Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (27.07.2019 17:34): Chci vidět, jak ho koupíte za 60. Ndombele šel ke Spurs, protože ho žádný jiný tým nechtěl. Je to jen další černé kopyto ala Sissoko, co umí jen kopat kolem sebe a šlapat na ležící protihráče.

Jestli bude chtít jít Felix o level výše, tak bude muset do Barcelony nebo City. Spurs jsou na žebříčku pod Atleticem.
@ugraugra (27.07.2019 12:21): Juventus má záujem o Romelua Lukakua, ale nemá naňho dostatok financií a práve preto by rád predal Dybalu. Je tu aj možnosť výmeny, ale Dybala preferuje Tottenham kvôli Pochettinovi a Lige Majstrov.

Dybala má nyní cenu kolem 60m, takže proč ne. Zvláště, když Levy uzavřel smlouvu na 320m za sponzoring na dresu. Navíc po finále CHL je Spurs preferovaná destinace (hádej, proč Ndombele zvolil Spurs a ne MU).

A Felix naznačil, že nyní je v Atleticu, ale pokud by se prosadil a byl výborný, mohl by jít ještě o level výše ke Spurs.
@Drolin (26.07.2019 20:44): Prej Dybala :D

https://www.eurofotbal.cz/clanky/bale-pr ... azyk-osvojim-439348/

Před týdnem všichni deluded fans Spurs hýkali, jak přijde Bale a ten je vyfuckoval a jde raději za prachama do Číny. Pochybuju, že za Dybalu dáte 80+20, takže ten taky nepřijde. A Felix právě přestoupil za 126 míčů a má kontrakt na 7 let, takže u toho je šance, že půjde k vám asi 0.0001 %.

Sni dál, přijde k vám maximálně další Janssen, který sezonu prosedí na lavičce a pak ho se ztrátou prodáte :D
@90210 (25.07.2019 15:19): No nebol to čistý bitkár, ale bol to tvrdý a neobľúbený hráč.
Inak nedávno bolo odhalené, že GM nového Seattle tímu bude Ron Francis.
A toho sa obávam aj ja, teraz im má vypršať kolektívna zmluva tak hádam nebude ďalšia výluka.
Ukázkovej pohárovej den :( Jako furt si myslim, že Jablonec i Boleslav nakonec s odřenýma ušima postoupěj aby pak schytaly nášup od aspoň trochu známých týmů, ale ta jejich hra je teda hrůza pohledět. Jestli Plzeň, nebo Sparta nepostoupěj do skupiny, tak to bude celkem sešup v koeficientu :(
@Drolin (25.07.2019 18:50): Koeficient není rozhodně ani trochu jedno, zvlášť pro kluby jako je Jablonec, protože díky bodům Plzně, Sparty a Liberce si zahráli skupinu pokud se nepletu, Každej bodík je důležitej a to srovnání se Spartou je zbytečný, stejně tak kriticky hodnotim poslední roky Sparty.

Koukal jsem na poháry Jerevanu v minulosti a tak potom teda Jablonec lze srovnávat s kluby z Makedonie nebo San Marina. To je prostě ostuda.

Pořád je důležitej postup a třeba jim doma dají 5:0 a postoupí, ale ten herní projev byl příšernej ať už je to miliardová Sparta nebo jen milionový Jablonec...
@Richmond (25.07.2019 19:04): To Slovácko prohrálo pár dní zpět s Budějky... :D

