Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (05.09.2017 11:18): Dockal ale presne zapada do te kategorie "soucasnych a byvalych Spartickaru, co tam pobihali a jsou hrozny nuly." Dela se z nej u nas hrozna hvezda, ale on fakt neni moc dobrej...
@90210 (05.09.2017 10:45): Na papíře to ještě jde, ale realita je horší.

Schick (Vydra)
Dočkal (Barák)
Krejčí - Darida - Souček - Jankto

Toto by prostě mělo být lepší než většina Evropy (do budoucna). Obrana a golman už jej horší.
A to média po EU strhali Vrbu. Ten s tím materiálem udělal nejvíc co mohl. Nedivim se, že odtamtud utekl. Jarolím má podobné hráče a ještě k tomu to dost prokoučoval.
@paver (04.09.2017 23:14): Myslim, ze papirove je ten narodak na urovni Armenie. Popravde jsem z tech hracu, co tam hrajou, podle jmena znal jen nekolik a zbytek tech soucasnych a byvalych Spartickaru, co tam pobihali, jsou hrozny nuly.

Jarolim je padlej na hlavu, ze nenominoval Schicka. Jedinyho hrace, kterej je schopnej neco udelat smerem dopredu aspon na 20 minut. Jinde by mu urvali hlavu, tady se ale po nominaci nikdo neozval.

V soucasnosti jsme asi nejslabsi od rozdeleni republiky.
Dnešní zápas bych popsal jedním slovem. VÝSMĚCH. Výkon naprosto tristní, po konci zápasu jedna výmluva střídá druhou a Jarolím nakonec řekne, že nehráli zas až tak špatně. WOW. Tenhle spolek trapáků, nazývající se česká fotbalová reprezentace, je opravdu k smíchu :-)

A Tvaroh Karoch ve studi je úkaz sám o sobě.
Hmmm i Mira Bosak koukam rozumi pojmum z americkehov fotbalu (fullback) :-) Nic to nemeni na faktu, ze nase repre je ostudna. A mne to nejak vubec nevadi.
Jo, už nějakou dobu mám ten pocit, že Wenger je nástrojem psychologické války. Bohužel občanské. :)
Němci odpočívali po celý zápas a viditelně hráli jen to, co potřebovali. Od chvíle, kdy jsme vyrovnali, nás prakticky nepustili k míči a trvalo jen pár minut, než šli opět do vedení. Nepropadejte iluzi, že s nimi s našim současným kádrem můžeme hrát alespoň trochu vyrovnaně.
@rikuhahl (02.09.2017 10:17): Takhle odchozený zápas od Německa jsem dlouhou neviděl, hrozně se uspokojili brzkým gólem. Za to naši úplně špatně řeší přečíslení, kolikrát běželi 3 na 3 nebo 4 na 3 a šíleně to zazdí, viď Teo.. centr z malého vápna. Darida krásný gól!
@rikuhahl (02.09.2017 10:17): Bojovali a hráli naplno, takže spokojenost. Jarolím má plus za taktiku a rozestavení, Němci s tím měli velké problémy, i když otázka je, jak by hráli kdyby nedali brzký gól. Každopádně je škoda ztráty bodu, hrát se s nima včera určitě dalo.

Z hráčů bych pochválil Daridu a Jankta, dobře hrál i Bořil, Krmenčík a Souček. Suchý taky slušný, až na ten faul před gólem :/ Jediný kdo se mi nelíbil vůbec byl Novák.
@rikuhahl (02.09.2017 10:17): Naštěstí jsem to viděl až ráno ze záznamu. Když pominu, že mi praskala cévka z Krmenčíka, tak to herně šlo, ale stejně si myslm, že Němci hráli po tom prvním gólu údržbičku, na pohodu, na půl plynu. Takže možná paradoxně, díky té rychlé brance jsme museli trochu účtočit a tím pádem to vypadalo relativně dobře.
Žádná reakce na včerejší zápas s Němcema? Dalo se na to koukat a i když asi Němci nehráli úplně naplno, tak to z český strany celkem šlo, moh bejt i bod, trochu škoda. Ale určitě nejlepší českej zápas za poslední 2 roky ;)
@yenn (31.08.2017 20:38): Je to naprosto bežné. Sám som si týmto utrpením dokonalej nudy párkrát musel prejsť.

(Ostatne vôbec Američania majú s výnimkou basketbalu zvláštnu úchylku na nudné športy. Baseball aka čakanie na nejaký úspešný odpal raz za uhorský rok (taká športová variácia na Čakanie na Godota) nech je druhým takým príkladom.)
@Richmond (31.08.2017 18:07): Když mě díky mistrovství světa zaujalo ragby, našel jsem si ze zvědavosti na YouTube záznam nějakého utkání v americkém fotbalu a připadalo mi to jako neuvěřitelná nuda. 10-15 vteřin hry se střídalo s 1-2 minutami přerušení. Je to běžné, nebo jsou měl smůlu na nezáživný zápas?
Po nekonečných 7 měsících se opět rozjíždí nová sezóna nejlepšího sportu! Tento víkend totiž začíná oficiálně (už se ale odehrálo asi 5 zápasů) NCCA, tedy univerzitní liga amerického fotbalu. Pro řadu lidí zajímavější podíváná než NFL. A hned v prvním kole se odehraje zápas, který americká média překřtila na nejlepší otvírací zápas sezóny v histori!! Aneb ALALABAMA vs. FLORIDA STATE. Nasazená jednička (a loňský poražený finalista) proti nasazené trojce. Hrát se bude ve zbrusu nové hale Mercedes Benz Aréně, vpravdě futuristické stavbě pro 72 tisíc diváků (doporučuji kouknout na fotky!). Zápas je samozřejmě vyprodán, cena za lístky se blížila k 1000 USD! Mimochodem, počet píp pro pivo se zvýšil z 32 na 1236 oproti Georgia Dome, původnímu sídlu Atlanty Falcons.

