@Red (21.05.2016 20:25): To by bolo super keby im dali, bola by skoda prist o zapas Rusko - Kanada :-)
Sport
A teď amíci drtí kanaďany. super:)
Goool, CP jedem :)).
@Drolin (21.05.2016 19:03): ugrougrofiny mám taky rád -_-
@Drolin (21.05.2016 19:03): vždy´t je to Maďar! :-D
@mazar1234 (21.05.2016 17:31): Čechoslovák fandí Ugrofinům nad Slovany, to je doba :D
Yes, blonďáci maďarskí nesklamali a rozbili tú boľševickú čvargu :-D.
Radši nám ukaž srovnání počtu vyhraných trofejí za poslední roky, protože to je what matters. Za 20 let se ti každej vysere na to, že jste byli v plusu :P
@Jab (21.05.2016 16:35): Nope, že čistě v rovině hráčů a jejich transferů (ty další finanční zprávy jsou přeci jen jiné číslo, kde u Arsenalu nebo i u Spurs jde/půjde z velké části o finance stadionu, marketing atd.) umí Levy nekupovat tak, aby se výhodně nakupovalo i prodávalo - to MU, Pool a Arsenal nemají.
A rozprodávání, takto vlastně šel jen Berbatov, Keane, Modrič a Bale. To je za těch sezon málo.
A rozprodávání, takto vlastně šel jen Berbatov, Keane, Modrič a Bale. To je za těch sezon málo.
@Drolin (21.05.2016 16:19): To ti neberu, že co se týče rozprodávání týmu, tak jsou Spurs nejlepší.
@Jab (21.05.2016 16:06): Ok, tak toto.
Čistě v transferech hráčů jsou tedy Arsena i MU daleko za předpokládanými uspěchy.
Čistě v transferech hráčů jsou tedy Arsena i MU daleko za předpokládanými uspěchy.
@Drolin (21.05.2016 15:56): Sže?
http://www.arsenal.com/the-club/corporat ... gs-financial-results
Btw za poslední rok měli zisky před zdaněním 24.7 milionů liber a na účtě rezervu 228 mega. Z fleku by tak teď mohli zaplatit zbytek dluhů za stadión.
http://www.arsenal.com/the-club/corporat ... gs-financial-results
Btw za poslední rok měli zisky před zdaněním 24.7 milionů liber a na účtě rezervu 228 mega. Z fleku by tak teď mohli zaplatit zbytek dluhů za stadión.
@Jab (21.05.2016 15:53): Mluvím jen o transferech, prodej triček, silnou stránku Arsenalu, jsem nebral v úvahu :)).
a viz transfermarkt
Nicméně je známé, že Arsenal i MU poslední sezony jsou v dost červených číslech, kdežto Spurs stabilně skoro jako jediní v PL v plusu.
a viz transfermarkt
Nicméně je známé, že Arsenal i MU poslední sezony jsou v dost červených číslech, kdežto Spurs stabilně skoro jako jediní v PL v plusu.
@Drolin (21.05.2016 15:48): Um... Kde si ta čísla vzal? Kluby teď přeci své finanční výsledky nevyhlašovaly. Arsenal by je měl vyvěsit až za těch cca deset dní.
Fandíte holt špatným klubům :). Spurs zase sezona v černých číslech a s největším ziskem v PL a k tomu 3. místo. Kdo umí umi, Levy nejlepší.
Arsenal mají -26,80 Mio. €, MU -44,92 Mio. € a ten udajně chudý klub a největší příběh století dokonce -40,71 Mio. €. Spurs +16,58 Mio. €.
Plus nejlepší angličtí hráči u Spurs, tedy jde pro Anglii o nejdůležitější tým v lize.
Arsenal mají -26,80 Mio. €, MU -44,92 Mio. € a ten udajně chudý klub a největší příběh století dokonce -40,71 Mio. €. Spurs +16,58 Mio. €.
Plus nejlepší angličtí hráči u Spurs, tedy jde pro Anglii o nejdůležitější tým v lize.
