Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (03.12.2018 17:37): Co se týče házení banánů a podobně, je mi jedno jestli jednotlivec fandí Arsenalu nebo Spurs, je to prostě hovado a na fotbal nepatří :) Tohle neuznávám, ani když to udělá fanoušek Arsenalu. Bučení mi nevadí, to hráč musí čekat když jde k rivalovi :D

@Drolin (03.12.2018 17:29): On ho neměl jak podseknout, byl od něj dostatečně daleko (navíc pro jistotu stáhnul nohu). Jestli se Son bojí každého skluzu, má se na fotbal vykašlat a dát se na balet. Prostě chtěl penaltu a zasimuloval si. Když tohle udělal před lety Cazorla, dostal vynadáno dokonce i od Wengera :)
@Zoltan (03.12.2018 17:30): No, to je praxe fanoušků Arsenalu :)).

Arsenal fan who threw banana at Spurs star Bale will appear in court

Adebayor scored a goal against his old team and ran the entire length of the pitch to slide and celebrate in front of Arsenal fans. The fans showered him with vitriol and, likely, bananas.

Samozřejmě, rivalita je rivalita (respketive když hráč odejde ke konkurenci), takže s tímto nemám problém. Stejně jako s bučením na Judase Campbella. No a Auba je nejméně sympatický hráč Arsenalu (už jen dle účesů působí na dobrou gumu), takže tady také není problém.

Co ale bylo dobré bylo prasečí hlava u Figa :)).
@Jab (03.12.2018 16:57): U simulování těžko říct, spíš si myslím že může FA jednat sama. Ale v pravidlech se až tak nevyznám, takže ruku do ohně za to nedám.

Ten banán je taky ostuda, toho blbce co ho hodil už prý měli u výslechu, takže věřím že už se na fotbal jen tak nepodívá.
@Zoltan (03.12.2018 16:52): LOL, a za co? Že chce být zdravý, a ten no name hráč ho jen tak tak nepodsekl?

Ale chápu tu frustraci hráčů, když nám již Arsenal nekouká poslední roky ani na záda.
@Drolin (02.12.2018 21:42): Letos hraje Holding dost dobře, raději nechat jeho než Mustafiho, který má hodně šílených zápasů. Zápasová praxe mu pomáhá a poslední dobou bych ho zařadil i mezi opory.

Každopádně stále doufám v trest pro Sona, samozřejmě naivně. FA jsou sráči :D
@mvp23 (03.12.2018 11:18): Mozna prave proto, ten tym pusobi trochu unavene a myslim si, ze jejich stale jeste relativne novej GM, veteran z Hartfordu/Caroliny Jim Rutherford, nepatri zrovna mezi nejlepsi GM, coz je jeste eufemismus, a ze tezi z toho, ze tym ma nekolik TOP individualit, ale to, cemu se hezky cesky rika 'secondary scoring' tam moc neni a Pens za Crosbyho s Malkinem byli vzdycky o tom koho k nim za levno podepsali, jestli se hraci chytli a zaznamenali zivotni sezony po boku techto uz skoro legemndarnich centru, nebo ne. Nas Dominik Simon patri do druhe skupiny...

Navic je moc nedrzi brankari a letni posila Jack Johnson je zatim solidni propadak, coz se ale trochu cekalo.

IMHO se ale chytnou a PO udelaj, ale na dalsi pohar to (nastesti) asi neni.
V Southamptonu skončil manažer Hughes

Po ostudné remíze s MU ani nešlo jinak.
Pro mě je celkem překvapení, jak je Pittsburgh dole. Žádné větší změny v kádru jsem tam nezaznamenal.
@samorost (02.12.2018 23:00): Toronto mam sice z kanadskych tymu rad nejmin a jako fanousek Isles doted tezko rozdychavam odchod Tavarese, ale pohar by si mozna uz zaslouzilo, byt Toronto s Montrealem ryzovalo v obdobi Original Six a Habs bych dalsi pohar pral az nekdy po roce 2050, ale Leafs tam tu pauzu uz maji docela dlouhou. Krome toho, po sezone budou RFA Matthews, Marner, Kapanen a dalsi, Gardiner bude UFA. IMHO neni sance to udrzet, Marner bude chtit 10, Mathews klidne 12.

