Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Při výběru hráčů pozici trenérovi reprezentace ČR nezávidím. I tak ovšem nechápu, proč Bílek povolával hráče bez zápasové praxe. Jinak v poslední době nebyly zápasy repre nekoukatelné. Čili v tom neslavném konci vidím chyby trenéra, nefungující útok a taky určitou dávku smůly.
Jinak trenér... Zkusil bych Vrbu. Ale Bílka bych to nechal dohrát. Upřímně přebrat ztracenou kvalifikaci není zrovna příjemný start.
Kolik hráčů se takhle utopilo. Jedna, dvě dobrý sezóny u nás. Pak zapomenutí v zahraničí.
@Kovi81 (08.09.2013 21:52): S Jiráčkem souhlas, jasný příklad fotbalisty, kterému se povedla jedna, dvě sezony, které ho katapultovali do ligy, na kterou nemá. Při své TOP formě je to dobrý fotbalista, ale není to hráč, na kterém by měla repre stát.
@Všivák (08.09.2013 21:45): Brzy? Spis se pozde prosadil celkove, vzdyt je mu uz 27.

O Daridu se neboj, ve Freiburgu dostane hodne prostoru, bude zalezet jen na jeho vykonnosti, jestli si to misto udrzi, Kadlec to same. A je dobre, ze de po kruccich a nesel hned treba do Schalke nebo jineho vehlasnejsiho klubu, kde by nemusel dostavat prilezitosti.
Jiráček odešel do Bundesligy moc brzy. Brzy taky zapadne. Doufám, že to nebude příklad i Daridy. Blbý prachy. To by hrál s Plzní ligu mistrů a možná by si ho všiml i věhlasnější klub.
Bílek ven. Tohle už není možný. Herní projev na hovno. A prohrát s Arménií? To si myslím, že je ostuda a našemu fotbalu to nedělá moc renomé. A přitom na klubové úrovni se to lepší..
Kdyby na svazu nesedeli jen sami zmrdi a poserove, tak by ted Bilcocha vyrazili a do konce kvalifikace najmuli Zdenyho "4-3-3" Zemana, kterej by pro repre objevil novy hrace a postavil tym pro nekoho, kdo s nim bude vyhravat. Zeman by do toho vnesl vitr, kterej tady jeste nebyl, toho se ale bohuzel vsichni boji...

Zeman je il maestro!
@Zoltan (06.09.2013 22:43): Tak, ač myslím, že tento zápas byl z těch herně povedenějšách (co se ofenzivy týče). Na druhou stranu, obrana propadla (oproti zápasu s Itálií) - z těch protiútoků to mohlo být i výše pro Arménce.

Určitě bych byl také pro jiného trenéra, ale ono jaksi není z čeho vybírat.
@Drolin (06.09.2013 22:25): Souhlas, ale nejde mi ani tak o postup, jako o předvedenou hru. Sice jsme měli povedené pasáže, kdy jsme arménce tlačili, ale přesto byla většina zápasu opět zmatek a nulová sebedůvěra. S lepším trenérem by byla česká repre houževnatý tým, pod Bílkem jsme nevyrovnaný tým, za který hrají hráči bez formy (dnes Jiráček, Gebre Selassie, M. Kadlec).
@Kovi81 (06.09.2013 20:50): A hrdý zástupce květáků v PL, když BAE kope již za QPR :).

@Zoltan (06.09.2013 20:06): Nyní už to je celkem jedno, ono i z baráže by byla šance minimální. Na postupném zabudování Vaňka, Kadlece, Rabušiče, Hušbauera atd. by šlo však stavět. A co nejdříve nahradit Gabreho Kušnírem/Čelůstkou a Jiráčka prakticky kýmkoliv.
lol, ta naše repre. Dřív jsme otáčeli zápasy s Nizozemcema a Němcema a teď to nedokážem ani s jalovou Arménií :)
@Kovi81 (05.09.2013 22:32): Nani je hráč co zahraje jednou za 5 zápasu a ve zbytku hraje tuzku, kazi, nechává se vyloučit. A to je na MU málo. Jeho oblíbenost nechápu, asi je to zrovna typ hráče, který přitahuje gloryhuntery a těch je okolo MU mnoho :)
@Kovi81 (05.09.2013 22:32): MUfani mají obvykle velmi zvláštní vkus... :). Pro mě je Nani s přehledem nejnesympatičtějším hráčem v PL. Na druhou stranu, příchod Fallainiho celkově celé MU posunal do plusových čísel.
Nani podepsal novou smlouvu na 5 let. Achjo, já se toho drevaka nezbavim. A škoda že nepřišel na hostování Coentrao, Evra už si potřebuje občas sednout a přenechat místo mladším :)
@Drolin (04.09.2013 18:10): Záleží oc na momentální formě, v tuhle chvíli by nehrál Wilshere.