@ugraugra (21.05.2016 15:08): No koupit za velké prachy Ozila a Sancheze a vydřít z toho jeden dva FA cupy... To je dost málo. Ale alespoň něco.
@Jab (21.05.2016 13:34): Hele... bud rád, že máte dlouhodobě trenéra, který vás pravidelně drží v top4. To se o United už říct nedá.
Tak to vypadá, že ten Mourek do United přeci jen přijde. Trochu se nám v Premier League akumulují profláknutí trenéři. Snad to přinese taky větší úspěchy anglických týmů v CL. Škoda, že Arsenal nechytil Kloppa. :( Wenger mohl zůstat ředitelem klubu s postavením nad trenérem (páč finance určitě umí vést) a byli by všichni spokojeni. Týmu samotnému už ale nemá moc co nabídnout.
@Red (20.05.2016 00:34): Fínsko som mal vždy rád lebo to bol taký underdog tým, Rusom hlavne želám vyhrať keď sú doma. Ideálne by bolo keby bolo Rusko prvé a Fínsko tretie.
A inak sa Sharks včera podarilo otočiť stav po skvelom výkone Hertla. Thornton a Marleau by si naozaj zaslúžili ten Stanley Cup po toľkých rokoch čo sa trápili v play off.
Medzi Tampou a Pittsburghom je to ale veľmi vyrovnané. Hoci teraz vedú Pens, teraz sa v zápase viac darí Bolts.
A inak sa Sharks včera podarilo otočiť stav po skvelom výkone Hertla. Thornton a Marleau by si naozaj zaslúžili ten Stanley Cup po toľkých rokoch čo sa trápili v play off.
Medzi Tampou a Pittsburghom je to ale veľmi vyrovnané. Hoci teraz vedú Pens, teraz sa v zápase viac darí Bolts.
Nedalo mi to a musel jsem kouknout na statistiky z přesilovek, dali jsme pouze 4 góly a procentuální úspěšnost je 14,26%... to je bída..
@ugraugra (20.05.2016 17:08): Výborné shrnutí sezony :)
@Crash (20.05.2016 09:06): S Jadačem máš naprostou pravdu. Pod Jandačem hrála Sparta jeden nejlepší hokeju, co kdy Sparta hrála. Je pravda, že s ní nedotáhl na titul. Tento rok to nešlo, Liberec byl neskutečný ale zase Sparta jediná s celé ligy měla aktivní bilanci pro Liberci. A fakt, že Vůjtek si sám vybral Jandače jako asistenta, o něčem mluví.
Teď jsem si až pustil sestřih Arsenalu s Aston Villou. Jak se mi to připomnělo... Moc sympatický tým vlastně. Oslava druhého gólu s Rosickým a Artetou. Artetův gól (byť kvůli odrazu vlastňák), plačící Arteta a ovace ve stoje, hráči v dresech s číslem sedm... Takhle má nějak vypadat tým, který je vděčný svým hráčům a hráči jsou vděčni svému týmu.
@Crash (20.05.2016 11:05): Ten ofsajd asi vidět reálně nemohl, z tohohle obrázku je to patrné. Ani by se to nijak neřešilo, kdyby z toho nepadla branka. Podobné situace se stávají, ale těch chyb, jak píšeš, tam bylo daleko víc.
@Fatality (20.05.2016 10:14): To Vůjtek říkal dokonce dopředu, dřív než ho povolali, že spíš zvažují Faksu než Hemskýho, protože je univerzálnější a můžou ho dát na jakýkoliv post.
@player (20.05.2016 10:51): Máš pravdu s těmi rozhodčími, já sice to nadávání na rozhodčí nemám moc rád, ale tady se mi taky moc nelíbili. Ten ofsajd bych tomu čárovýmu ještě odpustil, to je strašně těžký v reálu v tý rychlosti, to posoudit bez zpomalení a opakovaného záběru. Ale je na to trénovaný, měl by to zvládnout. Ale třeba absolutně jsem nepochopil vyloučení Zaťoviče při tom jeho nájezdu, to byl prostě totální fail rozhodčího. A už by se konečně mohla IIHF chytnout za nos a povolit omezený počet přezkoumání situací videorozhodčím na žádost postiženého klubu. Něco jako jestřábí oko v tenise, a ne jen když si rozhodčí není jistý.
