Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (11.07.2017 22:36): máš lepší řešení? Stejně tak můžeš vyhrát Tour de France, F1 atd. aniž bys vyhrál jedinou etapu / závod. Jde o celkovou sumarizaci výsledků, což mi přijde ok.
Karolína Plíšková je světovou jedničkou, historický úspěch českého tenisu. (Teď ještě nějakej ten grandslam, aby se neřeklo) ;)
@90210 (09.07.2017 12:01): Tak to zase neviem. U nás sa to logicky rieši o niečo viac ako vo svete a je pravda, že "show must go on" a časom sa na to zabudne. Ale Sagan je skrátka cyklistická hviezda, ktorá má množstvo fanúšikov po celom svete a tohtoročná Tour tento rok jeho stratu do istej miery pocíti. Že to o rok bude úplne inak? Pravdepodobne áno, celý svet môže byť zvedavý na jeho návrat a sledovanosti to môže ešte pomôcť. Takže je možné že z dlhodobého hľadiska to majú Francúzi premyslené, ale čo sa týka tohto ročníka, zbytočne si strelili vlastný gól.
@M.a.t.t. (09.07.2017 11:36): Ve skutecnosti je to tak, ze cely Slovensko a potazmo i Cesko je pravem nasrany a mistni media dsti ohen a siru, ale zbytek cyklistickyho sveta to az tak moc nezajima a marketingove se uz tak dost posramocena TdF poskodila taky predevsim na Slovensku, jinde ne. Tak to proste je. Sagan je out a karavana jede dal.

To mas stejny jako ten neskutecnej vopruz ceskych medii s Jagrem, podle kterych ted celej svet resi jak je mozny, ze Džej Džej jeste nedostal smlouvu, pritom to Kanadu ani severni staty USA vubec nezajima. Popravde bych byl kvuli tem vyblitkum naproste vetsiny ceskych sportovnich "zurnalistu" rad, kdyby v NHL uz nadobro skoncil, beztak uz to za nic nestoji. Gretzky taky mohl hrat do 50-ti a sbirat 60 bodu za sezonu, ale misto toho po prvni sezone, kdy mel poprvy za celou karieru horsi prumer nez bod na zapas (62 bodu v 70-ti zapasech) v 38 letech skoncil. Rok predtim byl jeste 3. v kanadskym bodovani, 12 bodu za Jagrem v nejlepsich letech.
@90210 (09.07.2017 11:14): To je jasné, Cavendish je obľúbenec organizátorov Tour (na ktorého tím sú aj napojení), kdežto Saganov úspech im nič nedáva. A môžu stokrát vysvetľovať, že z ich strany išlo o objektívne zhodnotenie situácie, môžeme počúvať dookola, že tam sedia čestní a féroví ľudia, týmto komerčná Tour nielenže poškodila svoj kredit u odborníkov, ale súčasne sa dopustila obrovského marketingového kiksu.
@M.a.t.t. (07.07.2017 10:39): Kdyby ten incident probehl opacne, tj. Sagan by spadl po kontaktu s Cavendishem, tak by IMHO k diskvalifikaci Cavendishe nedoslo. TdF mam rad, ale vzdycky to byla trochu saskarna. Radeji doporucuju pustit si "soundtrack" k TdF od Kraftwerk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France_Soundtracks

