Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Tak v hokeji může tým zažádat o video jen jednou (pokud teda nebylo rozhodnutí změněno), takže to tak horké být nemůže... Já bych ve fotbale minimálně zavedl zpětné trestání evidentních simulací, ten morální úpadek ve fotbale (aspoň mě, možná jsem jen naivka) přijde za posledních 10-15 let celkem značný...
@Drolin (05.04.2018 08:51): Pomalý je když je 10min do konce jeden tým vede 1:0 a všichni z vedoucího týmu se válí po trávníku nebo když jde střídat a přeběhne celé hřiště aby to měl co nejdál k půlicí čáře.
No nic máš jiný názor, ještě že jsou jiné sporty.
@Drolin (05.04.2018 08:51): Tak tvůj odpor k moderním technologiím, které odhalují podvodné jednání méně kvalitních hráčů, je pochopitelný. Kdyby se v PL používalo naplno video, tak by měl TH o 20 bodů míň a brouzdal v druhé polovině tabulky.
Jo to pomalé a kouskuje to hru, tohle si mohou nechat na hokej - pět minut třeba pětkrát za poločas čekat než se rozhodne rozhodčí po zhlédnutí všech úhlů je blbost.
Jde o porodní bolesti, zavádění je důležité, Až se naučej fotbalisti nesimulovat a skrytě nefaulovat bo kamera tak se výrazně zlepší zážitek.
@Richmond (04.04.2018 21:21): Mám zapnutý Barcelona Vs Řím akorát, tak nějaký vocas spadnul, těsně před vápnem a dožadoval se penalty protože rybu skočil až na desítku. Fair play!! Vypínám.... V Anglii už nadávají na video rozhodčího, že je to pomalý a kouskuje to hru.


@strejdafido (04.04.2018 21:23): Plzeň hrála líp než Brno, až mě překvapilo jakého zanďoura hrají doma. Počítá se výhra a ta je!
@Drolin (04.04.2018 20:48): To už nezachráníš, charakter už má stejně zkaženej a klub tak má ošklivou nálepku živitele simulanta :)


@Strady (04.04.2018 17:55): Ač byla kopaná můj s přehledem nejoblíbenšjší sport, tak dneska už to tak nevidím a přešle jsem spíš na jiné sporty a hlavně soutěže. Sleduju tak už pořádně jen ty "moje" Teplice. Tihle dementi jako je Alli a spol. mi tenhle sport dosrt znechutili a k tomu všemu ještě devalvované MS a ME narůstajícím počtem týmů.
Byly to dnes nervy, nakonec to ale klaplo. Špenát opět ukázal svou rychlost a mazácky zakončil. Jak řekl komentátor v závěru: „Plzeň jako by do prodloužení nechtěla”. A měl pravdu... :c))
@Strady (04.04.2018 20:07): jenze me prijdou zatim vsechny zapasy nic moc... hlavne tam chybi ten zapal, agrese, bojovnost, nejaka bitka, rozepre, postuchovani v brankovisti... proste je to chladne a nudne, bez emoci
Taky vam prijdou ty semifinalove serie hrozne bez naboje? Na to, jaka byla ctvrtfinale, tak tohle je fakt nuda hokej...
CR7 je bůh ty vole, včera úplně zesměšnil nejlepší tým z italské ligy - je vidět, jakou má Serie A úroven...

CR7 > Messi > ostatní
@Jumas (03.04.2018 20:27): Asi bych Vám přál účast ve finále víc než Třinci, moc tomu ale nevěřím.I když jste dnes vyhráli, tak Třinec je lepší. Horší je co udělá Plzeň s Kometou, musí něco vymyslet - z Komety jde až hrůza..
@Coldplaz (02.04.2018 20:41): Jo to sem vůbec nechápal, stačil jeden zápas, ale venku jim to prostě nešlo a ten poslední už byla tragédie. Teď na to koukám, VAN - BOS 1:0, 3:2pp, 1:8 (?), 0:4, 1:0, 2:5 a 0:4. Ani doma to nebyla žádná sláva. No jednou to vyjde, ale doufám, že se toho dožiju :)
@Jumas (02.04.2018 20:25): No je to škoda, ale už mali svoj vrchol za sebou, je ale pekné, že zostali celý čas vo Vancouveri spolu podobne ako Naslund.
Neviem či je v NHL tím, ktorý sa tak trápil ako Canucks, v NHL sú takmer 50 rokov a za ten čas sa dostali dvakrát do Stanley Cup finále, kde im víťazstvo len o chlp uniklo, to bláznovstvo z roku 2011 si stále pamätám.
Moje oblíbená bratrská dvojice v NHL končí. Na jednu stranu je to škoda, ale na tu druhou už může konečně dojít k přestavbě týmu a bojovat zase o ty nejvyšší příčky. Kamarád mi z Vancouveru přivez i hranej dres Henrika, teď už jich moc nepropotí :) Určitě za pár let jejich čísla vyvěsí pod strop haly. Škoda, že se nepodařil ten Stanley Cup s Bostonem, ale věřím, že časem přijde.
@rikuhahl (27.03.2018 07:22): mě přijde zvláštní ta statistika návštěvnosti, hlavně třeba u Olomouce a Třince mi přišlo, že třeba dobrá třetina je prázdná, ale dle statistik tomu tak není, tak nevím, jestli ta TV zkresluje :-).... Brnu nepřeji, ale zase všechna čest jejich fanouškovské základně, která je příkladová...
trochu mi přijde škoda, že se potkává právě Kometa s Plzní, tedy týmy, které si s protivníky ve čtvrtfinále přesvědčivě poradily. Tahle dvojice by se pěkně vyjímala ve finále.