Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

%-/ diskuze na téma: sračky? Nie!

:-) A fakt by mě zajímalo, jestli jsem tady někoho pohoršila :-D
Ale aká kategória? Určite by som Futurama filmy neradil bok po boku Twilightom, alebo k produkcii Uwe Bolla, Rolanda Emmericha a Michaela Baya a spol. :)
Tulareanus: No nekecej! Další sérií IT Crowd jsem nečekal, to jsi mě teda hodně potěšil. Futuramu jsem viděl jen v dabingu (na titulky nemám čas, to se můžu dívat jen na pc) takže to se mě tak moc zatím netýká. A ty filmy chtějí prý rozdělit po 20min a udělat z toho sérií, to jsem teda zvědavej.
Tie filmy mali aj svoje svetlé momenty, hlavne prvé dva pobavili a aj v zvyšných sa našiel občas pekný moment, ak je človek fanúšik, tak povinnosť.

Paul: já viděl i druhý. Nestojí to za ty nervy.

Ale návrat k seriálovému formátu by mohl být fajn.
Já ještě neviděl ani ty filmy, kromě prvního..
a ono bude pokračování přímo seriálu ? cool!
Ha, to je to co sem chtěl ve chvílích volna dočíst, povídky SW. A že jich u nás v knihovně je XD
Na to poradie som sa pýtal preto, lebo to vychádzalo ako hviezdne vojny, čiže najprv IV,V,VI.
Az to doctu (coz asi jen tak nebude), tak se vrhnu na Americke bohy, kteri bohuzel dosli az o den pozdeji :)
Já mám rozečtenou XI. Co se týče nejlepších dílů, vidím to stejně jako Tulareanus - I, III, V, úplně nejlepší je asi ta jednička. Každopádně jde celkově o kvalitní oddechovou četbu. A nesnáším Wulfgara :D
ktorou knihou si začal? ja som to čítal IV,V,VI, I,II,III, VII a momentálne ma tu čaká VIII, ale poviem ti, že najlepšie diely boli podľa mňa I,III,V ale aj ostatné sa čítajú dobre, len tá VI mi prišla v poslednej tretine už dosť o ničom.
Tulareanus: tak treba se ti bude Going Postal libit :) tady je na nej zatim jen sama chvala! :)

jinak jsem rozecetl Legendu o Drizztovi od Salvatoreho ze sveta Forgotten Realms a neni to az na velmi casto nevyslovitelna jmena vubec spatny :)
Garion: no mne vadil aj herec aj ako bol scenáristicky napísaný, napr. ten istý herec mi v Hogfatherovi nevadil.
Garion: Už mám za sebou i tu druhou, která byla minimálně stejně dobrá jako ta první. Jediné co mě moc nesedlo byla Angua - imho by to měla být větší kočka :-)
Tulareanus: Tak jasne, ze ti musi sedet herci a tak, to je docela zaklad toho, aby se ti film libil, malokdy se mi libi film, ve kterem mi prijdou herci nesympaticti :)

Zoltan: Druha cast mi prisla mozna jeste lepsi nez prvni :)
Garion: Práveže nejde mi ani o to, čo všetko vynechali, ale skôr, že to pôsobilo dosť sucho, ako keby nevedeli ten humor v mnohých momentoch spracovať (aj keď beriem, že Pratchett má častokrát ten typ humoru, kde si čitateľ začne predstavovať nejaké tie absurdity o ktorých píše a to ho vlastne pobaví) a vôbec mi nesadol herec čo hral Mrakoplaša.
První část Going Postal je super! Večer si dám druhou, zatím to vypadá na nejlepší adaptaci z těch třech Zeměploch.
Tulareanus: abych se priznal, tak ani jednu z nich jsem necetl (dohromady jsem jich cetl pulku) a jako jo, samozrejme ze to nemuze byt tak kvalitni jako kniha (prece jen Zemeplochy jsou vzdycky uplne narvane, nejsou tam hlucha mista, ktera by se dala vynechat), ale jako takovej prattcheto-film mi vsechna tri dila naprosto stacila (herci velmi slusni, pribeh a svet dostatecne uchylnej, na dnesni dobu inteligentniho vtipu presne to prave mnozstvi)
jop, Going Postal se povedlo.
Teda ten TP na konci byl... no... trochu moc ocividny.
Garion: Práve adaptácia Colour of Magic/Light Fantastic mi prišla ako dosť slabá záležitosť, Hogfather bol o čosi lepší.
Garion: Zítra se na to chystám, zatím slyším jen samou chválu. Krasomila Adoráta vypadá naprosto úchvatně, přesně tak jsem si ji představoval. Knihu jsem četl, tak uvidím jak to je, nicméně odklony od adaptací mě nikdy u filmů moc nevadily, pokud dávaly smysl.
Německo huh..ještě zauvažuju..tam jedeš autem nebo vlakem nebo nějak jinak? : )
Kde budou v řijnu? cz nebo svk? pokud cz tak bych taky šel : )
Jak jsem řekl, všechny 4 alba jsou vynikající, takže tenhle song taky .)
Paul: na 65dos sa chystám v októbri naživo, mám od nich dosť rád album The Destruction of Small Ideals (ale aj iné, aj keď ten nový som ešte nepočul) a hlavne tento song.
Paul: neznám, ale líbí se mi to. Nevím proč, ale ty rychlý černobílý záběry mi připomněly film Tetsuo...
Pokud jste náhodou někdo neviděli Zelenou Míli tak si pusťte primu, zrovna tam běží
To je v háji. Včera měli být tady u nás v Litoměřicích. Taky to mohlo počkat dva dny a mohl jsem ho ještě vidět na živo. Ale tak zase 78 je krásný věk.
MCZ: Fajn, také tvůj názor... Ale už bych otočil list. Nikam to nevede.
Say: proč se tu snažíš neustále posunovat svůj osobní názor ("ten film byl dobrý...") do objektivní roviny ("...to je fakt")? Tebe se také nikdo nesnaží přesvědčit, abys jej zavrhl. Stejně jako ty, i kdokoli jiný má také právo na svůj názor, pročež by sis mohl odpustit i ono "nemůžeš přece tvrdit"... Asi může, když tvrdí, ne?
Paul - No a to měl i Book of Eli. Žes ji nenašel nebo ti to nesedlo je zase jiná věc. Nemůžeš přece tvrdit že ,,...ten se choval tak, takže celý film nemá logiku...". Už fakt neřešme. Solidně jsme to tady zaspamovali=D
Say - hodně si potrpím na vnitřní logiku filmu, a ta v Avatarovi existovala.Že Avatara už nikdy v životě nechci vidět znovu je jiná věc (a v tomhle ohledu mě zklamal - třeba Terminátora 1,2 můžu vidět po čtyřicátý a bude mě skvěle bavit, u avatara bych se nudil podruhý).
Say: to s tou šálkou kávy si mal napísať už predtým, lebo to predtým vyznelo dosť blbo :D