Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Vácha končí ve Spartě :) Celkem logickej krok, poté co předvedl v Brně. Tipnul bych si, že tam bude skupinka kolem Frydka, Váchy a spol, která asi nějak neskousává tu zahraniční konkurenci :) Nebo se mejlím?
"Patrik Schick úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku v AS Řím a v nejbližších hodinách podepíše smlouvu. Český útočník přijde na hostování s opcí na povinný přestup ze Sampdorie, celá transakce může vyjít na 40 milionů eur"

40M

Pogba byl nakonec opravdu levný.
@ugraugra (29.08.2017 14:04): Vsak to neni zadny tajemstvi, ze se jakoby vyplacel sam, aby se obeslo FFP.

Vsude, kde jsou platovy stropy apod. zalezitosti, tak to nekteri obchazi. Problem je, ze fotbal ridi jina sorta lidi (absolutni dno), nez profesionalni ligy v USA, kde se pravidla neustale upravujou.
"Suggestion from Qatar that to circumvent FFP, they'd make Neymar a WC ambassador, pay him £270m to buy himself out of his contract. Joke."

Takže takhle to mají vymyšlené. Majitelé z Kataru (co vlastní PSG) mu dají nesmysl částku jakoby bokem a Neymar se vyplatí sám, takže tím obejdou financial fair play. A na cestě je Mbappé za 170M.

Ty vole, jak by bylo na světě, kdyby arabové neměli ropu a žrali akorát písek...
@ugraugra (29.08.2017 10:45): To je clovek, kterej ho prodava. Asi nebude rikat, ze je to prumerak, kdyz za nej vyinkasoval rekordni castku diky tomu, ze konci prestupni obdobi a AS s novym GM a trenerem jsou v zoufaly situaci, protoze se nedohodli na Mahrezovi a dalsi varianty na trhu uz nebyly, takze ho preplatili cca o polovinu. Krome toho nevim kde zrovna tohle vzali a kdo to prekladal...

Jestli tam Patrick a-piece-of-Schick okamzite nezazari, tak z toho muze byt dalsi propadak, protoze AS je hodne toxicky prostredi, tam te bud vynasi do nebes, nebo prodavaji na organy. Nic mezi tim.
@90210 (29.08.2017 10:32): "Není to otázka peněz. Schick je fenomén," řekl před dnešním jednáním šéf Sampdorie Massimo Ferrero. "Takový hráč se rodí jednou za sto let. Je lepší než Beckenbauer," dodal. "
Co v té Itálii hulí ?
@ugraugra (28.08.2017 10:31): Mayweather za celou karieru dal souperi KO asi jen 4x, jinak se to bud pocitalo, nebo to bylo TKO, ale Mayweather rozhodne neni ten typ boxera, co by do toho sel, je to uplnej opak, ciste defenzivni boxer, takze tohle jsem rozhodne necekal. Krome toho, kdyby nahodou Mayweather chtel zmenit styl, kterym se proslavil a jit do toho naplno, tak by naopak hrozilo, ze dostane ranu do palice a KO on. Takze tak.
Já záznam Mejvítra viděl včera v televizi. Teda - přepnul jsem náhodně na kanál, kde to zrovna dávali, viděl jsem jedno kolo a zase to přepnul, protože bylo do očí bijící, jak se schválně šetřili, aby ta show vydržela pár kol. Předem dohodnutý scénář jen kvůli prachům. Kdyby Mejvítr chtěl, tak ho zabije ve druhém kole.

Tohle z duše nenávidím, jednou je to box, tak mají jít po sobě jako hladoví psi.
Xhaka did not make a single tackle throughout, was bypassed on more occasions than a malfunctioning heart, and offered absolutely nothing in defence, nor going forward....

Perhaps this is a harsh assessment of the 24-year-old. He has already provided five assists in just three games this season; it is just an unfortunate coincidence that three of those assists have been for the opposition.


