Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Say: No zatím neviděl, ale co nevidět se na něj chystám, nechcete se někdo dnes, v neděli nebo v pondělí přidat? Plánuji do Olympie nebo Špalíčku.

NateLogan: WOW, ten Tron Legacy vypadá nabušeně!
Inception - mno, ze by me to posadilo na prdel, to ani ne. Nektere veci me prisly dost samoucelne a cele to bylo zbytecne akcni, napad se ale ceni.
Normalne Ellen ke kazdymu filmu pridava hvezdicku (tady jeste navic Jožka), ale na to ji tam bylo malo. Takze **** :)
Moon sem viděl - film sice s pomalým tempem, ale zajímavou myšlenkou. A i to pomalé tempo někdy zrychlí.
Taky jdu asi v pondělí a taky se hrozně těším.Si pamatuju jak jsem v roce 2000 byl poprvé vyjevenej dokonalostí Mementa, no jsem rád že Nolan nezklamává a pořád dělá podobně boží filmy.
Dneska v PC na Kukym, potěšilo mě to moc. Nádherná atmosféra, ten lesní svět, ti postavičky lesních bůžků..krása. Ten styl Amanity fakt můžu. A docela mě překvapilo jak temný to v jednom místě bylo - mi to připomnělo Eden Lake ffs! : ) Platit za filmy jako Kuky mi fakt nevadí, naopak.Těší mě to : ).
:-D Kdo se mě to ptal? Jo, Drolin. Stahuju jako divá, už se chystám do basy. Přemýšlím, jakou si tam nechám udělat kérku. Asi nějakou kůl přes celá záda.
No ale pěkně ses chytl.
aoshi: To je imho jedno, na pronajmute masine zodpovidas za vsechno ty, rekl bych, ze v tomhle se to nelisi (je taky jedno, jestli mas pronajaty/vlastni fyzicky stroj nebo jestli mas virtualni stroj).
Garion: Este sa naskyta otazka, ci mu ten server (konkretne fyzicky stroj) z pravneho hladiska patril, alebo mal len prenajatu masinu v serverovni.
Jinak to, ze domaci download je zatim prakticky nepersekuovany (az na vyjimky samozrejme), je ted samozrejme jasny, nejen ze by vseobecny mineni o ministerstvu vnitra, policii a dalsich organech udelalo sipku do Marianskeho prikopu, coz se v dnesni dobe nikomu nechce (ani se jim nedivim), ale i kdyz daji nekomu za domaci download desnou palku, tak se ji stejne nedockaji, pripadne ji ten jedinec bude platit celej zivot, to uz je lepsi ho lohnout na danich nebo necem podobnym a persekuovat pravnicky osoby apod, z kterejch se ty prachy dostanou mnohem snaz.

Jen mi prijde hloupy si myslet, ze je to naprosto legalni vsichni si muzou vytrit, kdyz to tak bohuzel neni. (A ono nestaci si precist ten paragraf, kterej me zajima, ono je vetsinou potreba si precist celej zakon, u par liceni uz jsem byl a vim, ze proste to, co jeden paragraf rika, druhej zase prakticky zamita je to cely naprd (od toho taky mame pravniky, aby si tohle pamatovali, vsak to je prakticky jejich jedina prace)).
MCZ: Tak nevim, ale v dobe, kdy velka spousta lidi ma doma verejnou IP, se imho rozdil mezi pocitacem doma a pocitacem v serverovne docela stira, pokud se oba pouzivaji pouze soukrome. (Jedinej rozdil vidim v tom, ze ten v serverovne ma teoreticky lepsi linku a je lip zabezpecenej proti zivlum a vypadku elektriny.)

Jinak s jeho platem verim, ze nema problem si zaplatit schopneho pravnika :) On mu samozrejme primo nerekl, ze je to prohrany, spis mu nedokazal zarucit, ze to vyhrajou, protoze to v zakone nikde primo napsane neni, takze uplatek byla rychlejsi a levnejsi volba.
Možná bych ale rozlišoval pojmy "právník" a "schopný právník".
Já chápu, že je nesmysl srovnávat soukromý server s veřejným. Ale možná ještě větší je srovnávat server s domácím PC, kde je ta "vlastní potřeba" přece jen lépe prokazatelná, ne?
MCZ: Pockat, takze rekneme, ze si pronajmes server, na nem nainstalujes treba JDownloader a k tomu FTP server s jednim uctem, kterej pouzivas jenom ty. V tomhle pripade je tvym umyslem sdilet to, co stahnes? Jak se tenhle cin lisi v tom, co dela kazdej druhej (ne-li prvni) doma?
Garion: Jak že není argument? Vždyť cos napsal je čirá demagogie. To je jako bys tvrdil, že každý držitel zbraně je teoreticky vrah.

Jde právě o ten úmysl (jak asi naznačoval Say).
Garion: pořád není. Tomu známému se to nejspíše stalo právě proto, že to měl na serveru (laicky: server = úložiště).
MCZ: Uz je :( Znamej mel DDL server na anime (neposkytoval, ale stahoval na nej a mel to na nem ulozeny, nez si to potahal pomalou linkou domu), na server prisli, zabavili, kamos dostal obsilku a s pravnikem proste neprisli na to, jak dokazat, ze je to legalni (aka v zadnym zakone neni vylozene napsany, ze to legalni je) a nakonec to poresil tak, ze dal uplatek v radu nekolik desitek tisic nejakymu policajtskymu znamymu, kterej uz to vyresil.
Pokud to nestahujete z Torrentu tzn. tím pádem produkt i nabízíte (sdílíte), tak to zatím není postižitelné.
Dines nesleduje kinoripy, a při tom říká na csfd že kinoripy jsou jen o jedno procento horší než dvdrip:-Dlol
Say: Shanghai v kinech ještě není a na imdb má jen něco přes 100 hodnocení. Ale našel jsem nedávno dvdrip v čínštině a anglické titulky jsem si k tomu musel stáhnout.
Kinoripy už se dneska snad ani nedělaj ne? :D
Dneska je minimem 720p a standardem 1080p přece.
MCZ: Díky za tip, stačil pohled na jeden obrázek a hned je mi jasný že tohle musím vidět.