Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Dávám si re-reading série knih s Marcem Didiem Falconem. Furt mne ta série baví vtipem.
@Naginata (02.06.2021 16:30): Ja, uz jsem odeslal odpoved rano, tak treba poprvy v zivote neco vyhraju.

@Fingon (02.06.2021 21:49): Cats jsme tehda videli na CSFD projekci a zas tak hrozny to podle me fakt nebylo, vlastne to byla docela vtipna guilty pleasure s klasickou hudbou, ale le bohuzel to byl dalsi z filmu, kde se proste nejakym novinarskym konsenzem rozhodlo, ze je to spatny, tak to proste vsichni budou jako kolovratek papouskovat a opakovat dal a dal a samozrejme to prevezme i vetsina divaku.
Máme nový měsíc a dokoukal jsem mezitím velkou část těch dříve zmiňovaných filmů (když je dcera ve školce, tak dám v rámci home office klidně dva).
Tak jsem zase pár kousků objednal... tentokrát je to takové pestré, je tam Rapoš (dalo by se o něm říct, že je to slovenský Troška, ale i když mají jeho filmy dost proměnlivou kvalitu, tak se mi jich pár i dost líbilo), Renč (jeho televizní filmy se mi od jisté doby líbí víc než to, co jinak v posledních patnácti nebo ještě víc letech natočil pro kino), nějaké ty pohádky... Hodně jsem zvědavý na Hastrmana, Ostraváka a pohádky, ten zbytek novějších českých je spíš do počtu.

No a ty Cats, checht, checht, taky do počtu, levnější, než na Amazonu:-P

Wilsonov
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
Sebemilenec
Lichožrouti
Princezna zakletá v čase
Lajka
Když draka bolí hlava
Muzzikanti
Ostravak Ostravski
Hastrman
Dobří holubi se vracejí
Hodíme se k sobě, miláčku...?
Cats (2019)
Prokletí králové
Šťastné hvězdy v akci (Zdarma)
Kurnik Kentaro Miura umřel. To už se nikdy nedozvíme, jak Berserk dopadne. :(
Neviete kam sa z nového ČSFD vytratili externé recenzie? T.j. skutočné recenzie od kritikov, nie tie zavádzajúco premenované užívateľské komentáre.
Tak jsem koukal na ty Snyderovi nový zombiky a vlastně to bylo docela dobrý, tak akorát když je člověk unavanej po celým dni v práci a chce něco kde nemusí moc myslet. Jsou tam takový herci neherci a udělaný to bylo celkem pěkne.
Mohu doporučit Rytíře spravedlnosti. Vlastně je to v posledku i příjemný film. Člověk by to od Dánů ani nečekal. Každopádně je to ale dost vtipné. Kvůli tomu je to skoro kolonka "musíte vidět". Z uvedených žánrů to je nejvíce komedie. A kolik takhle dobře hodnocených komedií se během roku objeví...
@H34D (24.05.2021 08:35): řekl bych, že chyba je na straně samotných policistů, kteří dávají pokutu zaokrouhlenou obvykle na stokoruny. Kdyby dávali pokutu na příklad 479 korun, tak by dostali jednu Boženu a pak by stačilo nemít na vrácení :-)
@H34D (24.05.2021 08:35): Ještě jsem pokutu nedostal. Ale často když takhle nějakou hlídku potkám, tak se v davu najde někdo, kdo je podporuje a alespoň gestem naznačí, že jsou jedničky!
Když je vám tak líto lidí, co pracují v těžkých podmínkách a mokvavém prostředí, kdo z Vás dává dýško policajtům při blokové pokutě?
na myčce asi není úplně normální nechávat dýško, ale vždycky ho rád dám. je mi jich líto - dělají v mokvavém prostředí, strašný rachot, furt čichají zplodiny z aut... minule jsem dal týpkovi dvacku a ten byl tak nadšený, že mi to auto předčistil tak důkladně, že jsem ani nemusel vjíždět do kartáčů :-) pro mě to jsou zanedbatelné drobné, jemu to třeba zvedne náladu a potěší ho to.
Sakra kluci tak teď se stydím. Já jsem děsná držglešle... Dysko dorovnavam na celá čísla...nicméně jedná se o desetikoruny....spíš i koruny...me je děsně líto každého penízku. Teď nedávno jsem se ale překonala a dala jsem kadeřnici 50 Kč. Dala jsem jí to ráda, je šikovná a velká sympaťačka, ale mám to pořád v hlavně ;o)))

Snažím se polepšit, ale upřímně mi to nejde. Ne že bych si nevážila řemesla. Jako mladá jsem dost brigadničila v hospodě. Jen pustit chlup je prostě děsně těžké. Mám to po tátovi, ten nerad otáčel i rundy panáků ;o)