Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Všivák (21.11.2017 15:16): A co kdyby mu tou sekerou do vazu poškodil míchu? Také by se ti to zdálo moc přísné? Ano, vím, že se nic takového nestalo a ne, nemám Gudase a jeho styl hry nijak moc v lásce. Každý hráč musí mít kontrolu nad svojí hokejkou a také nad sebou samým, pokud je s nečím z toho problém, nemá tam co dělat. Trest je naopak přiměřený, mohl by být ještě přísnější. "Já jsem Gudas a mým úkolem je řezat a brousit protihráče!"
@rikuhahl (21.11.2017 15:37): Jenže oni to jako úmysl posoudili. Takovéhle obránce každý tým potřebuje. Proto tam taky Gudas je a dostává slušný prostor.

Mimochodem Gudreau je poslední dobou neskutečně dobrej.
@Všivák (21.11.2017 15:16): Úmysl/neúmysl, zodpovídá za svojí hokejku, jeho pověst mu nepomohla. Bejt to poprvý, tak by možná nic navíc nedostal, ale von udělá v každý sezóně minimálně jednu blbost. Takovýhle obránci se mi prostě nelíběj, Čech Nečech.
10 zápasů stop pro Gudase je podle mě dost přísné. Neřekl bych, že to od něj byl úmysl. Spíš mu uškodila jeho pověst.
@ugraugra (21.11.2017 13:44): Naštestí tam není running joke MU fans aka Scholes :)).

Ale tedy možná bych spíše volil Lamparda, Giggs by si to možná zasloužil? Makelelé nebo i Giorgio Chiellini? David Beckham určitě je tváří moderního fotbalu, toho tedy možná také.
@strejdafido (20.11.2017 18:37): Na ten zapas si dodnes vzpominam a to mi bylo nejakych 7 let. Divali jsme se na nej na chate a byl to epic meltdown, ani jsem si tenkrat neuvedomoval jakej. O to vic jsem byl rad, kdyz ji to pozdeji vyslo. Zacinala na Moravske Slavii, za kterou jsem hral i ja a muj deda tam v duchodu delal spravce. Je to fakt moc smutny a na Morende ted urcite zapalujou svicky.

@strougy (20.11.2017 19:58): Taky cekam, kdy polevi, ale Inter vyhrava ugly, nehraje v Evrope, takze je plne koncentrovanej na ligu. Jejich nejvetsi posilou je Spalletti a velkej mazak je Borja Valero, to je hrac dle meho gusta. Jsem na ne zvedavej.
@90210 (20.11.2017 13:39): S tím Interem nevím, výsledky mají, ale já pár zápasů viděl a herně se mi to moc nezdálo. Hodně je vzadu drží Handanovič a výborně zatím hraje Škriniar, směrem dopředu pak Perišič a samozřejmě Icardi, to výborný útočník. Jinak mi přijdou takový nemastný neslaný, třeba Candreva jeden zápas zahraje a druhý kazí i jednoduché míče, střed zálohy taky zrovna žádná sláva, no nevím. Hodně by mě překvapilo, kdyby skončili mezi prvními třemi týmy.
@ugraugra (20.11.2017 15:07): Mluvíš tady, jak kdyby šlo o Serii A, ale tohle je PL. Tady ti backup Jones a Smalling nevykope ani postup ze Champu. No ale váš startér Matič neměl ani na Chelsea, takže nevím nevím s Herrou. A Huddersfield Town dal branku (první a asi i poslední :)) i Sissoko!

Valencia je hype, nebo proč si myslíš, že Pep koupil Walkera za rekordní přestup a ne Valenciu, který by stál o půl méně?
@Drolin (20.11.2017 14:48): Jsme zas lepší jak všechny týmy v Londýně. Těžké zápasy venku proti Stoke a Huddersfieldu máme za sebou, ted už jen venkovní zápasy proti Arsenalu a Spurs, to bude brnkačka.

Herrera, který by kdekoliv v Londýně hrál základ, tak u nás leští lavičku. Tak nabitý máme kádr. To stejné polobůh Fellé - to je ale náš žolík, který přichází pravidelně z lavičky dorazit unaveného soupeře. Young je v životní formě, Valencia jistota a nejlepší RB ligy. Rojo ve formě ja zabiják a máme ještě variantu Jones / Smalling.
@ugraugra (20.11.2017 14:20): :))

Nejste ani nejlepší v Manchesteru. Navíc jediný silný tým, co jste porazili tuto sezonu, je Tottenham. Ztráty se Stoke, Poolem nebo Hudderem se neodpouští. A tu vaši útočnou čtyřku chci někdy vidět pohromadě :).

A kde je "polobůh" Herrera? :)) Plus obrana je docela strašidelná - přestárlé kraje a šílený Rojo vedle nic moc Baillyho.
Nejdůležitější zpráva týdne jest, že Zlatan je zpátky a Pogba též. Rojo se také brzy vrátí. A Mourkovi došlo, že může nechat hrát Martiala a Rashforda najednou, takže sestava

Lukaku
Martial - Zlatan - Rashford
Pogba-Matič
Young - Rojo - Bailly - Valencia
DDG

Začíná útok na titul.
@strougy (18.11.2017 20:01): Jojo, mazec. Zapas jsem bohuzel nevidel, ale letos to bude hodne zajimavy a je to otevreny mezi Neapoli, ktera ma ale uzsi kadr, na ktery muze dojet, Milik a Ghoulam si uz urvali koleno a dalsi zraneni by uz byla velkej problem, Juventusem, kterymu ale podle ocekavani dochazi stava a musi pomalu nastat generacni obmena, ale neodepisoval bych je, Interem, kde se ukazuje, jak je Spalletti vynikajici kouc a byl by velkej paradox, kdyby se to tam Spalovi se Sabatinim podarilo urvat titul rok pote, co jako trener a GM odesli z Rima. Icardi je jeden z nejlepsich hitmanu soucasnosti. AS se drizi v pozadi, coz mu ale hodne vyhovuje a nizka ocekavani uklidnuji mistni tradicne totalne posahany fanousky a media, kvuli jejichz debilite a tvorbe konstantniho toxickyho prostredi AS tradicne moc vavrinu nesbira. Paradoxne to hrajou cely s oslabenym kadrem z minuly sezony, protoze skoro 80 mega vylili do kanalu za Schicka, Defrela a Undera. Monchi ma jediny stesti, ze to tam DiFra docela kociruje. Prekvapenim je Lazio, zklamanim je AC, ktery ale pujde nahoru, ma zajimavej kadr plnej mladych Italu.

