btw. Saegalaluv nejlepsi film se teprve chysta :)
Kultura
hmm, že by som skúsil aj FL? obyčajne robím v Reasone a mám v pláne Steinberg Cubase.
Neumíte někdo s FL 8? Třeba jako zde :)
Tolister: Tak to asi zajdu, za 50Kč už sem v kině nebyl hodně dlouho. A Andělé na kolejích vypadají jako zajímavý film.
Mňa v poslednej dobe totálne pohltil tento song.
Ví někdo o tom amatérském filmu Andělé na kolejích? Doporučuju zkouknout oba dva teasery, v pátek má v Hradci Králové předpremiéru. Jeden z nejprofesionálnějších českých amatérských filmů.
Posílám dál
:-*
:-*
Pěkný trailer na Rock Band: The Beatles http://www.youtube.com/watch?v=bpBDOolcs9g
caelos: Tu jsem zmínil jen tak bokem jako jediný film, který jsem viděl z roku 07 a novějších :-)
A nějak mě to nechytlo, to není Kung fu panda, ale lemra, no. Pár vtipných momentů, ale hlavní hrdina mi připadal divný a celé to bylo nějaké divné (řekl bych nelogické, ale logiku u těhle filmů neřeším - prostě divné).
A nějak mě to nechytlo, to není Kung fu panda, ale lemra, no. Pár vtipných momentů, ale hlavní hrdina mi připadal divný a celé to bylo nějaké divné (řekl bych nelogické, ale logiku u těhle filmů neřeším - prostě divné).
Tolister: ,,Teď zrovna dost poslouchám The Beatles, máte někdo oblíbenou píseň od nich?"
Do you Want to Know a Secret z nejlepšího alba Beatles - Please Please Me.
Do you Want to Know a Secret z nejlepšího alba Beatles - Please Please Me.
Tak z Kung fu pandy to má, tu znalost bojových umění:-)))
On hrál i v komedii, jo? No, tohle jsem neviděl, ale je to novější film, takže se nedivím. Z filmů od roku 06 jsem viděl tak jen Kung fu pandu. Chtěl jsem to tu zkritizovat, ale pak jsem se na to vykašlal, možná později až se mi bude chtít. Ona je to spíše Kung fu Lemra.
Nejlepší film se Segalem je stejně The Onion Movie.
Nate: V současnosti už nevím, jak na tom je. Ale nic to nemění na tom, že bojová umění opravdu tehdy zvládal na dost vysoké úrovni - nejspíš vyšší než hraní v béčkových a céčkových filmech :-)
btw: furt čekám, že mě Caelos zasvětí do tajného světa těchto sportů a vysvětlí mi, jak se věci mají a proč je a vždycky byl Seagal sádlo a jeho aikido stojí za hovno (což sice přímo neřekl, ale celou dobu to naznačuje) :-)
btw: furt čekám, že mě Caelos zasvětí do tajného světa těchto sportů a vysvětlí mi, jak se věci mají a proč je a vždycky byl Seagal sádlo a jeho aikido stojí za hovno (což sice přímo neřekl, ale celou dobu to naznačuje) :-)
Pivo: Steven je frajer, hvězda béčkových a céčkových filmů :D. Akorát ty jeho country music eskapády a ne zrovna malý pivní sval, který si vypěstoval v posledních 7mi letech, ho totálně potopily asi na úroveň současného J-C VD :)
Asi takhle:
životopis
To, že je herec, ještě neznamená, že musí být kvalita jeho bojových umění na mizivé úrovni. Jediné, co ho znevýhodňuje, je maximálně tak jeho věk - no jo už je to stařík a nějaké ty reflexy už nebude mít tak dobré jako za mlada.
Prosím, než řekneš, že mé názory jsou pitomé a sám řekneš koninu hodnou opičáka z ostravské ZOO, tak se radši zamysli :-)
Napiš něco rozumného, abych se ujistil, že bojovým uměním opravdu rozumíš a já ti nebudu odporovat. Prostě si řeknu, že ten Caelos je fakt dobrý a asi tomu přece jen rozumí o dost více než já.
