Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Zoltan (29.09.2012 12:11): Vážně? Já právě kraje považuji za největší slabinu Arsenalu (když to porovnám s top kádry + Newcastle a Everton, kteří tam mají také to nejlepší). Divil jsem se, že jste nikoho nekoupili.

Ale je pravda, že Jenkinsona jsem viděl více jen minulou sezónu a Gibbs se mi dlouhodobě nezdá (Naughton imho bude do budoucna lepší pro repre).
@Drolin (29.09.2012 11:48): Myslím že o jednu víc než Arsenal za posledních 30 zápasů :)

Vertonghen za 9m je super. Nedřív mě mrzelo že nešel do Arsenalu, ale přece jen to máme na levo i ve středu obrany dobře pokryté. Spíš jsem měl strach z pravé obrany, ale Jenkinson letos udělal obrovský pokrok a je zatím největším překvapením Arsenalu.
@Zoltan (29.09.2012 11:43): No oni je tlačí asi všichni rozhodčí - kolik vlastně měli tento rok již penalt? :)

Jj, hodně slušná cena, podbně jako Dembelé za patnáctku (největší krádež léta je ale imho Verthongen za 9m :).
@Drolin (29.09.2012 11:34): Myslím že psali jen "Arsenal za něj zaplatil méně než 15m", takže ani popravdě nevím kolik přesně :) Každopádně takový hráč pod 15m je výhra.

Foy taky tlačí United? To spíš Webb ne? :)
@Zoltan (29.09.2012 11:30): No, to by jste nám už odskočili celkem znatelně. Ale raději výhru Arsenalu než Chelsea :). A Cazorla byl vlastně za 12m nebo více?

Jinak dnes píska Foy, takže výsledek už je předem jasný.
@Drolin (29.09.2012 11:25): Tak to je fajn, třeba zase uklouzne :) Dostal, jenže on nebyl hrdinným kapitánem anglické repre a vzorným manželem :D

Já jsem zvědavý hlavně na dvojci Cazorla - Hazard, jejich výkony se od začátku sezony srovnávají (zatím má navrch ve statistikách Cazorla, což bude dáno asi jeho zkušeností). Giroud odehrál většinu zápasu ve středu v poháru, tak uvidíme jestli naskočí od začátku. A pěkná by byla výhra 2:1 :)
@Zoltan (29.09.2012 11:07): Prý ještě ne - tomu tedy říkám trest :). Navíc nedostal Suaréz za něco podobného 8 zápasů?

A na Girouda a Hazarda se těším, od prvních kol jsem ještě Arsenal a Chelsea pořádně neviděl. A pěkná by byla remíza 2:2.
Už cítím svrbění v žaludku :) Jsem zvědavý jak Arsène dneska poskládá útok - Poldi - Giroud - Gervinho nebo Poldi - Gervinho - Ox? I když já bych byl rád za útok Poldi - Giroud - Ox :)

Terry bude hrát, nebo má trest až od příštího kola?
Bod z Etihad Stadium beru, i když to mohla být i výhra, ale co už. Výborný výkon podali Per Mertesacker a Carl Jenkinson, naopak bídný byl znovu Theo Walcott - naštěstí hrál jen od 70 minuty. Gervinho zahrál solidně, ale zazdít dvě tutovky na tribunu..navíc kdyby na konci místo střely posunul na Girouda, mohlo být ještě veseleji.
Verthongen znovu výborný, Dembele se take jevi jako povedena nahrada Luky. Za to Sigurdsson a Dempsey zatim slabota.
Dneska parádní výkon (až na Wojtu, který daroval soupeři gól). Podolski a Cazorla absolutní špička, přijde mi až neskutečné že se tak rychle sehráli se zbytkem týmu a rozhodují zápasy.


@ugraugra (15.09.2012 17:59): RvP hrál jak?
No vida že to bez Evry jde, borec ještě dal gol, takže snad to SAFa přesvědčí aby Evra seděl dál...
@Drolin (06.09.2012 23:25): Nechápu, s kym tam ten blázen chce hrát? Hráči ubývají...

btw dneska jsem viděl chlápka (přičmoudlýho) co měl na noze vytetované logo spurs. Brrr, takhle se doživotně zohyzdit ;)

/edit
Dimitar Berbatov nakonec přestoupil do Fulhamu, pár dní před koncem srpna měl ale namířeno do Fiorentiny, která mu již zakoupila letenky a nyní po bulharském útočníkovi žádá je zaplatit. "Chceme zpět naše peníze za letenky první třídy," prohlásil sportovní ředitel toskánského celku Daniele Prade.

ježiši :D
David Bentley has joined Russian Premier League side FC Rostov on loan until January.

Tak s ním Boas očividně nepočítá. Pokud se však zraní Bale/Lennon, tak to bude docela problém.
@Kovi81 (03.09.2012 23:18): Gazprom pustil žílou :). No, stejně doufám, že titul padne do ruk jiného týmu než Zenitu - nejlépe na Kazaň nebo do Lokomotivu.

Těch hráčů, kteří se neprosadili je ale celá řada (Eduardo, víceméně Danny, Martins,..), navíc Keržakov bude stále útočník číslo jedna.
@Drolin (03.09.2012 23:01): Ja mu verim, ruska liga je sice o dost kvalitnejsi nez portugalska (globalne, spicka je mnohem sirsi), ale i tak ji ovladne. Zenit dneska nakupoval, prisel i Axel Witsel z Benfiky, za 40! mega.
Hulk v Zenitu a Meireles do Fenerbahce. Nase vedeni se mistrovsky vyznamenalo, kloboucek.
@Kovi81 (02.09.2012 22:02): Jo. Škoda, že si u nás ničí kariéru, jako fanouškovi Spurs mu přeji jen to nejlepší - Boas ho však zatím ani jednou nedal na lavičku...

Navíc za tu branku Arsenalu ho má asi každý na WHL rád :).
@Zoltan (02.09.2012 18:41): Právě, že ne. Lennon i Bale jsou velice stabilní, proto zatím plnohodnotný cover nebyl na pořadu dne - doufám tak, že časem dostane znovu šanci Bentley nebo Townsend, kteří imho mají co nabídnout i přes to odepsání ze strany Redknappa.
Takhle ho střelit pod cenou...Účka by měli poslat na adresu Arsenalu pár mega navíc jako poděkování.
Tak jsem zakřikl zakřiknutí. Ale předvedená hra děsná, jestli se to nezlepší tak dostanem na prdel i od arsenalu
FFP už nevěřím, stejně ropáci najdou cestu jak to obejít - prodaj práva na jméno stadionu za 200 mega nebo tak něco.
Aj, fakt? To je pak můj vlastní omyl. Měl jsem pocit, že na arsenalsite to psali v tom duchu, co jsem tvrdil já.
@Zoltan (02.09.2012 18:08): Pokud vím, tak to tak není. Fabregas i RvP mají v nových týmech nižší plat. Odešli za úspěchy (a v případě Fabregase i domovem) nikoliv za penězi. To je na tom to tragické.
Ty vole jako bych to neříkal, první gol jde na triko Rafaelovi, druhý Evrovi. Nakopat je oba doprdele
Odejdou za úspěchy k týmům, kde dostanou třikrát větší plat z ropných peněz. Klubismus se dneska už bohužel nenosí - čest vyjímkám typu Gerrard. Ale i přesto jsem rád za rozumnou platovou politiku Arsenalu, v budoucnosti se to může vyplatit, navíc už se čím dál častěji skloňuje Finanční fair play, které by snad mohlo fotbalu pomoci - pokud projde (edit: teď jsem se dočetl, že je to již realitou :-))