@strejdafido (18.11.2017 20:23): Nojo, uz se zacinaji rodit tradicni mistni sracka-clanky o tom, jak se diky Jagrovi vsichni zlepsuji, ze diky jeho 1 asistenci Flames vyhrali 7:5 apod. hovna. IMHO neni nerealny, ze ho Flames daji na waivers a Jagr pujde do Evropy.

https://sport.idnes.cz/jana-novotna-umrt ... 120_124808_tenis_mt2

Ty kravo zemrela Jana Novotna. Ty jsem jako malej kluk hodne fandil. :0(
Koukám na zápas Calgary:Philadelphia a říkám si, že příští sezónu by Jarin mohl nastoupit za Třebíč.. Tam by se nám hodil, taky jsme pomalí, taky už nám to tolik nejde, akorát ty prachy by se mu asi nelíbily :-)
Koho zajímá zápas dvou nadprůměrných týmů z PL, právě se dohrálo římské derby a vítězství slaví AS! Já bohužel viděl pouze první půli a z druhé jen kousky, pomáhal jsem uspat malou, ale i tak musím pochválit výkon, zápas od zápasu mám ze hry pod EDF lepší a lepší pocit. Favoritem na titul je pro mě sice stále Neapol, ale minimálně zkomplikovat jim to můžeme pořádně.
Skvělý zápas, nejlepší výkon Arsenalu v této sezoně a zasloužené vítězství. Mustafi nejlepší výkon od příchodu do Arsenalu. North London Is Red 8-)
@Drolin (16.11.2017 18:57): Takovejch nabušenejch týmů Anglie měla...
A JAponsko - viděl jsem všechny jejich zápasy na MS (sleduju MS od 1982) a jako v podstatě nic moc. Přínos nula, jako oživení možná trochu, ale když to srovnám s týmy jako Kamerun, Alžírsko (1982), Paraguay, Sovětský svaz (1986 - mimochodem zápas Belgie - Paraguay 2:2 byl jeden z nejlepších zápasů, co jsem na MS viděl), to prostě padá do hlubin průměrnosti.
@Drolin (16.11.2017 18:45): Nizozemsko určitě ne, ti jsou bídní a docela nezajímaví :) Ale třeba u Itálie nikdy nevíš, ta už se kolikrát proremizovala až do finále :) Jinak Argentina jako favorit, to nevím, asi ano pokud se zvednou, ale jde mi o to, že by mi tam prostě tenhle tým chyběl.

Anglie ještě ne, ale budoucnost by mohla mít konečně silnou :)

@Richmond (16.11.2017 18:51): Tak čechům taky fandím a přitom nemají hráče a nedá se na to dívat :D
@Richmond (16.11.2017 18:51): Dier, Rashford, Kane, Alli, Walker, Rose, Stones... neskutečně nabušený tým.

Já sledoval JPN ligu a Japonsku fandím vždy a JK a její jízda nějaké minulé MS byla také skvělá. No a Okazaki, Kagawa, Honda a na druhé straně Sonny, skvělé. JK a JPN jsem viděl dosktrát, jako fanda :).
@Drolin (16.11.2017 18:45): Anglii zase věnují nějakou nesmyslnou penaltu, kterou tradičně nepromění a nepostoupí ani ze skupiny. :)

Semifinalisté budou: Argentina, Německo, Španělsko a Francie.

Z afrických mužstev postoupí ze skupiny tak jedno a to se štěstím.
@Zoltan (16.11.2017 18:33): Takže z největších favoritů chybí Pobřeží slonoviny, Nizozemsko a Itálie?

A Belgii čekám na TOP3, ale i přes hvězdy jim až tolik jako týmu nevěřím. Německo mi přijde také o chlup horší a Španělsko stejně tak. Docela bych přál konečně zlato Anglii a Harryho s kapitánskou páskou, jak po vyhrané PL, zvedá i MS trofej :)).
@Drolin (16.11.2017 18:27): Argentina je dobře že tam bude, a to ze dvou důvodů:
1) Byla by škoda kdyby na MS chyběli hráči jako Messi, Di María nebo Dybala
2) Pokud vyhoří, bude sranda :)

Jinak se těším na Anglii, Japonsko a Koreu. Zvědavý jsem na Belgii, která by už mohla konečně něco předvést a nové týmy (hype Island a Panama).
@Richmond (16.11.2017 18:17): Těm bych zrovna nepřál, ačkoliv Eriksen > Ozil :)). Z těchto týmů budu určitě fandit Rusku a Anglie, a samozřejmě i Koreji (velká škoda, že se nedostala Severní) a Japonsku. Peru a Kolumbie je také super mix. A Saudové a Írán, krása. A určitě bych se těšíl i na tu Papuu. Navíc jsem rád, že nejede Itálie - škoda té Argentiny, že to zvládla. Plus to bude v Rusku, takže čekám vůbec nejlepší MS :).