Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Docela sympatický výkon od Arsenalu, bohužel se potvrdila forma posledních zápasů - ne a ne dát gól. Barca si naopak počínala zkušeně a ten výsledek je zasloužený. Ale zklamaný nejsem, postup jsem nečekal ani nečekám, výkon byl přes to všechno docela slušný, když přihlédnu k slabší formě, tak jsem vlastně i překvapený :D
Krasnodar je nakonec za výsledek asi i rád... Překvapivě :-) Nehrál dokonce i Zlín o víkendu proti Spartě líp než tihle ruští bojaři?
Tak Sparta dobrý!!
Náhodou nevíte co hulí Karoch? Tipoval bych crack, protože ten je úplně mimo.
@Drolin (18.02.2016 21:09): Velkou. Media uz vidi Mourka jako hotovou vec, ale imho hodne lidi ho nechce a je tlak aby to prevzal Giggs. Ja bych ho taky chtel, ale ten tym je momentalne v pici a je dost velka sance ze to nezvedne a posramoti si povest...
Jak to dnes vidíte? Nechci být špatný prorok ale myslím, že neprohra Krasnodaru je jasná.
Ty vole... at už LVG jde a Giggs to přebere do konce sezony. Horší to být nemůže.
zrovna klokani mají podle mě nadprůměrně vyprofilovanou fanouškovskou základnu
@Flowerpot (10.02.2016 15:56): Drolina treba brať s rezervou, naviac on to až tak vážne nemyslí (teda dúfam :) ), iba sa prejavuje ako fanúšik. Ale inak ťa chápem, Tiež mám na Tottenham po tých rečiach miernu averziu, Drolin odpustí :))
@Flowerpot (10.02.2016 15:56): Ano, Spurs nemůže fandit každý :).

A že máš oblíbený klub zrovna Bohemku mě nepřekvapilo, tam je jistá rezignace na výsledky a specifický pohled na fotbal jejím fanouškům vlastní. No, fans Bohemky mám dlouhodobě v rámci ligy nejméně rád.
Kruci, včera jsem skouknul konečně Super Bowl, kvalitou spíš průměr. Ale teĎ 7 měsíců pauza! Hrůza! Ale sezona fajn, shlédnuto přes 50 zápasů, k tomu finále NCAA :) Nemůžu si stěžovat, rodina přestávku uvítala.
Hele, Drolin, som síce rád, že si mi otvoril oči, a ukázal, že nie som pravým fanúšikom Bohemky (keď ja si fakt nemyslím, že získajú titul. :( ), ale vieš, že je rozdiel medzi "myslením" a "dúfaním", že? Pretože tá tvoja logika je fakt totálny bizár.

Zbožňujem Gentle Giant, celkom obskurnú artrockovú kapelu zo sedemdesiatych rokov. Preto ak by teraz spravili reunion, tak by vypredali Wembley.
Mojou hernou srdcovkou je Planescape: Torment. Preto je len otázkou času, kedy sa stane najpredávanejšou hrou v histórií.
Sú mi sympatickí Zelení. Preto v ďalších voľbách získajú ústavnú väčšinu a dostanú svojho prezidentského kandidáta na Hrad.

Ďalšie príklady si doplňte podľa chuti. Každopádne gratulujem, kvôli tvojim arogantným fanúšikovským plkom začínam trochu Spurs nenávidieť, hoci by mi inak ten klub bol vlastne asi celkom sympatický.
@ugraugra (08.02.2016 23:04): City i tak verím najviac. U United je 4. miesto je maximum, čomu som schopný ako fanúšik veriť, ale presvedčený o tom nie som. V tejto sezóne si skrátka veľké tímy skrátka vyberajú voľno, takže tímy ako Leicester, či Tottenham majú ozaj jedinečnú šancu. A niečo podobné sa možno do budúcna v takomto merítku opakovať nebude. Aj keďs určitosťou to nevie nik. Napokon, kto by povedal, že vlani zachraňujúci sa Leicester bude bojovať o titul, že...
@M.a.t.t. (08.02.2016 20:34): tak City hrajou taky tuzku. Bez Kompanyho se sesypali, nepomohla ani zraneni Aguera. A na tech dvou ten tym stoji. Letos to ten Lestr opravdu muze vyhrat a snad to tak dopadne. Ja muzu jen doufat ze se Ucka dostanou do LM, jinak to bude fail.
Tottenham ten titul nakoniec naozaj vyhrať môže, ale taktiež je pravda, že túto sezónu mu to výrazne uľahčuje mizéria veľkých tímov. Jeho jediným vážnejším konkurentom spomedzi nich je asi len City. Ale možno to na konci sezóny bude úplne inak.
@M.a.t.t. (08.02.2016 17:23): To nechám každému na individuální interpreaci :)). Že mě zde diskuze baví je ale pravda.

