Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (04.08.2013 11:15): Dřeváky musíš strpět v i tom nejlepším klubu, naprostá špička je úzká. Ale co by za ně TH dal! Fandím všem týmům, které jsou nahoře a hrají tam moji oblíbení hráči. Za to já nemůžu, že tyto podmínky dlouhodobě nejlépe splňuje MU.

Jinak koukám, že jsi odborník nejenom na staré arkády, ale i na fotbalovou historii nenáviděného soupeře. Radši sem už nebudu nic psát. Začínám si připadat jak úplný blbec.
@GodOfTheSick (04.08.2013 10:54): MUfan, já to věděl. Vyplenění OT vám ještě nedává spát stejně jako to, že Bale nemá zájem :).

To, že Ferguson neuměl plně využít Barbatův potenicál je věc druhá. Od Besta a Cantony jste tam takového technika neměli. Místo toho si ale necháváte deadwood v podobě Naniho, Andersona, Younga, Valencii nebo Machedy.
@Drolin (04.08.2013 09:37): Jedna více povedná sezóna superstar nedělá. Stačí se podívat jak dopadl a kde je teď. Takových hráčů jsou spousty. Viděl jsem ho v MU určitě víc než stokrát a na jeho znuděnej ksicht v posledních zápasech nebyl pohled věru příjemný. Těžko ho řadit do světové extratřídy na úroveň borců, jakými ve stejné době byli Ronaldo, Rooney, Henry nebo Drogba. Pokud pro ně tedy nemáš ještě nějakou vyšší kolonku.

Přesto je pořád Tottenham ve všem, co jsem uvedl níž, až za velkou čtyřkou, dnes už vlastně i pětkou. K vyšoupnutí Liverpoolu je už blízko, ale bude muset ještě pár let udržet stejnou pozici a ne se zase spakovat do středu tabulky. Tak fandi a třeba to přinese ovoce :-)
@GodOfTheSick (04.08.2013 09:09): Ano, za "lehce nadprůměrného" hráče vysází Ferguson 30m... minulou sezónu táhnul Fulham, když byl u Spurs byl řazen mezi 50 nejlepších hráčů, u United se stal nejlepším střelcem ročníku... pro tebe musí být lehce nadprůměrný tedy i Carrick nebo Fabregas. Nebo, a co je prevděpodobnější, jsi ho viděl dvakrát třikrát.

V PL. Dobrá. City a Chelsea vyřazuji ihned. Arsenal... je Arsenal :). Liverpool vzhledem k možnostem je daleko za potenciálem, jeho velikost směřuje dolů než nahorů jako u Spurs. Jedinou konkurencí tak mohou být Everton a Newcastle, tedy stále sympatické a tradiční kluby s majoritou anglických hráčů i členů ve vedení.
@Drolin (03.08.2013 21:48): A co ti na lehce nadprůměrném nevoní? Místo toho, aby jsi něčím potvrdil jeho světovou extratřídu, tak voláš na pomoc většinu, která nepřichází. Stejně tak já jsem tu mohl napsat, že každému je jasné libovolná kravina. Ty máš často ve zvyku něco plácnout jako hotovou věc s pocitem, že všichni si myslí totéž a není potřeba o tom diskutovat. Na tvoje prázdná stanoviska bylo reagováno oponentním názorem s argumenty, které jsi smetl ze stolu dalším prázdným stanoviskem, kterým přesvědčíš akorát tak sebe.

Tvrzení, že jediným větším klubem je United, je zaujatý fantrollismus. Si tuhle blbost obhaj. Jenže to nejde a sám to moc dobře víš, protože všechno co jsem uvedl proti jsou fakta. A Berba je tu dokonce řazen ještě níž :-)

Včerejší výsledek je božím znamením, u čí nohou leží pravda :P

Post scriptum: Připravovaný komentář k IF je ti s láskou věnován, to vzteky pukneš holenku!
Když mi dneska Křetínský prodal Kweukeho i Kadlece a dostal jsem čtyřgólové nakládačky v Gentu a Neapoli byl jsem na dně. Naštěstí jsem si spravil chuť.

Berbatov je takovej drzejší Libor Došek.
Vyšlo dobře. Zvláště když vezmu v potaz, že stoperská dvojka byla Fryers a Livermore :).