Jo, Parka je mi docela líto. Pár zápasů odehrál, v lize jeden a v poháru tři a vedl si opravdu špatně. I kdyř je to celkově slušný hráč, ale na Arsenal fakt nemá. Wenger ho nabízel, nějak to nevyšlo.
@Zoltan (04.09.2013 17:36): A při situaci, kdy by byl zdravý jak Ramsey, tak i Wilshere s Artetou, tak by nehrál Arteta?

Jinak at již pustí Wenger Parka. Osm minut v PL za dva roky, tomu říkám příkladné zazdění od trenéra. To snad neměl ani K. P. Boateng pod Ramosem :).
@Drolin (03.09.2013 21:56): Ramsey je v tuhle chvíli hráč s největší formou, je to velký talent, co se rok od roku zlepšuje. Ale jak píše Jab + jakmile si přestane věřit, je to špatné. Já mu před dvěma lety nemohl přijít na jméno a divil se, co takové dřevo v Arsenalu dělá. Jenže Wenger ho pak stáhnul z pozice AM zpátky na CM/DM a od té doby ukazuje, že na Arsenal má. A že hraje teď lépe než Wilshere je pravda :)

@Jab (03.09.2013 23:03): jj, on rozhodně není úplné dřevo, problém je u něj v hlavě, má veliké ego, občas udělá exces, myslí si že je top class... :) Věřím že v lednu Wenger útočníka přivede, protože takhle je to neslabší pozice.
@Zoltan (03.09.2013 17:20): Bendtner je... Divnej. Ale zase za Dánsko mu to jde hezky. Hlavně hlavičky. To s tou Sýrií každopádně dobré srovnání! :)

Jinak Arsenal má letos velmi dobrou zálohu. Ramsey je slušný. Případné problémy jsou u něj v hlavě. Po zraněních se bojí do toho jít více. Jen nevím... Celkově je na jiných postech ten kádr dost úzký. Hlavně obrana.
@Drolin (03.09.2013 21:56): No Ramsey pry ted hraje lip, nez Wilshere, aspon co sem slysel :D. Jinak muzou hrat teda pri zraneni Isca hrat 4-3-3, kdy se Modric stahne vic do stredu, neco jak Oscar hrava u nas.
@Kovi81 (03.09.2013 20:27): Modrič na AM? Tam by byly jeho kvality značně sníženy, on musí hrát více ze zadu (pokud ho v Realu nepředělali).

A Ramsey podle mě na Arsenal (dlouhodoběji) nemá - tedy ne, že bych ho viděl nějak častěji, ale potenciál tam podobně jako u Diabyho či Ebouheho není nijak vysoký.

@strougy (03.09.2013 18:04): Divím se, že ho stále v Utd posílají na hostování. To opravdu někdo z vedení čeká, že by mohl hrát na OT, či být snad zpeněžen za více jak 2m?

@Zoltan (03.09.2013 17:20): Ozila také nechápu, stejně jako většina fanoušků Spurs. Tomu říkám před několika lety dohodnutý "partnership", posilovat uhlavní soky :). Nicméně za tu cenu to byl jasný no-brainer pro vedení Realu.
To je samý Bale a Ozil a na chudáka bezdomovce si nikdo ani nevzpomene, tss...

"Bebé bude letos hrát za Paços Ferreira, portugalský útočník přichází na hostování z Manchesteru United."
@Jab (02.09.2013 23:54): Že nepřišel útočník mě štve, Giroud je sice top hráč ale sám to neutáhne. Dvojkou na tu pozici bude asi Walcott, protože Sanogo na to zatím nemá a Bendtner je mišuge :) Tak snad v zimě. Jinak Wenger vyhrožoval že když bude muset, Bendtnera použije. Mám z toho větší strach než z útoku na Sýrii :D

Jinak se přestupové období povedlo, mimo útočníka je všechno posílené:
Brankář: Viviano (neznám ho, ale jako dvojka bude asi stačit)
Obrana: Flamini - bez problémů zahraje na RB, Sagna je na stoperu snad ještě lepší než na kraji, takže žádný problém
záloha-defenzivní část: Flamini, plus máme ještě mladého Frimponga, doufám že ten blázen dostane šanci aspoň v poháru :)
Záloha-ofenzivní část: tady bylo nutností posílit hráčem, který dokáže zahrát AM i křídla a to se myslím povedlo na 800% :)
Útok: Sanogo. Hmmm.

