Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

PL a fotbal obecne sleduju tak maximalne vysledkove na webu,ale po ty masirce co tu predvadi Drolin, uz jsem na Tottenham alergickej a jsem rad, za kazdou jeho prohru :D
@ugraugra (06.05.2017 16:20): "It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory."

.)

A jen to potvrdilo, že PL je nejlepší liga. Není náhoda, že titul vyhrají dva roky po sobě týmy co nejsou v Evropě. A Spurs jsou nejlepší, ve světě ropáků, glazerovců, čínanů ostrůvek dobra a morálky.
Nejlepší tým na světě to s WHU nějak nezvládl... ale boj o titul příští sezonu určitě vyjde!
@Jab (05.05.2017 17:44): Vzhledem ke kauze typu Nečas to rozhodně nepůsobí jako "podivná konstrukce", naopak. Indicie směřují na duo Babiš Bradáčová a média, která mají za úkol o tom informovat v předem daném úhlu pohledu.
Zachytil jsem takovou podivnou konstrukci, že akci v reakci na své odposlechy skutečně spustil Babiš, který je kamarád s partnerem Bradáčové. Navíc ta zatčená náměstkyně má být i milenkou Valachové (čili jde i o její osobní poškození). Je to imho kontrukce plná domněnek a drbů, ale tak občas něco takového může být i pravda. Naštěstí většina našich seriózněších médií by bez důkazů něco takového nezveřejnila.

Btw že Babiš přímo ovlivňoval či i úkoloval "své" novináře tvrdilo během let vícero bývalých redaktorů Mafry.
@mvp23 (05.05.2017 16:31): Spíš naopak, řekl bych. O Peltu tu zcela nejde.

Jistě není náhoda, že jsou zatýkaní lidé v ten stejná týden jako se začne boj o moc ve vládě. Tito lidé budou zase za nějaký čas zavřeni a tak dále a tak dále.
Tak Pelta nakonec na vazbě! To jsou věci! Ten musel někoho pěkně nasrat.
V Příbrami se taky někdo stavil? Rád bych, aby odevzdali nakradený body do státního rozpočtu ;)
Stejně jako Dalík či Rath se zase časem dostane ven. Plus ale je, že se alespoň na chvíli do toho chládku podívá.
@Richmond (02.05.2017 20:20): Hele dokud je nazivu Jarda Starka, tak bych Pribram neodepisoval. Pokud by natahl brka, tak nasleduje volny pad do 3.ligy, kam taky Pribram patri. No a Peltonec je takova vetsi obdoba Blsan, takhle to holt funguje.

Pokud spadne Hradec s Pribrami a vrati se Ostrava s Olomouci, tak budu spokojenej a vesmir bude zase o neco vic v rovnovaze.

Jinak Cindy Crosby dalsi rana do palice.:) To uplne meni situaci, Niskanen ho mohl vzit telem a ruce zvednout, ale podobna sance vyradit nejvetsi hvezdu soupere a vyhrat diky tomu serii se jen tak nenaskytne. Dobre vedel, co dela a na jeho miste bych to zahral stejne.
@Kvasa (02.05.2017 19:13): Nedivil bych se, kdyby Jablonec po sestupu Příbrami se vyšvihnul na klub, kerej bude chtít většina vidět v druhý pralesní lize :) Nikdo tam stejně nechodí (i když já tam mám pěkný vzpomínky na atletické závody), vedení diváci nezajímaj. Prostě druhá Příbram :)
@Drolin (02.05.2017 19:30): Jestli by nebylo lepší místo takové ne zrovna zdařilé kopie vymyslet něco nového. Co třebas průvod alegorických vozů ze severu Londýna do Woolwiche? :)
@Drolin (02.05.2017 18:17): Šídla mám samozřejmě velmi rád.

Btw St. Arseholes Day? To jako po těch několika dnech přemýšlení je tohle to nejlepší, na co fandové Tottenhamu přišli? To je tedy dost slabota. :)
@Kvasa (02.05.2017 16:17): Tady jsme doma! Musím pochválit. Soudruzi z CEFC připravili pěkný ohňostroj na oslavu remízy s o parníkem lepším Jabloncem :)).

@Jab (02.05.2017 15:45): Jasné, také dost screenshotů ve Score u fotbalových her bylo z hraných zápasů Spurs :). Kdo ví, ví.

Jinak se děsím toho, že očividně sleduješ toho poděse z Turnova!

A zpětně přeji pěkný St. Arseholes Day. Budoucí roky už bude očekávanou tradicí.