@player (20.05.2016 10:51): Máš pravdu s těmi rozhodčími, já sice to nadávání na rozhodčí nemám moc rád, ale tady se mi taky moc nelíbili. Ten ofsajd bych tomu čárovýmu ještě odpustil, to je strašně těžký v reálu v tý rychlosti, to posoudit bez zpomalení a opakovaného záběru. Ale je na to trénovaný, měl by to zvládnout. Ale třeba absolutně jsem nepochopil vyloučení Zaťoviče při tom jeho nájezdu, to byl prostě totální fail rozhodčího. A už by se konečně mohla IIHF chytnout za nos a povolit omezený počet přezkoumání situací videorozhodčím na žádost postiženého klubu. Něco jako jestřábí oko v tenise, a ne jen když si rozhodčí není jistý.
Smutný konec našich na ms v hokeji. Mettewsův gol na 1:1 předchazel ofsajd takže vůbec neměl platit. Domů nás tedy neposlali Američane ale rozhodčí. Obecne na tomhle mistrovství. rozhodčí pískaji nebo spiš nepiskaji velmi rozporuplně
@mazar1234 (20.05.2016 10:08): Umíš si představit ty diskuze, kdybychom dostali do prázdné? :-D
@Všivák (20.05.2016 10:06): Říká se, že jeden hráč mužstvo nedělá a je to pravda. Spíš by mě zajímalo, proč upřednostnili Faksu před Hemským (jediné, co mě napadá z trenérského hlediska je LW vs C), když jsme měli 15 nováčků a tedy podle mě jsme dalšího nováčka nepotřebovali, ale právě trochu té zkušenosti v podobě Hemského. Aleš ještě není tak starý, aby nedokázal mužstvu pomoci. Na široké kluziště se vždy dobře adaptoval. Těžko říct, no, teď už je to stejně jedno.
@Všivák (20.05.2016 10:06): Říká se, že jeden hráč mužstvo nedělá a je to pravda. Spíš by mě zajímalo, proč upřednostnili Faksu před Hemským (jediné, co mě napadá z trenérského hlediska je LW vs C), když jsme měli 15 nováčků a tedy podle mě jsme dalšího nováčka nepotřebovali, ale právě trochu té zkušenosti v podobě Hemského. Aleš ještě není tak starý, aby nedokázal mužstvu pomoci. Na široké kluziště se vždy dobře adaptoval. Těžko říct, no, teď už je to stejně jedno.
@90210 (20.05.2016 08:18): My sme si ešte s kolegom hovorili, keď pred koncom malo CZ presilovku, že či bude mať Vújtek gule a odvolá brankára na 6vs4 ale nemal.
Možno by to vtedy nebol vôbec zlý ťah aj keď rizikový.
Možno by to vtedy nebol vôbec zlý ťah aj keď rizikový.
@Crash (20.05.2016 09:06): Taky bych řekl.
@90210 (20.05.2016 08:18): Pravda, když se nepromění šest přesilovek za zápas, tak se nemůže vyhrát. O to víc si myslim, že měli trenéři místo Faksy vzít Hemského. Ten by ty přesilovky mohl pozvednout.
@90210 (20.05.2016 08:18): Pravda, když se nepromění šest přesilovek za zápas, tak se nemůže vyhrát. O to víc si myslim, že měli trenéři místo Faksy vzít Hemského. Ten by ty přesilovky mohl pozvednout.