@GodOfTheSick (08.02.2016 18:03): Je vidět, že jsi viděl Spurs leda z rychlíku a vůbec nesleduješ dění. Kurz z výhry Spurs za pár týdnů klesl z 25:1 na 8:1, většina anglických expertů dávno Spurs staví do role kandidáta (nejde o počet bodů, ten jsme měli pár sezón dozadu stejný a byli jsme 5.) kvůli předváděné hře a konzisteni. O nejlepší obraně v PL tě přesvědčí obdržené branky (o dost méně než minulý rok), nejlepší GD +26, nejmladší tým PL a s řadou odchovanců (nepřát Spurs titul je na zbavení práva sledovat fotbal :)).

Vidí to i hráči Gunners, tady a tady...

Ale co ti to vůbec píšu, ty myslím vůbec fotbal ani nesleduješ, když Účka hrajou jak hrajou :).
@Drolin (08.02.2016 17:02): Přestaň blouznit. Tottenham vyhrál směšných 13 zápasů z 25, což je kvalitativně řadí do slaboučkého průměru. Předvádí úplně stejnou bídu jako v předchozích sezónách. Současné postavení v tabulce je dáno pouze zaslouženou dovolenou, kterou si vybraly tradiční velkokluby.

Ať už vyhraje letos PL kdokoli, tak se bude jednat o historicky jeden z nejhorších týmů vůbec. Magická hranice 80 bodů patrně nebude překonána, o legendárních 90 bodových zářezích skutečných šampiónů z minulosti ani nemluvě. Zatím to vypadá někde kolem 75 bodů, což by dřív nestačilo ani na druhé místo.
@Drolin (08.02.2016 17:02): tak, jsou týmy, u kterých se útok na titul očekává automaticky (u nás Sparta) a u těch dalších (většina) v to snad ani fanoušci nedoufají (protože to by byla marnost). Sorry, ale Spurs jsou taková "většina" :-)

A když si někdo zakládá na soudnosti, tak to potom už nemůže být fanoušek? Ty vole, ty si ale metr, to ti povím :-))
@M.a.t.t. (08.02.2016 15:06): Otázkou je, kdo potřebuje potvrzení o soudnosti? A druhou, co by měla proboha soudnost dělat u fanouškovství? Nejsem robot abych si vypočítal procentuální šance a umírněně bych tvrdil, že to možná bude 4. místo... to si mohu nechat na statistiku, ne na podporávní nejlepšího týmu na světě :).
@blackJag (08.02.2016 13:38): Pokud fanoušek netvrdí, že se jde pro titul, tak to pak není fanoušek.

Jen blázen by psal "Budem se klepat o páté místo..." a podobně :)). No a nepsal jsem to za Ramose, ale to se paradoxně vyhrál ligový pohár :).
Nakonec by Drolin mohl mít pravdu, Lišky to asi neudrží a Kohouti šlapou a nemají takové výkyvy ve formě jako Arsenal nebo City. Spurs to nakonec dají :-) Droline, kolik roků po sobě tvrdíš, že si jdete pro titul? Tvoje nesoudnost mi normálně připadala jako důsledek blíže nespecifikovaných psychických potíží, ale nakonec se z tebe ještě stana delfský věštec :-)) -respekt-
@musa (07.02.2016 09:27): To byla dost náhoda, v sezóně ještě nikdo Spurs nepřehrál (mimo prvního zápasu s Utd ve slabší sestavě). S Foxes to bylo na jednu bránu, jen se jim pak povedla náhodná standartka kolem 90. minuty.
Leicester hraje skvěle... no je škoda, že tuto sezónu vyhrají Spurs, ale druhé místo se také počítá.