@Drolin (03.09.2013 11:17): Ramsey má v poslední době daleko větší formu než Wilshere, hraje tam i Rosa, pokud chybí víc hráčů. Nevypadá to tak, ale pokryté to je :)

Každopádně je ten přestup důkaz, že se něco konečně hnulo a Arsenal zase začne bojovat o trofeje. On to ostatně naznačil i Gazidis. Snad je tedy Ozil první vlaštovka a né poslední :) btw pročítal jsem si diskuzi na cz fanwebu Realu a fanoušci prodej Ozila nechápou a jsou dost frustrovaní...ani se jim nedivím, co když se Isco zraní?
Nakonec přišel jen mikrofon, což asi čekali všichni. Jen nechápu proč to tak trvalo a proč DM čekal az skončí výkupní klauzule a pak za něj vysoli o 3 mega víc
@Kovi81 (03.09.2013 00:26): Finální přihrávka však chodila na Ronalda či Benzemu. Zde půjde na Girouda ši Sanoga :). Nicméně takto šel Bale za 40m euro, což je pro Real výborné. Pro Arsenal již méně, jelikož tuto pozici myslím mají pokrytou, na rozdíl od obrany a středu, kde je Wilshere/Arteta stále zraněný.

Arteta, Wilshere - Cazorla, Ozil, Walcott - Podolski(Giroud)

však již vypadá velmi silně, otázkou je, zda se někdy všichni sejdou :).
Gratulace Arsenalu k Ozilovi, s Poldim tam mate mojeho dalsiho oblibence, tak se o ne starejte :). A ziskali ste hrace, ktery ma nejlepsi finalni prihravku na svete.
Zraní se útočník a je tam zase ta dánská primadona... :( Ozil jinak dobrá koupě. Ale těch prachů... Až trochu škoda to za něj vypláznout. Kór když záložní řada zase tam velký problém není (v poměru k obraně a útoku).
@Zoltan (01.09.2013 20:25): Obávám se, že špatně (oficiálního pokud vím ještě nic) - dnes však hrál velmi špatně, první dvě kola patřil k nejlepším, dnes to příliš nestíhal. Takže zařazení Sandra do základu by mohlo být ku prospěchu.
@Drolin (01.09.2013 19:54): AVB rozesmál, navíc šlo vidět jak moc to prožívá :) jj, byl to parádní zápas, hlavně první poločas byl nahoru dolů, hrálo se ve slušné rychlosti. A jak je na tom Capoue?
@Zoltan (01.09.2013 18:56): Lloris je už nyní skoro nejoblíbenějším hráčem Spurs u fanoušků - pro mě už je na stejné úrovni jako Lennon, Daws a BAE ze současného kádru. A takto vybíhá často, podobně jako Neuer. Pro mě hráčem, mužem, utkání AVB, jeho doběhnutí za Walkerem také bezchybné :).

No a ukázalo se, že bez AM, tedy Holbyho či Eriksona, to nepůjde. Celkově však spokojenost, i přes jednu branku další výborné NLD - zvláště závěrečný tlak.
YEAH! Takový beton od Arsenalu nepamatuju :D Obrana dnes špičková, dopředu to bylo trošku horší, i když pár dobrých protiútoků tam bylo. Lloris přesvědčil, že je opravdu kvalitní gólman. Jinak asi zasloužené vítězství, dneska nám taktika díkybohu vyšla :)

