Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Zx Atari 500 (14.11.2019 23:48): Asi tak. Nejubožejší skupina, co jsem zažil. Tady nepostoupit by znamenalo totální blasfémii. A je to i další důkaz, že to rozšíření ME na současný počet účastníku je fenomenenální zhovadilost a degradace fotbalu.
@CrisBenton (14.11.2019 23:37): Nervózní z obou stran. Kosovo jedna povedená akce za celý zápas, ČR povedená první desetiminutovka a závěrečná dvacetiminutovka, jinak hluché utkání. Ve výsledku zasloužená výhra, ale výkon dost neurovnaný.
Zápas jsem bohužel neviděl, byl jsem v práci, proto se zeptám! Bylo to koukatelné? Vyhráli naši zaslouženě? :) Jinak jsem samozřejmě za postup rád! :) Tak uvidíme, co předvedou na závěrečném turnaji! :)
@rikuhahl (14.11.2019 22:47): Z téhle skupiny by bylo škoda nepostoupit. Jinak tahle naše repre mě baví víc než Jarolímova, sice také výkyvy, ale hra má alespoň systém a kluci umí i zahrát pěkný fotbal. Postup na Euro si zasloužili. I když dneska to bylo až do vystřídání kopyťáka Krmelce na vydloubnutí očí :D
Euro 2020 bude i s náma. Nerodilo se to lehce, ale o to větší radost. Snad i na tom turnaji bude aspoň nějakej úspěch ;)
@paver (14.11.2019 20:43): Taková klasika u nich.

Jinak soupiska Srbska, nechtěl bych ten zápas komentovat:

19 Nikola Maksimovic
18 Nikola Milenkovic
3 Filip Mladenovic
4 Luka Milivojevic
6 Nemanja Maksimovic
20 Sergej Milinkovic-Savic
9 Aleksandar Mitrovic
2 Nemanja Miletic
13 Nemanja Milunovic
@paver (10.11.2019 20:15): já si dneska taky poplakal...Iowa State dotáhla obrovskou ztrátu na hřišti velkoho favorita Oklahomy, prohrávala o 21 bodů, načež v poslední minutě dokázala položit touchdown a snížit na 41:42, načež se trenér rozhodl místo téměř jistého kopu za 1 bod (šlo by se do prodloužení) riskovat a zkusil dvoubodovou konverzi, aby vyhrál zápas. A holt nevyšlo to :((
@Drolin (10.11.2019 17:08): Nejhorší je, že nás rozhodčí řežou od začátku ligy a ještě navíc hrajeme totální tužku. V minulé sezoně 28 inkasovaných branek po 30 kolech, tuto 26 inkasovaných branek po 16 kolech. Herní styl nonexistentní, dost často se na to nedá vůbec dívat... Nechci vidět, až v zimě odejde Oscar s Balutou, to bude teprve "labůžo"...

Alespoň média nespí odkaz.1 odkaz.2
Plzeňské divadýlko dnes opět v plné kráse. Rozhodčí se už ani nesnaží svou náklonnost k Plzni nějak kamuflovat, na férovku píská dvojím metrem a řeže Slovan jak to jen jde. Horká hlava Baluta to samozřejmě nedával, přistoupil na jeho hru a nechal se hloupě vyloučit. Aspoň ho tam pěkně vyplísnil...

"Aktuálně z Plzně..."
Vyhraná Karjala, to se nepoštěstí každý rok. Navíc jsme ztratili jen jeden bod, snad to takhle půjde celou sezonu.
@rikuhahl (08.11.2019 11:01): Je to hlavne o vykonnosti. V Rusku jsou nejvetsi hvezdy KHL v kontextu NHL hraci druhe kategorie, kteri by v NHL byli na hranici hlavniho tymu a farmy, respektive o ne v NHL neni zajem.

