Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

"Tottenham is a really good squad if they are able to keep all the players," Conte said. "For me, Kane, now, is one of the best strikers in the world.

"If I had to buy one striker I would go to Kane. He is a complete striker. He is strong physically, with the ball, without the ball, he fights and he's strong in the air and acrobatic on the right and the left.

"If you go to buy Kane now it would be at least £100m."


Aneb kdo tu říkal, že Kane není level jako Lewa nebo Higuain?
Absolutely woeful refereeing last night. First Roma goal was not a penalty, we were robbed of a penalty. Roma falling over and needing medical attention every time someone got slightly grazed. Embarrassing.

Korupčníci!
@Všivák (26.07.2017 11:23): Jj na cesky tymy Talosi neumi, vzdycky maji pocit, ze jedou nekam do Gronska a vyserou se na to. Na druhou stranu italska liga sedi ceskym hracum, to je zajimavy. Nasim hracum sedi Bundesliga a Serie A, PM je uz moc headless chicken behani a na Spanelsko spis zalovi v Jizni Americe, tam maji dostatek vlastnich talentu mluvicich stejnym jazykem.
@Drolin (24.07.2017 13:09): "Něco co jiné týmy z TOP6 neznají."
Aha tak to jo :D

btw City
Ederson 40m €
Walker 56m €
Danilo 30m €
Mendy 58m €
+
Stones 57m €

= 241m € jen za obránce.

Doufám, že Pepek nezíská jedinou trofej :P
Mourinho za 5 hráčů celkem 304,7m €

1) Paul Pogba (Juventus) – 105m €
2) Romelu Lukaku - 84,7m €
3) Eric Bailly (Villarreal) – 42m €
4) Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) – 38m €
5) Victor Lindelöf - 35m €


@ugraugra (24.07.2017 12:36): Do nejlepšího stadionu a tren. centru v Anglii, do mládeže, do stability. Něco co jiné týmy z TOP6 neznají.
@ugraugra (24.07.2017 10:07):

2016: 3.
2017: 2.
2018: 1. ?

Pokud si nevynutí odchod, tak v současné době Ali pod 100 na 100% nebude tím si buď jistý...A navíc pochybuji, že by se mu chtělo odcházet, Tottenham je momentálně možná nejperspektivnější klub v celé Evropě.

<3

nevim proc je tu od vetsinu diskutujicich takovej hate na tottenham, jsou by far nejsympatickejsi mansaft, neutracej miliony a maji i uspech, maji super fanousky...pro me jednoznacne nejlepsi tym v anglii kdyz porovnam utratu s vykonem
" Týmy investují hodně peněz protože se snaží zapracovat na svých týmech. My jsme klidní protože věříme našim mladým hráčům z akademie.
" Myslím, že s Levym máme dobrý vztah, máme jasnou vizi toho, co musíme v budoucnu udělat. Je pravda že máme odlišnou filozofii (Od ostatních týmů) Není to proto že bychom nemohli investovat. Ale Tottenham si vytvořil odlišnou filozofii než ostatní velké týmy.
" Peníze vám mohou pomoci postavit lepší tým nebo přivést talentované hráče. Ale není to jen o penězích. Musíte být kreativní, musíte být chytří.
"Příští sezona pro nás bude těžká. Ale my věříme způsobu jakým hrajeme, věříme způsobu jakým pracujeme"


<3
Zdeněk Štybar předvedl pěkný pokus o únik 5km před cílem v Paříži. Bylo jasné, že to nedá, ale byl vidět a to se počítá :-) Jinak gratulace Froomovi, jsem rád, že dojel ve žlutém.
Ač je to zatím předčasné, přestupové období je zatím v plném proudu, tak si pro tu srandu tipnu. Na rozdíl od Drolina já u MU koncepci vidím, vždyť je to typická Mou stavba týmu, u City jsem na rozpacích, čekám, že PL si na Conteho zvykla a Chelsea už podobnou dominanci mít nebude, Klopp neví, kdy nechat hráče odpočívat, Spurs jsou tradičně bez šance na titul, avšak budou míchat karty a budou vysoko, Arsenalu nevěřím, Lacazette mi přijde jako druhý Giroud. Favorita tam nevidím. A teď babo raď :-)

1. City - ta koncentrace top hráčů je tam na PL nejvyšší, otázkou je, zda to Guardiola ukoučuje. Zatím v něj důvěru nemám, patřím k těm, co ho za působení u Bayernu kritizují.
2. Chelsea - na Moratu jsem zvědavý, zatím nikdy jako tahoun nehrál, uvidíme. Vyhození Costy, bez ohledu na to, že to je hajzl, je podle mě chybou.
3. United - Mou to staví slušně, ale celé to u mě postrádá určitou vyváženost a neumím si představit, jak bude fungovat mezihra mezi kvalitní obranou a špičkovým útokem.
4. Spurs - stabilita je fajn, ale bez výraznějšího oživení budou až moc předvídatelní.
5. Liverpoool - Klopp bude bavit, ale budou mít výpadky. Na fyzickou náročnost PL není jeho styl stavěný.
6. Arsenal - v posledních letech tradiční nic, tam to celé stojí na Alexisovi a jinak to na špičku nemá. Cazorla je druhý Rosa, bohužel.
@ugraugra (21.07.2017 14:18): Tak logické, Walker je RB zvíře. Díra Bravo také nebude. Určitě je to pro mě z dua Chelsea/City favorit (Morata je hype, horší jak Hrášek).

MU vidím zase na 6. místo, nevidím tam koncepci. Everton kupuje průměráky, Arsenal má Lacazetteho, Pool nic moc.

Takže jdu si tipnout:

1. Spurs
2. City
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Everton
6. MU
7. Liverpool
8. West Ham
Už aby to sportovní sucho skončilo :) Ještě 39 dní do začátku, gamepass za 120 dolarů koupenej, tak se nemůžu dočkat! Hned v prvním kole trháky jako prase.
@rikuhahl (20.07.2017 15:11): Jojo, a takovej HC Dadák Vsetin nebo FC Stavoartikel Brno ostanou v moji pameti nadosmrti.

BTW pokud by mel nekdo pocit, ze jsou cesky sportovni rozhovory v pohode, nejsou vubec priposrany (zdravim Zarubu) a umi byt dokonce kriticky (opet zdravim Zarubu), tak doporucuju pustit si treba tohle legendarni video, kdy se Chris Russo pekne zostra pustil do tehdejsiho GM NY Islanders Mikea Milburyho. predpokladam ze ostrejsi sportovni rozhovor cesky sportovni fanousek v zivote neslysel :

https://www.youtube.com/watch?v=h8qwRnubYVY

Na Milburyho obranu je treba rict, ze predvedl dobry sebeovladani, mluvil k veci a vydrzel pres 20 minut i pres to, ze mu Russo hned zkraje rekl, ze jako GM nestoji za nic a nezabalil to i pote, co na nej Russo cca od poloviny rozhovoru zacal regulerne rvat. Epic, nejlepsi sportovni rozhovor ever.
Aukro Berani Zlín :) Ten hokejovej Zlín si vždycky uměl vybrat, aby o něm bylo slyšet.
To je hrozna svine ten Federer, uz ho mam fakt plny zuby. Torn MCL na nej. Doufam, ze ho aspon ve finale porazi Cilic.

@90210 (12.07.2017 14:11): Obránce by tam měl při předvádění skosit nějaké hráče, třeba "posilu sezony" a "pana skleněného" Alberto Aquilaniho nebo další nekopy z Taliánu, a že jich v PL bylo.