Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Jab (10.02.2017 09:31): Toto je také vystihující,

On one side of north London, Arsenal’s repeat performance of last term – and the many before it – is seen as evidence of spinelessness and defeatism. Their neighbours, though, are using the same methods to demonstrate the very opposite: Tottenham’s re-run of last year's antics is an exhibition of doggedness and ambition.
@Všivák (10.02.2017 14:15): To ich Fínske brankárke duo je teda riadny fail, a ešte im uberá 10 milionov, našťastie majú viazanosť len na jednu ďalšiu sezónu. Aleš Hemský tiež slušne hrá, ale bez trojky Benn, Spezza a Seguin sú stratení.
@90210 (10.02.2017 13:44): Byl dlouho zraněnej, pak nemocnej a když se konečně trochu zvedal, trenér ho vyřadil ze sestavy, protože chtěli hrát důrazněji. Nebýt zranění Spezzy, tak tam ještě sedí. Colkově je Dallas hrozně divnej tým. Hvězdnější jména snad jiné kluby v útoku nemají, ale obrana a brnkáři jsou tragédie. Řekl bych dost nevyvážený tým.
Myslím, že všechno nepráví zde činěné je zažehnáno -

Arsene Wenger has told Arsenal fans to behave more like supporters of their rivals and rally behind their team.

You have Tottenham, everyone is in the fight and everyone is behind their team

Prostě nejlepší fanoušci, ne jako u MU, Arsenalu, City... :)
@Richmond (08.02.2017 21:18): Ja bohužiaľ nemám možnosť si to nahrávať, takže jedine pozerať na živo... Aj preto už nesledujem zápasy tak pravidelne, ako predtým, čiže tú pauzu snáď v pohode prežijem :D
@piraten (08.02.2017 20:55): Jo píšeš to správně, taky jsem nepochopil, proč nezvolili v té zlomové akci běh a pak FG...místo toho zbytečnej pass a následně ještě faul. To už jsem začal tušit :)
Já tedy nekoukal na živo, měl jsem to nahrané a naštěstí jsem si dal pozor, abych se výsledek nedozvěděl. Sakra 7 měsíců pauza :( A tuším v dubnu draft.
@Richmond (08.02.2017 20:22): Ja úprimne nechápem, ako to Falcons dokázali. Hlavne v momente, keď v poslednej štvrtine boli na polovici súpera, stačilo im 3x bežať s loptou, minúť cenný čas a kopnúť field goal z komfortnej pozície, čo by posunulo skóre na two-possesion game(aspoň myslím, že to bolo takto, už si to presne nepamätám). Keď som ale videl, čo ten šuchták volil za playcalling, iba som neveriacky krútil hlavou. Chlap, čo celý zápas volí správny gameplan, vyhorí v posledných minútach, a ešte tak tragicky...

Ja nemám rád ani jeden z tímov, ale v tej situácii som naozaj začal viac fandiť Pats, lebo po takom taktickom kikse si Falcons zaslúžili dostať poriadnu facku. A že aj dostali :) Ale zápas to bol pekný, skvelá reklama pre šport. Už predtým som čakal, že to bude veľmi vyrovnané, a som rád, že som to za stavu 28:3 nevypol a nešiel spať. No a v predĺžení to už bola tutovka pre Pats, dalo sa čakať, že vyčerpaná obrana Falcons nebude mať dosť síl, aby ich zastavila od TD.
Tak co Super Bowl? :) Jakožto fanda Falcons jse msi vytrpěl svoje teda, takhle ztratit vyhranej zápas, to je umění (aneb největší comeback v historii SB)...Ale jak říká Drolin, Falcons mají nadejnej mladej kádr, perspektivní, ono to jednou přinde! :)
Ja byl dnes na hokej derby Vrchlabí Trutnov a to ale dopadlo dobře. :)
@Shoggot (23.01.2017 11:19): Včera jsme to konečně skouknul (naštosovalo se mi několik zápasů playoff). Sakra fandím Atlantě už od roku 1993, kdy jsem hrál (a vyhrál!) s Falcons hru Mike Ditka Ultimate Football a za tu dobu jsem se dočkal teprve podruhé, že postoupí do Super Bowlu. Bude to ve finále zajímavej zápas, věřím ledovýmu Matty Ryanovi! :)
Musím ještě skouknout finále NCAA Alabama - Clemson, sakra.
Česká liga bude mít poprvé v historii svého zástupce ve finále Afrického poháru, a to ne jen tak ledajakého - Michael Ngadeu se totiž vítěznou brankou zpříma zasloužil o postup přes Ghanu

A pak že tu není kvalita... :)).
Zajímavý údaj. V rámci toho mi přijde jejich neschopnost sestřelit přehrávané soupeře dosti na pováženou.