FYI 2. nejlip placenej hrac v KHL je nejakej Nigel Dawes, kterej v NHL kdysi odehral 212 zapasu s bilanci 84 bodu, neprosadil se a odesel do KHL, kde je za hvezdu. BTW jeho plat je udajne 150 mega v rublech, coz je cca 2 a pul milionu USD, tedy prumerny plat hrace 3.-4. lajny v NHL a nejvetsi hvezdy berou vysoko pres 10 mega USD. Je tam samozrejme jiny zdaneni, ale tolik k zazitemu mytu o i ve srovnani s NHL skvelych platech v KHL. Jedinej hrac v KHL, kterej jeste mohl 1-2 sezony v NHL odehrat a dokonce tam mel i smlouvu, je Dacjuk, ale to je vyjimka. Berglund si kazdopadne vydelal, uz mu je pres 30 a jeho hra sla dolu, NHL je ted liga pro mlady cerstve draftovany hvezdy, kde to maji starsi hraci tezky a smlouvu si musi opravdu vybojovat.
@90210 (08.11.2019 10:58): jo, v tom máš pravdu, že takovej nikdo dlouho nebyl. Ono když už přičichneš k pěknýmu platu v Rusku a v týmu seš hvězda a navíc seš Rus zvyklej na místní podmínky, tak asi nemáš žádnou motivaci se vracet do USA.

U Berglunda si myslim, že teď je spokojenej. Je doma, má víc času na rodinu a hokej ho zase asi baví, to je to nejdůležitější. Dalších dobrejch 8 sezón může klidně v tom Švédsku dát ;)
@rikuhahl (08.11.2019 10:55): Hudlerovi bylo 25, byl v nejlepsim veku a nedokazal se domluvit s Red Pigs na smlouve, byl podle me klasickej RFA. Kdyby se loni s Torontem nedomluvil Nylander, tak by dopadl stejne. Sobotka byl taky RFA, tzn. byl jeste hluboko pod 30 a vratil se k Blues. Spis je rec o hracich, kteri uz jsou volni agenti a z NHL odesli, protoze nedostali odpovidajici nabidku.
@90210 (08.11.2019 10:43): Koukám, že už se Sabers propadaj, a to v jednu chvíli vedli ligu. Dahlin je skvělej, ale jak píšeš, je ještě mladej a musí makat. Když už je ale teď tak dobrej, jsem zvědavej, jak na tom bude třeba za dva za tři roky. S Berglundem to vidím stejně, když si to takhle zazdil, tak se bude muset předvést.
@90210 (08.11.2019 10:43): Hudler a Sobotka se vrátit dokázali a nebyli jen do počtu. Hudler pak předved svojí nejlepší sezonu dokonce. I když Sobotkovi to teď na začátku sezóny úplně nejde, tak svojí roli plní. Ale máš pravdu, že už to je pár let zpět a bylo to kolem tý třicítky ne přes. Z cizinců mě teď nikdo nenapadá. Snad jen Radulov, ale toho nemám rád :)
@Jumas (08.11.2019 10:36): Podle me Sabres nepostoupi do PO, maji par dobrych hracu a Eichel je nakonec celkem tahoun, ale neco tomu jeste chybi. Mozna za par let, jestli se Dahlin dostane na uroven Hedmana, obrancum trva trochu dyl, nez se dostanou na vykonnostni peak.

