Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Ale trenér borec, nechat kopat dva nerozehrane borce a jako posledního tam poslat 19 leteho mladíka co nekope pencle ani v klubu, docela prokouc.
Na penalty, karma jak má být, haha. Zase se ukázalo, že kdo kope první, má o 30% vyšší šanci na vítězství, a poslat na turnaji nedoceněné mladé náhradníky na penalty, dobře prokoučované finále... :D Navíc černochy - teď sice trochu balancuji, ale ti mají vždy největší nervy a nikdy netrefí do černého.
Pravda a láska zvítězila.

Samozřejmě je to i velké vítězství IVK. :)
Zkurvená nuda k posrání, ale za ty kyselý xichty anglie to stálo

afričani neuměj penalty
Co si ti Angláni mysleli, že když zalezou na celý utkání, protože dají hned gól, tak že žádný nedostanou? :D
Ten brzký gól zápasu moc nepomohl. Anglie zalezlá, celá jedna střela za poločas.
Dneska začala česká nejvyšší liga amerického fotbalu zápasem mezi Přerovem a Vysočinou, což přenášela ČT. Výborně udělaný přenos, pořád se zlepšují v prezentaci fotbalového produktu. Trochu působily divně statistiky (ono taky jak to překládat...), ale jinak ukazatel downů skoro jako v USA :) Ačkoliv domácí prohráli 6:28, tak po zápase celé hlediště tleskalo dobrých 20 minut! Úplně jiná atmosféra než v Lahváč lize v kopané. Dobrý byl i přestákový rozhovor, kde host trefně poznamenal, že v televizi ted běží EURO, které končí a ted konečně začne pořádnej fotbal :-D.
Tpč, už dnes v noci! Nemůžu se dočkat zítra na záznam. Taky se tak těšíte? (nedělejte, že nevíte, o čem mluvím)
@PavelU (10.07.2021 19:35): Taky v době Siríny, taky nešlo být jednička :) Za mě je víc Gramslam než post světové jedničky, tedy pokud nevládneš roky a můžeš si odskočit na mateřskou, stále být jednička. :)))
Barty vrátí hodné míčů a má větší sílu. Je přitom menšího vzrůstu, ale dost pohyblivá. Nečinní jí potíže hrát jakkoli dlouhé výměny. Ale Karolína se dnes nemohla moc opřít o servis, všechno jí to Ash zabíjela prudkými údery do stran. Petře ke světové jedničce chyběl kousek, ona ale nikdy žebříček neřešila. Vždycky jí šlo o touhu vyhrát a úspěchy přišly s tím. Dnešní zápas jsem neviděl celý, jen první set.
@Strady (10.07.2021 19:19): Takovej opak Kvitový, ta vyhrála Wimbledon dvakrát a jednička nikdy nebyla. Na druhou stranu hrála prostě s opravdu dobrou soupeřkou, ale já to taky neviděl, tak nevim, jak přesně ta hra vypadala.
Finále jsem neviděl ale zatím platí co jsem řekl. Sice byla světová jednička ale Gramslam mít nikdy nebude, sorry Kájo.
@Jumas (09.07.2021 14:32): Podle me uz o Thortona nebude v NHL zajem, nema uz na soucasnou NHL vykonnost a rychlost, konci vlastne podobne neslavne, jako Jagr. Zrovna on by pro Tampu nebyl zadna posila, ale spis naopak, do spodnich lajn potrebuje energicky mlady hrace. Mozna mu pomuze Seattle tim, ze uvolni cca 20 mist na soupiskach, ale on myslim bude chtit jen tym s ambicemi na SC a tem zase on uz nema co nabidnout, defakto muze hrat uz jen presilovky.

