Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Can (27.12.2018 10:15): Proti Švýcarsku to nikdy nejsou pěkný a jednoduchý zápasy, a to ve všech kategoriích. Ale včera fakt nicmoc, furt oslabení a hrozný chyby v obraně. S Kanadou určitě prohrajem, ale na Rusko bych jim celkem věřil, minimálně si myslim, že s nima budou bojovat vyrovnaně až do konce.
@FildasCZ (27.12.2018 09:50): Bojim se, že dostaneme tak sedmičku taky, hrajou doma a určitě bodou mít kvalitnější hráče. navíc včerejší výkon našich mě moc nepřesvědčil. Moc se soustředí jen na ty tři hráče, ale proti Švycarsku je neskutečně podržel golman...
Nevím zda to tu bylo, ale jak je možné, že Dánsko dostalo tolik golu Kanada - Dánsko 14:0 ? Nesledoval jsem to. DOcela mazec.
Něco mi říká, že na Liverpoolu to bude pořádná sada, ten tým je nekompletní až hanba, stačí pár zranění a jde to vidět (hlavně v obraně). Emeryho čeká ještě spousta práce.
@Zoltan (26.12.2018 18:36): No, mají Gündogan za 30. Fernandinho za 40... to se pak hraje :). A v lednu jistě dají 50-80 za Ndombélé nebo podobného hráče. Ale snad jsou nyní rozhození, a poztrácí ještě pár zápasů (a hlavně remizují s Poolem!).

- Nejlepší podzim Tottehamu v éře Premier league.
- Druhé místo v lize.
- Exkluzivní forma pětice Moura, Eriksen, Alli, Son, Kane. Každý z nich pravidelně sype góly do sítě soupeře a díky tomu jsou Spurs tam, kde jsou.
- Série pěti vítězství v řadě.

To vše v sezoně vez vlastního stadionu a s útratou £0 za letní posily.
@Zoltan (26.12.2018 18:20): Sheffield je jasný, má krásný znak :). Hlavně ne WBA, Norwich nebo QPR!

A PL bude také nejzajímavější za roky. Aneb kdo si vytáhne černého petra na páté, respektive šesté (ač to má rezervované MU), místo.
@Jumas (26.12.2018 18:09): Tam to je škoda, sympatický tým, i výborné posily, ale jako celek to moc nefunguje. Radši bych dole viděl Burnley, Bournemouth nebo Cardiff. A přesně, Leeds určitě, stejně jako Nottingham.
U Harryho mám pocit, že by dal 20 branek i bez jedné nohy. Hraje hrozně, a má i tak 11 branek :).
@rikuhahl (23.12.2018 09:39): Cekal jsem to, dari se mu v AHL a jeho debut dopadl skvele, vystridal a dostal jen jeden gol z 21 strel. Pokud se mu bude darit, tak v NHL praci sezene. Grubauer nezari a Canes a Hawks budou shanet golmana, Darlinga dokonce poslali pres waivers na farmu a Crawford, kterej se po roce vratil po otresu mozku, utrpel dalsi a ocekava se konec kariery.

Na druhou stranu Budaj, Neuvirth a Mrazek v NHL nejspis po sezone konci, pokud se nezvednou. Mrazek by mohl, ale u prvnich dvou to necekam.
Pavel Francouz odchytal kus zápasu za Colorado Avalanche v NHL, pro mě je to zatím ta nejlepší zpráva v téhle sezóně, ač mi je jasný, že jeho role bude nejspíš mít jen epizodní trvání, ale co, kdo si může říct, že hrál NHL, to už mu nikdo nevezme ;)
City prohrává doma 1:3, a hráči absolutně statičtí. Nepochopitelné. Jsem zvědavý, zda to dokáží ještě otočit.

Jinak PL bude ještě zajímavá, nyní přes Vánoce ztratí většina týmů, a boj o titul bude otevřený.
Aršavin stylově! V Rusku asi normální. V Moskvě jsem viděl v noci u hlavní třídy slečnu, jak si venčí koně, v Petrohradu se přímo na Nevsky prospektu proháněl pár na koních... Jen by mě zajímalo, proč ho sebrali, i když z toho těžko bude mít nějaký malér. Možná hrála roli opilost. Policajty jsem tam viděl v akci jenom jednou a to když vedli do auta vyloženě opilou osobu.
@Drolin (21.12.2018 10:38): Je to hrozný plat :D A Ramsey si asi poručil podobnou sumu, proto mu nechtějí prodloužit kontrakt a kdoví jestli taky za pár šupů neodejde už v zimě. Alexis byl sice vyměněný za letos marného Mkhitaryana, ale na platu se ušetřilo hodně, takže to beru pozitivně. A uvidíme, třeba se ještě probudí, je to ale také náladový hráč (Alexis).