Berglund by musel zarit ve Svedsku a pak kyvnout na zkusebni kontrakt na treninkovym kempu a zazarit i tam, jina cesta uz neni. Pokud hrac po tricitce neni hvezda typu Kovalcuk, tak uz se do NHL skoro nema sanci dostat a z NHL v poslednich letech neodesel nikdo, kdo by na ni jeste mel, aby zaril jinde, jak to udelal kdysi Jagr a par Rusu.
@90210 (08.11.2019 10:30): Tak já to neberu jako jistotu, jen mě překvapilo, jak se Buffalo vzpamatovalo. Tak uvidíme, jak funguje Berglundovo kouzlo. Teď hraje ve Švédsku a včera hrál za repre v prvním útoku. Otázka je, jestli ho někde budou chtít, když udělal, co udělal a není to hvězda typu Kovalčuka. Možná Vancouver do třetího nebo čtvrtýho útoku, tam berou všechny švédy :)
@Jumas (07.11.2019 21:02): Ja mam rad i loga Rags a Bruins, vseobecne jsou brany mezi nejlepsi a je to fakt klasika, modry i bily dresy Rags jsou genialni. Jinak Sabres popravde moc neverim, i kdyz bych jim ten pohar taky pral, stejne tak jako panu bratrovi vyhru v sazce, ale podle me budou radi, kdyz postoupi do PO a PO je pak uz jina soutez, casto to byva tak, ze tym, kterej je neuspesnej, ale v prestavbe, nejdriv po letech postoupi do PO, osaha si to tam, aby nasledne v dalsich sezonach sel uz daleko a pripadne i vyhral, protoze PO uz chce zkusenosti.

Nekde jsem cetl, ze Berglund planuje navrat...
@90210 (07.11.2019 18:23): Mimo Rangers a Bruins jsou ty loga Original Six super. A Sabers letos vyhrajou SC, protože od nich odešel Berglund, jako před tim od St. Louis. Poradil jsem bráchovi, aby si před sezónou vsadil a ono se to beznadějný Buffalo letos opravdu vzchopilo, tak jsem zvědavej, jestli odchod Berglunda má opravdu takovej magickej vliv :)
@Coldplaz (07.11.2019 15:54): V tom se celkem shodnem a nejen my dva, vetsina lidi i designeru povazuje za nejlepsi dresy tymu Original Six a dalsi tymy, ktery se drzi klasickych dresu a log. Souhlas i s dresy Bolts, ktery jsou o nicem, to samy Dallas a Yotes meli lepsi dresy po redesignu, nez ted. To co meli puvodne byla hruza a jo, Sabres by skutecne meli po 30-letech prestat vymyslet nesmysly a vratit se napevno k puvodnimu logu a barvam tak, jak to udelali Isles.
Najlepšie dresy majú Toronto a Detroit, ktoré desaťročia stavili na jednoduchosti.
Devils, Sharks, Flames, Bruins, Blues, Canadiens alebo Blackhawks tiež svoje dresy a logo počas existencie skoro vôbec nezmenilii.
Škoda ale, že Lightning prešli s pomerne nápaditých dresov len na kópiu Leafs a nové logo a dresy Dallasu sa mi páčia o dosť menej ako tie čo mali od začiatku. TIe hnedé dresy Coyotes tiež nie sú tak originálne ako Kachina dresy z 90 rokov.
Som ale rád, že Sabres sa vrátili späť ku klasickým dresom, tie s býčou hlavou neboli zlé, ale Buffaslug bol hnus.

@musa (06.11.2019 19:48): Stále lepšie ako to otrasné obrovské véčko, čo kedysi nosili

@Jumas (06.11.2019 20:41): Carolina logo je podľa mňa fajn, lepšie ako to nové pre Panthers, ktoré ani nevyzerá ako hokejový tím. To čiernobilele logo a dresy Kings sú tiež o ničom. Nový tím Vegas má ale dosť štýlové logo a dresy.

Najväčšia hrôza sú ale až na pár výnimiek alternatívne dresy, od neslávnych prípadov ako mooterus, medvedia hlava, ohnivý kôň, burger king a hlava šelmy na horčicovo žltej po dresy ktoré majú len nápis SENS a BOLTS.
@Jumas (07.11.2019 00:43): @rikuhahl (07.11.2019 09:26): @musa (07.11.2019 08:52): Ale houby licence, Disney klub prodal a novej majitel ho prejmenoval, kdyby klub nadale pouzival jejich puvodni a uz tehdy notne uvadajici brand a logo, tak by se Disney samozrejme nezlobili a krome toho - klub ted jako svy 3. dresy ten puvodni znak Mighty Ducks zase pouziva.