Keď ja ako Slovák musím čítať, že slabinou českého hokejového výberu sú presilovky, neviem čo mám na to napísať. Pre nás sa totiž presilovky takmer rovnajú oslabeniu a zabitým dvom minútam :D
@90210 (20.05.2016 08:18): Proč je Jandač pražská tlačenka??? Možná mi něco uniká, ale to je zrovna trenér, kterýho si dost vážím, a který se podle mě vypracoval a má za sebou výsledky. Pokud vím tak z Berouna odešel někam do Jižní Korey tam ten mančaft dotáhl až k titulu, pak vytáhl Liberec do první ligy, poté vrátil Budějice do první ligy a následující tři sezóny se dá říct že bojovaly o titul, 2007/2008 byli dokonce první po základní části. U Sparty už ho moc nesleduji, ale rozhodně jsem nikdy neměl pocit, že by to byl trenér, kterej je na svým místě jen kvůli nějakým konexím a nic neumí. Ale koukám na to jen jako obyč. divák, třeba víš něco víc.
Rozhodly presilovky, ty jsou IMHO tradicni slabinou naseho narodaku na velkych akcich. Skoda, Vujtkovi jsem uspech a prazskou tlacenku Jandace tam fakt nechci.
@Coldplaz (19.05.2016 23:40): Jako plné mindráků? :D
Já v hokeji nepřeju Kanadě a Rusku, protože jsou to hlavní rivalové. Ale Rusy po tý výhře beru o něco víc.
Amíkům fandím většinou hned po Slovácích, ale samozřejmě když hrají se salátem tak fandím salátu. K finům žádný emoce moc nemám.
Já v hokeji nepřeju Kanadě a Rusku, protože jsou to hlavní rivalové. Ale Rusy po tý výhře beru o něco víc.
Amíkům fandím většinou hned po Slovácích, ale samozřejmě když hrají se salátem tak fandím salátu. K finům žádný emoce moc nemám.
Fínsko bolo proti Švédsku vždy ako my proti Česku, tak preto sú mi sympatickejší než švédi.
Kluci se snažili to se jim nedá upřít, hráli i pěkný hokej beze sporu ALE o tom nejsou velká utkání.. Hlavní věc přesilovky a to celý turnaj!! Důležité zápasy rozhodují přesilovky, jako dnes. Když bych porovnal šance v dnešním utkání, tak to bylo na stejno ALE zase bych řekl že USA měla mnohem víc střel mezi kruhy bez blokujícího obránce, my neustále trefovali obránce, je to tím že přihrávky nám neustále přeskakují nebo prostě nejdou na hokejku! Než hráč zpracuje špatnou přihrávku, tak je u něho obránce a je to prostě pozdě, to samé v přesilovce. Dnes bych viděl jako nejlepší Furcha, několikrát nás podržel.
I když jsem zklamán tak klukům děkuji za pěkné zápasy!! HOŠI DĚKUJEM!! HOŠI DĚKUJEM!!
I když jsem zklamán tak klukům děkuji za pěkné zápasy!! HOŠI DĚKUJEM!! HOŠI DĚKUJEM!!
@mazar1234 (19.05.2016 21:57): Toho Kontiolu si pamatuju, to bylo povedené :) A Daniel Čech se tímhle na čas dost proslavil, myslím že jsem ho i viděl vystupovat v českém stánku na nějakém MS :)
@Jab (19.05.2016 21:59): Standa je legenda :)
@Jab (19.05.2016 21:59): Standa je legenda :)
@Zoltan (19.05.2016 21:54): Ale vlastne najepickejší rozhovor dokáže dať iba Čech.
@Jab (19.05.2016 21:56): Mal si sa odfarbiť na blond.
@Jab (19.05.2016 21:56): Mal si sa odfarbiť na blond.
Jeden Fin mi před hodně lety sbalil holku, ten národ u mě skončil. :-D
@mazar1234 (19.05.2016 21:50): Švédové mi byli vždy sympatičtější a Finsko je rival :)
@Jab (19.05.2016 20:40): Jak "nepůjde komu fandit" - veď blonďatí maďari postúpili, takže ako sa hovorí - není co řešit.