Prostě TOP3 je v lize trochu jinde finančně, a je to znát. Sparta má nevyrovnané výkony, ale i tak může porazit kohokoliv. Navíc po letech na to jdou správě (talenti jako Hložek, Sáček, Krejčí, Drchal... z toho může repre jen těžit, v Plzni třeba není nikdo takový).
@Drolin (25.07.2019 18:50): Tak papír snese všechno. Si pamatuju, jak jeden rok neuvěřtelně posílila Philadelphia Eagles a predikoval se Super Bowl, jenže už před půlkou sezóny bylo jasné, že to bude obří propadák. Možná, že se Spartě postuně sehraje, ale aktuálně je to vychýlenej tým, co nestačí ani doma na Slovácko :)
@musa (25.07.2019 18:23): Ono když se koukneš na soupisku, tak to není až tak marný tým, kvalita tam je. Určitě dnes ale Jerevan překvapil, zvláště když je skoro nikdo neviděl hrát. Ale jsem si skoro jistý, že za týden to bude jiné (doma se snaží o poznání více) a tým jedu podpořit. Koeficient je trochu jedno, když ho pravidelně ničí Sparta s úplně jiným finančním zázemím :). Naopak Jablonec minulou sezonu v EL nahrál více než se mohlo čekat.

@Richmond (25.07.2019 18:25): Slaboučké Spartě, které utratila miliony a má druhý nejlepší kádr v lize? Navíc které vykoupila Trávníka, Lishku a Hanouska, a Plechatému znemožnila start? Navíc to tradičně Jablonci na Letné nejde - děláš, jako by JBC prohrál s Bohemkou... :D
Tak dalo se to čekat, když se člověk jen trochu díval na výkon Jablonce na slaboučké Spartě. Bojím se, že i Bolka zápas protrpí.
@Drolin (25.07.2019 16:33): tohle všechno zápas ovlivnit mohlo, ale pořád jsou to jen řeči. Jablonec prostě tohle uhrát má rozdílem třídy letadlo neletadlo. Výhra měla být tím spíš, kdyz před zápasem prohlašovali, jak tomu daj všechno, i kdyby měli hrát do kopce, páč chcou jít na anglány. Prostě ostuda a škoda pro koeficient.
@Drolin (25.07.2019 16:33): Možná postoupí, ale body už jsou pryč, hra příšerná a zpožděný let neberu, když mají pak vládní letadlo. To si pak můžou stěžovat na počasí atd. vlastně už nemůžou když u nás je větší vedro :) Plus třeba Pjunik taky nehrál na vlastním hřišti a pořád si myslim, že i přes některá zranění (Jugas hrál) by Jablonec měl takový tým jasně přehrávat.

Prostě velké zklamání a řekl bych, že takový výkon by byl ostudný pro všechny týmy z naší ligy.
@Can (25.07.2019 16:27): Zpožděný let a další komplikace udělali své.

Ale obecně, Břečka, Kratochvíl a Považanec nemají na tým hrající o EL. Jinak je to poslepované hostovačky kvalitních, ale v těchto momentech nezkušených hráčů (Plechatý, Matoušek). Imho Rada trochu podcenil zkoušku jiných hráčů, a takový Fábry nebo hráči z juniorky nemají jak se ukázat. A hlavně, sešli se zranění Štěpánka, Jugase, Kubisty a Tsurikova, což je hodně citelný zásah do obrany (a je to více než vidět).

Nicméně čekám zlepšení a za týden v Jablonci zcela jiný výkon. A postup.
Pjunik Jerevan - Jablonec po 1. poločase 2:0. Neskutečně nekoukatelnej Jablonec přijel jak říkaj uhrát body do koeficientu a přitom podprůměrný tým jako Pjunik je o dost nebezpečnější a zaslouženě vedou. Od Jablonce by stačilo nepodcenit je a dát do toho trochu bojovnosti, ale s takovým výkonem tam bych je domu poslal busem...
Jak nemám trenéra Radu moc v oblibě, tak doufám že ta jeho bouřka v kabině pomůže a uhrajou aspoň remízu...
@Coldplaz (21.07.2019 16:37): Bitkari uz v NHL bohuzel nejsou mnoho let, Lucic byl klasickej power forward, kterych je dnes uz taky jako safranu, ale mnozi polokompetentni GM do nich byli zamilovani jeste par let nazpet a podepisovali je za velky prachy na hodne let v dobe, kdy uz bylo jasny, ze absolutni prim uz hraje rychlost a tu zrovna Lucic absolutne postrada. Je pomalej jak snek. Treba se jeste chytnou, ale podobne spatny smlouvy ma uz kazdej tym, u Hawks Seabrook, Ladd u Isles atd. Prepokladam, ze bude brzy stavka.
@paver (22.07.2019 15:34): Bolka ani Jablonec to nedaj. Poslední ligový kolo ukázalo naprosto tragickou formu obou zoufalců. Což je škoda, protože zápas s Wolves bych určitě chtěl vidět. Plzeň má podle mě těžšího soupee teď, Antverpy by dát mohla. Spartu aboslutně nedokážu odhadnout, tý se nevyznám už pár let :)
Sparta - Trabzonspor
Pjunik Jerevan/Jablonec - Wolverhampton/Crusaders
Royal Antwerp - Plzeň/Olympiakos Pireus
Alaškert Jerevan/FCSB - Mladá Boleslav/Ordabasy Šymkent

