Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Kvasa (20.10.2013 10:20): :D Nevis, co je sranda ? :D blbec bych byl, kdybych rekl, ze slavisti neumi hrat, proto jsou tam, kde jsou.A jelikoz se o to nezajimam.Tak se nenavazim pac mi jejich duvod takove kariery neni znam.

Jen je mi znamo, ze jakmile se zmini Slavie, Praha, Plzen a cokoliv o nich hned se nekdo ozve a sopti :)

PS:Co si budem povidat mam pocit, ze to neni poprve, co obhajovali posledni pricky.
@player (16.10.2013 15:37): Evropská kvalifikace má celkem devět skupin, vítěz každé skupiny postupuje přímo na MS, osm týmů na druhých místech v jednotlivých skupinách postupuje do vyřazovacího play-off (neboli baráže) odkuď čtyři vítězné postoupí na MS. Ano, máme devět skupin, ale pouze osm z druhých míst postupuje do baráže. Tým na druhém místě, který získá nejméně bodů ze všech týmů na druhých místech do baráže nepostupuje. Tím týmem je v této kvalifikaci druhý tým z naší skupiny Dánsko. Celkový počet evropských účastníků na MS je pak 9 (vítězové skupin) + 4 (vítězové vyřazovací baráže druhých týmu ve skupinách) = 13
"Bale přišel do Realu za 91 milionů eur, nejdražším hráčem není"

Aspon tedy, že nejdražší zůstává nejlepší hráč na světě - CR7.
Ted to v Hertl v nhl vali :D tu paradicku, co predvedl :D byla dost masakr.. A jak Ruzicka zavidi a jak vsichni vite od kad Hertl je ? Prece ze Slavie :D
@ugraugra (05.10.2013 21:42): Pro mě neznámý až dosud byl. Co tak koukám na nějaké videa, tak jako dobrý, má talent, ale zatím je na soudy brzo. Takových talentovaných klučinů už tu bylo hromady.

A AS paráda, juch!
@strougy (05.10.2013 21:34): Zas tak neznámý není, loni byl vyhlášenej nejlepší hráč juniorky a střídal v pár zápasech ještě pod SAFem. Zatím dostává šance na úkor Zahy a hraje výborně. To zakončení u druhého golu dneska bylo perfektní, hrál jak Giggs ve svých nejlepších letech.
Teď teda nevím, zda nemají na Eurofotbalu nějakou chybu, ale pokud ne, tak kdo to WTF je Januzaj???
Nani a Anderson už měli být dávno pryč, stejně tak Bebé a Macheda. Youngovi dávám letos poslední šanci, první sezonu hrál výborně ale pak šel dolů. Kagawa má taky co dokazovat. Rooney hraje zatím výborně, až se vrátí RvP tak to bude válec. Jenom v té obraně je hrozná díra, Rio už je za zenitem a měl by v základu hrát spíš Evans.

Snad se Moyes naučí co nejdříve rotovat s hráči, v Evertonu hrál s úzkým kádrem a nemusel nic řešit, tady musí správně míchat kádr z 22 hráčů...
@Drolin (28.09.2013 23:38): To je už všeobecne známy fakt, aj keď Ferguson nemal k dispozícii káder minuloročného víťaza. Vedenie tímu dá zrejme Moyesovi šancu až do konca sezóny, s čím nemám problém. Ale pokiaľ United neuspejú ani na jednom fronte a prípadne sa nedostanú ani do európskych pohárov, obávam sa, že by to mohla byť jeho konečná. Samozrejme to všetko môže dopadnúť inak, v čo samozrejme dúfam.
@M.a.t.t. (28.09.2013 23:28): Jj, ono já to čekal i minulý rok, ale RVP byl jako příchod tří hráčů :). Fellaini kvalitu ukáže asi až za delší čas, ale jde o výbornou posilu - jen tuto sezónu vidím Carricka stale jako hlavní článek zálohy.

Fellaini, Carrick - Kagawa/Welbeck, Rooney, Valencia/Zaha - RVP

... by bylo to nejlepší v PL, ale Moyes experimentuje s "deadwoody" jako Anderson či Young.

A odchod Moyese v průběhu by byl asi velkým překvapením - ono často bylo zpomínáno, jak Ferguson první sezónu dopadl špatně, a tedy s odvoládním na toto by byl vyhazov Moyese netaktický.
@Drolin (28.09.2013 23:21): Konečne niečo s čím sa môžem stotožniť :) Inak boj o titul ani nečakám, boj o poháre by však mal byť jasnou záležitosťou. Skôr som zvedavý, či vôbec Moyes prežije tieto kritické momenty. Je mi jasné, že sa musí s tímom zžiť, ale zatiaľ ma až tak nepresvedčil, viď aj tebou spomínané nedostatočné doplnenie tímu.
@M.a.t.t. (28.09.2013 23:06): Když se kouknu na sestavu MU, tak jde stavět okolo Jonese, Rafaela, Carricka, Fellainiho, Kagawy a útoku. Tedy papírově jde o velmi silný tým, který však nebyl doplněn a navíc Moyes hledá ideální sestavu - což mu nejde. Momentálně to však působí minimálně zvláštně - první náhrada na LB Büttner, Anderson v základu, dorostenec jako první střídání... Nebo jsou Zaha, Welback, Valencia zranění?

Do boje o titul mají MU s Moyesem velmi daleko, a nečekal bych, že se to během pár měsíců změní.
@Drolin (28.09.2013 23:00): Presne som čakal, že sa ozveš práve ty, rovnako ako to, že teba takmer nič neprekvapí :)

Tak neber do úvahy iba zostavu z dnešného kola. United stále nie sú papierovo o nič horší ako trio z Londýna. Dalo sa čakať, že bez Fergusona pôjdu nadol, ale súčasné výsledky sú neadekvátne, jediný kto niečo hrá je Rooney a zvyšok tímu pôsobí bezduchým dojmom.
@M.a.t.t. (28.09.2013 22:18): Pokud bych bral sestavy z dnešních kol, tak Utd měli oproti triu z Londýna znatelně slabší sestavu - výsledkový propad mě nijak nepřekvapuje (k zamyšlení jsou spíše nevyrovnané výkony City). A nákup pouze Fallainiho (a to v poslední den) je jen chybou Moyese.
@ugraugra (28.09.2013 22:01): Moyes sa nechal počuť, že MU nemá dostatočne silný káder na to aby vyhrával trofeje a to aj navzdory tomu, že má k dispozícii majstrovský káder. No budiž, je mi jasné, že Ferguson vedel hráčo parádne namotivovať, ale tie výsledky sú ďaleko pod ich úroveň. Nehovoriac o tom, že na čele sú tímy, ktoré určite nemajú papierovo lepšie kádre, takže ktovie v čom to je.