Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@paver (10.10.2017 22:21): Je to nekoukatelnej ostrovni chicken headless running hnus v ty nejhorsi variante...Pockej, nejlepsi fanousci v Evrope, co to je proboha za blbost? To jako posuzujes podle ceho? Mozna tak nejzrzavejsi fanousci v Evrope, to bych ti jeste uznal

Na Euru hraje pomalu i Andorra, to neni zadny meritko. Chorvatsko ted neni uplne top, Turecko je bohuzel dole a Ukrajina je tym na podobny urovni jako my.
@90210 (10.10.2017 21:44): Aha, štěstí na skupinu. Právě naopak měli jednu z nejtěžších skupin, včetně Islandu tam byli hned 4 účastníci posledního Eura a i tak dokázali postoupit z prvního místa. A Irové? Chlapíci, kteří se za podpory nejlepších fanoušků v Evropě v každém zápase vydají na 120% a jen tak je něco nepoloží? Takový hráči skutečně mají mé sympatie a označit jejich hru za humus může jen rádoby znalec fotbalu.
@paver (10.10.2017 14:44): Islandu to vubec nepreju, meli stesti na skupinu a je to dalsi tym hrajici takovej ten ostrovni hnus. Doufam, ze v barazi vyleti obe Irska, to je dalsi humus.

@Richmond (10.10.2017 18:04): Africky tymy ted nejsou nic moc a hlavne ted uz nikoho nemuzou prekvapit tak jako v prvni polovine 90. let, kde ty hrace jednak nikdo neznal a druhak mela pulka hracu zfalsovany rodny listy a byli mnohem starsi, nez se oficialne uvadelo, takze vladli mladeznickym kategoriim, ale u "dospelych" uz to nepotvrdili. Navic ty tymy uz nemaj zadnou herni identitu a neda se na to moc divat, protoze hrajou takovej ten Ligue 1 styl, protoze jsou to skoro vsechno franzousky kolonie a kazdej druhej fotbalista se jmenuje Diarra, Cisse nebo Traore.

Na druhou stranu mi prijde, ze svou herni identitu uz davno ztratila i Brazilie, ktera hraje evropskej styl, technika a kouzla jsou davno ty tam.
Hlavně že na MS nepostoupila Albánie nebo Kosovo! Vše ostatní je v cajku :) Je taky fakt, že doba, kdy mě poblouznil na MS Kamerun v čele s Millou nebo mým oblíbencem Makanakim už jsou pryč, takže od Nigérie a dalších černých států Afriky si nic neslibuju. Africké týmy už totiž většinou hrajou nudnej fotbalna rozdíl od toho Kamerunu v 1990
Islandští válečníci poprvé na MS. Kdo by to před 10 lety za dob Gudjohnsena a Hreidarssona řekl, že? Paráda! Srbové to taky zvládli, takže teď držím palce Peru, Austrálii, Irsku, Severnímu Irsku a Maroku. Škoda Slováků :-/
@ugraugra (09.10.2017 10:46): Přesně tak, i v zápase s takovým trpaslíkem se ukázalo že dát gól je pro český tým neskutečná dřina. Pak se člověk nemůže divit že na silnější týmy to nestačí...
Congratulations to Harry, nominated for the 2017 Ballon D'or

Nejlepší útočník současnosti :).
To, co spálili naši nekopové včera proti San marinu, to bylo něco neuvěřitelného. Jako 5x netrefit bránu z hranice malého vápna, to už je umění.
@Coldplaz (09.10.2017 00:56): Nezda se to, ale ten kadr v cele s Kanem, Toewsem a Saadem je v nejlepsich letech. Starsi je jen Keith a navratilec Sharp. Hossa je ztrata, ale muzou prekvapit, protoze se letos od nich tolik neceka a play off umi. Klicovy je prave jak zahrajou levny posily a novacci jako prave Kempny nebo Jan Ruuttu.

@samorost (09.10.2017 08:31): Leafs maji po letech hodne nadejnej tym, ale za par let budou mit problemy se stropem, uz ted maji nekolik spatnych vysokych smluv, ktery musi resit defakto podvodem, viz Lupul a priserny preplaceni hracu jako Eichel nebo Johansen jim rozhodne nepomuze pri vyjednavani s Matthewsem a spol. Muzou prekvapit,ale z kanadskych tymu vidim nejvetsi sance na pohar u Oilers, kteri ho bohuzel diky MacDavidovi driv nebo pozdeji vyhrajou.

@Všivák (09.10.2017 08:41): Pro nasi repre by bylo dobry, kdyby se nekteri hraci z teto serie levnych popisu kvuli platovymu stropu chytli. U Hawks ted misto je, odesel hjalmarsson, neprodlouzili Oduyu, Van Riemdsyka si stahli do Vegas..
@Zx Atari 500 (09.10.2017 09:13): Ať klíďas táhnou někam ale i s Kožakem . Včera jsem poslouchal hodnocení zápasu se San Marinem, to bylo něco! První Krmenčík: zápas jsem si užil (on je na dovolený, že si užívá), Kadlec: začal jsem o fotbalu přemýšlet (on nedělá nic jiného než fotbal a začne o něm přemýšlet v 25letech) , Kožak: sice jsme vyhráli jen 5:0 ale vítězství se počítá, dobré zakončení kvalifikace (vždyť oni neporazili nikoho silnějšího než je San Marino, co by chtěl)
Zapomínáte na mé milované Toronto Maple Leafs. Po dlouhých hubených letech se začíná blýskat na lepší časy, kádr je už poměrně konsolidovaný a nikde není psáno, že bychom letos nemohli výrazněji promluvit do dění. ;c)
@Coldplaz (07.10.2017 20:59): Pen(i)s uz snad proboha finale ne, na druhou stranu na vychode ted nikdo moc neni a Caps uz neverim a Sharks s tim jelitem Hertlem uz vubec ne.