STAT: Manchester United have already attempted more shots on target in their 11 league games at Old Trafford this season (77) than they did in the whole of last season at home (75).
Hm, Ramsey má prý natržené lýtko. Záloha je teď úplně rozpadlá, navíc jediný opravdu top top top hráč na CM je Cazorla. Tam Arsenal teď tlačí pata (Xhaka je fajn, ale trošku mentál, Elneny je spíš slušný hráč na střídání, Ramsey si dělá co chce).

A zase špatný první poločas? To už je také na pováženou.
@Drolin (01.02.2017 12:58): prosím tě, to mi nevykládej, že máš v hlavě takovou fůru dat, že se opovážíš takto zobecňovat, to jako fakt? Nebude to spíš tím, že jako fanoušek kohoutů prostě Arsenal nenávidíš? Při tak silné emoci je potom k "objektivnímu" zobecnění velmi blízko :-))
@Drolin (01.02.2017 12:58): Hůl jsem nad nimi nezlomil. Nebyla to ani predikce. Jen poznatek, že pokud by to šlo nadále stejným směrem, tak Arsenal prohraje výrazným rozdílem. Zápas jsem dosledoval až do konce. Bohužel toliko přes premierleague.com, páč prostě digi tv mi přijde nevýhodná.
@Jab (01.02.2017 12:37): Že 20 min po výkopu zlomí hůl nad svým týmem :)).

Přijde mi, že tohle se nejčastěji (v té míře, že to člověk vidí systematicky) vidí u Arsenalu (at již eurofotbal, arsenal tv pozápasové rozohnění...). Nevím do jaké míry za to může cyklická frustrace s Wengerem, ale jistě je to zajímavé.
@Jab (31.01.2017 21:07): Ty úplně spadáš do té stereotypizace fanouška Arsenalu (a Barcelony :). Vše ohýbají jak se jim hodí, jednou nejsou fanoušci, podruhé zas ano...

Jinak to vypadá zajímavě, 2.-6. týmy budou mít pravděpodobně od 47 bodů do 44.
Hmmm, tak Rovers doma s United, to by do Ewood Parku mohlo konečně dorazit nad 20 tisíc lidí. Snad to nebude taková ostuda jako vloni s West Hamem...
@paver (28.01.2017 18:19): Klasický zápas pro fanoušky :). Poch to měl pod kontrolou.

A za 17mil 22 letý útočník, typologický podobný HK, který si zatím zvyká na ligu (podobně snad jako HM Son, který je až druhou sezonu fantastický) a v noze to má. Branky nedává, ale většinu zápasů si zatím odmakal a byl docela platný. Sissoko a Janssen nejsou myslím zlé přestupy, velmi silní hráči, kteří se hodí do některých zápasů nebo ze střídačky. A Wanayma se povedl výborně, zatím kandidát na nejlepší DM ligy.
Parádní tenis, obzvlášť poslední set, kdy to Fedex otočil z 1-3. A teď na finále CS:GO :-D
@mvp23 (28.01.2017 18:58): Fotbalové dění sleduji v podstatě denně a opravdu nikde jinde se týmy z nižších soutěží neprokousávají tak daleko jako právě v Anglii. V podstatě každoročně si nějaký tým z nižší ligy vyšlápne na velkého favorita.

Z jiných lig mě z hlavy napadá snad jen tažení francouzského třetiligového týmu Quevilly v roce 2012, kdy to dotáhli až do finále, kde prohráli 0:1 s Lyonem. Neříkám, že se to jinde nestává, ale bývá to zřidkakdy.

@ugraugra (28.01.2017 18:57): Rádi za to určitě nejsou, ale řekněme, že vedení to tolik nemrzí (narozdíl od fanoušků a hráčů).
@paver (28.01.2017 18:50): No, já myslím, že podobná pohárová překvapení se dějí i jinde. Jen se o tom zase tolik nepíše, jak o té nejkrásnější, nejvoňavější a prostě ve všem nejlepší Anglii.
Btw, teď koukám na seznam vítězů F.A. cupu a těch překvapivých vítězů tam je minimum. Za posledních 20 let jen dva (Portsmouth a Wigan), což je myslím dost málo.
Liverpool je úplně v hovnech, fakt mě štve, že jsme s nimi uhráli jen remízu. Holt vylízanej Pogba hrál házenou...

@paver (28.01.2017 18:50): Já myslim, že zrovna Brighton a Newcastle na to ted úplně pečou a jsou rádi, že vypadli. Pro ně je jasná priorita postup vejš, jde o obrovský peníze.
@Zoltan (28.01.2017 18:31): To je na tom právě to krásné :-) Oxford vyklepne rozdílem třídy Newcastle, Lincoln z 5. ligy vyřadí lídra Champu Brighton... Takové kouzlo a vyrovnanost v žádné jiné zemi nenajdete :-)