Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Zoltan (26.07.2013 23:53): Jj, prvně když jsem ho viděl v Liberci v předkole, tak ihned vyčníval - jen už je o něco starší. Plus mají bronzového Ghanana z U21, Kelič je podle mě také jedním z nejlepších stoperů ligy. V Příbrami je to Aziz a Danoski, ti také hrají velmi dobře.
@Zoltan (26.07.2013 23:26): Souhlasím, i jsem si ho velmi oblíbil :). Ale proti Bonymu byl přeci jen o několik tříd horší, a tak možná náhrada by neměla být tak obtížná (což myslím bude Bednář - který podle mě není stylem tak odlišný, pokud někdy dostane na déle přednost před Lafatou).
@Red (26.07.2013 22:29): Prakticky souhlasím s Drolinem, jen tím Kweukem si nejsem tak jistý. Je to útočník který vzbuzuje respekt, tank před bránou a tak trochu magor. Takový hráč může Spartě chybět, navíc byl typově odlišný než zbytek útočníků. Věřím tomu, že obránci soupeřů z něj měli větší respekt než třeba s Bednáře (jinak také na poměry GL bezesporu kvalitní útočník).
@Red (26.07.2013 22:29): S Kadlecem bych nesouhlasil, ještě jedna sezóna by mohla jen prospět - však Pekhart, Morávek nebo Fenin, kteří odešli velmi rychle moc v BL neuspěli, nebo to trvalo pár let na lavičce. Ale že bude prodán je skoro jisté, když nebudou peníze z Evropy.

Kweuke byl s přichodem Lafaty a Bednáře již nepotřebný, takže jeho prodej vidím také jen logicky (navíc by chyběl prvních sedm utkání).

A obrana mi přijde stále v lize nejlepší - Holek je výborný, Zápotočný zkušený, Costa má dobré renomé a z předvedených výkonů je příslibem. Prodej Pamiče byla jistě chyba, ale ten už byl ve Spartě přeci jen dlouho. Hybš a slovák slabší, ale vždy tam Lavička může zařadit Kadeřábka.

Pár kol to bude asi trvat, než se vzchopí, ale tento rok bych je již tipoval na vitěze GL.
@Can (26.07.2013 16:48): Kadlec se nijak nezlepšuje tak ať klidně de, řekl bych že má poslední možnost se posunout někam dál. Pro Spartu byl mnohem užitečnější Kweuke, toho měli držet zuby nehty místo toho ho Lavička jako nejlepšího střelce přesunul na lavičku a nasazoval na poslední minuty=frustrace hráče a ztráta titulu. Další fail který prakticky znemožnil Spartě hrát v EL a Gambrinus lize o titul je rozprodej obránců, tak tragické složení obrany neměli co jsem začal fotbal sledovat. To jsou hráči tak na úrovni průměru ligy, možná níž.
Věřil jsem, že Sparta s Plzní postoupí do hlavní časti. Bude těžký nasbírat tolik bodů do koef. jako loni. A ve Spartě začne Summer Sale :) Doufám, že neodvolaj trenéra a prodaj Váchu....jen Kadlece bude asi škoda....
Sparta trapas. Letos to nevidím moc dobře, jestli postoupí jeden z dvojce Liberec/Jablonec, bude to spíš příjemné překvapení. Snad se pořádně chytne Plzeň a vydrží v pohárech aspoň do zimy.
Sparta ostuda, Liberci pomohl rozhodci. No cekal jsem dneska teda lepsi vysledky a vykony.
Já nevím hoši, jak vy, ale taky si občas hrajete se soupiskou a sestavujete si ideální fotbalovou sestavu? Já bych potřeboval určo poradit. Takže v té moji v bráně je spiderman, protože je to i celkem symbolické je za ním síť, že a jako brankář mi připomíná péťu čecha. V útoku mam batmana a supermana a jokera, jako stopera Hulka, dále pak v obraně celou čtyřku želvy Ninjů a dlouho jsem přemýšlel, nad sestavením ofenisvní obrany, kdo by se proto prostě hodil, takže jsem se rozhodl pro Caesara s III a VII legií. Jako troufám si říct, že s tímhle týmem bych vyhrál aj olympiádu.
@Can (22.07.2013 18:04): Jo, Garetha by chtěl každý :).

Na DM/CM by však MU lepšího nezískal, zvláště když Fletcher je stále zraněný, Cleverley na tým jako United nemá - to samé Anderson, a Carrick bude už jen horší.
Z 25 na 30m za Fabregase? Nedivím se, že v Utd nezískali (a nezískají) Modriče a jiné kvalitní hráč (pokud jim nevyprší smlouva, jako u RVP nebo Kagawy), takovéto nabídky jsou jen k smíchu.
@strougy (17.07.2013 21:11): To se nejspíš nestane. Pokud by Arsenal s přestupem Fabregase do United souhlasil, musí mu i tak Barca poslat 50% jeho přestupní částky. Takže pro ostatní kluby je cena za Fabregase tak 40-50 mega, aby se to Barce vyplatilo.

S tím, že Arsenal má předkupní právo a Wenger dnes řekl, že situaci kolem Fabregase sleduje.

A ano, pokud by se přesto tak stalo, nasranej bych byl hodně :)
Hmm, mně ta výměna přijde fajn, United už Rooneyho nepotřebujou a získat za něj dva kvalitní hráče plus peníze rozhodně není na škodu. Určitě výhodnější než ho prodat pouze za prachy. Ale třeba výměna s Barcelonou za Fabregase by mi přišla lepší, má to tu krásnou přidanou hodnotu v tom, že tím strašně nakrknou fanoušky Arsenalu :-)
"Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize."

Proč to sakra nepřijali :))
Suaréz do Arsenalu, to by bylo :). A Gonzalo tedy padl, když za LS nabízejí 30m?
Hmm, tak Rooney zůstává, potvrdil to dnes Moyes na tiskovce a jeho ksicht je uprostřed na webu. Doufám že bude makat a nechá na hřišti duši...

A Real dobrá vydíračka, moc dobře ví že maj Arsenal v hrsti :)