@samorost (03.12.2018 08:18): Jj, snad da Kometa nejakou dobrou serii 5-ti titulu za sebou a trochu tak vykompenzuje ostudnej fotbal, Boby Brno to zda se v ty 2. lize jeste nejakej cas potahne...
@rikuhahl (03.12.2018 07:24): Drzoune! :c))) Prý po sto letech, pche... že z Tebe jen mluví tichá závist? :c)) Třináctkrát mistři republiky, to už něco znamená! Co by za to jiné kluby daly, kdyby těch titulů měly byť jen polovic. ;c) Prostě MODROBÍLÁ ŠLECHTA!

... a Leafs to zvládnou taky... musí... věřím jim!
@Coldplaz (02.12.2018 22:24): Neni to nadlouho, ale necekal jsem, ze se Leafs na posledni chvili dohodnou s Nylanderem, na nej jsem teda zvedavej a Leafa v tyto sezone musi dat titul, takto silnej tym uz dalsi rok pod platovym stropem neudrzi.
Predators prišli o Forsberga na 4-6 týždňov, čo im výrazne oslabí tím po silnom začiatku.
@paver (02.12.2018 19:21): V kontextu Spurs nehraje zdaleka tolik, jako právě Harry. Plus v jednom případě šlo o mistrovství, a v druhém o asijské hry. Takže ač má samozřejmě odehráno také dost, tak je v této fázi PL odpočatý a i dle pohybu má nejvíce energie ze všech hráčů. Třeba proti Chelsea byl jasně nejlepší hráč na hřišti.

Jeho formy bych tedy využil, a stavěl ho jak to jen jde - a možná i raději v útoku, jelikož má výbornou ránu.

Plus samozřejmě Holding klasický dřevák jak z Champu, ještě že Sonnyho nezranil (ten blázen tam sliduje jak smyslů zbavený - imho to mohlo být i na červenou, aneb snaha zranit hráče, ještě že Sonny ucukl nohou). Aneb když hrajete za Arsenal, a nemáte ani jeden repre start - musí si to vynahradit na úspěšnějších hráčích.

Son had made a brilliant run, and Holding scythes him down. Arsenal are suddenly on the back foot.

A velká pravda,

"I honestly think that if Özil had played today we would have absolutely struggled to win that game - the attitude would have been completely different."
@Drolin (02.12.2018 18:52): Zrovna Son na tom není o moc lépe, jen letos byl přítomen na přesně 20 zápasech své reprezentace. Když se k tomu přičte to zdlouhavé cestování přes půlku světa, tak je to jeho vytížení ve výsledku ještě vyšší.
@Zoltan (02.12.2018 17:38): Dnes ta jeho minela, kdy namazal na tutovku... Hrůzné. Ale Spurs hráli totální tužku naštěstí. Krásný zápas. Táhnul jsem to ještě v oslavě dále. :)
@Zoltan (02.12.2018 18:31): Musí přijít záskok (Llorentemu se nevěří a Janssen zraněný), jinak Kane půjde dolů. Já bych mu klidně dal dva týdny volna na relax, hraje totiž prakticky stále (ovšem ale stále dobře). A na hrot Sona a na křídlo Lamelu/Lucase (a na lavičku někoho z akademie). Snad ho Poch neužene :)).
@Drolin (02.12.2018 17:50): Jo, hrát Sánchez tak je to o něco těžší, to byl výborný nákup. A je pravda že jediný kdo dneska Arsenal trochu větral byl Son, Kane dost neviditelný.