@Coldplaz (03.07.2017 17:44): Popravde nemam vubec rad, kdyz tvare svych organizaci na poslednich par sezon sezonu odejdou jinam, svyjimkou Raye Bourquea byla podobna angazma o nicem a hraci prisli o one-club status. Byl to Brian Leetch, Mike Modano, Daniel Alfredsson, Olaf Kolzig a ted i Marleau a asi i Doan, navic Leafs Marleauovi nabidli absolutne nesmyslnou smlouvu, 3 roky - 6,5 cap hit je pro hrace druhy lajny naprosty silenstvi a cekam, ze ho po jedny sezone vyplati. Sharks ho IMHO chteli za normalni (tj. cca polovicni) penize chteli podepsat, ale tyto blaznivy nabidce neslo konkurovat. Navic Marleau az takove superstar fakt neni, je to deal á la David Clarkson.
@M.a.t.t. (07.07.2017 10:39): A včera prakticky ten samý případ, naštěstí bez pádu - Francouz se hnal v těsné mezeře mezi soupeřem a hrazením, mohlo to skončit opět pádem a nikdo ani nemukl. Ale vyhrál, je to domácí jezdec, tak ticho po pěšině. Nejlepší by bylo dělat dojezdy pro spurtéry na čtyřproudovce, tam by se jich vešlo hafo.
@speedevil (07.07.2017 08:58): To rozhodnutie je jednoducho nezmyselné. Tu nejde o Saganovu popularitu, ale o to, že cyklistický svet, vrátane profi odborníkov a bývalých cyklistov nebol v názore na jeho vylúčenie už dávno tak jednotný. Tour si týmto spravila poriadnu reklamu, avšak negatívnu a poškodila sama seba.
Tak kontakt mezi nima byl, to je přece jasný. A podle tohohle obrázku > http://s.bkfrm.cz/static/images/discussi ... 9mu7a8fz91qwhu0x.jpg to vypadá tak, že se Cav zaháknul za ruku Sagana a to následný vystrčení loktu, kvuli kterýmu Sagana odsuzujou, mohl bejt jen pohyb kvuli tomu, aby ho už padající Cav nestáhl sebou. A to že Sagan jakože vybočil doprava? Když se o něj Cav začal zprava zezadu opírat, musel se holt Sagan opřít proti, jinak by letěli rovnou oba. A kdyby tam byl místo Sagana někdo jinej, možná by k zemi s Cavem šel. Saganovo "smůla" je holt v tom, že je na tom tak technicky dobře, že tu přetlačovanou s tim prasátkem Cavem ustál. A i když nejsem fanoušek Sagana, to že Cavendish často jezdí jako bezohledný prase, je známá věc.
*Je mi jasný, že moje kecy na tohle téma jsou k ničemu, jen jsem chtěl vyjádřit názor na to, že to jak se předvedli rozhodčí TdF se mi nelíbí.
@strejdafido (06.07.2017 22:01): Ťažko povedať, či tam bol kontakt. Jazdci nie sú v jednej línii. Každopádne v okamihu zachytenia snímky už Cavendish nezvratne padá, takže je úplne jedno, či sa v tomto momente dotkli.
Najviac ma zarazilo, že sa k tomu rozhodcovia vôbec nevyjadrili. Ak im naozaj ide o zvýšenie bezpečnosti, tak mali verejne prehlásiť kde sa stala chyba, aby sa niečo podobné už nikdy neopakovalo. Minimálne diskusia s "previnilcom" by bola na mieste. To je štandardný postup. nerozumiem prečo to v tejto situácii rozhodcovia obišli. Zo Saganových prehlásení je jasné, že si žiadnej jazdeckej chyby nie je vedomý.
Nějakej trest pro Sagana možná, ale s tim vyloučenim to fakt posrali. Drtivá většina těch, co se k tomu vyjádřili (a to i včetně jeho soupeřů z pelotonu!), nesouhlasilo s tim, aby byl potrestán vyloučenim z TdF. Ale co my víme, jakou že "politiku" maj vymyšlenou ti šikulové, co rozhodujou o všem kolem TdF. Plno lidí to sice nasere, ale rozhodnutí padlo a hysterický výkřiky jako že "bez Sagana nemá cenu se na TdF koukat" jsou přehnaný a směšný, prostě se jede dál a fanoušci cyklistiky budou TdF sledovat i tak ... např. dnešní etapa byla pěkná - teda já koukal hlavně na konec, protože mě hodně baví, když se jede do kopců, po rovinkách to pro mě až tak zábavný neni.
@paver (04.07.2017 22:32): No, v osudí byli i silné Černohorské a Lotyšské týmy, takže klika že to dopadlo takhle :)

Fans asi čekali slavnější návrat do pohárů, takhle se ukázalo, že klub čeká ještě hodně práce. Stále to ani z daleka nejsou ti slavní a hrdí Rangers :)
@paver (04.07.2017 21:55): Neslavný návrat po letech :)) Vtipné je hlavně toto:

"Niederkorn dal v jediném utkání více branek než v předchozích třinácti pohárových duelech dohromady." :D
Tak prvotřídní ostuda je na světě. Rangers v 1. předkole EL vypadávají s lucemburským Niedercornem. Gratulace klukům do Lucemburska, borci ze Skotska si asi mysleli, že se z nich poserou a půjde to samo bo co.
Nie je to na 100% iba Saganova vina a na diskvalifikáciu by mali preukázať úmysel, ktorý tam podľa všetkého nebol. Prvý trest ako taký je, samozrejme, v poriadku, nakoľko k tej nehode prispel aj on - ale to nič nemení na tom, že ten lakeť v tom paradoxne asi nezohral až tak veľkú rolu a Cavendish by spadol tak či tak. Je však zaujímavé, že na olympiáde sa niečo podobné Cavendishovi odtolerovalo bez problémov. Osobne ma zarážajú aj prehnane negatívne vyjadrenia niektorých cyklistov na Saganovu adresu, aj mnohí odborníci, čo veria v jeho chybu sa zhodujú, že úmysel to pravdepodobne nebol. Je pochopiteľné, že názory na podobne sporný moment sa budú rôzniť ale podobne nezmyselne prísne vylúčenie za prvý výraznejší prehrešok pôsobí skôr ako exemplárny prípad a Tour tým iba výrazne poškodila sama seba.
@Zx Atari 500 (04.07.2017 19:47): Jo, myslíš, že komisaři mají k dispozici jen ty nám dostupné záběry celého pádu? To znamená čelní pohled a potom z vrtulníku? Ti mají mnohem víc kamer, stejně jako rozhodčí např. v hokeji mají kamery na plexi a že jich tam mají, tyto záběry normální člověk nevidí. A co záběry z přímo z nějaké kamery umístěné na kole? Já bych to tedy rozhodovat nechtěl, to teda ne...
@strejdafido (04.07.2017 19:42): Ale kdepak,podivej se poradne :) Cavblbis tam nemel vubec co delat.Byl za Saganen,cpal se tam a pak proste upad. Sagan se ho ani nedotknul. Sagan proste utocil a ze se kdejakej hlemejzd snazi projet nekudy,kudy to evidentne neni mozny....jeho chyba.
Dnes měla TdF opět velmi zajímavý dojezd do cíle, nejzajímavější ovšem pro Sagana - diskvalifikace za sestřelení loktem soupeře. Viděl jsem to, teď jsem se na to díval znovu, Cavendish je taky pěkný prase, ale to bylo docela hnusný... Ovšem cpát se do malé mezery vedle hrazení může taky napadnout jen cvoka.
@Drolin (04.07.2017 09:46): Katastrofální žebříček. Jeden z nejhorších, jaký jsem v životě viděl. Ještě daleko pod úrovní WatchMojo.com :)

