Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@ugraugra (02.12.2018 13:34): Spurs, bez stadionu a bez jediné posily = pár bodů na titul.

MU na svém stadionu po utracení 100+ milionů = 16 bodů na titul po 13-ti kolech.

:D

Ještě je vtipné i to, že tým Spurs při minimální investici je hodnotnější než tým MU po 300+ mil investicích.
Manchester United stupňuje svou snahu a ze všech sil se pokouší získat stopera italské Neapole Kalidou Koulibalyho. Poslední nabídka měla být podle Corriere dello Sport dokonce ve výši 103 milionů eur, což by udělalo ze Senegalce nejdražšího obránce v historii. Neapol však měla i tuto nabídku odmítnout a chce od Manchesteru dostat ještě víc.

MU už je vážně k smíchu.
Anglie, skvělé! Půlka Spurs v Praze, to si zajdu.

Jinak toto by mělo být jasné druhé místo, takže pohoda. Naopak Slovensko to bude mít těžké.
Anglie bude zajímavá, zbytek by měl bejt snad hratelnej, Euro by zas mohlo klapnout.
Nejhorší výkon co jsem letos od Slavie viděl. To, že nastoupí evidentně s tím, že chtějí bod bylo neskutečně vidět. Radši bych viděl, že prohrají po snaze opravdu vyhrát. I od trenéra špatná taktika, hráči po zápase řeknou že věděli, že by jim ten bod asi stačil což melou pořád dokola a to je prostě špatně. Střídání k ničemu, Stoch a Hušbauer měli jít dolu, Matouškovi nedaj balon a vystřídaj ho v 50. minutě za dalšího útočníka, kterej tam je pak půl hodiny zase sám.
Nejsem Slávista, ale takhle nasranej už jsem dlouho nebyl....

Chci Slávii na jaře v poháru, ale nejzábavnější by bylo kdyby kvůli tomu, že se vykašlou na bránění poslední akce nepostoupí na úkor jednoho gólu s Bordeaux :)

Plus super článek na Čt s nadpisem: Ani nevíte, jak mě to břevno mrzí, řekl o nevyužité šanci Sýkora a první věta: Měl největší šanci Slavie, ale trefil jen břevno.
Asi jsem včera koukal na jinej zápas, už ani nevim co píšu buď já nebo naši skvělí novináři :D
@rikuhahl (22.11.2018 17:27): To je otazka. Fotr na nem od kolibky praktikoval tu svou posahanou kamevedu, syna driloval x hodin denne, zatimco si ostatni deti hraly nekde venku (nebo spis na playstationu), takze jeho herni projev a zaujeti dnes pripomina 35-ti lety veterany. Rikalo se, ze z nej vydrel hrace pro NHL, byt to neni zadnej extra talent. Ted to zalezi na mladym, jestli v sobe najde motivaci a prosadi se, hraje ted klicovou sezonu, predchozi 2 novackovsky nebyly nic moc, byt to rozhodne nebyl propadak, ale doba hajeni skoncila.

Paveletz a Stefan jsou neco jinyho. Stefan sel na draft v hodne slabym rocniku, navic ho vzala mizerna a mizerne vedena Atlanta a brzdila ho zraneni, nebyl to spatnej centr do 3. lajny, ale na jednicku draftu to bylo pochopitelne malo a Pavelec si taky prosel Atlantou a jeho hokej pro zmenu prestal bavit. Na druhou stranu mel za sebou nekolilk slabych rocniku a pozici v NHL ztracel.

@Coldplaz (22.11.2018 23:00): LA je moc pomaly a stary, podobne jako Blues a Hawks. Kouzlo Vegas nastesti pominulo a Preds uz byli favoriti nekolik poslednich sezon. Tampa pak samozrejme tezi z nizkych dani na Floride, diky kterym muze podepsat hrace na min penez a ma vic mista pod stropem, ale zaroven maji fakt naslapanej kadr. Dalsi favorit.
@90210 (21.11.2018 22:04): Tento rok sa nedarí ani moc Vegas a Washingtonu, ktorí boli vo finále a LA sa úplne predalo, najviac sa teraz darí tímom, ktoré sa najviac dusili za posledné roky, teda Nashville, Tampa Bay a San Jose.

New Jersey začali biedne po prekvapive dobrej sezóne, ale teraz sa vrátil aj Hischier, tak im to snáď pôjde lepšie.
Dnes den díkuvzdání! Což automaticky znamená, že od 18:30 začíná série 3 přímých přenosů, jako každý rok jedne zápas Dallasu, jedne Detroitu a pak jeden pečlivě vybraný. Moc pěkná tradice! Sice krocana si nedám, ale padne nějaké to pivko a jiné dobroty :)
@Všivák (22.11.2018 12:01): Buffalo bylo hodne let po sobe jednim z nejhorsich tymu a i u podobne neschopnyho tymu se ty vysoky drafty nekde projevit musely, byt tam hodne hracu nevyhrali zrovna idealne.