Habs maji takovej zvlastne slepenej tym, popravde mi u nich vadi absolutni absence frankofonnich hracu, coz byl driv vzdy zaklad tymu. V NHL jich ted uz sice tolik neni, ale Habs se vubec programove nesnazi je draftovat a podepisovat a to ani trochu, samozrejme chapu, ze berou to nejlepsi, co je k dispozici, ale Montreal je posledni 2 dekady takova podivna zpatlanina hracu, kterou letos Price necekane vytahl do finale. Posledni pohar vyhrali s frankofonnim jadrem Roy, Damphousse, Desjardins, Carbonneau, Brisebois, Daigneault a rada dalsich, to byl ten pravej Montreal pro me.

Sranda je, ze jim vlastne vysel ten velkej trejd Subban - Shea Weber, to se moc necekalo.

@Richmond (09.07.2021 14:35): Nojo cela DH nejak starne, hehe.:D
@90210 (09.07.2021 13:05): Jo, ženskej tenis nám jde dlouhodobě, zvlášť posledních deset let je výživnejch.

Montreal neměl mít ani na Vegas, tak jsem doufal, že překvapí i ve finále. Bohužel tři prohry za sebou jsou konečná a ta jedna výhra si myslim byla trochu darovaná, aby Tampa získala pohár doma. I když má Tampa fakt silnej tým a bohužel může naprostou většinu hráčů udržet, tak nevěřim, že vyhraje znova. I se silnym týmem je těžký projít až do finále, a to vyhrát. Pro Tampu bylo letos paradoxně asi nejlehčí zrovna to finále a je strašná škoda, že Islanders ten poslední zápas neurvali.

Montreal má vyhrávat poháry, ale nemá na to tým. Price mě samotnýho letos překvapil, že konečně zachytal když bylo potřeba. Moc takovejch sezón neměl na to, kolik dlouhodobě bere. Každopádně jsem rád, že tým z podceňovaný divize došel tak daleko a hlavně to Vegas potěšilo :)

Na tu tvojí teorii jsem zvědavej, jestli třeba Big Joe podepíše za pár dolarů, aby ten pohár konečně získal, ale ten už jim asi nemá co nabídnout. Myslíš někoho konkrétního, kdo přichází v úvahu?

Laudovská éra byla super. Já koukal teda v době Schumachera a Hakkinena, a to taky stálo za to. Loni jsem viděl asi půl závodu a je to strašná nuda. Ty všechny omezení, vylepšení a výhry mýho velkýho neoblíbence Hamiltona mě opravdu nebaví. A na "svatozář" jsem čuměl, jak puk, ale to je z hlediska bezpečnosti dobrá věc.
@Strady (08.07.2021 18:46): Myslel jsem si to samy, podle me ji nejvic nakoplo to vitezstvi Krejcikove na French Open, po kterem uz po Pliskove ani pes nestekl a to mela predtim to svy self-promo a marketing zmakly jako zadna ceska tenistka v historii, z ty chvilkovy pozice svetovy jednicky v tomto ohledu vytezila maximum a Hrdlicka ji procpal vsude.

@Jumas (08.07.2021 19:03): V zenskym tenise jsme proste vzdycky byli regulerni velmoc a je skoda, ze je (kdyz nepocitam Serenu, coz je spis chlap) asi nejuspesnejsi tenistka historie Martina Navratilova brana jako Americanka.

@Jumas (08.07.2021 10:22): Montreal na Tampu nemel a finale pro ne byl obrovskej uspech, pro kazdej jinej tym by to byl uspech, ale Habs proste musi vyhravat pohary. Popravde ted Montreal dostal svoji vlastni medicinu, protoze historicky ve finale skoro vzdycky vyhraval, do prichodu dynastii Islanders a Oilers bral skoro vsechno. Tampa ma jasne nejsilnejsi tym v NHL uz nekolik sezon, proto si taky mohli dovolit tu vychcavku s tim, ze Kucerov celou zakladni cast nehral, aby se mohli jeste vic posilit na PO, to by si jine tymy asi dovolit nemohly, protoze by je to stalo postup do PO a nejhorsi je, ze to ma Tampa postaveny na zlatej hattrick na dalsi sezonu, protoze Pointa maji jeste na 1 sezonu podepsanyho za velmi priznivy penize (pak uz ho ale nejspis neudrzi), staci jim defakto poslat pryc treba McDonagha s Tylerem Johnsonem a jsou v pohode pod stropem a zbytek tymu doplni hraci za minimalni mzdu, protoze s Bolts ted bude chtit na rok podepsat kazdej veteran a to vyrazne pod cenou za minimum, protoze je tam realna sance na dalsi pohar.