Tý jo, Jabka proti Wolves, to bych se snad zašel aj podívat :)
Výborný začátek. Výhra nad Juve, a branka Harryho z půlky. Navíc to vypadá, že jsou hráči odpočinutí.

Už aby tu byla PL.
James Neal už zmenil klub po tretí krát za posledné 3 roky, teraz ho získali Oilers výmenou za bitkára Lucica. Holland sa už pokuazuje ako lepší manažér.
Už je známa pricina smrti Grega Johnsona, údajne sa zastrelil.
A hviezda Panarin skritizoval Putina.
Tak jsem se podíval na Czech Bowl. A jako nebylo to špatné! Zápasu chyběla pouze větší návštěva a trochu hlučnější atmosféra. Přeci jen necelé 3 tisíce diváků je tak návštěvnost dobrá pro Jablonec. Být to v Praze, přijde určitě tak 7 tisíc. Oba týma mají na klíčových pozicích trenér a QB Američany, takže úroveň nebyla vůbec špatný, Díky tomu, že Black Panthers letos dali přednost rakouské lize, tak se vlastně uvolnil trůn. Líbil se mi nástup týmů, zjevně okopírovaný z univerzitního fotbalu :)
Konečně i Česká televize se vyhrabala z pravěku a televizní podání bylo alespoň trochu odpovídající. To znamená grafické znázornění first downů, občas se objevilo dokonce i v grafice o jaký down se jedná a kolik zbývá yardů. Potěšila i statistika po poločase. Výborné byly vsuvky s různým představením hráčů (všechno de facto amatéři, co mají normání job), jejich oblíbených týmů. Naštěstí se nekonalo nějaké detailní vysvětlování pravidel, protože to by jinak celou prezentaci zabilo. Pravidla amerického fotbal jsou jedna obří bichle, takže to fakt cenu nemá ( k tomu slouží ligové zápasy a také pořad Touchdown).

Nakonec to dopadlo hodně šťastně pro Prague Lions, kteří byli na pokraji prohry. Ostravští Steelers tak začínají silně připomínat Buffalo Bills a jejich legendární 4 účasti v Super Bowlu po sobě, ve kterých vždy prohráli (dokonce každým rokem byl ten rozdíl větší a větší). Ad kluby z NFL...Pittsburgh Steelers i Detriot Lions vyjádřil na sociálních sítích podporu svým "jmenovcům" !

Celkově dobrá propagace i připomínka toho, že již za 33 dnů začíná NCAA (výborný zápas-derby Miami Hurricanes - Florida Gators) a za měsíc a půl pak NFL. A tak sedmiměsíční krutá pauza brzo skončí!!
Slovan v kvalifikaci Ligy mistrů senzačně vypadl se Sutjeskou

Hráči Slovanu Bratislava senzačně vypadli hned v 1. předkole Ligy mistrů s černohorskou Sutjeskou Nikšič. Slovenský šampion ve venkovní odvetě prohrál 2:3 v penaltovém rozstřelu.


