Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@valcik (08.05.2014 13:25): Souhlas, Kimssi Pyoryugi je jeden z mých nejoblíbenějších korejských filmů. Byl to můj druhý korejský film v životě (první byl 3-Iron) a vlastně jsem díky němu začal korejskou kinematografii sledovat :D
@Say (08.05.2014 12:43): Ale i tam hraje dobře (Láska nebeská). A upřímně, nějaký jeho dramata z poslední doby stojej za prd. Dokonce za tak velkej, že si ani nepamatuju názvy (krom Taken 2).
Ve spojitosti s Yennefer se mi okamžitě vybavila Sophie Marceau, která zde tuším ještě nepadla. Ovšem pravda, že jsem schopen si na ni vzpomenout téměř při každé příležitosti a v zpravidla jakémkoliv kontextu.

@Zero (06.05.2014 18:39): Přinejmenším Nilfgaarďanky příliš nedbají o svůj vzhled, mají to dokonce nakázáno Emhyrem.
@Kubulus (06.05.2014 21:51): :)

Pravda, ze synopse a fotografií to tak působit může. Realita, film, je však jiná a pozitivní apel ve mě ještě přetrvává. Nebo když bych nedoporučil film, tak alespoň hudbu, kterou osobně pravidelně poslochám ráno v MHD jako ideální začátek do dne.
jelikož jsou tu komiksový fandové, rozhodla jsem se sem hodit link na Kickstarter. Je to komiksová novela "On the Coast of Dreams - Na břehu snů". Dělají to moji dva kamarádi. Osobně komiksům moc nerozumím, takže nevim, jestli je to kvalitní práce, ale mě osobně se líbí a fandim jim. Podpořilo je i nakladatelství Millennium Publishing nebo třeba Dan Vávra z Warhorse Studios..Tak na to mrkněte, třeba vás třeba vás to zaujme a třeba je nakonec někdo z vás podpoří ;o)
@AlieN (05.05.2014 17:47): Je myslim zrejmy, ze kdyby se toho ujmul nekdo, kdo by mel v umyslu obsadit do hlavni role hollywoodskyho leading actora, majiciho za sebou "pecky" jako Thor, tak tam uz bude urcitej zamer ten film nekam posunout...