@Zoltan (19.05.2016 21:49): JJ 6 vs 3 a oni nič.... ať chcípnou. A BTW jaké nejmenší zlo, veď to je jediný sympatický tím, ktorému má zmysel fandiť :-D
A vôbec, kto dáva také epické rozhovory ako Fíni :-D
A potom sa ešte aktívne ospravedlnia.
@Zoltan (19.05.2016 21:49): JJ 6 vs 3 a oni nič.... ať chcípnou. A BTW jaké nejmenší zlo, veď to je jediný sympatický tím, ktorému má zmysel fandiť :-D
A vôbec, kto dáva také epické rozhovory ako Fíni :-D
A potom sa ešte aktívne ospravedlnia.
@Jab (19.05.2016 20:40): Co se týče celkového vítězství, nejmenší zlo je pro mne Finsko. Ne že bych skákal radostí, ale furt lepší než Rusko nebo Kanada.
A Švédi dostali pěknou dardu od Kanady, říkal jsem si že by mohli dát aspoň jeden dva góly, ale ono ani to ne.
A Švédi dostali pěknou dardu od Kanady, říkal jsem si že by mohli dát aspoň jeden dva góly, ale ono ani to ne.
Cywe to o medaile ani nepůjde komu fandit.
@Walome (19.05.2016 19:56): O hovno jim šlo až v tom prodloužení, proto taky dostali rychle gól, aby mohli jít regenerovat.
@Coldplaz (19.05.2016 19:54): Vyhraje Kanada :)
Hlavně, že bylo důležité se nestěhovat z Moskvy, z Petrohradu se prý musí do ČR s přestupem :-D
@Coldplaz (19.05.2016 19:54): Vyhraje Kanada :)
Hlavně, že bylo důležité se nestěhovat z Moskvy, z Petrohradu se prý musí do ČR s přestupem :-D
@Coldplaz (19.05.2016 19:54): Ježiš to zase budeme měsíc poslouchat, že jste uloudali výhru v základní skupině kde šlo Amíkům o hovno, kdežto my s nima prohráli zápas kde šlo o všechno :D Ach jo.
Slovensko porazilo USA ale Česko nie.
Aspoň na niečo môžeme byť tento rok hrdí.
Ja naozaj dúfam že to tento rok doma vyhrá Rusko a Fínsko bude druhé alebo tretie.
Aspoň na niečo môžeme byť tento rok hrdí.
Ja naozaj dúfam že to tento rok doma vyhrá Rusko a Fínsko bude druhé alebo tretie.
@Fatality (19.05.2016 18:36): JJ. http://imgur.com/9JBFAax
@Zoltan (19.05.2016 18:47): Mě stejně hokej moc nebaví, já doufám, že vyhrajem aspoň to EURO. :D
@Zoltan (19.05.2016 18:47): Mě stejně hokej moc nebaví, já doufám, že vyhrajem aspoň to EURO. :D
@Neelixx (19.05.2016 18:19): Aha, teď jsem si našel rozlosování a máme ve skupině Kanadu, USA a Výběr Evropy a postupují dva, takže to moc nadějně nevidím :D
A proti USA a Kanadě hrajeme ve dvě v noci, jen proti Evropě ve 21:00, takže to stejně neuvidím, => bleh, ZOH je lepší, snad tam hráči utečou reprezentovat :)
A proti USA a Kanadě hrajeme ve dvě v noci, jen proti Evropě ve 21:00, takže to stejně neuvidím, => bleh, ZOH je lepší, snad tam hráči utečou reprezentovat :)
No, ne že bych chtěl brečet nad rozhodčíma, ale dneska to hrubě nezvládli. Gól z ofsajdu, 2+2 na Kováře nic, nedovolené bránění hráče na puku (to jsem snad v životě neviděl). Na druhou stranu když nedáme gól z šesti přesilovek, tak není co řešit. Ale celý turnaj jsme zahráli fakt pěkně, takže já jsem spokojený. Nájezdy jsou loterie a vyhrál je šťastnější tým. Ještě před zápasem jsem četl "vypadneme, až když Kašpar nepromění nájezd" a hle :)