Většinu zápasu odehrál i Kane, Naughton nebo Rose. Změna plánu k velkému šetření, ale i tak vesměs U21 odehrála proti Falcaovi, Moutinhovi nebo Rodriguézovi zajímavý zápas.

@GodOfTheSick (03.08.2013 18:42): Pokud napíšeš, že Berbatov byl lehce nadprůměrný hráč, tak asi každému dojde, že vysvětlovat cokoli by bylo plýtváním času.
@Drolin (03.08.2013 18:30): Na rozdíl od tvých sebevědomých výkřiků, které si ani neumíš obhájit argumenty, se však moje vidění daleko více blíží pravdě.

Monaco? Tam se taky hraje fotbal? To musí porazit i Dukla.
@Drolin (03.08.2013 18:25): Letos se ukáže, jestli neutrácení v minulých letech bylo opravdu splácením stadionu, protože letos je stadion splacený, Gazidis slíbil nákupy a boj o titul a Wenger zatím koupil jen nadějného mladíka a kupu dorostenců.

Co se týče Higuaína, byla to jen vydíračka od Peréze, nic víc.
@Zoltan (03.08.2013 18:13): Vůbec bych nevěřil, že za někoho utratíte 20m, či snad 40m :). A levněji opravdu dobré posily, ne talenty, přivést půjde jen těžko. Ale Wenger může jen překvapit - GH si ale nechal uniknout znamenitě. Nebo i Bonyho, tam bylo těch 12m vcelku nic.

Viděl bych to podobně, ale budu doufat v jejich klopýtnutí.
@Drolin (03.08.2013 12:49): Tebou cloumá extrémní fanbojství a vůbec nejsi schopen se na situaci podívat reálnýma očima. Pozor! Krutá pravda, vstup na vlastní nebezpečí!

Keane a Berbatov byli lehce nadprůměrní hráči, kteří po přestupu z provinčního klubu do velkoklubu nedokázali potvrdit světovou kvalitu. Oba shořeli jako svíčka a dnes paběrkují v druhořadých klubech. Navíc oba ze sestavy vyklepli začínající hráči, což jejich údajnou extratřídu dokonale zesměšnilo.

Kádry Utd/City/Chelsea jsou natolik nabité, že si holt Soldado a spol musejí hledat místo jinde. Hráčů podobné "světové kvality" mají TOP kluby plnou lavičku. Jestli to bude v MU mastit Kagawa nebo Holtby je manažerovi úplně jedno. Takových hráčů jsou a budou stovky. Velkokluby hrají o extra kvalitu, která však do Tottemhamu nikdy nepřichází, ale pouze odchází.

Jak jsi přišel na to, že Tottemhan je po MU druhý největší klub, radši ani nechci vědět. Je totiž evidentní, že žebříčky nejlepších/nejbohatších klubů, dosažené výsledky, světová/historická prestiž a popularita tě vůbec nezajímají...ve všem za první 4 (5) Tottentam citelně zaostává.

Tottemham je dlouhodobě průměrný klub. V současnosti je nahoře jen díky tomu, že v něm působí jeden nadprůměrný hráč a další průměrné kluby mají podprůměrné výsledky, takže místo středu tabulky je náhodou pátý. To je celá věda.


Začni fandit MU a prožiješ krásný život plný radosti a štěstí bez nutnosti si cokoliv nalhávat.
@Drolin (03.08.2013 18:04): Jestli neposílíme alespoň na pozicích brankáře (Fab dnes proti Neapoli kupí chybu za chybou), DM a útočníka, tak máte letos historickou šanci nás pro jednou předběhnout :) I to případně i bez Balea.

Jinak letos taky favorizuju City, druhou tipuju Chelsea a třetí United. A o čtvrté bude opět mela mezi náma, Spurs a možná i někým dalším jako je Liverpool. Tím myslím za současných stavů kádru, na konci přestupního období může být všechno jinak :)
@90210 (03.08.2013 17:36): Co bych to byl za fanouška, kdybych se s ohledem na Spurs nevyjadřoval jaksi mimo reálnost :). V TOP4 jsme ale byli minulý, i předpředminulý rok, tento rok to bylo o bod, takže za Everton Spurs neber.