Doufam, ze na zapase finale udelaji Hawks, ale je potreba, aby i po seriich letosnich prisernych smluv stale nejpreplacenejsi hokejista ligy Toews zabral a pridal se nekdo z mladych, navrat Saada mu snad pomuze, i kdyz obetovali Panarina, ale Kane je schopen si sednou prakticky s kymkoliv.
@90210 (07.10.2017 20:12): Ja som hlavne zvedavý ako sa zlepšia Stars a Lightning po poslednej nepodarnej sezóne a ako upadnú Caps a Sharks.
Stars sa štart sezónz proti Golden Knights moc nepodaril.
Ja tipujem finále Penguins-Ducks/Preds
10-1, to bol teda fakt hanebný štart sezóny pre Pittsburgh, som zvedavý koľko zápasov Niemi za tím nakoniec odohrá.
Neangažování Hudlera v NHL nerozumím. Vypadá to, že má na jakoukoliv lajnu.
@GodOfTheSick (05.10.2017 11:47): Me popravde Jagr az tak moc nezajima, mel jsem ho hodne rad, kdyz hral za Pens, dokonce tehdy psal i pravidelny sloupek do Reflexu, kde komentoval deni v kabine, ze podepsali bitkare Oliwu a McKennu, protoze dostavali narezano atd., ale pak uz hral az na par vyjimek (Caps, Stars a ted Flames ) vyhradne v supernesympatickych tymech, ktery bych nejradeji odstrelil do vesmiru (Rags, Flyers), nebo presunul do Kanady (Panthers) a cely halo kolem nej a to predevsim v posledni roce, me totalne znechutilo. Ale jestli mas nejaky pikantni informace, tak sem s nimi, at se pobavime.
@Jab (05.10.2017 11:34): Kazdopadne jako ten hnup Repka, kterej podle nize zmineneho P.Novotneho brzy spacha sebevrazdu, Jagr asi neskonci, protoze se aspon neozenil.

Brutalni dluhy sazenim nasekal kde kdo, treba i jeden z mych nejoblibenejsich sportovcu ever Phil Mickelson, kterej za celou karieru vydelal PODSTATNE vic, nez Jagr, kterej hral jen blbej hokej a mel neco z reklamy v CR. Mickelson jako archetypalni superkorporatni sportovec skoro zbankrotoval. Hodne hral i Tiger...
Jagr chodil do normálních kasin. Pak to tuším sázel přes net, kde nasekal nějaké dluhy. S tím jeho nynějším platem už to asi taková sláva nebude.
Jágr provozuje ve větším měřítku mnohem zajímavější věci, ale nikde se o to nepíše, protože je chráněná osoba. Kasíno je úplná prkotina. A nejenom on. V tenisovém klubu v Prostějově by mohli vyprávět. Kauza fotbalistů s prostitutkama deset let nazpátek nebyl jednorázový úlet. Gangbangy sportovců po bordelech jsou běžná praxe. Když hráči z NHL přijedou po sezóně na léto do ČR, tak tady opíchají 100 bab a jedou zpátky. Normálka, nuda, nikde se o tom nepíše :-)
@rikuhahl (05.10.2017 10:44): Pokud to dela v Las Vegas, kde ho nikdo nezna a nepozna, tak se to dementni ceska sportovni media, jejichz zahranicni presah saha maximalne k lehce poupravenym google translator prekladum z nhl.com (guy - chlap), nikdy nedozvi. Prehled o NHL maji z ceskych novinaru jen Karel Knap a Petr Adler, coz je emigrant zijici v Edmontonu, kterej se ale o deni v NHL zajima hloubeji a o Jagrovi jsem snad od nej necetl jedinej clanek. Nastesti, protoze mam Jagra popravde uz plny zuby.
@Coldplaz (05.10.2017 10:16): Charovi konci smlouva po pristi sezone. Pokud si udrzi vykonnost, tak o nej urcite bude zajem, ale smlouvu na vic nez rok mu urcite nikdo nenabidne, pokud tedy bude chtit dal hrat.

Je mozny, ze Jagr furt hraje maty, tezko rict.
@90210 (03.10.2017 15:28): Ja som niekde čítal že Jágr stále hrá, lebo údajne skoro všetky peniaze míňa v kasíne.

Mňa ale hlavne zaujíma, dokedy 40-ročný Chára ešte bude hrať keď má teraz 40 a 4 miliónový plat a či Iginla neskončí keď o neho žiadny tím neprejavil záujem.