nic (přestarlý Matič, Lukaku co je dobrý do menšího týmu a tragéd Lindof). Jak odejde v létě DDG do Realu, tak se jim to rozpadne.
Koukám, že jediná cesta zastavit City bude zlomit nohu KDB. Další geniální pas.
@Kvasa (03.12.2017 08:20): Jablonec má špatné starty, pak se hecnou. Určitě to ale mohlo být tak, ale i 1:1 při vymyšleném offsidu. Ale jinak kvalitní utkání, přijde mi, že česká liga se posledni roky zlepšuje.
@Drolin (02.12.2017 22:26): Tak klasika, ne? Gól z metrového ofsajdu se vždycky hodí.

Ovšem Slovan, to je jinačí válec. Olomóc překvapivě hodně špatná, tři body oprávněně zůstávají na severu. Jedinou kaňkou na dnešním podvečeru byla rozlučka s Nezmarem, tenhle srdcař nám tady bude hodně scházet :-(
@Jab (02.12.2017 20:21): 33:8 na střely, 75% držení balonu pro Arsenal. Neskutečné, zvlášť proti United. Holt lekce z produktivity. Bude to těžký souboj o top 4. Ale také je nutné říct, že oba týmy na titul nemají.

@GodOfTheSick (02.12.2017 20:27): Bellerín je sice letos dost marný a bylo to od něj takové divné, ale i tak jasná a 100% červená, protože Pogba se po něm prošel s radostí. Stop 3 zápasy minimum.
Konečně zajímavej zápas, kde jsem se nenudil ani minutu :)

Nechápu co se stalo s naší obranou, to byla naprostá katastrofa, strašně chybí Jones a Bailly, naštěstí De Gea je nejlepší golman všech dob a vychytal nám vítězství. Mourek to podle mě prokaučoval, obrana Arsenalu je k smíchu a kdybychom dál útočili, tak je to 4:0 a game over. Ale prostě po každém golu musíme začít bránit, achjo.

Jinak tohle byla snad nejdebilnější redka, kterou jsem kdy viděl.
Červená za nic, lempl položí hnátu na zem a pak se diví, že mu na ni někdo dupne. Každopádně zrno od plev odděleno. O pátej flek bude letos tlačenka.
@Zoltan (02.12.2017 19:56): Výsledek už neobrátí. Ale co na to říci... Asi jsem vlastně s výkonem spokojen. Kdyby nezaspali ten začátek, tak je to souboj dvou týmů, které mají víceméně rovnou šanci na vítězství. Pokud Arsenalu vydrží forma a čirou náhodou se nerozpadne v lednu kádr, tak umístění v TOP 4 bude asi v pohodě.

P. S. A nadále jsem vlastně hodně naštvaný, že Wenger duo Lacazette a Sanchéz nestavil od začátku sezóny. Fakt jak koupit Ferrari a nechat je smrdět v garáži.

P. P. S. Ty krávo Welbeck místo Xhaky. Wenger to fakt nechce pustit. Kde najednou vzal koule? :D

P. P. P. S. A jedna rudá pro Pogbu! Cmon, to Arsenal minimálně musí dát na 3:2, aby se vědělo, že vítězství nad Arsenalem stojí hodně námahy! :)
Hernajs tohle je zase Arsenal, na který se dobře dívá. Prohrávají 2:0... No a co? S tímhle útokem Arsenalu nemá žádný tým výhru jistou a za takového stavu. Škoda, že v lednu odejde Sanchez a asi i Ozil a budu to zase podobná bída, jakou jsme měli poslední roky.
Arsenal :D

Nechat si dát branky od Lingarda a Valencie, dvojice antifotbalistů :).
@ugraugra (02.12.2017 18:28): Lepší jak celá obrana MU, Sanchez je zvíře a rozhodčí jelito. Verts - Sanchez - Alder je nádhera, navíc CCV a Foyth v záloze. Argentince bych jen poslal na hostování, dle názoru je skvělý ale potřebuje se rozehrat. Sanchez ma 21, takže menší konzistence je jasná, ale už ted je nejlepší nákup léta, za 40 bargain.

Škoda rozhodčího a jeho pískání, no a s Apoelem snad půjde jen Béčko. Walker, Foyth, Winks, Llorente, Lamela... musí hrát a nabrat formu.
Spurs zkušeně :D Noname obránce za 40 mega redka, hezké.

A kolik dnes dostane Arsenal? :) V kolikáté minutě se zraní Lakazeta?
@strougy (02.12.2017 10:33): Jak skončí skupiny, tak se začnu dívat. Zápasů tak v posledku budu sledovat obdobně jako v minulosti. Není to taková tragedie. Jen teď musíme přetrpět takovou další "malou kvalifikaci". :)
@Jab (01.12.2017 21:30): Pořád to je z mého pohledu čekání na vyřazovací souboje, maximálně tak konečné zápasy můžou zaujmout více. Ale je mi bohužel zcela jasné, že zúžení se nedočkám, to jde zcela proti smyslu akce. Méně týmů, méně zápasů, méně zainteresovaných stran, méně prodaných práv, na kratší dobu pronajaté hotely atd.