V prvním kole pak mohu vřele doporučit minimálně další 2 zápasy ke sledování: Michigan - Florida a Virginia Tech - West Virginia. Návštěvy budou opět obrovské, v prvním kole hostí Penn State univerzitu Acron, která je slabá, nicméně i tak tam přijde přes 100 000 diváků.

My, co jsme si zakoupili NCAA GamePass na celou sezonu (včetně sezóny basktebalu a slavného March Madness) už se nemůžeme dočkat! Sám nevím, jak to budu zvládat, až začne i NFL, protože hodlám aspoň 3-4 zápasy skouknout. Když k tomu přidám zápasy NCAA, tak to už je na kufry před bytem....Manželka už začíná něco tušit.

Konec hlášení :) Ale je to asi hrách na stěnu...
@Shoggot (31.08.2017 13:04): Úprimne neviem. To je podobná otázka, ako či je šach športom v silnom zmysle. :/

Inak fun fact: najdôležitejším športom vôbec je lacrosse. Keď v irokézskom pojednaní o stvorení sveta Nebeská žena dala pohár vody spotenému hráčovi lacrossu predtým, než priniesla vodu svojmu manželovi, tak ten si to vyložil ako dôkaz nevery a zhodil ju z nebeského sveta na zem, ktorá bola v tých dávnych časoch ešte obrovským oceánom, a preto vyplávala na hladinu korytnačka, aby padajúcu Nebeskú ženu zachránila. Tak vznikol prvý kontinent, a to bola udalosť, ktorá neskôr viedla k stvoreniu sveta, zvierat, a ľudí, tak ako ich poznáme dnes.

Takže nebyť lacrossu, nie sme tu dnes ani my. Furt neviem, či je to dobré alebo zlé.
@Shoggot (31.08.2017 13:01): No ale v Blave práve tréningové centrum je, však tam dochádzali ľudia z Brna predtým, nie asi. A zo stredného a východného Slovenska je to vzhľadom na vlakové spoje prakticky rovnako ďaleko ako do Prahy.

Jedine, že by curleri mali vlastné autá, no. :/ Ale beztak by mohli postaviť niečo niekde v Poprade alebo tak, aby aj švárne podtatranské deti mali príležitosť hrať tento krásny a vznešený šport.
Jak si teď stojej naši curleři, tušim, že byli nějak vysoko na MS, ale na OH to asi zas nebude, nebo se mýlim?
@ugraugra (31.08.2017 12:16): Nejlepší stoper z Eredivisie, kluk co smazal Newcastle, reklamní stoper USA, nadějný Argentinec a blázen co má dělo v nohou. To je na titul. Toto nejsou Faziové nebo Kaboulové.
Walker = Sanchéz (ten který chce zůstat), Foyth, Walker-Peters, CCV a asi Aurier.

Levy je génius. Ještě prosím přesvědčit Sissoka do Juve a obratem vykoupit nějakého utočníka/křidlo.
:D


@Jab (30.08.2017 20:39): Vtipné je i toto:

David Ornstein‏
Arsenal have no plans to replace AOC & no money for major signings, but only way Sanchez leaves is if #AFC get massive money & replacement


:D
@Coldplaz (30.08.2017 18:43): To srovnani myslim dost hapruje. Shane Doan je jednak dost precenenej, vicemene je to celou karieru hrac do druhyho utoku v tymu, kterej za 21 sezon postoupil jen 9x do Play Off a jen jednou postoupil pres prvni kolo, svou proslulost si ale ziskal prave tim, ze celou karieru stravil u Jets/Coyotes a diky svy dlouhovekosti se priblizil na dostrel 1000 bodu, ale jinak to rozhodne neni zadny kandidat do sine slavy, tam ma stejne blizko jako treba Steve Konowalchuk...

Naopak Tavares je hvezda prvni velikosti a jeho smlouva je ted asi hlavnim tematem v NHL, protoze mu za rok konci a rozhoduje se co dal, nicmene Isles na tom rozhodne nejsou nijak spatne, je tam spis problem s arenou. Celej trh tam navic podelal dementni GM Oilers, kterej preplatil McDavida a predevsim Draisaitla, to samy ale Ryan Johansen, takze si ted kdejakej Lojza muze rict o 8 mega za sezonu, cca o 2 vic, nez pred rokem, coz zkousi i Pastrnak, respektive jeho agenti. U platovych stropu, ktery se navic nehybou, je to smrtici a treba Maple Leafs budou mit za rok s nesmyslnymi smlouvami pro Mareaua apod. velky problemy.
Oukej. Gibbs prodanej. Ox prý také, jen to ještě není ofiko. Pool prý za něj dal 40 mega liber... Jako ty ceny jsou fakt wtf. I když ještě Arsenal prodá Pereze, tak bude stále na nějakých 28 hráčích. Které bude imho stále platit zbytečně. Byť vzhledem k té skleněné povaze kádru to asi bude tak akorát. Fakt by mě zajímalo, jaký mají ten tréninkový program, že je tam tak rujnují.
Shane Doan oficiálne končí kariéru.
Musel mať teda dosť veľké odhodlanie keď celú kariéru strávil v jednej z najslabších organizácií v NHL.

Vyzerá to, že John Tavares bude nový Doan, ak sa jeho tím nezlepší alebo ho nevymenia.