Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

88mins: Swansea 1-0 Tottenham ‬
‪94mins: Swansea 1-3 Tottenham‬
‪I love you, Tottenham Hotspur Football Club.


To byl zase zápas. V této sezoně velké množství velmi zapamatovatelných.
Lloris, Dier - Alder - Verts, Rose - Walker, Wanayama - Dembelé, Alexis - Alli - Eriksen, Kane

To by šlo! S lavičkou Son, Lamela, Winks, CCV, Davies, Edwards.

Prodal bych Sissoka, Janssena, Nkouda a Alexise bych vyzkoušel.
@Zoltan (04.04.2017 18:31): Hmm tyjo za osmdesát bych to asi unesl. Pokud by to Wenger vrazil do nákupu nových hráčů. Ale zase je fakt, že Sanchéz prostě patří k těm nejlepším na své pozici na světě a dva jiní hráči za něj prostě nenastoupí. :)
@paver (04.04.2017 02:44): Zrovna nedávno jsem ve football manageru (bohužel jsem tu hrůzu zase nainstaloval na iPad) s Bradfordem zažil úplně to stejné - postup ze 3. ligy do finále poháru ve Wembley a přišlo na nás 84000 fanoušků :D

Ono se to nezdá, ale Bradford City, i když je u nás téměř neznámý, je poměrně velký klub - má stadion pro 25 000 lidí.
Na finále EFL Trophy mezi třetiligovými týmy Coventry City a Oxford United dorazilo do Wembley 74 434 fanoušků, z toho rovnou 43 000 fanoušků Coventry. Prostě neskutečné :)
@Coldplaz (04.04.2017 01:06): Korea je prostě pro NHL neatraktivní, chtějí jen rychlý prachy a ne propagaci hokeje. Otázka je jestli je to opravdu konec, klidně to může být reakce na signály, že některé kluby pošlou hráče tak jako tak.
@musa (03.04.2017 10:50): Tak dnes opět vyhrál ten šťastnější, ne ten lepší. Co se dá dělat, když hráči lítají jako vosy, útočí, kombinují, hrají koukatelný hokej, když se unaví a nakonec rozhodnou nájezdy? Ne že by to dnes byl hokej úplně na jednu stranu, Hradec byl dobrý soupeř, ale Kometa měla vyhrát aspoň v prodloužení :-(

@Jumas (03.04.2017 20:54): DRFG arena :-) Jinak pro srdcaře je to pořád Rondo...
Jede se dál, ve čtvrtek budu u toho. V každym případě už je jasně vidět, že Hradec je lepší než Sparta ;) Teď ještě bejt lepší než Kometa :)
Nájezdy nemám rád, ale jsem rád, že je Hradec zvádnul. Brno bylo celou dobu lepší, ale včera se vystřílelo, tak tam nic nepadlo. Konečně výhra v Rondu nebo jak se teď ta hala menuje.
@musa (03.04.2017 10:50): Já to bohužel viděl :/ No doufám dneska ve výhru Hradce, jinak je série asi ztracená. Ale čtvrteční (2.) zápas jsem sledoval přímo na stadionu a to byla lahůdka. Můj největší zážitek s hradeckym sportem a ten mi už nikdo nevezme ;) Jo a když to letos s titulem náhodou nevyjde, tak snad příští rok. (ale nepředpovídám to, jako má ve zvyku Drolin, jen si to přeju). V každym případě mi jako největší kandidát na letošní titul přijde Kometa, ač to řikám nerad, hraje téměř bez výkyvů, já věděl, proč jsem si přál po postupu Třinec :)
Koukám i na střely je to vyrovnané (6:6). Remíza by asi byla spravedlivá.
7 bodů na Chelsea... začínám tušit titul!

Konečně zase nejlepší sportovní liga v akci. Nyní jen zda přát Arsenalu nebo City dnes.
@90210 (01.04.2017 10:56): Marián Hossa sa tam podľa mňa určite dostane, jediní ďalší hráči ktorí majú viac gólov a ešte sa tam nedostali sú Dave Andreychuk ktorý sa príliš spoliehal na presilovky, Mark Recchi a Keith Tkachuk, po stálom sťahovaní a veĺkej smole s Red Wings a Penguins našiel v Chicagu konečne svoj tým a zostane tam po zvyšok kariéry.

Inak Teemu Selänne sa tam bude môcť dostať tento rok a ten to má na 100% isté, je to najlepší Fín v histórii NHL a jediný kto k nemu mal blízko bol Gretzkyho opora Jari Kurri.
Hlavne jeho rekord 76 gólov v prvej sezóne je neprekonateľný.

