Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (16.11.2017 17:10): Tak pokud máš v oblibě nudnej fotbal, tak určitě :) Saúdy jsem zažil už několikrát a vždy to byla hrůza, Rusko naposledy taky a Korea jakbysmet. Doby, kdy jsem byl zvědavej na "neokoukané" týmy už dávno skončila, vystřízlivěl jsem. Přijde mi, že by ses těšil i na zápsa Papua Nová Guinea - Maledivy...jen proto, že tam třeba budou poprvé.

"Rusko, Peru, Dánsko a Japonsko" - noční můra, to bych snadi tuhle skupinu ignoroval a přál si,aby postoupilo jenom Dánsko :)
@Richmond (16.11.2017 16:50): Mně to právě přijde jako výborný line up. Takové Belgie, Anglie, Senegal a Korea, to zní super. Nebo Rusko, Peru, Dánsko a Japonsko. Dle mě jde o silnější MS než v minulých letech. Na Panamu nebo Saudy se těším.
Když se kouknu na ty koše pro losování skupin na MS v Rusku, tak si říkám, že to bude jedno z nejslabších MS v historii. Peru ve druhém koši, Irán ve třetím...Skoro nehrozí zajímavá skuppina 3 nebo více vyrovnaných týmů. A až rozšíří znovu ME tak to bude tuplem srágora.
Italove nejedou na MS. Porazilo je i prumerne Svedsko. Maji tym tak na urovni Kazachstanu.
Tak FIFA to zvládla. Díky vymyšlené penaltě nakonec jejich domovské Švýcarsko po výsledcích 1:0 a 0:0 postupuje na MS. Gratulace, skvělá práce.
Teda dnešní zápas EHT s Rusem byl opravdu utrpením - skoro všude jsme byli pozdě, skoro všechny souboje jsme prohráli, o nějakém tlaku se nedá mluvit, přechod přes střední pásmo vyloženě trapný, obrana bídná, útok marný.. Ruis si nás vodil jak provázku, nebýt Mazance tak máme nadílku přes 10 gólů. Sice na tom vůbec nezáleží, ale i tak je to národní mužstvo a jestli tohle mělo být momentálně to nejlepší k mání, tak na OH to bude ostuda :-(
Dnes pro změnu gól Argentiny z půlmetrového ofsajdu, rozhodčí jedou. Aspoň to Maroko se po 20 letech vrací, na ty se moc těším.
Rozhodčí dnes řádně zařezávají Iry. Neexistují útočné fauly, chybné verdikty všeho druhu a korunu tomu nasadili nesmyslnou penaltou ve prospěch Švýcarska. Neskutečný hnus a ostuda.
Škoda, bohužel City působí nastavitelné. Ale to i na začátku minulé sezóny, tak snad odpadnou.
@Zoltan (05.11.2017 17:03): Taky mi to přijde jako no brainer. Wenger má snad půlku týmu mít pevně. Do všech důležitých zápasů ji musí posílat, pokud jsou hráči zdraví. Giroud má nahrazovat Lacazetta nebo Sancheze kolem šedesáté minuty. Nebo může být v základu, pokud soupeř nemá vysoké obránce. Ale všichni další útočníci si mají zvyknout, že do základu se podívají jen v méně důležitých zápasech nebo když někdo výše uvedený bude zraněný. Místo toho mi přijde, že se Wenger snaží, aby byli všichni spokojení. Je to za mě starý pán a nemá už v tomhle týmu co dělat.
@Jab (05.11.2017 16:46): Nechápu, měl tam být místo Iwobiho. A ten třetí gól, škoda mluvit. Sice tam ten offside byl, ale přestat hrát a hlásit se tam jak ve škole, to je na facku. Tomu gólu šlo zabránit.
@Jab (03.11.2017 21:40): Souhlas. A snad to půjde i v obraně, Mustafi ještě nebude a Mertesackerova rychlost by mohla být problém. Plus není jistý ani Kolašinac, i když zde je velká naděje že zápas stihne. Každopádně Arsenal hraje proti City posledních pár let dobře, tak to snad klapne i tentokrát, někdo je přibrzdit musí :)
Naštěstí Wengerovi se ještě neuzdravili ti jeho sranda "náhradníci", které s oblibou posílá do základu. Bude si tak muset na Manchester City vystačit s nulami typu Ozila, Sancheze a Lacazetta. Na neděli se těším každopádně. Arsenal si to musí v těhle zápasech urvat. Kvalitu na to má. Vždyť minimálně ten útok budí respekt.
Madridské kluby se nějak trápí, Real v lize nic moc, v LM můžou být rádi s Tottenhamem za bod z dvojzápasu, a Atlético je ještě horší.

Každopádně je naděje, že se anglická liga znovu zvedá. City, Účka a Tottenham výborné výkony a slušné výsledky má i Liverpool s Chelsea. Akorát Everton si jede svou v EL, tam to bude muset zachránit Arsenal :D

@Drolin (02.11.2017 08:52): Dortmundu je škoda, ten klub mám celkem rád, na rozdíl třeba od Bayernu :)
@Drolin (01.11.2017 23:28): Tam jaksi nezaznelo, ze si Ghoulam po pulhodine urval koleno, takze konec sezony, Neapol zmenila rozestaveni a City se dostali do hry a ztrestali je ze standartek a pak uz na protiutoky. Neapol ma smulu, v Evrope jsou to klasicti beautiful losers, kteri hrajou peknej fotbal, ale maji problem s nizsi vyskou hracu, da se na ne silove, coz je presne to, co umi anglicky tymy.

