Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Na soundtracku budou nové skladby Fever Ray (lze slyšet i v traileru), takže minimálně jedno pozitivum to mít bude :)
montana: V Yes, man byla perfektní. O dost lepší, než film samotný.
Tul - ale kšá, Pineapple Express byl perfektní : ). Amazing how subjective humour is, ain't it?
Paul: Ostáva len dúfať, že to nebude taká nuda ako Pineapple Express a tá Natálka je vždycky rawrrr. :)
Teď mě dostaly dva trailery - "Your Highness" aka Natálka v tangách v pohádce po eRku (to prostě musí bejt super!) a "Cowboys and Aliens", což má prostě perfektní premisu a trailer mě navnadil moc.
popkec: to pravda ano, ale pro GB&U to platí tak nějak dvojnásob :-).

(Ona ta roztahanost je docela typickým znakem Leoneho filmů.)
Drolin: Hm Good, Bad and Ugly... to už jsem neviděl snad dva roky, nejvyšší čas to napravit

MCZ: A není to snad tak skoro u každého traileru?
Drolin: jo, je to cool, jen film samotný má mnohem pomalejší tempo.
Indian: Wow, tak tomu se říká mistrovská animace, zejména ten začátek je hodně nápaditý. Zajímalo by mě, kolik projektroů a světel k tomu použili.
Však Tron je v tomhle poměrně ojedinělý. I když u tohoto traileru si nejsem zcela jistý, jestli jej mají také na svědomí Daft Punk, nebo jestli jde o remix, či něco na zakázku...
NateLogan: Trailerová hudba není vždycky od autora OST.

Bodkin: Já v tom vidím spíš Mass Effect.
Tron: Legacy Trailer #3
Tohle vypadá čím dál lépe...

Akhera: Jo, dělat něco do školy namísto oprašování znalostí číslicové logiky ze střední školy v Minecraftu, by mělo být odměňováno medailemi :)
Nejak nechápem, čo robí minecraft v kultúre (:D), ale tá hudba k videu rozhodne fajn! takže to beriem ako tip a ďakujem zaň, dosť mi to pripomína štýlovo Mobyho a Kid Loca.

btw: ja mám asi nejakú špeciálnu imunitu, keď ma ten minecraft vôbec neláka a i na ten link som klikal len kvôli zvedavosti na tú hudbu :)
Tady má někdo moc volného času :) Ale po pravdě mě ten Minecraft láká víc a víc, jen se bojím, že bych kvůli němu nedodělala školu :)
Milovníkům zombie doporučuju nový seriál The Walking Dead. Po shlédnutí pilotu jsem nadšen a už je i druhý díl. A komiks, podle kterého to je, je taky mazec!
Indian: GIAA sú veľmi fajn, občas mi to pripomína pink floyd bez spevu (asi aj tebe, nie? :) ). Najradšej mám ich prvý album, kde je úplne úžasná elektronika. Tá mi na tých neskorších chýbala, lebo tam už to znelo ako taký "Bežnejší" postrock.
Novej japonskej filmovej zombie trhák - trailer!! (koukám na to s otevřenou držkou, kroutím hlavou a marně čekám na vysvětlení)
Tulareanus: A pamatuješ hlášku až po skončení závěrečných titulků?=) You're gonna carry that weight.
No tak vždy je tu možnosť, spraviť to ako v prípade filmu - zasadiť to niekam pred koniec. Každopádne sa mi páčilo záverečné see you space cowboy. :)
Tak Bebopské toulky vesmírem mám za sebou... Dobře to zakončili. Další série by už asi fakt nebyla ono, leda by se Spike probudil ze snu=) Opravdu po dlouhé době pětihvězdičková podívaná. Doporučuji. A to i těm, kteří nejsou anime positivní.
A to víte, že zde je možno zahrát si osmibitové zpracování celé té romantické story?
A hraje tam Nathan Fillion... Tenhle člověk má charisma, které zadupe i Indiana Jonese pod podlahu :)
Zoltan: Tak proto google pod pojmem ,,Bebop" vyhledává Reevese... Mno, další komerční znásilnění nás zřejmě čeká=(