@ugraugra (02.05.2017 16:19): Mám na Mempha nějaké informace, takže bude prý v nabídce jeden ze skinů nazvaný "COYS". Kompromis, co potěší zdejší komunitu.
@Drolin (01.05.2017 21:54): Holt nejvyrovnanější liga, kde jinde chce před sezonou titul 6 týmů? Kde jinde ho může vyhrát ten sedmý? :)

Jestli se Spurs vyhraje ligu, bude mít před novým stadionem sochu jak kráva, tím jsem si jistý. Pokud zůstane tým pohromadě, obávám se, že se to může stát :D
@90210 (01.05.2017 20:29): Ale vždy se píše z TOP5 lig :). Viz http://www.squawka.com/.

A bez debat, PL je nejlepší liga a logicky je v ní i nejvíce nejlepších útočníků. Lukaku a Kane mají kariéry před sebou, ale už ted jsou úžasní, Costa dává pravidelně branky, Aguero, Ibrahimovič...

A díky nám, a diskuzím o PL, tu vůbec tato sekce je :). Takže pokud se to někomu nelíbí, může klidně odfollowovat nebo psát jinám :). Místo útoků na nejlepší ligu na světě zkuste psát o tom co baví vás.
@Drolin (01.05.2017 20:11): Kde? V PL news nebo ve Francii, ne? Protoze Francie nikdy nebyla v TOP 4.;)

Samozrejne jsi tam schvalne musel nacpat hrace z PL, ale v TOP 5 by nebyl ani jeden. Costa ne, Lukaku je zatim spis hype a Kane zatim mimo PL nepredvedl vubec nic, to by tam mel byt spis Icardi, Bellotti nebo Cavani a rozhodne Griezmann, byt to neni vylozene devitka.

@ugraugra (01.05.2017 20:03): Ani jeden z nich neni transfer guru a nepochopil jsi jak jsem to myslel, neber vsechno jako atak na Mencak nebo tu priblblou PL, se kterou tady ve 3 a pul lidech prudite od doby vzniku tohoto fora.;)
Plus jde, samozřejmě, o TOP5 lig jak se vždy a všude píše.

@90210 (01.05.2017 19:05): Lewa, Higuain, Kane, Costa, Lukaku, Lacazette, Suaréz... těžko říci kdo nejlepší, ale všichni super.

A právě tými v PL dobře vědí, jaké hráče kupovat. Že pak vzniká konkurenčí prostředí jako nikde a jinde (a tedy výkony v Evropě jsou druhořadé) je věc druhá.
@90210 (01.05.2017 19:05): Však ano, Woodward i Levy mají pod palcem přestupy. Tím ti jen vyvracíme tvůj mýtus, že to jsou nějací bývalí fotbalisté.

A nevím proč tady pořád postuješ kecy Zemana, který je úplně mimo.
@ugraugra (01.05.2017 14:46): Je to TOP 4 liga samozrejme, nerikam ze neni.

Hele sajnu myslim mam, v Asii obecne maji radi tymy, ktery furt vyhravaj a momentalne je City ten lepsi tym v Manchesteru, tak uvidime za par let. Pak to klidne muze byt PGS, ktery tam jeste pred 15-ti lety nikdo neznal. Jestli se to Adidasu vyplati zjistime podle toho, jestli bude mit Adidas zajem na prodlouzeni smlouvy za podobnych nebo lepsich podminek.

Higuain je jeden z nejlepsich utocniku na svete, jako klasicka devitka spolecne s treba jeste Robertem Lewandovskim, to je myslim bez diskuze, i kdyz najdou se i taci...

Jaka fakta? Co to tady postujete za lidi? Bavime se o osobach zodpovednych za prestupni politiku a sestaveni kadru. A Drolin zase jede ty svoje nesmyslny nic nevypovidajici hausnumera. Jasne, Spurs maji urcite cennejsi kadr nez Juventus, coz je jinak kupidivu mnohem lepsi tym. Zadnej total market value neexistuje, protoze cena hrace je takova, kterou je za nej nekdo ochoten zaplati. Bylo tam pred rokem 115 mil u Pogby? Asi tezko. HC PL fans rulez. Opet sem postnu to, co rekl Zeman pro zopakovani:

“Economics are very important in football now. Money isn’t everything, but it is important if you know how to use it. What really counts is having a club with capable directors and a solid organisation. Without that, money is worthless.

“If that hadn’t been the case, then English clubs should’ve won everything, seeing as they have more money than any other league, but instead they haven’t won for years and keep European clubs afloat by paying inflated prices for their players.”