A narok mela, bylo to na plichtu spis.
Jinak City je pekelné ze sestřihů, Neapol vůbec neměla nárok (a ta je neporažená v Itílii).
A Tottenham nehrál nijak dobře, proti Liverpoolu to byl jiný koncert. Jen je vtipné, že se na postup asi půjde z prvního místo, a to většina "expertů" čekala třetí místo.
Já zde napíšu, protože mi je zcela jedno kdo to čte, že PL má zase tři výhry :)).

Čukotku ani neberu, té patří jen prohry.
Nebyt dvou otravnych fandu PL bych sem napsal, ze AS Roma vcera roznesla mistra PL na kopytech a meli vyhrat i zapas v Londyne, kde byli lepsi, ale taky to radsi nenapisu.
Nebýt jednoho otravného fandy zde, tak by mi nečinilo potíž napsat, že Tottenham hraje dnes skvěle a Real solidně rozebírá. Takhle to tedy nenapíšu. :D
@90210 (28.10.2017 21:44): Tak Záruba chudák je na ty statistiky sám, v americe je na to spousta firem. Mít za sebou takovej support, tak taky bude perlit :) Rugby dávají anglickou nebo francouzskou ligu na Nova sport nebo Sport 1/2 (teĎ nevím), ale to už bych prostě časově nezvládnul. Navíc NFL sleduju už od doby, kdy ještě existoval kanál Screensport. NCAA pak detailně až letos s placeným ESPN Gamepassem.
@Richmond (28.10.2017 21:28): Jako system americkych profesiinalnich lig s celym tim NCAA a drafty je samozrejme idealni. A konkretne u NFL ten minimalni pocet zapasu taky hraje roli, ale zrovna americky fotbal je pro nasince tezko uchopitelny. Celosvetove je treba hrozne popularni rugby, u nas ale furt jede jen tandem fotbal/hokej, na ktery se ani neda divat. Ja hodne sledoval PGA, ted uz tedy ne, protoze charismaticti hraci jako Mickelson, Vijay Singh nebo ta kunda Tiger Woods uz (vicemene) skoncili, ale americky sportovni prenosy jsou fakt nekde jinde, viz NHL. Nejakej trapnej Zaruba se muze jit zahrabat.
@90210 (28.10.2017 21:15): NFL má nejlepší ligovej systém dle mého. Je zajištěno, že každý zápas je extrémně důležitý. A to tv podání přenosu je prostě ohromující, samozřejmě tomu nahrává i neustále přerušování, ale někdy prostě žasnu, co všechno oni evidují, jaké statistiky vytáhnout, fakt mi padá čelist. A tohle všechno má i ten univerzitní fotbal, celá země je v sobotu na nohou, protože se hraje NCAA se 130 týmy :) V tomhle sportu navíc (minimálně v USA) neexistuje simulování, občas možná kicker trochu přehraje kontakt s protihráčem, ale jinak fakt nic jako diving neexistuje.
@Richmond (28.10.2017 19:16): Musim rict, ze kdyz jsem byl nedavno v Atlante, kde zrovna hrali Green Bay Packers, tak bylo cely mesto plny fanousku a vsichni se me ptali, jestli jsem prijel na fotbal. Zacalo me to docela zajimat a koupil jsem si pak prave ksiltovku Atlanta Falcons. Musim rict, ze NFL ma neco do sebe a Amici jakozto kralove sportovnich prenosu, to umi skvele odprezentovat.
@Drolin (28.10.2017 10:04): a ještě devastace Jablonce na hřišti nenáviděného Liberce! Trudná sobota, ale nevěš hlavu, nejsi sám, kdo trpí. Atlantě Falcons se nedaří, dneska Teplice prohrály s nováčkem :(
@Drolin (28.10.2017 15:34): Tvůj pláč je velice dojemný, ale pravda je taková, že dnes máte nulu a míříte tam, kam patříte - do bojů s Arsenalem a Watfordem o 4. flek.

Síly odešly maximálně obráncům slepic - jinak nevím, jak mohli nechat tak trestuhodně Maršála volného u golu ;)
@ugraugra (28.10.2017 15:30): Kane chyběl, ale MU funeli z plných plic - jedna náhodná šance, bohužel. Plus tedy výstavní herecké výkony Herrery a Younga, plus loket v tváři Deleho v pokutovém území. Dobře MU Moss tlačil, ale to už je bohužel tradice.

A Benfica vás přejede, bylo vidět jak odešli hráčům MU síli.
@Drolin (28.10.2017 10:04): Teď choď kanálama ty.

United v suchym triku. Stačilo to odchodit a v závěru udělat jednu jednoduchou akci od golmana na 3 doteky. Šetřili jsme se na důležitější zápas s Benficou.
Po dnešním zápase snad bude chodit ugra v kanálech, ale bez Harryho to bude trochu obtížnější. Ale zase se pošetří na důežitější zápas s Realem.
Dnes som zistil že HC Slovan má naozaj vášnivých fanúšikov, povzbudzovali svoj tím počas celého zápasu, aj keď nakoniec dostali od SKA St Petersburg výprask 5-0.