Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Fingon (09.08.2019 07:23): Freddy Got Fingered som videl a ako som tu písal, bol to čistyý cringe :D To nebola ani komédia, ale anti-komédia. Pred mesiacom inak zomrel Rip Torn, ktorý hral otca v tom filme.

A s Cageom je tiež skvelý Vampire's Kiss, jeho výkon v tom filme je naozaj neuveriteľný.

Inak tiež vám YouTube náhodou odporúčal toto video?
V pondělí si jdu do kroměřížské knihovny pro Krev, pot a pixely od Schreiera - pak dám sem recenzi jestli to stálo za to čtení.

Stay tuned!!!
Česká soda: Debata

- já tedy musím zareagovat na probíhající diskuzi v RPG, protože to je totiž otázka stylu. A navrhuji, abychom si dali půlhodinku debatního lenošení. A nejlíp, když už nebudeme na nic reagovat, protože MZ je expert na argumenty ad hominem:-P
Ja som teraz po cca 20 rokoch oprášil toto pôvodné vydanie v ODEONE a zase sa královsky bavím....

!Jedna z věcí, které Fordu Prefectovi připadaly na lidech nejnepochopitelnější, byl zvyk neustále pronášet a opakovat naprosto očividná fakta, jako například to je ale krásně, ty jsi ale dlouhán, nebo jejej, vypadá to, že jsi spadl do desetimetrové studny, jsi v pořádku?
Ford si nejprve vytvořil jistou teorii, která toto zvláštní chování vysvětlovala: kdyby lidé nechali zahálet mluvidla, nejspíš by jim ztuhla.
Po několika měsících pozorování a přemýšlení nahradil tuto teorii jinou: kdyby lidé nechali zahálet mluvidla, uvedli by tím do chodu mozek.
Po čase zavrhl i tuto teorii jako cynickou a zavádějící a rozhodl se, že má lidi vlastně docela rád. Nikdy ho ale nepřestala trápit ta strašlivá spousta věcí, o kterých nemají ani tušení. !

...to je názor :-D ...
Zpověď masky. Konečně u nás vyšel další Mišima, který po nepříliš čitelném Zlatém pavilonu (možná zajímavější je film) přináší přesný opak. Výborné, snadno čitelné a trochu autobiografické dílo, napsané ve 24 letech. Doufám, že se Rubato časem odhodlá i k dalším překladům (Thirst for Love, The Sound of Waves).
Tak 42 minutovej dil, jsem dal za 3 minuty....je to jeste horsi, nez jsem myslel. Fakt by me zajimalo, pro jakou skupinu divaku, je to natoceny :)
@Všivák (06.08.2019 13:33): Cesta od McCartyho je opravdu skvělá na konci, kde ten vztah syna a otce vykvete opravdu dobře. Už tam ale sklouzává ke svému kýči, který Krvavý poledník nemá. Už nikdy lepší knihu nenapíše.
aké by ste odporúčali filmy, ktoré sú také hrozné, že sú zábavné? Klasikiy ako The Room, Troll 2 a The Wicker Man remake som videl a včera som pozrel The Cat in the Hat, vtipy tam sú hrozne trpne a niketore dieťa ani nepochopí, ale celé to pôsobilo veľmi bizarne a surrealisticky ako nejaký zlý trip.