životopis
To, že je herec, ještě neznamená, že musí být kvalita jeho bojových umění na mizivé úrovni. Jediné, co ho znevýhodňuje, je maximálně tak jeho věk - no jo už je to stařík a nějaké ty reflexy už nebude mít tak dobré jako za mlada.
Prosím, než řekneš, že mé názory jsou pitomé a sám řekneš koninu hodnou opičáka z ostravské ZOO, tak se radši zamysli :-)
Napiš něco rozumného, abych se ujistil, že bojovým uměním opravdu rozumíš a já ti nebudu odporovat. Prostě si řeknu, že ten Caelos je fakt dobrý a asi tomu přece jen rozumí o dost více než já.
To, že je herec, ještě neznamená, že ty bojová umění opravdu neovládá na docela dobré úrovni. A to, že ty si myslíš, že mám pitomé názory, neznamená, že pitomé opravdu jsou ;-)
No, kdybys byl znalec, tak ani nepípnu. Ale už jak se vyjadřuješ, tak si moc nemyslím, že se v bojových uměních vyznáš o tolik lépe než já (možná o trochu), takže sory kámo.
No, kdybys byl znalec, tak ani nepípnu. Ale už jak se vyjadřuješ, tak si moc nemyslím, že se v bojových uměních vyznáš o tolik lépe než já (možná o trochu), takže sory kámo.
Ano, mé vzory nejsou herci. Pivo, máš prostě pitomé názory, nereaguj na mne, díky.
Mě se s ním filmy docela líbí, ale už se na nic tak moc často nedívám.
caelos: To, že hoa jeho "tlesk tlesk aikido" nemáš rád, neznamená, že by tebe i tvé vzory bojových umění neskopal do krychle :-)
EDIT: Nestleskal.
caelos: To, že hoa jeho "tlesk tlesk aikido" nemáš rád, neznamená, že by tebe i tvé vzory bojových umění neskopal do krychle :-)
EDIT: Nestleskal.
No nevím nevím. Možná tak první čtyři:-)
Minimalne styri! :)
Nikdy jsem neměl Stevena jeho tlesk tlesk aikido rád. Má asi tři dobré filmy.
Mad TV Steven Saegal Parody http://www.youtube.com/watch?v=pQ9_4enyziU
Když ono to slastné křupnutí protivníkovy zlomené kosti dokáže udělat jen a jen Steven.
Shodou okolností se mi to stává v poslední době často, většinou než někam vyrazím a nebo v hospodě a když od někud přijdu.
Steven je sádlo!
Kdo by se v sobotu dival na televizi :)
Tak se mi zdá, že Steven Seagal má předplacené sobotní večery v TV až do konce světa. Za poslední cca 3 měsíce se mi nestalo, že bych na něj nenarazil. Vždycky když jsem doma a občas přepnu na nějaký neznámý film, tak si pro srandu říkám, to bude zase Steven.... a on je tam... kam se ten svět řítí. Jsem jediný, nebo si toho všiml taky někdo. Tuto sobotu byl dokonce souběžně na dvou kanálech!
Hej pôvodne od Dylana a celkom známe a fajn verzie sú aj od U2 a Beara McCrearyho, ktorý cover zaranžoval ako skladbu do seriálu Battlestar Galactica.
Last jedi: Aha. :D
Ale jinak octopussy znamená chobotnička, takže je to podobné.
All Along the Watchtower je původně od Boba Dylana, ne? Jo s touhle verzí je to tak, že lidi více znají tu verzi od Hendrixe, i já sem si dlouho myslel, že je od Hendrixe.
Ale jinak octopussy znamená chobotnička, takže je to podobné.
All Along the Watchtower je původně od Boba Dylana, ne? Jo s touhle verzí je to tak, že lidi více znají tu verzi od Hendrixe, i já sem si dlouho myslel, že je od Hendrixe.
Tolister: Octopuss' Garden, nie pussy, máš kučeravé myšlienky? :D
Twist and Shout
Je to inak podobný prípad, ako keď si ľudia myslia, že All Along the Watchtower je pôvodne od Hendrixa, aj keď nutno uznať, že to bol pomerne svojský cover.
Z výtvorov Georga Harrisona sú ešte fajn Something a Taxman.