Podľa mňa je dosť neistý Patrick Marleau, Thornton to má isté, ale Marleau je zvláštny prípad lebo napriek dobrým štatistikám a vyrovnaným výkonom nikdy nepatril k veľkým NHL hviezdam a napriek vernosti sa jeho tým stále trápi a čaká na veľký úspech.
@sgtfury (31.03.2017 17:08): No, on uz Elias ve 40-ti letech nebyla zadna extra posila. Jsem ale rad, ze se jim podobne jako Avs nedari, leta mizernyho draftovani udelala svy. U Avs je to ale spis prekvapeni, rozhodne jim neprospelo rozhodnuti udelat z klubovy legendy GM. Sakic je v ty funkci fakt neschopnej.

@rikuhahl (31.03.2017 17:42): S hodnocenim Eliase 100% souhlas. I kdyz ohledne ty kariery je to 3. misto tesnej souboj s Hejdukem, kterymu trochu skodi hodne matny posledni sezony.

Jagrovi dres vyvesi Pens, Haskovi uz to Buffalo udelalo a Elias je dalsi na rade, tam o tom vubec nepochybuju, klub nema politiku vyrazovani dresu jen pro hrace, ktery jsou v Hall of Fame, kam se Elias urcite nedostane, dres uz vyvesili i Daneykovi. U Hejduka si nejsem tak jistej, ale Adam Foote uz ho ma vyvesenej taky, takze asi taky jo, ale zadnej jinej nas hrac se tyto pocte ani nepriblizuje, o Hall of Fame nemluve, tam je/bude jen Jagr a Hasek.

Slovaci tam uz maj Petera Stastneho, jeho dres vyradili Nordiques, ale po prestehovani do Colorada ho zase vratili do provozu spolecne se vsemi ostatnimi cisly Nords jako treba Michel Goulet. Samozrejme Stan Mikita, byt u nej se spis jedna jen o puvod a nevim jak moc se k rodny hroude hlasil, IMHO ale do sine slavy pujde jeste Zdeno Chara, kterymu pak vyradi dres Boston, Bondra se tam spis nedostane, byt je na hrane, ale dres by mu Caps vyradit meli, stejne jako Kolzigovi. Marian Hossa je na hrane, ma smulu, ze neni Kanadan, takze Selke trophy apod. ziska Toews, byt by si ji Hossa zaslouzil asi vic. Chybi mu individualni trofej, aspon nejaka King Clancy award.:0) Pokud se dostane do Hall of Fame, tak jeho dres Hawks vyradi, ostatni hraci ze soucasny zlaty generace, ktera je nejlepsi v klubovy historii uz maji obe pocty jisty, konkretne Kane, Toews a Keith.
Fun fact: Colorado Avalanche vlastní Stan Kroenke, majoritní akcionář Arsenalu. Proto jsou tak dole :))

Jinak díky Eliášovi jsem svého času sledoval NHL a hodně fandil NJD, hlavně si vzpomínám na slavnou EGG lajnu (Eliáš-Gomez-Gionta), nebo předtím útok Eliáš - Arnott - Sýkora. Poslední roky už NHl nesleduju, není čas, takže se v tom už nevyznám :)
@rikuhahl (31.03.2017 18:31): Hmm. To môže byť pravda no, celkovo v NHL žijú najmä z fanúšikov a predajov hlúpostí na štadióne. Keď som bol v zime pár krát na Florida Panthers, tak som neveril vlastným očiam, čo tam tí ľudia dokážu nechať. Na jednej strane šetria na lístkoch a zapĺňajú najlacnejšie rady a na druhú stranu si každú prestávku idú kúpiť pol litrové pivo za 12 USD, pukance za 10 USD :D. Keď si toto kúpi len 80% návštevníkov zarobia. No a keďže je NY veľký, tak má celkom slušné príjmy aj z tohto. Samozrejme, aj sponzori a TV práva sú dôležité.
@rikuhahl (31.03.2017 17:42): no napríklad NJD sa už 5 rok nekvalifikujú do PO čo je podľa mňa smutné. Ale COL je na tom celkom podobne. Aj keď pred pár rokmi (2013-2014) mali celkom dobrú sezónu kde v centrálnej divízií aj vyhrali tuším nie? A potom zrazu opäť nič.
@sgtfury (31.03.2017 17:08): Jj, doufám, že už teď bude Colorado jen stoupat a dožiju se u nich ještě nějakýho stanley cupu ;)

Eliáš byl dobrej, rád jsem ho sledoval. V NJD legenda, v NHL svýho času jeden z nejlepších hráčů na pár sezón. Jen ta repre mu moc nevyšla a všechny zlata minul i kvůli častym omluvenkám, nebo zraněnim. Každopádně po Jágrovi a Haškovi asi třetí nejlepší českej hokejista v NHL, minimálně co se statistik týče.
@Coldplaz (31.03.2017 17:22): jj Cory Schneider je jednotka v bráne (inak si pamätám, ako som mu neveril ešte keď bol dvojkou), tuším v tej dobe súperil s Ahri Ahonenom nie? Kyle Palmieri ma zatiaľ moc neoslovil a Taylor Hall je fajn. Ale obaja sú dosť mladí si myslím. Mna prekvapil Pavel Zacha, doňho som vkladal nádeje, ale nič moc zatiaľ.