Za Zachu jsem rad, snad se rozjede, protoze uz to bylo docela na hrane. Docela mu fandim.
Filip Chytil se trefil zrovna po páte v řadě, neskutečné! Toho hráče se vyplatí sledovat! :-)
@Coldplaz (21.11.2018 20:50): McLellan je dobrej trener, ale s tim materialem co ma/mel k dispozici nekde cekat zazraky, i pres pritomnost asi nejlepsiho hrace soucasnosti.

@Coldplaz (21.11.2018 20:50): U Pens je mozna unava materialu, ale sezona je jeste dlouha a pred par lety meli Pens i Crosby slabej zacatek a nakonec z toho byla (tusim) vyhra kanadskyho bodovani a (urcite) Stanley Cup. Jejich golmanum to moc nejde...
Edmonton vyhodil svojho trénera, ktorý tímu vôbec nepomáhal a nahradil ho Ken Hitchcock, hoci povedal, že skončil.

Čo sa ale stalo s Penguins? Roky patrili k najlepším tímom ligy a teraz sú na východe na poslednom mieste.
@Jumas (19.11.2018 23:23): Vyhrát skupinu před Francií...Bál jsem se, že na tom budou pořád špatně, ale mají slušnou ligu a jsem rád, že němce jasně poslali dolu, tak snad příští rok je pošleme do třetí divize :)

Jinak jsem rád za tu pozitivní atmosféru kolem nároďáku, zase se na to dá koukat, protože ta snaha a pohoda v týmu je vidět, když už ta kvalita taková není...
@rikuhahl (19.11.2018 22:37): Pěknej zápas? Mě z toho teda bolely oči. Slováci po gólu totálně marní a Češi dozadu sice super, ale dopředu bída s nouzí. Dvakrát jdou 5 proti 3 a nejsou schopni se dostat ani do vápna. Vydrýsek utopenej na lajně a nebýt Páti, tak dopředu jedna velká nula.
Super, pěknej zápas. Na začátku byla “ruská pomoc” v podobě debaklu, jedna z mála dobrejch věcí z Ruska :)
@90210 (19.11.2018 18:55): Jo je to podobné, ale už jsem to přestal sledovat, tm nám to občas kazili Rakušáci, ne?

no pořád zvažuju, jeslti na ty Slovince koukat, mám ve frontě 3 zápasy NFL a pustit si musím zápas měsíce (Iowa State na hřišti Texasu). Ale asi začátek dám
Tak jsme to tentokrát vyžrali všechno, Slovensko třikrát stříbro! Paráda! :c)

@Richmond (18.11.2018 20:17): Máš pravdu, ani moc ne, jsme v tom vážně dobří. :c)) V poslední době sice dost kralují Rumuni, letos jsme jim to ale opět vyfoukli my. Opravdu parádní výkon všech kluků, klobouk dolů!
@mvp23 (13.11.2018 15:04): Afrika je velky zklamani a doba, kdy tam meli spoustu spickovych hracu je v tuhle chvili pryc. Jedina opravdova hvezda je tam ted asi jen Salah, kterej ale hraje za tradicne ne zrovna dobrej Egypt. Tymy ze severu Afriky mely vzdycky par dobrych hracu (Mustapha Hadji, Nouredinne Naybet, Mehdi Benatia nebo Mahrez), ale zbytek celkem bida a nikdy to nebylo na vic, jak postup ze skupiny, vic jsem leta cekal od Kamerunu a hlavne Nigerie, ale z frankofinnich statu Afriky jdou vsichni do Francie, jejiz narodak je uz od 90. let cernej jak bota a Nigerie, ktera sice neni frankofonni, sla uplne do kytek.
Celkem sympatickej výkon proti Polsku, jako bylo tam chyb pořád hodně, ale dá se na to dívat a Poláci jsou teď někde jinde než my, takže výhra potěší, snad se něco podobnýho povede i se Slovákama ;)
@rikuhahl (13.11.2018 14:11): A budou tam v roce 2022 zase a k ním přibudou další obdobně slabé manšafty. Výhodou je že se tam s velkou jistotou dostanou i týmy jako Itálie a Nizozemí, které na tomhle MS vypadly

@mvp23 (13.11.2018 15:04): Přesné rozdělení jsem neviděl. Jenom píšou že víc by měla dostat Asie a Afrika (strašná představa). A Severní a Jižní Amerika by měla mít stejně států jako Evropa (což je trochu divný protože v Evropě je víc států než v Severní a Jižní Americe, když nepočítám Karibské ostrovy. O kolik bude mít víc asi Evropa?
32 mužstev byl ideál. Možná těch mužstev z Afriky bylo moc. Na ten jejich chaotický a zákeřný fotbal se fakt nedá dívat. Naopak země jako třeba Japonsko, Korea, USA, nebo Austrálie předvádí stabilní výkony a nejednou porazili i favorizovaného soupeře. Dokonce i tenkrát velká neznámá jako je Nový Zéland, tak ani jednou neprohráli ve skupině. Navíc výše zmínění nepatří mezi vyhlášené "letce" a mají solidní fans podporu.

@player (13.11.2018 13:47): Teď koukám na ta rozdělení a oni se fakt zbláznili. :/