Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (08.09.2018 09:26): Jo, Taliáni tragédie. Čekal jsem, že je Mancini trochu probere, ale kdepak.

@90210 (08.09.2018 08:54): Zázraky po něm nikdo nechce. Pro začátek by stačilo začít hrát koukatelně a vštípit tomu týmu nějaký herní styl. Takový ten základ, od kterého se odvíjí další práce.
Dnes extra výjimečný den - ve 23:00 spolu hrají Iowa proti Iowa State! Rivalita jak řemen, oba mé nejoblíbenější v NCAA. Přeci je ale budu více fandit Cyclones. Stadion má sice malinkou kapacitu 69 tisíc, ale napěchovaný bude určitě až po okraj a atmosféra bude jen o malinko slabší než ta obávaná na Penn State! :)
Čeští basketbalisté v přípravném utkání v Hamburku porazili Itálii 87:80 a připsali si tak první výhru nad tímto soupeřem v historii.
To to trvalo! :)
@Can (06.09.2018 22:57): Nic jiného se čekat nedalo. Ukrajinci jsou dravější, mají koncepčně pracující realizační tým složený z řad bývalých reprezentantů a mají vybudovaný svůj herní styl.

Na druhou stranu Jarolím za tu dobu co u repre je nic nevybudoval, týmu nedal absolutně žádnou tvář a točí neuvěřitelné množství hráčů. Navíc mi přijde, že i samotní hráči do toho poslední dobou nedávají všechno.

Zítra se těším na Makaróny proti Pšonkům, to bude hodně zajímavé měření sil.
Hm, na tu repre se fakt nedá koukat. Stoperská dvojka Kalas, Brabec to je duo. Kdyby nás takle přehrávalo třeba Španělsko tak to chápu, ale že i Ukrajina je nad naše možnosti, to koukám :)
" Levy se omluvil za problémy se stadionem
Šéf Tottenhamu Daniel Levy se omluvil fanouškům za potíže se zprovozněním nového stadionu na White Hart Lane. Tottenham věřil, že by nový stánek mohl být připraven v polovině září po reprezentační přestávce, kvůli problémům s bezpečnostními systémy však otevře své brány nejdříve v říjnu. Tottenham už oznámil, že zápasy základní skupiny Ligy mistrů s Barcelonou, PSV Eindhoven i Interem Milán odehraje ve Wembley, stejně jako očekávaný duel Premier League proti Manchesteru City. (skysports.com)"

:D Tunel Blanka #2
Skupina C: Zenit Petrohrad, FC Kodaň, Bordeaux, Slavia Praha.
Skupina K: Dynamo Kyjev, Astana, Rennes, Jablonec.

Tak Slávka končí a Jablonec má aspoň kazachy, takže přijedou pěkné fanynky :)
@Drolin (31.08.2018 11:43): Pro ty hráče je Sevilla zážitek, to chápu, ale Real je trochu někde jinde. Hlavně by Olomouc měla takhle běhat a nabízet se i v lize a ne jen v pohárech.

Škoda, že tam není ten Tvůj Tottenham co, ale nevim komu by si pak fandil? :)
@Can (31.08.2018 11:09): To by byla, ale když už je jednou za život EL, tak at je to nejlepší možné :)).

Plus,

Sevilla a Real Madrid jsou srovnatelní, míní Jílek

...aby i diváci viděli, že jsme schopni konfrontovat se se španělským týmem, i když si skoro každý myslel, že nemáme šanci. Z velké části se nám to povedlo...

:D
@Can (31.08.2018 08:54): Hlavně si přeji Celtic! :)

Předně na Jablonec, když mám permici, ale i Slavie nebo Trnava by šla. O postupu ale ani neuvažuji, všechny týmy jsou ve čtvrtém koši a šlo by o velkou náhodu.
Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Inter Milán.

Krása, minulý rok Dortmund a Real, nyní Barca a Inter. Tak dnes chci ještě do Jablonce Chelsea/Arsenal.
@paver (30.08.2018 21:53): Netušim jak moc je jejich liga amatérská, asi jim to pomůže, ale věřim že kdyby se tam dostala třeba Vlašim, tak pro tu by to mohlo bejt větší terno :D

Jo, koukal jsem že tam mají Ibrahimovice, :)
@Can (30.08.2018 21:32): V lucemburské amatérské lize se asi moc peněz točit nebude :-D

Když postoupil do skupiny EL irský Dundalk, tak samotná částka za postup se prý rovnala příjmům klubu za posledních 12 let. Takže předpokládám, že v Lucembursku to bude dost podobné.

Za postup do skupin EL letos kluby dostanou v přepočtu cca 75 mil. Kč.
Kdepak nějaká betonáž...Dudelange zvítězilo na půdě Kluže 3:2 a postupuje do základní skupiny EL! 8 zápasů v předkolech a pouze jediná porážka + velice sympatický herní projev, něco takového jsem od fotbalového "trpaslíka" ještě neviděl, opravdu klobouk dolů. Peníze z postupu jistě pokryjí chod klubu na X let dopředu :-)
Logicky Plzeň postupuje ze druhého místa. To se ani nemusí hrát.
@Drolin (29.08.2018 13:42): není, ale chápu, je to tvůj bůh :-) Ale ne, jede slušně, ty góly nestřílí škaredé, přesto si říkám, kdy se to zastaví (vždycky se to zastaví, komu se to nezastavilo?). Sledoval jsem ho jen trochu na MS a nepřišel mi bůh-ví-jak konstruktivní. A já šel s hlavou na špalek v tom, že věřím, že tato sezona se mu už tolik nevydaří. Teď už v to musím doufat :-))
@blackJag (29.08.2018 13:23): Není to to samé? :)

Více objektivní být nemohu, pokud zde odkazuji na přímé statistiky a porovnání hráčů ze squaky (a ano, Kane byl minulou sezonu nejlepší útočník PL dle overall score) nebo i jen body za PL fantasy (kde nyní vede tabulku s Mitrovičem).

Harry Kane
25+ goals in each of the past three seasons, no competition for his place, penalties, World Cup golden boot. Kane = goals. You could survive without him, but you won’t sleep well.
@Drolin (28.08.2018 17:54): co bych se neozval, vyzval si mě :-)) Tou tirádou jsem chtěl jenom říci, že počítáš zajíce a hon ještě neskončil :-) I když, u tebe, co se vlastně divím :-) A Kane že září? Ty bláho, opravdu? Já to neviděl, ale není spíš efektivní, než že by zářil? Pokus se aspoň jednou o objektivitu, no táák, kvůli mně :-))
@ugraugra (29.08.2018 12:53): Dle kurzů byl Mou první na odvolání, a asi to tak bude :). A Wenger by přišel před 10 lety, dnes to je trenér na úrovni Bordeaux, AS Řím a CSKA. Možná Zidane nebo Deschamps?
Manažer José Mourinho by údajně mohl skončit na lavičce Manchesteru United, pokud jeho tým prohraje v Burnley. Píše to Daily Mail s odkazem na zdroj z tréninkového centra Manchesteru United v Carringtonu.

Těžká otázka, ale snad tam Mou vydrží co nejdéle :). Horšího trenéra, podobně jako Arsenal s AW, neseženou.

@paver (28.08.2018 18:43): Jo, tak to pak ještě jde. I když já bych takovou cestu kvůli zápasu nepodnikl.