Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@paver (13.04.2018 13:28): Aha, tak to palce nahoru :). A to já když vidím Hrádek nad Nisou... už bych měl kouknout do té Žitavy!

A to mě fotbal stále baví více a více, takže pokud je čas tak koukám i na zápasy mimo Spurs a Jablonce. A já se naopak těším na "výjezdy" na Spartu a na Slavii, které budou v dubnu respektive květnu.

Současné poháry mě baví též, neokoukané kluby, a včera mě například bavilo CSKA a skvělý Golovin, a doufal jsem ve vyřazení Arsenalu.
@Drolin (13.04.2018 12:45): Mě třeba letošní vyřazovací část LM a EL vůbec nezajímá. Dostaly se tam (pro mě) nezajímavé kluby a jen tak bez zaujetí na fotbal koukat mě nebaví.

Ale na zítřek se opravdu těším. Po delším čase zajedu do Hrádku nad Nisou na zápas místního Slovanu proti Slovanu z Frýdlantu. Klukům z Hrádku to poslední dobou moc nejde, takže je potřeba je podpořit. Nicméně 3 body jsou zde povinností!
ŠOK! Gabriela Koukalová o Lize mistru: Ta soutez je plna anorektiku. Sverili se mi,kdyz jsem prisla o sedmnacte panenstvi!
Aneb když je na DH více příspěvků o nějaké no name lyžařce než o Lize mistrů a Evropské lize :(
Gabriela Koukalová otevřeně o sexu: Kdy přišla krásná biatlonistka o panenství a s kým?

Ta je tak blbá... :-)
Koukal jsem na sestřih zápasu Boston:Toronto. Boston má ty přesilovky fakt smrtící.
@Coldplaz (12.04.2018 23:24): Diky tomu nasledne vyhrali 2 pohary, protoze Pens meli v dobe dominance Hawks problemy prave s platovym stropem. A zatimco Hawks po vyhrani 3 poharu Kanea a Toewse odmenili bez jakykoli slevy, byt Kane si ty prachy zaslouzi, tak Pens z toho ted tezi, protoze strop mezitim vzrostl cca o 10 mega, takze muzou podepsat klidne 3 solidni hrace a Crosby s Malkinem maji tu schopnost, ze by vedle nich zaril i ubozak typu Romana Cervenky a podobnej hrac jako oni 2 se v lize od ty doby objevil jen jednou, vyzrali ho samozrejme Oilers a hned mu dali pomalu dvojnasobnej plat, nez ma Malkin..
@90210 (12.04.2018 22:56): No Pens sú dobre OP s Crosbym a Malkinom, a to ešte majú v tíme kvalitných hráčov ako Kessel, Guentzel, Letang a Murray sa preukázal ako jeden z top brankárov.
Crosby tuším aj pýtal nižší plat ako mu ponúkli, aby jeho tím mal viac peňazí na stavbu
@mvp23 (11.04.2018 10:17): A to jeste Juve melo vyradil Real, kdyby sudi nebyl 3,14ca...

@Richmond (11.04.2018 07:42): No jeje, byl to zazitek. AS byl odjakziva ultra psycho tym, kterej umel porazit kazdyho, ale zaroven i prohrat s kazdym. Fandit jim je nekdy docela utrpeni, ale Italie je Italie a ty jizni zeme umi udelat na fotbale tu nejlepsi atmosku, to je bez debat, u Italie pak predevsim tymy z jihu jako Neapol a prave AS nebo Lazio,

@paver (12.04.2018 16:22): Soukalova ted zije zivot medialni celebrity. Sice ma daleko od takove Darinky Rolincove, ktera zije poslednich 40 let ciste z bulvaru, krome obdobi na zacatku 90. let, kdy v USA delala brigosky a snupala koks. Udajne to ma byt zpevacka, ale krome 1 vokalu v Sexy Dancers a Zvonku stastia od ni nikdo nikdy nic neslysel. U Soukalove, ktera by jinak misto zavodeni musela jit nekam do civilu normalne makat, to IMHO bude tim Koukalem, kterej ukoncil karieru a zivi se tim, ze ji dela manazera, takze ted vychazi kniha, PR clanky kazdej den a zajima to i lidi, kteri se jinak o sport nezajimaji, viz. tady pan Ugrovič.

@Coldplaz (12.04.2018 13:07): Doufam, ze to nevyhrajou, ale Pens poslednich nekolik sezon strasne hraje do karet fakt, ze maji 2 z 5-ti dlouhodobe nejlepsich hokejistu pod dlouhodobou smlouvou, ktera je v poslednich cca 5 let financne vic nez vyhodna pro platovej strop klubu, zatimco Hawks se s o mnoho vyssimi smlouvami pro Kanea a Toewse, kterej je zralej na vyplaceni ze smlouvy, totalne zabetonovany a plat jako Malkin s Crosbym dnes bohuzel bere kdejakej nymand, viz. Ryan Johansen. Nekteri GM jsou fakt idioti.