Lloris je fantastický, a po celé odchytané sezońě myslím bude mezi Čechem, Hartem a DeGeem celkem snadno. Verts byl první sezónu v PL jedenáctce roku a Soldado bude tím nejnutnějším, jelikož minulou sezónu jsme prakticky odehráli bez útočníka. No a AVB je trenér, který Spurs může dovést na třetí a vyšší místo, což by po Harrym asi nešlo.

City ale podle mě bude znovu suverenní, horší než druzí asi nebudou. United pro změnu již tolik nevěřím, a Arsenal pokud nepředběhnem tak to už bude určitě zakleté.

@Zoltan (03.08.2013 18:00): Vy za to, tedy dle EF a podobných, propadáte panice z Wengerových vyjednávání o pečivu :).
@Drolin (03.08.2013 12:49): :0), No vidim ze Spurs fakt veris. Pockej rok, po pristi sezone si povime, jestli ty prichody byly opravdu "svetovy kvality" a jestli se Spurs umisti po 20-ti nebo kolika letech poprvy aspon do prvni ctyrky. Bale ma jeste co dokazovat...

Pravdou je, ze Prezvykavec skoncil a Mencak ted trenuje nejakej Anglan, coz vzdycky smrdi propadakem. Mohl by tam bejt prostor.
@90210 (03.08.2013 12:13): Očividně PL a Spurs nesleduješ. Jediným větším klubem je United, ale ti už si musí hledat to nejlepší jinde, jelikož konkurenci neposilujeme. Příchody světové kvality jako Lloris, Verts, Soldado nebo Sigovoho a Holbyho upřednostění Spurs před Poolem jsou důkazem postupné výborné práce, a to i bez lákaldla v podobě CL a řádově menším platovým průměrem než u Utd/City/Chelsea.

Bale jako superstar je úplně jinde než problémový Rooney a Ronaldo, a tedy je i mnohem vhodnějším prostředkem k propagaci.
@Drolin (03.08.2013 11:48): Bale neni Beckham nebo Rooney. Pro to, aby byl idealni tvari PL mu chybi nekolik veci - musel by hrat ve vetsim klubu, nez je Tottenham, musel by hrat za nejakou dulezitou repre, ktera by hrala na ME a MS a musel by mit vetsi charisma.

Ronalda bych s Balem nesrovnaval, ten byl fakt nekde jinde. Bale mj. zatim se SPurs nic nedokazal.
@90210 (03.08.2013 11:20): Carrick, Berbatov, Keane, Modrič, Bale. Za poslední roky poměrně velký počet světové extratřídy.

O smlové s Nike atd. není řeč, ale o tom, že VB hráč se na globální reklamu PL hodí ideálně, zvláště když Rooneyho sláva opadá a Bale je ještě neokoukaný. Jeho ztrátá by znamenala ztrátu pro celou PL, jako tomu bylo s odchodem Ronalda.

/a výborný nový avatar.
@Drolin (02.08.2013 22:21): At uz by Bale podepsal smlouvu s kymkoli (od Nike, pres Rolex po treba Pizza Hut), tak pro ne by bylo pochopitelne pokazdy lepsi, kdyz by prestoupil do Realu, tohle bych sem fakt netahal. Tyhle "rumours" jsou vetsinou vyfabrikovany kecy ruznych agentu apod., kterymi se sroubuje cena hrace a Bale ma podepsat novou smlouvu...

Bale je asi prvni hrac Spurs v tymovy historii, kterej podobny zajmy velkoklubu vzbuzuje, tak si na to zvykej, tyhle sracky se dejou kazdy mercato a me to popravde uz moc nebavi. Beru jen smlouvy o prestupech v pedeefku na ofic. strankach.
Zajímvé nové info v případu Gareth, ač jeho reálnost asi nijak zatím prokázat nelze, tak to má jistě blíže než spukulace Marcy.

The reason for the silent stance from the club is because as DL has already said Gareth is NOT for sale, no matter the amount of money, and it's staying that way. There have been NO talks between us on RM, other than "go and do one!"

