Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Jab (02.08.2017 18:58): Samozrejme jde mu o prachy a skryva to za to, ze chce vyhrat zlaty mic, coz vedle Messiho nejde. Jsem hodne zvedavej, jestli to projde pres FFP. Imho by PSG muselo prodat nekoho aspon za 100 mega a nevidim koho. Tipuju ze to budou chtit nejak ochcat ci uplatit. Ted se ukaze, jestli v Uefa maji koule nebo pujdou na ruku satkarum.
Je to sranda cup. Nikdo to nikam nepočítá a ten systém je jen pro diváky. Nedělejte si starosti s nespravedlností. Je to jen k otestování sestav a potěchu pro toho diváka, který se na ten advanced trénink přijde podívat.
@Drolin (31.07.2017 21:54): Vtipné bylo, když ke konci zápasu Sevilla zalezla a bránila vedení 2:1 a Arsenal se snažil vyrovnat, přitom to mělo být vlastně naopak :)

Je to turnaj pro fans, chtějí aby padalo co nejvíc gólů, takže za každý vstřelený je bod do tabulky. Pak si stačí nalosovat do dvojzápasu průměrné týmy jako Benfica a trofej je doma :))
"Dele Alli: Of the 21 Premier League players to attempt at least 100 dribbles last season Alli had the worst success rate (39.2%)"
@Zx Atari 500 (28.07.2017 19:33): Jo ten zápas Hradce si pamatuju, protože tenkrát to dávala snad poprvé NOVA a oni utli přenos kvůli zprávám a ty pencle už jsme neviděli živě. Jsem myslel, že napíšu hořkou stížnost tenkrát :)
V Evrope fandim vsem tymum. Nebo "fandim",rad se na to podivam a preju jim. Proc se o to ochuzovat v zemi,kde prumernej vysledek v poharech prijde jednou za dekadu ruku v ruce s aspon trosku pohlednou hrou :)


@rikuhahl (28.07.2017 19:07): I Hradci jsem fandil :) Nevim uz kdy co a jak ale pamatuju na zapas s nejakejma rusakama a skoncilo to snad na penalty asi prohrou..nvm uz, ale byl to super fotbal :)
Tak já taky těmhle týmum nefandim v tom obvyklým slova smyslu, ale štvou mě zbytečný ztráty se soupeřem, kterej měl bejt hratelnej. Jsem fanoušek Hradce, takže fandění je občas těžký :) Ale vždycky jsem přál Slávii. A když před pár rokama vyletěla Plzeň a několik sezón hrála skvělej fotbal (hlavně tu první Ligu mistrů), tak to byla bomba. Stejně jako Sparta na přelomu století, ale tehdy mě to tak nebralo. V mym srdci má ale stejně první místo hokej a fočus je jen doplněk ;)
Nechápu, proč se řeší nějaký koeficient. Ať si každý klub uhraje to, na co má! A spoléhat na soupeře/nepřítele, abych pak měl jako lehčí los? Trapárna. Chceš do evropské skupiny? Chceš! Tak si to ukopej sám, ať je soupeř v předkole jakýkoliv!

Vím, že to nejsou snadní soupeři, ale jestli Slavia nevyřadí Borisov, případně Plzeň FCSB, tak nemají v LM co pohledávat!
@paver (28.07.2017 14:23): No, to nevim. Docela dobře si pamatuju, jak se na přelomu tisíceltí budoucí přímé nasazení českého týmu do ligy mistrů. Mám pocit, že to bylo na jeden rok někdy v roce 2002. Řešilo se to vždycky a vždycky bude. Stejně tak bylo vždycky hodně peněz ve fotbale a vždycky bude.
@Všivák (28.07.2017 09:16): Koeficient mám na salámu a Spartě přeju odjakživa jen to nejhorší :-) Hrozně mě baví, kolik fanoušků koeficientu se za posledních pár let vyrojilo. Dřív se tohle absolutně neřešilo, každý si hrál to svoje, každý si fandil tomu svému. Dneska je to na internetech samý fanoušek koeficientu a drtivá většina z nich samozřejmě ani na fotbal ve svém městě nechodí :-) Jako aby Slávista přál Spartě úspěch v pohárech kvůli koeficientu? Kde to jsme? Odjakživa se hrálo na úspěch v lize a poháry byly příjemným bonusem. Dneska hraješ ligu, aby ses dostal do pohárů. Money, money, money :-)
Spartu samozřejmě rád nemám, ale v pohárech se přeje všem českejm týmům bez vyjímky, už jen kvůli tomu, aby se pozice (koeficient) udržela na aspoň podobný úrovni. Tuhle nepříjícnost a případně kašlání na koeficient v budoucnu nikdy nepochopim. Stejně jako nikdy nepochopim přání hráčů před losem, aby na ně vyšel nějakej atraktivní = těžkej soupeř, což je v předkole úplně naprd, když je to pak zároveň stopka :/ Ve skupině je pak ideál jeden super atraktivní a 2 hratelný soupeři.
@Všivák (28.07.2017 09:16): CHL je jistá na další sezonu a Spartu nemá nikdo rád. Tady už nejde moc operovat s koeficientem.

A na ligu se těším, prodloužil jsem permici i na tento rok, doufám v nalosování Spurs do Edenu, titul snad urve někdo mimo velkou trojku, liga bude bez Příbramy...
Je zvláštní v Goodison Parku slyšet pokřik "Ruža do toho, Ruža do toho!" :-)
Privest 10 novych hracu je stupidita. SAF jednou koupil pet a rikal ze uz to nikdy neudela. Max 3-4
@Jab (27.07.2017 22:28): Jako nesehraní určitě jsou, ale tam nebyl ani náznak nějakého systému, neviděl jsem ani jeden žongl, takže těžko říct. Možná to tak ale ve světě funguje, třeba se budou sehrávat rok a pak to začnou válcovat.
Tak Boleslav si to nejspíš v odvetě pohlídá, fotbalově jsou lepší. Ze Sparty mě bolely oči, dlouho jsem takhle mizerný projev neviděl. Soupeř kvalitní, ale na to se nejde vymlouvat, hromada mimořádně nesehraných legionářů, zajímalo by mě, jestli trenér vůbec ví, co přesně chce hrát.
Krása, každý sparťanský trapas potěší :-) Snad jim tahle hra vydrží do 3. kola, kdy jedou do Libe.
@Kvasa (27.07.2017 22:10): Černoch-uprchlík z Afriky, co se narodil na voru, žid z Izraele... Měj se sparťanskými ultras slitování. Už teď mají blízko k zakládání suicide klubů. :)