To už je horší jak Sparta, ti nepostoupí a nepostoupí nebo udělají ostudu (aneb nula bodů ve skupině EL).
@ugraugra (17.07.2019 11:53): Scholes a Giggs se nedokázali prosadit v jiných klubech, na rozdíl od Garetha, a Becks byl mediální hvězda, ale horší fotbalista než Bale. Jediná hvězda MU, Ronaldo, hned pláchl za lepším - a určitě by se i vrátil, když dosáhl všeho, ale MU je nyní tak v bahně, že i zvolil radši korupčníky.

"wonderkidové Gomes, Chong, Greenwood, Garner, Henderson" :D

Schválně si zazáložkuji a počkám, kdo se prosadí a neskončí někde ve čtvrté, třetí lize.

Jinak ten tým MU má tak na šesté místo. Koukni Everton (nebo Wolves), který to má poskládané lépe. O Poolu, City a Spurs ani nemluvě, aneb v Anglii už je jen velká trojka a zbytek do party co bojuje o čtvrtý flek.
@Drolin (16.07.2019 13:39): To mluvíš o Maguirovi, nejlepším stoperovi anglické repre? :) Bale je velké hovno a ne nejlepší ostrovní fotbalista. To je trojice Giggs, Scholes, Beckham. To jsou pravé legendy. Bale měl v anglii jednu povedenou sezonu a pak se hned stěhoval z provinčního klubu do top týmu. Svoje už má odehráno a vyděláno má také, takže jestli přestoupí, tak očekávám, že nebude mít žádnou motivaci a bude hrát kulové, načež se zraní.

DDG (Romero)
Wan-Bissaka (Dalot, Darmian) - Maguire (Tuanzebe, Jones) - Lindelof (Bailly, Smalling) - Shaw (Young, Rojo)
Matič (McTominay) - Pogba (Pereira, Fred)
Bruno Fernandes (Mata, Lingard)
James - Rashford (Lukaku) - Martial (Alexis)

V záloze wonderkidové Gomes, Chong, Greenwood, Garner, Henderson

Letos to na titul ještě nebude, ale 3. místo je velmi pravděpodobné.
@ugraugra (16.07.2019 13:16): 80 míčů za pomalého stopera z provinčního týmu do provinčního týmu, ve kterém nikdy nic nevyhraje. Před 10 lety by za ty peníze byl Ronaldo, dnes to je kopyto na úrovni Smallinga a Jonese :)).

Bale, 4x výherce CHL, nejlepší ostrovní fotbalista posledních 20 let a legenda Spurs. I pokud by byl zraněný, jeho efekt by byl nedostižný. No a,

Lloris
Rose (Davies), Verts (Dier), Alder (Sanchéz), Tripp (Foyth)
Ndmbele (Sissoko) - Winks (Wanayama)
Son (Lucas) - Alli (Eriksen) - Bale (Lamela)
Kane (Parrott)

To je už na úrovni City. Podobně jako Pool přivedl po prohraném finále a 4. místě tři skvělé hráče, tak to praktikují Spurs (Ndombele je jasný, Bale je také nejvyšší kvalita a ještě někdo asi přijde - Zaniolo, Le Celso nebo nějaký útočník).
Tottenham have proposed a €60m offer to Real Madrid for former forward Gareth Bale whereby they will also pay half of his £500k per week wages. Real Madrid are considering the offer assuming Gareth Bale agrees.

Toto by byl ideál. Za dobrou cenu, a i plat 250 000 by nebyl tak hrozný (Kane má 200 000).
@Zx Atari 500 (14.07.2019 21:01): Hraje Kaya a Štětina, Zahustel zase na beku. Nepoučitelný tým. I sebelepší posily (Lishka, Trávník, Hanousek, Graiciar) jim nepomohou, když je vše špatné už od vedení, a jsem za to rád. V sobotu je odpálí Jablonec, pak vypadnutí v předkole EL, a Jílek může valit zpátky na Moravu.

