Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Snazej se, maj moje sympatie :) Skoda, ze proste nemame tu kvalitu dopredu. Jak jdou na nas Holandani, tak je clovek priposranej pri kazdem utoku, ze to tam spadne. Jak jdeme my, tak se modli za nejakou odrazenou cudlu :)

Hlavne at tam genius nahodou nenacpe Jankta nebo Krale...

Hlozan na plac!
@player (27.06.2021 17:26): No vidíš a já si myslím pravý opak. Ve čtvrtfinále budou hrát proti týmu, který bude chtít tvořit, takže obrana nebude tolik zadřeplá. Věřím, že Taloši tam s rychlým přechodem uspějou. Ale třeba mě zklamou (přál bych jim titul).
Wales těžce zklamal dostal čtyři góly a jede domů. Itálie proti Rakousku celkem nuda až do prodloužení. Čekal jsem od Italů víc, když jsou ti aspiranti na medaili. Takový zápas bych čekal proti nějakému silnému soupeři a né proti Rakousku.
@Jumas (26.06.2021 10:23): jako 18 střel v posledním zápase... to je taky docela bída, buď měla Tampa super bloky nebo Islanders trochu došlo a nebo to chtěli super takticky ustát, ale s opačným skóre :))
1:0, co je to sakra za výsledek. Kdyby teď vyhrála Tampa těch 8:0, tak si jen řeknu, že je prostě lepší, ale timhle fotbalovým výsledkem postoupit do finále. Na to se už ale nikdo ptát nebude a nezbývá nic jiného, než doufat v neprůstřelnosti Price.
@Všivák (25.06.2021 10:35): Kupodivu to tak ma spousta lidi, me byli cesti hraci vzdy absolutne ukradeni, navic oba vyhrali i loni, ale kazdej ma holt jina kriteria fandeni, chapu to.

@S4TW (25.06.2021 11:46): Detroit byl driv vylozene gloryhunter tym, v 90. a nultych letech toho vyhral opravdu hodne a fanousci meli žně, ale platovy stropy ty OP tymy jako Detroit a Colorado nastesti (minimalne pro me) trochu zdecimovaly. NHL se ale strasne rychle meni, par let jsi na dne ligy, nadraftujes dobre hrace a za 5 let uz hrajes SF Stanley Cupu.
@S4TW (25.06.2021 11:46): počkej, ale je rozdíl mezi fanděním a díváním na zápas a přáním jednomu z týmů. Je pravda, že Všivák napsal, že jí bude jen přát, špatně jsem si to vyložil a asi to moc vzal že svýho pohledu, že mi prostě ta přítomnost Čechů v týmu je upřímně jedno. Za to se omlouvám ;) A všechno tohle tvrdím i s vědomím, že sbírám hokejový kartičky Čechů a Slováků (a Finů) z každého jejich NHL působiště, ve sběratelství mám náhled trochu jiný :D Fanděte si komu chcete, ať vyhraje lepší ;)

Jo a ten Detroit, ten zákonitě musí jít nahoru. Vede je Yzerman, který nastartoval právě tu Tampu, jsou v období, kdy mají vysoký volby draftů, takže až se pak ty mladý zahrajou a Hroňas to celý povede z obrany, tak SC musí v dohledný době přijít ;)
@rikuhahl (25.06.2021 11:24): Mě teda přijde fandit slabšímu nebo někomu, kdo to dlouho nevyhrál stejný, jako fandit na základě toho, zdali tam hraje někdo z Česka... Taky raději fandím týmu, kde se vyskytují Češi, mě jsou jinak ta mužstva úplně jedno, fandím Detroitu, ale tam to dlouhodobě nevypadá na nějaký úspěch...
@rikuhahl (25.06.2021 11:24): Imho přítomnost Čechů je stejně relevantní důvod pro fandění jako jakýkoliv jiný. Koneckonců proč fandit týmu přes půl planety... Ono to vždy bude velmi individuální.
@Všivák (25.06.2021 10:35): Fandit týmům jen kvůli přítomnosti Čechů/Slováků mi přijde takový alibistický. Samozřejmě český vítěz je příjemný bonus a pokud nějakýho hráče opravdu obdivuješ, fandíš mu a sleduješ nějak dlouhodobě, tak to trochu chápu. Ale když postoupí do finále random tým s random českým zastoupením, tak mi to přijde zbytečný. Když mi ani jeden tým ve finále nic neříká, tak prostě jen koukám na hokej a přeju to buď slabšímu, nebo historicky míň úspěšnýmu. Finále Montreal-Islanders by byl můj skoro splněný sen, protože jde o moje dlouhodobě oblíbený týmy (hned za Coloradem), takže bych si užil zápasy bez nervů a byl šťastný při vítězství kohokoliv. Tampa je mi tak nějak jedno, ale protože už vyhráli loni, tak by si měli zas na chvíli stoupnout do řady a pustit k SC jiný zájemce ;) Lets go Islanders :)
Pokud bude hrát finále Tampa, tak budu přát jí. Protože tam máme dva hráče. Frolda v Montrealu asi nenastoupí, ale proti Isles bych jim fandil.
@Jumas (25.06.2021 08:02): Jojo, ale pokud bych mel vsadit, tak urcite na Tampu, hraje navic doma.