@Richmond (09.04.2018 14:47): U Sens je ted spis aktualnejsi otazka jestli tym vubec zustane v Ottawe. To samy Calgary Flames, obema tymum ted vic nez akutne hrozi stehovani.

@Coldplaz (09.04.2018 14:14): Jsem zvedav na Vegas v PO, uz ted je jasny, ze to NHL s tou vstricnosti k novymu klubu pri expansion draftu prehnala a stvorila defakto nejsilnejsi tym v lize. Po sezone jim ale zacnou klasicky problemy zabehnutych klubu, hracum konci smlouvy, vetsina bude chtit jeji tucny navyseni, rada bude kvuli tomu muset odejit, protoze nebude misto pod platovym stropem.

@mazar1234 (11.04.2018 22:56): Je to tak, vubec se nedivim tomu, ze soccer v USA neni vubec popularni a krome holek na skolach ho nikdo nehraje, protoze je to oproti am. fotbalu nebo basketu strasne pomaly a malo akcni. Baseball je pravda jeste pomalejsi a jeste min akcni, ale zase je to narodni sport a Japonci to s tim sportem maji trochu podobne jako USA. Pamatuju si, kdy na PGA zacal hrat Ryo Ishikawa, Japonsko tam vyslalo tolik TV stabu, jako kdyby odcestoval jejich cisar.
Inzultace rozhodčího v NBL No já nevim, nesportovní chování ok, ale ten skok rozhodčího, že už by se filmování dostalo i sem :) Je fakt, že je to jen z jedné kamery, ale nějak tam ten "úder" moc nevidim.
Koukalová je zkrátka hloupá a nafoukaná pipka, která si teď dělá PR pro svojí knížku. Ta její hloupost a styl vyjadřování mě už vyloženě irituje. Hlavně, že je to krasavice největší :))) Třikrát Tfuj!
Oliver podle něj vypjatý okamžik neunesl. "Je jasné, že nemůžete mít srdce, ale odpadkový koš. Pokud nezvládáte tlak a nemáte charakter řídit zápasy na takových stadionech, měl byste raději sedět na tribuně a jíst brambůrky," prohlásil Buffon.

Karma... :). Buffon poslední zápas v CHL rudá a na MS se nekoukne.
Ta Liga mistrů je letos docela sranda. Jediná jistota je to, že CR7 je stále nejlepší hráč na světě <3
No už tu máme prvé zápasy play off a prvý debakel, Pittsburgh úplne vymlátil Philadelphiu 7-0, komisia by mala prestať strácať čas a dať im rovno ďalší pohár.
Vegas a Winnipeg si pripísali prvé play off víťazstvo v históriu, jednému tímu to trvalo jednu sezónu, druhému 18.
@Richmond (11.04.2018 18:45): Drolin si dlhodobo zamieňa relatívne zaujímavý Football za Soccer, takže by bolo lepšie, keby ste presedlali na Rugby.

Kontaktný dynamický šport je za každých okolností lepší ako spomalená filmovacia sračka ako Soccer.
@Drolin (11.04.2018 18:37): Jo domovský stadion mého nejoblíbenějšího NFL klubu :) Vybral sis správně! Mně Iowa sedla, fandím obou univerzitním týmům i proto, že mám rád spíše menší kluby a navíc v ISU jsou dbalí pravidel slušnosti, což si cením, sympatické vedení týmu.
@Drolin (11.04.2018 18:14): Emirates bude mít 60600, chtějí tam něco předělat nebo co. Nechápu proč, když tam stejně teď nikdo moc nechodí, nejdřív to chce vyměnit trenéra a vylepšit kádr, až pak se starat o stadion :D
@ugraugra (11.04.2018 17:38): Emirates: Kapacita 60 361 diváků, New Chelsea stadium: 60,000-capacity Stamford Bridge redevelopment plans boosted by council decision

Jsme v Londýně nejlepší, potřebujem i největší stadion. Navíc převis žádostí permic byl o 30 000 vyší, tedy je logické to navýšit z 36 na 62.
@Zx Atari 500 (11.04.2018 16:46): Ugra je na ní myslim odborník :) Ale každopádně je to všechno kolem ní takový divný a je to škoda, protože byla jednou z nejlepších českejch sportovkyní posledních let. Každopádně ty krásný závody už mi z paměti nikdo nevymaže.
Já bych si nyní vsadil na Bayern nebo Juve. Spíše Bayern.

A ano, hlavně ne Real (ač kdyby do Spurs přišel v létě trojnásobný vítěz CHL...).
Krása.

The north side of the new 62,062-seater stadium is beginning to resemble the finished product, with all the glass panels installed and grille-like panels that will complete the outer look of the ground being placed on the upper levels.