Twist and Shout
Je to inak podobný prípad, ako keď si ľudia myslia, že All Along the Watchtower je pôvodne od Hendrixa, aj keď nutno uznať, že to bol pomerne svojský cover.
Z výtvorov Georga Harrisona sú ešte fajn Something a Taxman.
Určitě Help, I saw her standing there, I want to hold your hand, Yesterday, Here comes the sun, Get back, Octopussy's Garden, je jich hodně no.
Last jedi: Ne? To se divím. A od koho to je?
Last jedi: Ne? To se divím. A od koho to je?
Help
Twist and Shout nie je pôvodne od Beatles. :)
Zo staršej éry Beatles mám rád tie veci ako We Can Work It Out, Michelle, Girl, Help, You've got to Hide Your Love Away, ale ťažisko mojich sympatii k nim je v tej ére novšej, kde sú veci ako Don't Let Me Down, Hey Jude, I am the Walrus, Strawberry Fields Forever, While My Guitar Gently Weeps, Glass Onion, Happiness is a Warm Gun, Dear Prudence... je to ho moc, na ich hudbe som v podstate kus vyrastal a stále ich mám rád, aj keď ich púšťam už pomenej.
Čo sa týka coverov, tak nedám dopustiť na Let it Be v podaní Nicka Cavea.
Zo staršej éry Beatles mám rád tie veci ako We Can Work It Out, Michelle, Girl, Help, You've got to Hide Your Love Away, ale ťažisko mojich sympatii k nim je v tej ére novšej, kde sú veci ako Don't Let Me Down, Hey Jude, I am the Walrus, Strawberry Fields Forever, While My Guitar Gently Weeps, Glass Onion, Happiness is a Warm Gun, Dear Prudence... je to ho moc, na ich hudbe som v podstate kus vyrastal a stále ich mám rád, aj keď ich púšťam už pomenej.
Čo sa týka coverov, tak nedám dopustiť na Let it Be v podaní Nicka Cavea.
Yesterday, Lucy in the Sky with Diamonds a Michelle.
Od Beatles jedině I am The Walrus.
Nevim přesně, ale kdysi jsem někde zaslechl přezpívané Hey Jude a úplně mě to dostalo. Pak jsem si pustil i originál a vůbec mě to neoslovilo. Poslouchal jsem pak několik CD od Beatles, ale nikdy jsem to nedotáhl do konce. Při tom se mi starý písničky líbí. Prostě originál od Beatles mě nikdy neoslovil, zato některé přezpívané mě baví mnohem víc. Na konkrétní autory si fakt nevzpomenu.
Chark: A jaká píseň třeba a od koho? Slyšel sem Twist and Shout od The Who a bylo to v klidu, ten hlavní zpěvák tam dokázal vložit ten Lennonův chraplák, ale že by to bylo lepší než originál to ne.
Asi tak, jen Let It Be se mi líbí originál, jinak to mám radši přezpívané.
Chark: Jakože se ti líbí víc přezpívaná verze než originál verze od nich?
Let it be, jinak souhlasím s Karlem Gottem, líbí se mi písničky od Beatles, ale když je zpívá někdo jiný.
Teď zrovna dost poslouchám The Beatles, máte někdo oblíbenou píseň od nich?
old
Suzana: Tak či tak, by som vzhľadom na takéto skúsenosti aj so slovákmi a čechmi asi prehlásil túto "chorobu" za celosvetovú. Portugalci na metalovom festivale mali aspoň gule to vypískať, u nás by metalisti na to trsali ako o dušu, asi tak sú "true a pure". :D
Jedi - No pravě že néé :-)) My jsme jim tam párkrát něco kvalitního pustili, a chytal se asi 1 z 10 :-D
Jo počkat! Oni docela ještě snesli Blondies :-D
Jo počkat! Oni docela ještě snesli Blondies :-D
Suzana: Dúfam, že mi nechceš naznačiť nejakú šípku kvality smerom k Nickelbacku? :D
Jedi - nějaký čas jsem v Portugalsku byla a fakt - prdlačky rozumí dobré hudbě, hlavně teda rocku,metalu apod. Samý diskopříběh :-)