The rumours of RM making a bid is also completely fabricated by Marca and the RM PR guys, to try and turn his head. Gareth is happy to stay, contract negotiations are still ongoing, the latest meetings with his parents and agent weren't to discuss the sale of him, it was to discuss a new contract. He's been approached by some massive companies in the last few months and he is turning himself in a global brand. A brand that we wan't to be part of, and a brand that he want's us to be part of.

After my meeting this morning, I can categorically tell you that he will not be sold.


(ano, již podepsané kontrakty s velkými korporacemi mají velké slovo na ne/prodej)
@90210 (01.08.2013 22:52): Na prodejní ceně to samozřejmě nezohlednuje nic... na samotném prodoji však více než by se mohlo zdát. Nicméně na zadlužený klub, který Real má být, s financemi v půjčkách je 120 mnoho.

Tottenham posledních let patří vždy mezi 20 nejhodnotnějších klubů světa (pokud vím 12-14. místo), od samotného vrcholu už dělí Spurs jen regulérní CL, což je však díky továrnám (Chelsea, City) mnohem větším problémem než v jiných ligách (Serii A, BL), a tudíž se může zdát jako klub až "4.-5. sledu". Ve druhém sledu, a to za zmíněou čtyřkou, vidím poměrně velký počet klubů od Valencie, Arsenalu, Doněcku, Schalke, Římu až po Zenit nebo Marseille. A s těmi je Spurs snadno srovnáno.

S ohledem na okolnosti "posil" Arsenalu, United či nové trenéry (Utd, Chelsea, City), se nemůže od nadcházející sezóny čekat nic jiného než 1-3. místo.

@ugraugra (01.08.2013 22:46): Aby se "nevracel" do Monaca nebo City. Až tolik by mě to nepřekvapilo, kdyby dal United, bez Fergusona, košem. A proč už Moyes nanabízí za Fellainiho, lepšího opravdu nesežene.
@Drolin (01.08.2013 22:28): No, podivej. Pokud by podle tebe byla prvni kategorie jen Barca, Real, Bayern a United, tak je Tottenham zhruba tak 4. - 5. kategorie. Je to takovej vecne 5. (a to prinejlepsim) tym PL, ted ma nejaky prachy, najmuli Baldiniho, kterej v Rime totalne vyhorel, ted jeste tezi ze scoutingu Sabatiniho (kterej do Italie vytahl treba Pastoreho nebo Cavaniho), ale uvidime co bude dal. Ne ze bych Tottenhamu nejakej uspech nepral, ale fakt bych ho neprecenoval.

Ze je nekdo na obale FIFY je to posledni, co se zohlednuje v prodejni cene hrace. Je to nesmysl. 120 mega E je proste naprostej ulet a kazdej soudnej clovek sledujici fotbal to vi. Neni to ani o tom, ze by tam byl nekdo druhej, kdo by nabizel treba 110...Ale v Realu byli vzdycky silenci.
Soldado je dobry hrac, Paulinhovi se zatím povedl jeden pohár, těžko rict co z něj vyleze, ale potenciál tam je. Na takový druhorady tým jako jsou spurs slušne posily. Bale si myslím odejde až příští sezónu, kdy se vystřídá s Ronaldem ktery se vrátí domů.

A at už sakra united koupi toho CM, Fletcher je pořád out a nemáme tam nikoho dalšího.
@90210 (01.08.2013 21:31): Pokud by ho uměli zapracovat, tak nemám pochyb o tom, že by byl platnější než Ronaldo. Viděl jsem prakticky jeho všechny zápasy ve Spurs, a již v 17 byl úžasný, pak se to kvůli zraněním zastavil skoro na dva roky, od té doby je však čím dál lepší. Tady opravdu žádná přirážka za VB plejera není.

To, že je franchise hráč je možná důležitější než jeho umění, všechny velké reklamy na PL jsou o něm. Je obalem (v dresu Spurs) FIFY14 atd., jeho prodání znamená rozvázání mnoha lukrativních smluv, stejně tak snížení celkové kvality a zájmu o PL.

Paulinha jsem viděl pouze na konfederačním cupu, byl tam však skoro nejdůležitějším hráčem, takže cena odpovídající.