:))

Toho obratem pustit do Bundesligy nebo Serie A, kde by stačil.
@90210 (27.08.2017 22:55): Ja som to tiež nevidel, pretože by to bola bezcenná strata času pozerať, to je jasné, ale uznávam Mejvítra, je to proste objektívne great master fighter of all time.

Už len v kontexte citátu legendárneho Brúsa Lího =
"The counterattack is not a defensive action but a method of using the opponent`s offense as a mean of the succesful completion of one`s own attack. The counterattack is an advanced phase of offense... it is the greatest art of fighting, the art of the champion."

@90210 (27.08.2017 22:55): Jo, a to to mal od jedného momentu prakticky vyhrané, ale potom sa nejako divne stiahol a pôsobil pasívne až hlúpo prehral, proste protivníkovi v jeden moment strašne naložil a zrazu prestal útočiť, celé mi to prišlo divné a odveci.
@mazar1234 (27.08.2017 22:30): Ja jsem to nevidel, protoze mi to prislo jako dalsi saskarna pro prachy, kdy bylo uplne jasny, ze Mayweather v dalsim ze svych mnoha zapasu proti slabymu souperi vyhraje a to opet tim svym nudnym stylem, pokud teda zrovna nejste milovnici dokonale defenzivy, protoze jestli je v necem skvelej, tak je to obrana.

Zajimavej byl ale posledni zapas Klicka. Klickove byli jinak priserne nudni boxeri, kteri sli hned do clinche, jak to dela vetsina nejtezsich vah ale v tomto poslednim zapase kdy prohral, paradoxne docela pobavil.
Ešte k tomu Mejvítrovi, zápas s Gregorom bola oničom šou s dopredu jasným výsledkom, ale chcel som k tomu Mejvítrovi, je to možno úplne najlepší boxer aký kedy vôbec je/bol.

Skvelo totiž zvláda tzv. "Attack by Drawing", čo je majstrovská technika, ktorá spočíva v zdanlivo nevinnom zaútočení, ktoré je ale v skutočnosti o krok popredu a slúži iba na to aby protivník využil zdanlivo vytvorený otvor v obrane, ktorý ale slúži iba ako návnada a v skutočnosti s ním boxer počíta a následne využije protivníkov protiútok do naplánovanej zdanlivej diere v obrane k tomu aby naopak vytvoril dieru v obrane protivníka a úspešne ho zasiahol.
V podstate ho cielene vyprovokuje k tomu aby zaútočil tak ako on chce, čo mu dáva výhodu toho, že je v konečnom dôsledku o krok dopredu a tým pádom má de facto kontrolu nad protivníkom.

A v tomto je Mejvítr skvelý a proste to fakt vie robiť.
@Zoltan (27.08.2017 19:15): No jo. Fandit jim je občas utrpení. Když se podívám na sestavu, tak ji mají velmi dobrou a měli by hrát o titul. Hlavně ten "hvězdný útok", kdy má Arsenal 3 top útočníky. A bránu z nich netrefí ani jeden. :P
@Zoltan (27.08.2017 18:56): Cywe wut? Já na ten zápas zapomněl jak na smrt. A ten výsledek je fakt... Hlavně když se podívám na sestavu Arsenalu. Teda snad jen s tím Oxem ať už jde Wenger do... Každopádně mi to skoro nedává smysl. Po třech kolech tedy tragická bilance.
Tohle byl brutálně mizerný výkon, naprostý odpad a tragikomedie obrovských rozměrů.
Tak to dávám stovku na Boleslav. Slavia zas nedá gól a kastrol je nahecuje.
Hm máme 3 týmy ve skupinách, ale nakonec z těch zvučnějších sem přijede pouze Villareal. Ale Zlín zkušeně! To by mohl dát! :)
Pěkný boj o první místo s Realem, tady není o čem. Aneb předčasné finále.
Tak ta zoufalá Slávka mohla mít docela pěknou skupinu! :) Navíc když Tottenham se bude zjevně šetřit na ligu, tak mohla i postoupit ze 3.místa do další fáze EL!! :)