Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@player (20.11.2022 18:04): Černý kůň na vítězství samozřejmě ne, ale na potrápení ostatních a postup do playoff jsem mu celkem věřil, ale co, nijak mi to nevadí :) Ostatní arabské státy to už samozřejmě napadlo, že by se jim to taky líbilo, ale nejdřív by jim to musela dovolit FIFA, což samozřejmě není nemožné :)
@rikuhahl (20.11.2022 17:38): Katar mi jako černý kůň nikdy nepřipadal. Pokud si pamatuji tak Katar snad nikdy na MS neprobojoval a nebýt toho že MS pořádá by tam ani nedostal. Zápas Katar Ekvádor je zoufalá nuda. Katar hraje jak druholigoví tým. Upřímně doufám že v budoucnosti nenapadne pořádat MS Spojené Arabské emiráty,Bahrajn nebo Kuvajt.
@Strady (19.11.2022 13:29): Adesanya je příliš arogantní, ale takovou prohru jsem mu nepřál, budou mu teď omlacovat o hlavu i to skóre z kickboxu. Dobře, že bude hned odveta a vlastně bych byl asi radši kdyby to Adesanya vyhrál, protože přeci jen na scorecards vedl a aspoň by pak byl položen základ pro trilogii.
@H34D (19.11.2022 12:52): To bylo jasný, že ho hodí do Free Fight, vždyť odveta se blíží. Bude tady co nevidět 11. prosince.

Jak nemám rád Adesanyu, tak si myslím, že ho odmával rozhodčí docela brzo ale pro UFC a fanouška dobře.  Adesanya byl alibista.
Nevím, jestli nemám změnit ten tip na Ekvádor, když Katařani dle očekávání uplácejí :-)

Senegal - Nizozemsko - 1:3
USA - Wales - 3:2
@Drolin (18.11.2022 08:44):  Máš to tam! Budu se opakovat celkové pořadí jde změnit do startu pavouka. Jelikož Anglie s Francii se nejspíš už utká ve čtvrtfinále.
Má to jak player, tak i Jab a za mě by to bylo taky :D
Senegal - Nizozemsko, 0:2
USA - Wales, 1:1

Plus konečné pořadí,
1. Anglie
2. Brazílie
3. Francie
Senegal - Nizozemsko 1:2 No Mané, no party.
USA - Wales 1:1 Na Amíky jsem zvědavý, mají tam zajímavé mladé hráče, klidně můžou překvapit.
Škoda, že se nedostali Norové. Tým z většiny nic světoborného. Ale zase Haaland, Odegaard...
@lseling (17.11.2022 19:52): Máš to tam! Umístění může ještě změnit do startu pavouka. Kdyby náhodou Němci nepostoupili ze skupiny :)

Jinak, Nizozemci v suchém triku a Iseling mě předběhl, takže kopíruji :)
Senegal - Nizozemsko 0:3, USA - Wales 0:2
Moje tipy:
Senegal - Nizozemsko 1:3, USA - Wales 0:2
1. místo Argentina, 2. místo Německo, 3. místo Senegal !
nějaký překvapení být musí
Jinak už jsem udělal pondělní výběr:  
Senegal - Nizozemsko
USA - Wales
Ostatním tipérům jsem rozeslal datumy s výběrem zápasu.
Letos poprvé v životě vynechám víc jak půlku zápasů. Tím, že se hraje v listopadu/prosinci mi to blbci hodili do kolize s NCAA a pak taky těch zápasů, na které se bude dát v základních skupinách dívat, je snad historické minimum.
@Strady (14.11.2022 22:23): Takový ten zápas co může skončit jakkoliv. Ekvádoru budou chybět zranění hráči a nedávají góly, i když naopak obrana solidní. Katar se přiznám že vůbec nevím, ale v přátelácích mají pěkné výsledky. Udělám megarisk a zkusím výhru Ekvádoru 2:1 :D
@Strady (15.11.2022 15:50): No, ale Katar má právě dobrý výsledky i s těma pár zeměma, který to trochu uměj, Japonskem, Koreou, Íránem a asi i Austrálií. Bude to vyrovnanej zápas, ale jak jsem tak po očku sledoval to MS v házený v Kataru, tak i rozhodčí by mohli trochu pomoct :/

@rikuhahl (15.11.2022 17:01): Obávám se, že finanční neúspěch je Kataru úplně fuk. Za pár měsíců si to z ropy natěžej klidně zpátky.
Upřímně řečeno, vzhledem k tomu, že samotný šampionát v Kataru je dílem mezinárodní fotbalové mafie, tak tomuhle mistrovství přeji ohromný finanční neúspěch a pořadatelské zemi klepec, na jaký dlouho nezapomenou. Pro správný chod dějin je občas třeba nějaké té zasloužené dějinné lekce. ;)
@Dan9K (15.11.2022 00:19): Projel jsem statistiky Ekvádoru a musím říct, že jestli dají tři góly tak si to vyberou na celý příští rok, no prostě střelci to jsou :D
Takže za mě 0:0 a bude to hnus fotbal :D