@Jumas (25.06.2021 08:52): Montreal je zrovna takovej tym, kterej historicky vyhraval skoro vsechna finale, kam se dostal, proto je moc nemusim, ale pokud by proti nim sla Tampa, tak bych to samozrejme pral spis jim. Tam to ted stoji na Pricovi, kterej ma vylozene Haskovskou formu a dokazuje proc je nejlip placenej golman ligy.
@Jab (25.06.2021 08:08): Nejtradičnější tým NHL. Finále ale ještě nic neznamená, i když je to samozřejmě obří úspěch a Montrealu se podařila získat poslední trofej, kterou neměl :) Kanadských týmů bylo od 93. ve finále spousta, ale žádný to nedotáhl do konce. Bylo by symbolické, kdyby po 28 letech od posledního kanadského Stanley Cupu zvítězil právě Montreal, který ho v tom 93. získal. Já bych si samozřejmě víc přál Vancouver, ale ten měl letos bohužel bídnou sezonu, oproti té loňské.
Já jsem rád, že je ve finále kanadský tým. Ale že zrovna žabožrouti...
Tak dneska (respektive zítra ráno) ještě ty Islanders a bude to jedno z nejhezčích finále za poslední roky. Pro 90210 asi od finále 2015 :)
@Kwoky (24.06.2021 15:30): To je už zlatej fond hokeje, stejně jako Patrik Štefan a jiný nestandartní situace.

Mně se v těch pravidlech nejvíc nelíbí trenérská výzva na ofsajdy a to už dlouhodobě. Viděli jsme to vlastně i teď na MS zápase s Dánskem, těsný ofsajd, pak se skoro 2 minuty hraje, padne gól a zkoumá se ten ofsajd. Je to podle pravidel správně. Ale dal bych tam třeba jen 10 vteřin zpátky, potom už je jakákoliv výhoda v postavení hráčů dávno srovnaná.
@Kwoky (24.06.2021 15:01): Přesně, ve fotbale taky může běhat až k soupeřově bráně nebo kopat penalty. Nájezdy brankářů by byly dost atraktivní, a když by třeba brankář odjížděl na střídačku kvůli power-play nebo vyloučení a dostal se do zajímavý situace, moh by toho využít.
@90210 (24.06.2021 12:03): Přesně tak, teď se může stát cokoli, jak by řekl Jarda :) Teď jen sehnat hospodu, kam se v pátek přesunem a budou tam ten boj o finále dávat :) Ale nevim, jak je to teď s těma opatřeníma, jestli není nějaká večerka nebo tak něco. Price se konečně vyplácí, jestli ten pohár Montrealu fakt vyhraje, zařadí se mezi ty legendy, co jsi vypsal, i když na Roye furt ještě nemá. Když bude mít dva SC, tak to bude jiná :)

@Zoltan (24.06.2021 14:28): Tohle pravidlo mi v NHL vždycky přišlo pitomý, to bude ze začátku trestů :) Já bych klidně dovolil, aby moh brankář jezdit po celym kluzišti a klidně i jet třeba nájezd, ale bohužel nemůže za půlku, a teď ještě tohle.
@Všivák (24.06.2021 14:17): Podle modelu NHL bude za brankou nově vymezen lichoběžník, v němž je brankářům dovoleno hrát s kotoučem. Brankář, který by s pukem hrál mimo uvedený prostor, bude potrestán menším trestem. 