edit: A Flamini super podpis!
@Drolin (01.09.2013 13:40): Zbavit by se měli hlavně Kaká, uzdravuje se Xabi Alonso, Isco hraje parádně, pak je tam ještě znovuzrozený Modrič, pro Kaká tam už není prostě místo, leda by s ním měl Ancelotti něco v plánu. Otazník je u Ozila, který je taky terčem různých spekulací, pravda je, že jeho pozice už taky nebude tak silná. S Di Mariou se asi neshodneme, každopádně bych ho v Arsenalu bral, stejně tak Ozila. Ale to už víc věřím v Rooneyho nebo Suaréze :D
@Drolin (01.09.2013 13:18): Lamela byl super hlavne za Zemana, sedel mu ten jeho hura styl. Uvidime jak se prosadi, to samy Bale. Nebyl by prvni ani posledni, kdo se v Realu zakopal, viz. naposledy Kaka, kterej byl pri svym prichodu lepsi a proverenejsi hrac, nez Bale. V Realu je to vsechno o C.Ronaldovi, kterej je pri vsi ucte k Bejlovi na trochu jinym levelu. C.Ronaldo se IMO nasere uz tehdy, kdyz Balea udelaji nejdrazsim hracem a privedou ho k nemu. No uvidime. Bude tam trochu ego problem. Di Mariu pochopitelne musej prodat, tezko bude spokojenej s lavkou. Viz. ten blbecek Casillas, kterej neunesl, ze byl pul roku neoficialni dvojkou, brecel do medii a vyhnal Mourinha....Skutecnej fotbal neni manazer na pocitaci, mam pocit, ze ho tak ale mnozi vnimaj.:0)
@Drolin (01.09.2013 13:18): Pořád by byl první volba při střídání nebo při zranění jednoho z dvojce Bale/Ronaldo. Navíc sezona je dlouhá a dost často by si zahrál i v základu. Pokud chce Real prohánět Barcelonu, neměl by takového hráče pouštět (dnes opět nahrál na gól). Jedině kdyby chtěl odejít sám.
@90210 (01.09.2013 13:03): Ne, že by The Fools byli něco extra, ale Beyonce?! :)
Vhodnější hudba, než Two Steps From Hell a jiné podobně laděné uskupení.

Tak to už je jen na Madridu (mimo to, proti GB jde, že neměl žádnou přípravu a Ronaldu mu bude zaclánět). O tom, že je jedním z nejlepších však není pochyb, pokud Lamela bude ze čtvrtiny tak dobrý, bude to skvělé.

@Zoltan (01.09.2013 12:59): Jj, Draxler bude asi jistě za pár let v Bayernu/Dortmundu. Nicméně Di Maria by byl již nepotřebný s GB a Ronaldem (a Iscem) - jeho puštění je podle mě poměrně logické.
@Drolin (01.09.2013 09:44): Moderniho strihu? To jako myslis hudba typu Beyonce a Leonovsky detailni zpomaleny zabery na to, jak hrac cumi nekam do tribuny? Tech je plny jutub a neda se na to koukat. Ja mam rad fotbalova videa, kde je k videni i nejakej ten fotbal.:0)

IMHO je klicem k prodeji Balea do Realu Baldini a i proto k vam i prisel, aby ho tam za nejakou nesmyslnou castku prodal. Uvidime za rok, jestli se tam chyti a stane se z nej skutecna extratrida, nebo vyhori jako 99% tradicne precenovanych hracu z Britskych ostrovu, kteri odesli hrat jinam. Nejdrazsi hrac automaticky neznamena nejlepsi, viz. Gianluca Lentini nebo Denilson....
@Drolin (01.09.2013 12:24): Může být, jen nevěřím že by pustili Di Mariu. btw jediný cíl Arsenalu v Realu by mohl být právě Kaká na hostování, jinak se proslýchá že se Wenger zajímá o někoho ve Francii (Guilavogui?) a Německu (což bude asi Draxler, jenže ten stojí 40M, takže nehrozí :))
@Jab (01.09.2013 12:36): Ve fotbale jistě ne, mimo to s Realem mají Spurs, Levy, dobré vztahy po výměnách VDV, Modriče a GB. A tedy doufám, že dohoda o neposílení United/Arsenalu bude platit (stejně jako to, že Spurs nepustí do Barcelony Vertse).
@Jab (01.09.2013 12:15): Pokud dnes Spurs padnou, tak to moc překvapivé nebude (dnes však čekám 1:3). Radost mám z mě sympatických přestupů, což jsem u AVBho příliš nečekal :).

@Zoltan (01.09.2013 12:15): Prý mají 27 hráčů (s Garethem), a tedy dva z čtveřice Kaká/Ozil/Coentrao/Di Maria by měly odejít. Levy si údajně pojištuje, aby Real nepustil nikoho ze zmíněných do Arsenalu/United, stejně jako Baleovu neprodejnost do PL (během čtyř let), jinak by RM platil 10m Spurs.
Moc nevěřím tomu, že by Real Di Mariu pustil, pokud někdo odejde, bude to Kaká, na jehož post má Real už tak mraky hráčů (Ozil, Isco, záleží na rozestavení, někdy hrál Kaká i z kraje, kde to teď bude ještě nabitější). Real by byli blázni Di Mariu pouštět, ale samozřejmě bych tak kvalitního hráče v Arsenalu uvítal :)