MInimálně Liverpool má o parník nejhezčí dresy. Spurs také pěkné, účkám to hyzdí sponzor. Takže třetí Arsenal. Nechápu relativně vysoké umístění Southamptonu, šup s nima na 19 místo. Se dvacátým souhlasím. CP nevypadají špatně, ale 6 místo je vtip století.

Počkat, ono je to vlastně o vlastním vkusu, takže to nic :)
První místo!

It’s happened again, it’s happened again, Tottenham Hotspur it’s happened again. Spurs are No.1 in our kit power rankings for the second successive season as their new Nike number takes top spot.
@Socrates (03.07.2017 01:09): Příliš rozebíráš něco, co je pro mě velmi nedůležitá otázka. Ostatně, z poslední sezóny jsem viděl přesně jeden zápas Realu Madrid, odvetu proti Bayernu, a jeden zápas Barcelony, první proti Juventusu. Z čehož je patrno, jak moc jsou pro mě oba pánové podstatní. To i Slavii jsem viděl víckrát, dokonce dvakrát!
@Všivák (03.07.2017 09:33): No je mi ľúto že Marleau po 19 rokoch a skoro 1500 zápasoch zo San Jose odišiel, ale bolo to nevyhnutné. Thornton aj Marleau znamenali pre svoj tím veľa, ale jeden z nich musel odísť, aby dali priestor mladším hráčom. San Jose sa dvere pomali zatvárajú a potrebujú prestaviť tím. Thornton teda určite stále pomôže svojmu tímu a Marleau bude ako veterán veľká opora pre Matthewsa a Nylandera.

Hlavné prirority boli pre nich teraz obnoviť kontrakty z Vlasicom a Martinom Jonesom.
Vlasic dostal kontrakt až na 8 rokov, ale nie som si ním istý, je to celkom dobrý obranca, ale už má 29 a neviem v akej forme vydrží hrať tak dlho.
Jones je rozhodne spoľahlivý brankár, nie je to top 5 elita, ale chytá viac než dobre a pred rokom zachránil San Jose proti Pittsbughu pred absolútnym debaklom.

Za to Canadiens sa teraz fakt zbláznili, Price podpísal 8 ročný kontakt za 84 miliónov, čo je fakt veľa, Price je podľa mňa najviac prehodnotený brankár v lige.

A Radulov práve podpísal zmluvu na 5 rokov do Dallas Stars a Hemský odchádza do Canadiens. Bude zaujímavé sledovať tieto 2 kluby túto sezónu.
Tak Chelsea opouští poslední "mohykán". John Terry podepsal jednoletou smlouvu v Aston Ville.
Marleau na tři roky do Toronta za 18,75 miliónů dolarů. V 38 letech je to pro něj asi smlouva snů.
@mazar1234 (02.07.2017 19:01): jj, pro tyhle věci ho obzvlášť "miluju", ale někoho tohle prostě baví, no, viď, stougy? :-))



@strougy (02.07.2017 18:35): Jak tě proboha může bavit víc ta věčná simulace, krkání, lajdáctví, netýmovej duch, běh s pravítkem v prdeli, máchání nohama nad míčem místo kličky, veřejný prdění před trestňákem, častej pláč a tuna gelu, než elegantní, dokonalá technika? :-)
Mě zná každý, kdo něco znamená!

@Socrates (01.07.2017 22:25): No, když to napíšeš takhle, tak to zní, jako by to byl nějaký můj extrémní oblíbenec, což není pravda. Ta otázka vždy byla "Ronaldo nebo Messi" a má odpověď, že radši koukám na Ronalda, jelikož mě jeho styl hry baví víc. Asi tak ;-)