@rikuhahl (06.11.2019 21:58): Jo, je to odkaz na Colorado Rockies, jinak logo a dresy Avs jsou tezky devadesatky, ktery nejen podle me byly v ramci NHL opravdu bidny. JInak ja mel puvodni logo a barvy Mighty Ducks rad a dokonce jsem mel tehdy i ksiltovku, ale bohuzel s temi dresy uz jako Mighty Ducks dost experimentovali a vysledky byly vetsinou mizerny.

@musa (06.11.2019 21:27): Caps uz jsou celkem klasika, hodi se to k mestu a sedi to i k dalsim profesionalnim klubum v DC, ale Carolina se opravdu nepovedla uz od zacatku, tim hur, ze Whalers zase meli pro zmenu skoro az genialni logo a krasny dresy.

@samorost (06.11.2019 21:01): Vancouver se po celou dobu svy existence vizualne hleda, meni barvy i loga, ono se ale neni moc cemu divit, kdyz se klub pojmenuje Canucks, tak se ta identita hleda tezce a problem s tim maji i Senators, kteri taky nejsou schopni dat dohromady poradny uderny logo, ktery by zaroven nebyl detskej kyc a maluvka ala dresy AHL nebo dresy cesky repre s tim, ze ta nestastna barevna kombinace s dominantni cernou jim uz asi zustane.
Jakožto fanouška Colorada mě to divný céčko vždycky štve, protože jinak maj znak krásnej a podle mě jeden z nejlepších v lize. Naopak za nejhorší považuju znak Anaheimu, kterej kachnu nepřipomíná ani omylem a je to obrovská degradace proti tomu původnímu disneyovskýmu.

Jinak to alternativní Colorado je zřejmě odkaz na bejvalej klub Colorado Rockies
@Jumas (06.11.2019 20:41): Zvláštne, osobne mi nepríde logo Caroliny až tak hrozné, respektíve to alternatívne mi vlastne ani nepríde lepšie. No u toho zvyšku (Colorado a Vancouver) sa zhodneme, to je des. Obzvlášť Vancouver, to by som vymyslel krajšie aj ja a zaúčtoval by som si za to menej :)
@musa (06.11.2019 19:48):, @rikuhahl (06.11.2019 20:06): Ano, je to "Stick in Rink" a ten znak je strašnej. Jde o první znak Canucks, čímž oslavují 50. výročí vstupu do NHL (1970). Jejich současnej znak se skvělej a tohle je jen na chvilku (aspoň doufám). Nejhorší znak má už léta Carolina a vyhrála s tim tušim i nějakou anketu o nejošklivější znak NHL. Nechápu, že nepoužívaj výborný alternativní logo.

@musa (06.11.2019 20:39): Tak ale vypadala většina původních log :)

EDIT: Jo a Colorado asi před rokem začalo občas taky používat nový logo, který je příšerný.
Teď jsem si všiml: Vancouver používá na dresech retro (cca 1975) znak? Obdélník (asi kluziště) s hokejkou tvořící C mi přijde snad jako to nejhorší, co jsem v NHL na dresech viděl.
Snad prohraje Inter. Fakt ty Slavce preju, at se dostane do EL. Sice 2 body, ale nejde jim nic vytknout.
Slavie si první poločas hrála svojí hru, jak kdyby to bylo někde v Příbrami :) Krásně se na to kouká, jen ty góly by to chtělo.

Edit. Nechci znít neomaleně, ale k výhře zas tolik nechybělo, jen dát gól :D Ale jako krásnej zápas, na Slávii je teď fakt radost pohledět ;)
Jo já to blbě přečetl. Tohle prodaný nebylo, prostě to pohnojili. Ale o zápasu se Zlínem to vypuštění napadlo asi hodně lidí.