@paver (14.07.2019 15:53): Jo, ten ukrajinec by mohl být dobrý, ale je to velká neznámá. Navíc ještě přišel nějaký nový černohorec - to je správná cesta. Škoda ale, že Rada vůbec nestaví Fábryho. Ten působil nadějně.

A konkurence moc není, takže Liberec by měl také bez problémů hrát TOP 5 (jako asi i Boleslav).
@Drolin (13.07.2019 21:48): Poslepovaný to máte dost, ale i tak dáte první šestku s prstem v nose... S tím Kratochvílem máš recht, ten mi přijde hodně podprůmernej a nechápu, proč ho Rada celkem často dává do základu. Čekám, že jakmile se uzdraví Curikov na levém beku (na toho jsem obzvlášť zvědav), tak Sýkora se posune na pravou zálohu a Kratochvíl bude mít smůlu.

To Slovan sice tentokrát velký výprodej nepořádal, ale na druhou stranu zase vůbec neposílil. Přišel akorát lempl Kuchta (to mě dost nasralo) a fajn stoper Chaluš (příprava na odchod skvělého Kačaraby). Čekám ještě tužší boj o první šestku než minulou sezonu. Klíčové bude, aby hráči zůstali zdraví, protože kádr je letos extrémně úzký... Do první osmičky se snad vejdeme :))
@paver (13.07.2019 19:24): Klasika, a jsem rád, že to Liberec zvládl. Baník na to sportovně nemá, ale tlačen je vážně dost (ještě, že nehraje předkola EL).

Já první kolo bohužel nestihl, jsem na Šumavě, ale výhra mě potěšila. Jen je na nic, že Matoušek tak i tak odejde během roku. Jinak je to nyní bohužel poslepovaný kádr a moc nějakému lepšímu (1-3) umístění nevěřím. Navíc hraje Považanec nebo Kratochvíl, kteří mi přijdou na základ nic moc.
Jak liga skončila, tak opět začíná, tedy skandálními výkony rozhodčích... Baníček tlačený sudími od první minuty... Otáčené/nepískané fauly a rohy, vymyšlená penalta (doporučuji někde najít, to se jen tak nevidí)... Naštěstí karma dnes zafungovala na 100% a Slovan veze domů 3 body. Všechna čest klukům, že udrželi svoje nervy na uzdě, já bych pana rozhodčího zkopal na místě do kuličky!
Dota, československý tým Hippomaniacs se dostal do zítřejších playoffs evropské kvalifikace na TI9, kam se naše Dota nepodívala osm let, od prvního TI.

Zde prozatímní výsledky. První zítřejší zápas začíná ve 12 hodin.
@Coldplaz (12.07.2019 10:22): Ja jsem ProHockey kupoval taky nejak 15 let zpet, jeste tam obcas prispival cesky emigrant zijici v Kanade Peter Adler, spolecne s Karlem Knapem asi jedinej poradnej hokejovej novinar, jinak je to prevzaty ze Svedska.

S Donem Cherrym je docela sranda a je to uz legendarni postavicka a ikona, v Kanade se dokonce v nejaky ankete o nejvetsiho Kanadana dostal do TOP10. Ja mam stejne jako on rad old time hockey, casto s nim nesouhlasim, ale obecne mam v zivote rad lidi, kteri se neboji rict svuj nazor at uz je jakykoli bez ohledu na to, jestli s nim souznim nebo ne a podobnych lidi je v dnesni priposrane dobe bohuzel cim dal tim min.

Je mu kazdopadne uz 85 let, stejne jako mymu dedovi, takze uz ho z pochopitelnych duvodu neni moc slyset.
@90210 (12.07.2019 09:26): Ja sa v českej hokejovej žurnalistike moc nevyznám, ja som hlavne čítal ProHockey kde skôr prispievali zahraniční zo švédska a fínska a už 15 rokov je tam šéfredaktorom nejaký Peter Novotný.

A neviem aký áš názor na Dona Cherryho, ale podľa mňa sú tie jeho staré a drzé komentáre a averzia k Európskym hráčom už trápne. On stále ešte túži po viac fyzickom hokeji.