Pokud je v té první kategorii pouze Barca, Real, Bayern a United, tak ano.
@Drolin (01.08.2013 21:14): 120 je pochopitelne totalni bullshit. Je v tom klasicka prirazka 50% za hrace z britskych ostrovu, kde kazdej Lojza, kterej umi kopnout do balonu, stoji dvojnasobek, nez stejne dobrej Brazilec, plus 10/20 mega za to, ze se obchoduje s Realem, kterej tradicne preplaci a deformuje trh. Normalni manager by za Balea nedal vic, nez 40, maximalne 50 mega (euro!), to ze je franchise player je vsem u prdele, navic Totenhamu, coz je pri vsi ucte porad tym druhy kategorie. BTW Osvaldo vas odmitl....

Paulinho za 20 je blbost.
@90210 (01.08.2013 19:57): Paulinho bude výborný, střed Sandro-Dembelé-Paulinho jen tak něco nepřejde.

A 120m je zcela logických (osobně bych přitlačil na 150, když si ho Real očividně umanul), jelikož je hlavní postavou ligy i naší marketingové kampaně - jeho setrvání znamená velký příliv fanoušků, stejně tak skoro jistý zájem médii na úrovni TOP4 v PL. Na druhou stranu jeho peníze mohou znamenat dofinancování nového stadionu. takže je to velmi težké rozhodování.

No, a stačí chtít, a Lamela už je u nás :). Spurs se neodmítají.
@Drolin (01.08.2013 16:47): Pokud za toho Walesana Real fakt vysype tech 120 mega, tak je to posledni hrebicek do rakve logiky na fotbalovym trhu.

Lamela urcite zustane v Rime...

Baldini proste jen pretahl cile Rima ke Spurs, ale jsem rad, ze jste vykoupili zrovna toho Paulinha, kteryho v Rime nikdo krome Baldiniho nechtel.
@90210 (01.08.2013 16:01): Snad ne - AVB doufám vydrží pár let, ale Baldini dobře vyjednal Soldada s Chadlim. A při odchodu Balea by měl být náhradou Lamela, před Soldadem se ještě zvažoval Osvaldo, Pjanič je se Spurs také spojován... takže vás asi trochu vykoupíme, Rumun byl jistě vašim cílem také
Soldado, ještě Rumun a bude to ideální.

33/1 na titul se jeví jako jistota :).
@Drolin (27.07.2013 19:42): Hybš předvádí určitě nejlepší výkony z obrany. V zahraničí prosadí. Zároveň to je ale typický moderní krajní obrány - ty minely zbytku dokáže hasit rychlostí, jinak je spíš na podporu zálohy. K Holkovi je asi zbytečný se vyjadřovat. Přišel jako hvězda což začal plnit až po roce. Zatím jenom splácí co zpackal, doufám že se zase nezraní.
@Red (27.07.2013 18:43): Jo? Já viděl Hybše asi 6x, a vždy mi přišel nejhorší z obrané řady - možná i celé Sparty. Holek je ale v obrané výborný, a to myslím potvrdí většina fanoušků GL.

@Zoltan (27.07.2013 18:57): Jsem na vás dost zvědavý - zvláště, když už měl AW utrácet (40-60m). Zatím to na to však moc nevypadá. No, na DM bychom vám mohli někoho přihrát - Dembelé, Sandro, Paulinho, Parker, Hudd, Livermore... to je velký přetlak :).
Tak spurs jdou pro titul každý rok posledních 10 let, jako byste to nevěděli :P