Nejsmutnejsi pro me, jako fanouska Islanders je, ze pro Tampu byl nejvetsi souper Isles, tam se naopak ten tym na dalsi sezonu nema sanci udrzet a je otazka co s temi tymy udela Seattle, protoze budou stejne jako Vegas kazdymu tymu brat dulezity hrace, zadnej aktualne dobrej tym nema sanci chranit si cely jadro tymu.

BTW pro fanousky zlatych casu F1, kdy to jeste byla zabava - zemrel Carlos Reutemann, jeden z nejlepsich jezdcu, kterej se nikdy nestal sampionem a zajimavej osud, jak uz to u tehdejsi formule byvalo:

https://sport.aktualne.cz/motorismus/for ... 1eab408ac1f6b220ee8/
Tak Barty by to mohlo stačit, na tomhle turnaji vyřadila Siniakovou a Krejčíkovou. Teď by už mohla prohrát :).
@Jab (08.07.2021 12:05): Jasný, v pohodě, nerozuměli jsme si, rozhodně jsem tě nikdy nebral za lháře a nechtěl jsem to naznačovat. :) On ten roh je fakt maličkost, i pokud vznikla nějaká diskrepance od ideálního stavu v tom posouzení, tak to holt patří k té hře a nemá smysl nad tím nějak fňukat. Celkově se mi posuzování zrovna toho zápasu nelíbilo, ale nebyl tam žádný zářez, jako si teď zažili Dáni. Podle mě jestli to něco ovlivnilo, jako ostatně celý ten turnaj, tak ona všude skloňovaná neregulérní organizace, kdy týmy, které cestovaly, ztrácely tím zřejmě dny k regeneraci, což se mohlo nakumulovat. Ale přesně se to asi nikdy nedovíme a zas je to jen v rovině spekulací. Možná by to objasnila analýza běžeckých výkonů.
@Adieu (08.07.2021 11:58): Nevymýšlím, jen se mýlím. Zastihl jsem, že se pak potvrdilo, že se míče dotknul. Nevím, zda záběr toto potvrzující byl jeden nebo jich bylo více.

Stejně tak že to nebylo ve vápně není má úmyslná lež. Je to jen tím, že to nevím. Bral jsem to tak, že tu penaltu naznačuješ ty. Což jsem i tak napsal.

Obé je navíc jedno. S rohem po tomhle je fotbalová veřejnost oukej.
[neexistující příspěvek]: Však já ani neříkám, že bys něco úmyslně říkal špatně, jen jsem to chtěl uvést na pravou míru. No hard feelings. Mně je tak nějak jedno celej ten šampionát, teda alespoň na chvíli - vidím, že v Anglii už díky němu naskočili na pěknou exponenciálu. :D
@Jab (08.07.2021 11:34): Tak mně je to taky šumák, chyba se stane, stejně jako sázka rozhodčího na první roh utkání u čínské či ázerbájdžánské sázkovky - abych byl teprve dostatečně konspirativní a sugestivní -, ale vymýšlíš si o "dalších videích" a teď už i že to bylo ve vápně - nebylo. ;-) Nicméně neboj, žádnou fanouškovskou křivdu necítím, především se měl domluvit Schick tuším s Kalasem a nenechat neobsazeného hráče. Jinak ta otázka ohledně nastřelení ruky neměla být nijak sugestivní, spíš mě to zajímá teoreticky, protože je tohle posuzování rukou nastřelených sám sebou v kontextu situací poměrně nepřehledné. Asi by to byl přímák.