Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Do obrany Komety přichází Michálek. Zkušeností má dost, ale jestli už není až moc za zenitem nevím. Pokud nejsou peníze problém, radši bych viděl v týmu Kašpara. Před několika dny už do obrany přišel Baranka, jsem zvědav, koho to bude stát místo. Loni to odnesl Kováčik a Trška.
Tottenham Hotspur se po zranění Harryho Kanea prý pokusil získat Patrika Schicka z AS Řím.

Snad to vyjde třeba v létě. Poch by z něj vytáhl daleko více, a technicky to je docela podobný hráč jako Harry. Super hráč z lavičky nebo při šetření Kanea.
@Jumas (18.01.2019 22:14): Kometa vždycky byla skvělým týmem do play-off. Na co se hnát za Masarykovým pohárem, když pak jde o celkovou výhru, raději ušetřím síly a projdu tím jako nůž máslem. No a hlavně kdo je farma Komety? Třebíč! Proto to letos opět vyhrají :-D
A ten Čiliak by se jim sakra hodil, snad to vyjde.
@rikuhahl (18.01.2019 22:12): předkolo? Šestku si pohlídají a jak píše Jumas, v play off se Kometě opravdu daří. Oba minulé ročníky se taky nevyhnula propadům v základní části a pak jela. Pokud se dá dohromady Erat a dá se do kupy obrana, šance je, navíc je ve hře návrat Čiliaka.

@Jumas (18.01.2019 22:14): tak tripple by byl mimořádnej, u příštího ročníku jsem skeptičtější než teď. Erat skončí, Plekanec bude asi jen krátká epizoda, pouštět Kašpara mi přijde jako chyba a jedna top lajna to neutáhne.
Chjo, Kometě to zatím moc nejde. Spousta inkasovaných gólů, první lajna má výsledky výborný, ale za ní je výrazná mezera.
Wolves open talks with Sparta Prague over £11m-rated Benjamin Tetteh

11 mega za hráče z Gambrinus ligy? :)) To už tu dlouho nebylo.
@ugraugra (14.01.2019 17:04): Rash má cenu tak 65 mega, což Lewis a Levy mají. Plus přijde z Ajaxu Frankie de Jong na CM.

Stadion bude zaplacen, takže se to bude sypat do hráčů - to stálé hraní CHL pomáhá, plus velký stadion znamená daleko větší výnosy z lístků a věcí okolo.

A Carabao Cup v únoru! A možná i FA cup. Jo a třetí místo je vedené na wiki s bronzovou hlavičkou... :P
@Drolin (14.01.2019 16:43): 3. místo si nikdo za 10 let pamatovat nebude. Kdy už vyhrajete nějakou velkou trofej?

Rashford je k mání za 250M. Takže na to můžete zapomenout, vy budete muset narvat další stovky milionů do stadionu, abyste měli vůbec kde hrát :P
@ugraugra (14.01.2019 16:30): 3., 2. a 3. místo v konkurenci týmů co utratí 100+ mega za přestupní termín (Liverpool, City, MU, Chelsea)? Jinak jste ale Lestru pěkně utekli, jinak to mohl být kvalitní boj o EL (kam ovšem MU právem patří).

Poch ale asi podá nabídku za Rashforda, s Kanem a Sonem by to byl skvělý útok. Jako jediný od vás by u Spurs hrál základ, a měl by i možnost bojovat o titul a hrát CHL.
@Drolin (14.01.2019 14:58): To nebyla ani žlutá, Alli opět simulace.

Na konci sezony skončíte opět s prázdnou. Vypadnete z pohárů a v lize půjde nahoru MU a Chelsea, takže na vás opět zbude 5. místo. Salah nej střelec ligy.

Přidej k tomu ty další zmíněné faily a je tady nejhorší sezona Spurs za posledních x let.
PAUL POGBA should have been sent off in Manchester United’s win over Tottenham, reckons Graeme Souness in a heated post-match debate.

MU pod Mourinhem: 6. místo
MU pod Olem: 6. místo (16 bodů na Liverpool s Lovrenem)

:D

Tým v rozkladu: 3. místo (devět bodů na titul), CHL, Carabao, FA, nejlepší střelec ligy
"Nový stadion Tottenhamu na White Hart Lane nebude hotový do konce této sezony. Spurs přesto doufají, že by na něm mohli v závěru ligy odehrát první zápasy. Podle prvních odhadů měl hrát Tottenham v novém domově už na podzim, poslední zprávy hovoří o možnosti návratu z Wembley na svůj stadion v březnu. (dailymail.co.uk)"

LOOOOL

Jak jsem říkal, další tunel Blanka. Kdo ví, jestli to někdy vůbec otevřou. Třeba to budou muset zbourat a postavit znovu :D

K tomu je ještě včera United porazili a ukončili tak jejich i teoretické šance na titul + nejlepší hráč Alderweireld v létě do MU + pokud Ole nezůstane, tak přijde i Poch.

+ Tottenham včera prohrál 0:1 s Manchesterem United a po závěrečném hvizdu zůstal na trávníku ležet Harry Kane. Anglický útočník následně do kabiny odkulhal, důvodem bylo zranění kotníku. (abola.pt)

Prostě tým v rozkladu.

@Drolin (13.01.2019 13:22): Nepochopitelné. I když záloha, dřív chlouba Arsenalu, je teď totálně v troskách a jediný dobře hrající záložník je už viditelně unavený Torreira. Tudíž Xhaka hraje hlavně proto, že místo něj prakticky nemá kdo hrát - Guendouzi je příliš mladý a nezkušený, Elneny je k ničemu, Özil a Miky jsou CAM. A pak je tu Ramsey, který by byl asi nejlepší volbou místo Xhaky, ale po sezoně končí a navíc je typově jiným hráčem. Fakt nevím co s tím vším chce Emery udělat, tým potřebuje nutně křídla a záložníky (minimálně za Ramseyho musí někdo přijít) a to nebude levné :)

Ale prodat Xhaku s profitem by byl majstrštyk :D
Coolsies, na seznam TV asi půjde ten zápas Arsenalu s West Hamem. To se možná na chvilku kouknu.
@Coldplaz (11.01.2019 19:56): Jo, otřes mozku donutil skončit i Hemského. Sice začal trénovat s Pardubicemi, ale do NHL by už nešel, ani kdyby dostal smlouvu. Ze strachu. Docela pěkný rozhovor ve sportu o tom byl. U Nashe jsem taky čekal, že skončí.
Rick Nash skončil kariéru v NHL kvôli otrasom mozgu, bol to talentovaný hráč a jednotka draftu 2002, ktorý ale väčšinu kariéry strávil v Blue Jackets keď boli jeden z najslabších tímov. V Rangers nebol tak výrazne úspešný, ale aspoň sa raz dostal do finále.
@ugraugra (11.01.2019 10:52): V kontextu tak obrovské stavby se prakticky nečekalo, že to bude bez komplikací. Postavit nejmodernější stadion na světě za tak krátkou dobu (pokud se otevře za pár měsíců) je úctyhodný výkon. Plus hrát obě obě sezony na Wembley o titul a neprodat nikoho klíčového... Levy je génius.