Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Také stále těžce nesu, že si Arsenal neudržel hráče jako Nasri, Clichy, Toure, Fabregas či RvP. Velká smůla. Kór když většina přešla k přímé konkurenci. Vůbec se mi nelíbí ta představa, že je klub jen branou a přestupním místem k úspěchu. Na druhou stranu nemá kvůli tomu problémy získat nové talenty. Jakmile ty ovšem dosáhnou na vrchol, tak odejdou....

P.S. Diaby už podobně zahrál. Ale jde vždy o jeden z padesáti zápasů. Není na něj v tomhle spolehnutí.
Dobře Persie. Konečně máme v útoku zabijáka co se s tím nesere a prostě to tam foukne. Jsem docela rád že se Rooney zranil a nebude to tam chvíli srát, Kagawa jeho práci v klidu odvede -_- Ještě aby nám začala hrát obrana (aby nehrál Evra a Rafael)
Pěkný zápas. Hlavně Podolski hrál dobře. A Diaby měl opět jeden ze svých nejlepších dnů. Škoda, že není ve svých výkonech konzistentní.
@Drolin (01.09.2012 18:17): AVB s Chelsea ten nas klasicky styl na 1:0 praktikovat prave ani nemohl, protoze nase obrana pod nim byla derava jako cednik :D. No ze zacatku to vubec nebylo spatne, hral se ofenzivni fotbal, jak na brejky, tak i s dominanci na balonu, ale dalo se na to koukat. Ale myslim, ze potom, co sme doma s Arsenalem dostali 5:3, tak se uchylil k tomu paskvilu, co hraje i u vas :). Pritom na ten styl hry, ktery hral s Portem ma u vas idealni hrace imho.
@Zoltan (01.09.2012 18:10): Pro příště - nepouštěj Spurs v poslední desetiminutovce pod AVBem. Je to snad ještě horší jak pod Ramosem :). A očividně se nepoučil z minula, kdy jsme jak na Newcastlu tak s WBA dostali gól po zalezení v 80.-90. minutě.

Navíc stavění Livermora a Gallase z formy je také mimo.

Ve výsledku myslím, že Boas ztratil podporu většiny fanoušků, a nyní to bude mít těžké si je zísakt (bučení o poločase na WHL jsem snad ještě neslyšel).
Tak odvolat, a vykoupit Jola. Čukotka styl na 1:0 a poté tam hodit DM místo útočníka není nic pro Spurs.
@Drolin (01.09.2012 10:26): Snad :) Je pravda, že Wilshere bude taky posila, když se to tak vezme. Dva DM máme - Coquelin a Frimpong, kteří asi pomalu začnou dostávat šanci v prvním týmu. Stejně tak Yennaris nebo Eisfeld.

Se furt nechlub, my jsme taky podepsali gólmana :)
@Zoltan (01.09.2012 10:19): Vsadím se, že top4 ukopete i s Jenkinsonem a Ramseyem :). Nicméně tam počítám i se Spurs, takže vypadnout musí jeden z trojky City, Utd, Chelsea.

Jinak škoda toho Moutinha (Moutinho deal failed due to 15% players rights stake owned by a third party. Fee and personal terms agreed), takto zase máme dostatek DM, ale žádného špílmachra. A Lloris! :)
OK, tak se jde do sezony bez DM. A s trojicí útočníků Giroud, Podolski a Chamakh. Doufám že se probijeme aspoň do EL.
@Kovi81 (01.09.2012 00:20): + sem zapomnel na Harta, ktery je samozrejme v te TOP5. Takze Lloris by se potom presunul do te sirsi spicky. Coz nic nemeni na tom, ze je to skvely golman s velkym potencialem.
@ugraugra (31.08.2012 23:54): Ja si taky myslim, ze Lloris je momentalne v top5 golmanu sveta: Casillas, Buffon, Neuer, Cech a Lloris. Hned za nima zrejme Akinfejev a de Gea. Otazka taky, jak mu PL sedne, jak rychle se stihne adaptovat (sami si vsichni urcite dobre pamatujeme zacatkym de Gey v ManUtd). Kazdopadne nechapu tu cenu, Aulas ho prodaval asi na drogach. Nehlede na to, ze v prubehu leta odmitl i 17 milionovou nabidku a mohl v klidu sehnat nahradu (kterych pry je v L1 docela pozehnane a sou za hubicku).
@ugraugra (31.08.2012 23:26): Přecenovaný? Vedle Casillase a Neuera nejlepší současný brankář - o tom, že bude v PL nejlepším brankářem této sezóny nemám pochyby.

Nyní ta poznámka o Césarovi vypadá docela vtipně :).
@Drolin (31.08.2012 23:09): Podle mě je trochu přecenovanej a do AAA klubu nešel protože na to prostě nemá. Ale chápu že tam máte 2 čtyřicátníky a šaška, takže je to pro vás dobrá posila, i když 10+5 za bonusy neni úplně nízká cena za golmana co vlastně nikdy nic pořádného nevyhrál.
Tak Lloris oficiální, jak je možné, že neskončil v nějakém kvalitativně "trojáčkovém" klubu se budu ještě dlouho divit - no, je dobře, že účka koupili koblihožrouta a v Arsenalu se rozehrál Polák. Plus 10m euro je skoro nic za takového hráče.
@Drolin (31.08.2012 22:12): Ja samozrejme na Courtoise myslim a pocitam s nim do budoucna :). Akorat Cudicini ma 39 uz tusim, ale i tak by na ten rok byl lepsi reseni na dvojku nez Otocbyk s Hilariem dohromady.

@Zoltan (31.08.2012 22:39): Njn, tak laxni pristup sem dlouho nevidel. Chce to udelat trosku rosadu se zakladem, hlavne z nej vyhodit Ivanovice, Luiz, Ramirese a nechat odpocinout Matu. A mozna zkusit Sturridge na hrotu.
Čukotka - ostuda.

Mám blbý pocit, že tohle přestupní období do Arsenalu už nikdo nepřijde. Ale důležité je, že jsme ve finančím plusu, že? :/
@Kovi81 (31.08.2012 22:06): Popravdě nevím, co u nás ještě dělá, stejně tak Gomes. Zvláště když Friedel již hraje v kuse nějakých sedm let, a očividně by ho nezranil ani pád z deseti metrů :).

U vás ale dvojku již máte, jen o tom ještě nevíte :). Belgičan do pár let Čecha s přehledem nahradí, jako on nahradil Cudiciniho.
As it stands I'm told #Moutinho #Lloris will be done, and a striker will be brought in. Same names at the start of the day.

Brankářská čtyřka - Lloris, Friedel, Gomes, Cidicini :).
To se mu ty parádičky dělají, když obrana Chelsea stínuje jen sama sebe. Takový zápas je psychická tyranie vůči brankáři.
To je od Atletica hezké, že si v přípravě zahraje i s londýnským okresním přeborem.
Theo zůstává, už je to i na ofic stránkách. Mají rok na to, aby se dohodli na smlouvě, jinak ho pustí zadarmo. Trochu risk, ale třeba se vyplatí.
Člověk už neví čemu věřit :D

@ugraugra (29.08.2012 23:50): LOL :D
Walcott na 99% odchází. Mám ho rád, ale máme na jeho post lepšího hráče (Ox). Nicméně se Wenger nechal slyšet, že ho nikým nenahradí, takže to buď znamená že už je s někým dva dny dohodnutý, nebo opravdu nikdo nepřijde. Ian Wright aby se v tom vyznal...ať už je sobota :D