Bale má cenu tak 60, doufám že ho Real koupí a pustí Kristýnku k nám :) A at už sakra přijde ten střední záložník -_-
@Drolin (27.07.2013 18:30): Absolutně nemám tucha, co má Arsén v plánu. Za Higuaína chtěl Peréz moc peněz - nejdřív 25m, pak 29m, pak najednou 35m, což je moc. Ač Suáreze nemusím, je ještě lepším útočníkem, který by za těch 40m stál. Určitě někdo přijde, chybí stoper, jestli odejde Gervinho, jakože doufám že ano, bude chybět i křídelní útočník. Chybí i defenzivní záložník - Coquelin šel na hostovačku. Takže jestli nebude Wenger nakupovat, totálně sezonu zabije. Což by bylo po vyhlášení Gazidise jak se bude utrácet dost trapné :)
@Drolin (26.07.2013 23:32): Bony i Džeko jsou zajímavý hráči. Musím říct že jsem u nich tu kvalitu na prosazení v top týmu neviděl, u Kweukeho naopak ano. Takže je klidně možný že vidím špatně a Holek se Zapotočným nehrajou na úrovni druhý ligy. Costu neznám, spolehát na jeho kvalitu nelze. Kadeřábek do obrany vůbec nepatří. Hybš se mi naopak jeví jako nejkvalitnější z tohoto výčtu, takovej lepší průměr ligy s potenciálem:)))
@Zoltan (27.07.2013 16:55): 80m na tři top hráče již nestačí, a co je důležitější, těžko se jich někdo zbaví, takto pár týdnů před startem ligy. Však se stačí kouknout na Arsenal - u vás budete bez Higuaína, Suaréz asi také padá... a ted vymýšlet narychlo někoho nového. Ono, asi opravdu bude největší posilou ten Sanogo :).
Chá!

Tuto sezónu jdeme na titul, o tom jsem přesvědčen (pokud přijde Soldado). Žádný slib nebyl, to jsou výmysly Marcy (která je špičkou bulváru) a jiných španělských médii - 80-103 je však poměrně dost, takže Levy asi přemítá o možném prodeji. Nicméně Bale je pod kontraktem, takže v tomto nemá žádné slovo - nicméně uplakánek typu Modrič/Berbatov se vší pravděpodobností nebude. Jako důkaz o jeho setrvání může posloužit i toto :).

@Kovi81 (27.07.2013 16:47): Dva roky nejlepší v nejlepší soutěži, 24 let, mnohem lepší přístup než Ronaldo, nebo se stačí kouknout na jeho branky (zvláště 23. a 27.), které jsou všechny mimo penalt worldclass? Při dnešních cenách bych ho stanovil minimálně na 120.
On si to vybrečí, stejně jako u nás Nasri nebo ten, jehož jméno se nevyslovuje. Navíc 80m by byl pro Spurs skvělý prodej, za to jsou tři špičkoví hráči, čili ve výsledku by nemusela být ani ztráta hráče takové úrovně až tak bolestná.
@Drolin (27.07.2013 12:37): Presne jak rika GodOfTheSick, on chce hrat Ligu Mistru. A sice sem to cetl na Marce, ale byla tam primo citace, ze pozadal vedeni o dodrzeni slibu, ktery pry pred sezonou dostal, ze pokud se neudela LM, tak ho pusti za adekvatni nabidku (coz si myslim, ze 80 mega je vic nez adekvatnich a rozhodne si nemyslim, ze by mel stat vic, nez stal CR).
@rikuhahl (27.07.2013 09:46): "Navíc jeho cena se může napřesrok i zvýšit" to si teď moc nemyslim, protože bude hrát jen GL a nebude tak vidět, možná v repre, ale nějakou obrovskou sumu za něj Sparta bohužel nedostane.
V Plzeň taky doufám, ale stejně jsem to viděl i se Spartou. JAB a LIB to by bylo překvapení, snad uhrajou nějaký body, hlavní soutěž = úspěch...
Konečně se tu neřeší jen PL :) Takže taky přispěju svým názorem. Jsem velmi naštvanej na nepostup Sparty (ten domácí výpadek ke konci stál celý postup). Doufám, že Kadlec však přesto zůstane, i když s ním bude Sparta lepší než bez něj (=udělá víc bodů), tak přesto, že Spartě v GL nepřeju, tak drží jistou kvalitu ligy. Navíc jeho cena se může napřesrok i zvýšit ještě.
No každopádně po výpadku Sparty je teď takřka nutnost postupu Liberce, nebo Jablonce (nejlépe obou:) ) do hlavní soutěže EL (s postupem Plzně do LM/EL počítám).
Nynější situace v českém fotbale se mi pro tuto sezonu jeví jako "boj proti všem." Kluby to budou mít těžké s postupem do pohárů a reprezentace těžší dostat se aspoň do baráže, či dokonce na MS. Holt boj ČR x Evropa (zatím vedou Švédi = jako za 30leté války :) )