No dostat ale ledovkou pod oko je taky nepříjemné :D
@Zoltan (21.12.2018 10:06): Má šílený plat :)). Za to zaplatíte tři podobně dobré hráče. Čím dříve odejde, tím lépe - povedlo se to s Alexisem, který byl prodán v tu nejlepší možnou dobu (ale jsem zvědavý, zda z něj Ole ještě něco vytáhne nebo je opravdu tak marný).

Problém je v házení pyra nebo něčeho jako plné láhve. Co může zranit hráče nebo podavače. Třeba nyní v Jablonci házeli fanoušci obou táborů sněhové koule... :D
@Drolin (21.12.2018 08:58): 20-30m by bylo právě fajn, spíš je otázka plat, protože bere 350k týdně a to mu nikde nedají. Ale zájem má podle spekulací Inter. Pak už jedině Čína. Já bych za ním už taky neplakal, první dva roky byl boží, ale pak to šlo dolů a dnes je už potřeba jiný typ hráče.

@Drolin (21.12.2018 09:02): Snad ho najdou, blba. A zakázat navždy vstup na stadion.

@Indian (21.12.2018 02:21): Hm, on nesmí opilý člověk řídit ani koně? Dobré vědět :D
Policisté i Arsenal nyní procházejí televizní záběry i záznamy bezpečnostních kamer, aby našli viníka. Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino si po utkání ulevil, že se naštěstí nic vážného nestalo. "V jiné zemi by jim možná na pár zápasů zavřeli stadion," prohlásil.

+1

Ačkoliv uzavření stadionu by atmosféru na Emirátech nezměnilo.
@Zoltan (20.12.2018 10:41): No slušné peníze... po roce 2018 podle mě nemá cenu větší jak 20m. A to dají jen blázni v tálii nebo turecku. Nicméně Arsenalu to jen pomůže, očividně už do fotbalu nedává vše a spíše jen zpomaluje tempo v negativním smyslu (aneb jsem četl zajímavou analýzu, proč by Arsenal v derby nevyhrál, hrát Ozil).
@Zoltan (20.12.2018 10:41): Do maléru se dostal ruský fotbalista ⚽️ Andrej Aršavin. Někdejší hráč Arsenalu byl zatčen policií poté, co se v noci vezl opilý na koni ze striptýzového baru

:D :D :D
Hm, vypadá to, že je Özil vážně na odchodu, Emeryho odpovědi na tiskovce byly pěkně mlhavé :) Možná by se dal střelit za slušný peníz, místo něj přivést nějaké kvalitní křídlo nebo lepšího tvůrce hry (tzn. výbušnějšího než líný Özil).
@Drolin (19.12.2018 23:23): V tomto poháru není žádný zápas důležitý :) Já ho fakt nemám rád, nikdo ho nebere pořádně vážně, výhra prakticky nic neznamená...

Prostě by to chtělo změnu, nějak ho zatraktivnit :)
@Drolin (19.12.2018 22:51): Přitom je to ideální, ušetřené dva zbytečné zápasy v semifinále. Zápas jsem neviděl, bo tenhle pohár nesleduju, ale podle sestavy jsem čekal větší rotaci. Určitě měl dostat volno Auba, Torreira a asi i Xhaka, tady udělal Emery chybu. Do základu místo nich Laca, Elneny a Lichsteiner. Na lavičku juniory :)
@ugraugra (19.12.2018 14:23): Chtěl si napsat titul, finále CHL (smolná prohra s Římem Mourka) a výhra FA?

Na Dortmund se stadion otevře, už tam byli včera i fanoušci. Už je vše dokončeno. V lednu ještě 50m na nějakého středního záložníka (De Jong, Barella, Ndombélé?).
OLE GUNNAR SOLSKJAER APPOINTED CARETAKER MANAGER

No ty krávo, tak to je pecka ! A po sezoně přijde Poch.
Tak už jsou tři favorité dle sázkovek:

Ole Gunnar Solskjaer
Laurent Blanc
Zinedine Zidane

Ještě je reálný:

Massimiliano Allegri
Antonio Conte
Eddie Howe
Sean Dyche
Diego Simeone