To je právě rozdíl oproti Wengerovi, výborné reakce na průběh zápasu. Nevěřím že by Arséne střídal 2x hned v poločase :)
@Zoltan (02.12.2018 17:38): Tady to Poch prokoučoval.

Davison je zraněný. Verts se vrátil po dvouch měsících po zranění. Alder odehrál zápasy proti Chlesea a Interu.

Verts je bohužel po zranění bez kondice (na Inter to stačilo, jelikož neutočili), a Aldera trochu nepochopitelně šetří (tedy, nechce mu dát 3x90 min za týden), takže to vyšlo na Vertse a Foytha. Jeden mladý a bez zkušeností (20 letý kluk) a druhý unavený po Interu, to je prostě špatné. Navíc Aurier zahrál hrůzostrašně a Davies je tuto sezonu nejslabší článek obrany. Tady je nyní největší slabina Spurs, pokud se zraní Davison, který byl minulou sezonu skála a díky němu bylo obdržených branek podstatně méně.

Problém je i u CM/DM, jelikož vypadl Wanayama a Dembelé, takže varianty jsou pouze Sissoko - Dier - Winks (a ti všichni hráli Chelsea a Inter). Imho nebýt zde ta CHL, hrálo by se jinak, ale i tak by vyhrál spíše Arsenal, kdy Emery na druhý poločas skvěle střídal a ti hráči prostě hráli daleko živěji než unavení hráči Spurs (Kane hraje prakticky každý zápas, mistrovství, repre, PL, CHL).

Naopak kdo mi děla radost je Sonny, ten je prostě úžasný a ty jeho náběhy jsou čím dál lepší. Navíc minulé kolo oslavil 50. branku.
Tak slepice spadly na 5. místo a co je horší - půjdou ještě níže až vyrazí Mourka a MU půjde nahoru.

6. místo, v LM na pokraji vyřazení, příští rok bez LM úplně a nedostavěný stadion. Velice špatná sezona.
Skvělé derby (proti poslednímu na Wembley), bohužel únava po Interu a Chelsea byla velká (a Foyth první velký zápas), a Dean neunesl tlak a pískal pro Arsenal. Dobro ale zvítězí a Spurs dnes ty tři body doženou.

@ugraugra (02.12.2018 16:54): Si čti oficiální prohlášení svého trenéra, nyní i prohlásil, že MU nemůže nikoho ze Spurs koupit.
@Drolin (02.12.2018 16:08): Jasná simulace Sona, ostudné a donebevolající. Měl by dostat trest, fakt hanba. U penalty Arsenalu jsem nejdřív taky neviděl, ale pak tam byl záběr který to prokázal, balon změnil směr.

Co se týče týmu Arsenalu, od téhle sezony fakt nic neočekávám, jen ať Emery pracuje a pak to v létě vyladí. Hodně hráčů se pod ním už zlepšilo. Že tam jsou hráči kteří na to nejspíš nemají je jasné :)
Klasika Arsenal, jsou lepší, vedou 1:0, můžou přidat další góly a pak se to během dvou minut celé sesype - chyba brankáře a penalta (že Son simuloval je jedna věc, ale prostě ji písknul) :D
@Drolin (02.12.2018 14:32): Ugra sa ťa pýtal niečo iné, tak mu odpovedaj na to, čo chce vedieť a nie na niečo úplne iné. Je to elementárna slušnosť!

Takže to doplním za teba: Manchester United - Tottenham Hotspur 13:0.
@Drolin (02.12.2018 14:32): Jsem vůči nim zdrženlivý :)) Nikdy jsem nebyl velkým fanouškem anglické reprezentace a současné silně přeceňované partě kolem Southgatea nefandím už vůbec.
@rikuhahl (02.12.2018 13:07): Ano, papírově by to mělo být pro ČR druhé místo, ale to mělo být i v kvalifikaci na MS :)

Hodně nepříjemná skupina, v podstatě každý může porazit každého, akorát Angláni budou asi lehce vyčuhovat.