wtf? Myslel jsem, že brankář může hrát s kotoučem kde chce :)
@Jumas (23.06.2021 13:10): Tak doma to urvali a ted dej se vule satanova, stat se muze vsechno, ale Tampa je favorit. Podle me by jim Vegas dali ve finale zabrat vic jak Habs, ti hrajou trochu podobnym stylem jako Isles, staci jim odcarovat Price a jsou v riti, ale Price tam ted jde ve slepejich Patricka Roye, Kena Drydena, Jacqquese Plantea a dalsich legend z minulosti, kdyz vychyta pohar, dres pod stropem ho nemine.
@Richmond (23.06.2021 22:12): jo to je docela smutný. Tak on vlastně tu situaci neřešil, páč nevěděl, že se Bořil vykartoval a ani neměl připravený záložní plán asi. A překvapivě to nevěděl ani zbytek realizačního týmu, když mu to nikdo neprozradil.
Jo Švédy jsem si taky přál, ale o to víc by vyřazení bolelo. Teď jenom doufat, že rivalita s Holanďany smaže kvalitativní rozdíly.
Slovensko prohrálo trapně 0:5 se Španělskem. To je hodně velká ostuda pro Slováky a nepostupují
Nizozemsko asi bude hodně těžký, ale byly to s nima vždycky dobrý zápasy, tak se snad budeme aspoň bavit ;) Z možností, který nám ještě včera hrozily je to asi taková střední varianta. Francii, Belgii, nebo Španělsko bych moc nechtěl. Tak jsem zvědav, jak to v neděli půjde.
@Richmond (23.06.2021 16:00): vždycky jde hlavně o výsledek, jeden bronz z ME, který berou dvě mužstva a dvakrát třetí ve skupině na ME a MS, to není prostě extra úspěšné působení, především to MS byl v podstatě výbuch… že ty hráče stvořil, to bych si nedovolil úplně tvrdit, ale určitě tomu mohl trochu pomoct…
@S4TW (23.06.2021 08:28): "a ono není divu, s tím, co tam Bruckner měl, tak v podstatě nic moc nedokázal" - s tímhle já moc nesouhlasím. Byl to právě Brückner, který řadu hráčů "stvořil. Před ním hrála řada z nich v českých klubech nebo v těch průměrných zahraničních. Pro mě osobně ani nejde tak o výsledek, ale ta podívaná, kterou tehdejší repre nabízela, mě prostě bavil. A nemyslím jen to EURO, i ty přáteláky, kdy jsme drtili věhlasnější soupeře.
@S4TW (23.06.2021 08:28): Kleki-petra byl muj nejoblibenejsi trener u repre. A on treba ten "b" tym postavil. Myspulin ne :D

A na konci proste sazel na ty svoje stary kone... tak to bejva. Ono taky moc nebylo cim by to nahradil. Myspulin zadny stary kone nema. Ma jen kone z formy a stejne je tam sazi ac na lavce ma aktualne lepsi. Jankto i Kral jsou kazdej zapoas nejhur hodnoceni hraci a presto tam jsou. Aspon proti ty Anglii moh zkusit od zacatku postavit na zkopusku utocneji ladenej tym bez tech kopytaros. Misto toho jen vystridal podle sve sablony a ani neposle rozehrat obrance :)
@Všivák (23.06.2021 11:55): Já vím, ale už chybí jen kousek. Proto jsem psal - konečně "snad "zas kanadskej tým ve finále.

@90210 (23.06.2021 12:51): Já se toho samozřejmě taky obávám, ale šance ještě je. Jak píšeš, doma to snad urvou, a v sedmym zápasu se můžou dát do kupy. Nevěřim tomu, že takovej tým položí jedna velká prohra. To už se pak hráči ani nijak extra nesnaží, když je to o 4 a více gólů. Horší je ten zkrat Barzala, kterej kvůli tomu nejspíš bude chvíli chybět. Proč tohle nemoh udělat třeba Kučerov, když v play-off vlastně ani nemá co dělat.
@Všivák (23.06.2021 11:27): To jo, zda se, ze je na vlastnich bedrech dotlaci az do finale.

@Jumas (23.06.2021 11:31): Taky bych rad, ale docela se obavam, ze narozdil od serie Habs - Vegas se tady moje predikce naplni, tipoval jsem postup Tampy 4:2, tak snad to Isles jeste doma srovnaj a po tom debaklu se daj dokopy, mozna udelaj zmenu v sestave nahrazenim Zajace za Wahlstroma, aby trochu nevysili firepower.

@Dan9K (23.06.2021 11:50): Zatim asi jeste ne...