Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Tak Kometa se v sérii ujímá vedení 1:0, zítra jdu na druhý špíl mrknout osobně. ;c)
Londýnský Arsenal prý stanovil, za jakou cenu by byl ochoten pustit obránce Hectora Bellerína. Zhruba před měsícem přinesl deník Guardian informací, že Španěl je v severním Londýně nespokojen a plánuje změnu klubu. Okamžitě se ozval italský Juventus. Arsenal však o odchodu pravého beka nechce moc slyšet. Podle španělského listu Mundo Deportivo však měl stanovit cenu, za kterou by byl ochoten o jeho odchodu uvažovat. Má jít o 56 milionů eur.

LOL

Co v tom Arsenalu berou za drogy?
@ugraugra (13.03.2018 00:02): Za kvalitu se platí, navíc to není v nějaké díře (někde u Stretfordu jako OT). Navíc, co to je, 28 tisíc za nejlepší stadion v Anglii a nejlepšího hráče v PL...

Average Salary in London, England: London, United Kingdom
Average Salary
£34,900


Investovat za rok 795 liber není moc.
Tottenham v příští sezóně otevře nový stadion na White Hart Lane a fanoušci už vědí, kolik je budou stát vstupenky. Nejlevnější permanentka bude stát 795 liber (necelých 28 tisíc korun), přičemž pro seniory a děti platí poloviční sleva. Tottenham tak bude mít druhé nejdražší permanentky v Premier League po Arsenalu, kde ta nejlevnější přijde na 891 liber. Nejdražší permanentní vstupenka do nové 62tisícové arény bude stát 2200 liber (zhruba 63 tisíc korun).

Sasci, vydali se cestou Arsenalu (do pekel).
Pravdou je, že Šilhavý tam byl nejlepším trenérem za posledních x let. Ten vyhazov byl nesmysl. S tím kádrem, co měl, tak dosáhl maxima.
@paver (11.03.2018 19:27): Právě, v Ostravě to musí celé překopat, takový petenciál a vedou to tam od devíti k pěti. Snad by jim už ta druhá liga dala facku a začli by pracovat trochu koncepčně.

A Slavii také nyní nepřeji, aneb jak se zachovají k někomu, kdo jim vyhraje ligu...
@Drolin (11.03.2018 19:10): Vyhození Vlastíka Petrželi, nekoncepční posílení o zimní přestávce, neschopné vedení. Jo, Baníku ten sestup moc přeji :)

Příští kolo souboj dvou na jaře 100% týmů, Jihlava vs. Jablonec. Kdo by to byl řekl.
@paver (11.03.2018 18:06): Klasika, naštestí to dopadlo dobře :).

No a Rada v Jablonci... výborné, to bych vůbec nečekal (5 zápasů, 5 výher). Tým je ale silný, takže to tak překvapivé není. Brzy tam snad bude 3. místo. A líbí se mi Ostrava na spodku.
@M.a.t.t. (10.03.2018 20:58): Počkať, Tottenham nevyhrával Premier League (a Champions League a World Series a Stanley Cup a Nobelovu cenu za všetko) bez straty bodu posledných šesť rokov v rade?

Šport sledujem len z Drolinových príspevkov, tak ma tá tvoja formulácia teraz trochu zaskočila.
Eric Bailly & Phil Jones have scored more goals (2) against De Gea in the Premier League this season than Liverpool’s, Man City’s & Tottenham’s forwards have managed combined (1)
I'm a Juventus supporter and guys, you should be proud of your team. I've never seen Juventus in so much trouble this season. Good luck for the premiership!

<3
@Drolin (07.03.2018 22:49): Teď jsem se díval na krátký sestřih a Juve tam v prvním poločase dost hořelo, to je až překvapivé u nich. A 22:9 na střely :-O

Dybala je v tomhle skvělý, stačí mu jedna šance v zápase a chladnokrevně ji zakončí. Jsem zvědavý jestli v Juventusu vydrží, ten by dokázal pozvednout Barcu i Real.
@Zoltan (07.03.2018 22:42): Zcela neviditelný jako Gonzalo, ale dal branku. Prakticky měl Juve jen dvě střely, a mladý tým Spurs po brance zapnikařil - zkušenosti jsou na straně Juve, plus také štestí. Vítěz je Allegri, změnil formaci na 4-4-2 a než se Spurs na to adaptovali, byly dvě branky. Po taktické stránce skvělý zápas s obou stran, Poch hráče skvěle připravil na 3 člennou obranu a Juve prakticky mimo těch pár minut nehrálo. Ale spadla tam jen jedna branka, a to je v CHL málo.

Podle mě skvělý zápas pro Spurs, velké poučení pro ve většině 21-25 let tým. Davison je čím dál lepší, Son také, Alli umí hrát i trochu zataženější...
Son je úžasný, podle mě se začíná blížit elitním záložníkům ligy (KDB, Hazard). Nicméně další branku bych přál Allimu, který už ji nedal hrozně dlouho (o to více ale vytváří šancí).

Liam Brady - bývalý ředitel mládeže Arsenalu prozradil, že za koncem Kanea v Arsenalu stála nadváha.

" Bohužel to tak bylo. Byl tlustý. Nepůsobil atleticky a my jsme udělali chybu"

Kane na to:

" Odmítnutí Arsenalu mě dovedlo ke 100 gólům v Premier League. Když mi oznámili ať už nechodím, bylo mi 9. Dva roky na to mě přijali v Tottenhamu. Kdykoliv jsem proti Arsenalu hrál, říkal jsem si: Dobře, uvidíme, kdo na to má a kdo ne"


:))
Jsem rád, že Nottingham tu má tolik fanoušků! A co Blackburn? Ten taky patří do základu! :)
@Drolin (07.03.2018 13:48): Tak já bych Leeds přál návrat zpět do ligy, ale v lásce je příliš nemám. Vždy si ale při zmínce o nich vzpomenu na hlášku Listera z Červeného trpaslíka při bučení davu "Ty jsou horší než fanoušci Leedsu! " :)
@Jumas (07.03.2018 13:22): Také, no v CSM jsem docela paradoxně strávil nejvíce času v rámci her :). A Leeds byl oblíben vždy po tom pádu, navíc podobně jako Nirvana získal tím svým koncem legendární status. Ty bych v PL viděl nejraději, ale ne a ne se tam dostat (a to i při řádění Beckford a toho Itala nebo Argentince), škoda.

A Alan Smith byl pravý anglický sympaťák.